| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
Jo počkej, teď jsem si uvědomila, že píšeš:na vodítku s košem...to tam někde je??! Kůrňa, my to nezachytili a oni nám nic neříkali Teda holka byla v poho, ale ten kluk se zrovna netvářil... Tak asi proto. My měli sice Worku na flexině, ale Berunka byl na volno a koš ani jeden
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 15:26
- Nahlásit
worick
jj, maj to tam napsaný. Na vodítku a s košíkem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 09:00
- Nahlásit
Teda to byla k ránu bouřka, že se nedalo spát, jsem od 4 vzhůru, myslím, že dneska usnu v práci. Ještě že do konce týdne už mám volno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 09:15
- Nahlásit
Maya
no nápodobně... dneska sem dokonce vstala v 5 jak sem nemohla spát a jela do prace o 30 minut dřív... ono stejně nestíhačka tak su teď furt v práci dýl než nutných 8h, tak aspoň stihnu odpo masáž co sem si koupila na slevomatu když sem přišla brzo ale ty vedra sou fakt masochismus
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 09:38
- Nahlásit
cernej caj
Tady už vedro není, dokonce mi i ráno byla trochu zima, je zataženo a fouká ale asi je to jen přechodný, na zítra už hlásí zase tropy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 10:00
- Nahlásit
Maya
no minimálně si k moři nemusím brát bundu, ale plavky a kraťasy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 11:54
- Nahlásit
cernej caj
Ty sis chtěla k moři brát bundu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:18
- Nahlásit
Maya
to spíš obrazně, kdyby tam mělo být 15°C tropy sou u moře žádoucí sem slyšela a dneska su sehnat ještě lehátko nafukovací, aby se mi tam náhodou neutopil muž, páč on sice plave rád (narozdíl ode mě), ale já su asi tak 3x rychlejší než on a nevypadám celou dobu že pudu za chvíli ke dnu tak si říkám, že takový lehátko zabrání muži aby ho smetl poryv vlny pod hladinu a zároveň budu ležet na měkkým na pláži
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:26
- Nahlásit
cernej caj
Jen bacha aby ti muž neodplul na lehátku na vlnách na širé moře. Ono to pěkně houpe, člověk se zamyslí a je to hned.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:38
- Nahlásit
Maya
no to nestraš, a já si říkala že si vemu knížku a budu ho vesele ignorovat ze stínu borovic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:45
- Nahlásit
cernej caj
Jedině buď přivázat lehátko k borovici a nebo zapůjčit na ležení jen v době přílivu. I když teda nevím jistě, jestli ten příliv by tomu zabránil.
Ale teda jako fakt, na to bacha, byla jsem svědkem a je to asi nepříjemný probuzení zjistit, že jseš najednou 200 m od břehu, to houpání uspává jak blázen, teda alespoň mě V Řecku prodávali lehátka s provázkem, aby se daly přivázat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:03
- Nahlásit
Maya
no tak snad mi ho to nikam neodvane
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 23:50
- Nahlásit
lili grace
tak Ti tak hodím oko na Faunu a....Ty pomýšlíš na Cane Corso? Jééé, tak tahle plemena nejsou můj šálek čaje Ale jak to teda vypadá?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 07:12
- Nahlásit
holky, máte zkušenosti s tou věcí zahnutou nafukovací pod hlavu do autobusu? cestovní polštářek? že bych ještě narychlo koupila...
a jinak meli v tescu tusim za 60kc takovydle zidle, tak sem nam 2 koupila at nemusime pred stanem sedet jen na prdeli
http://i.cdn.nrholding.net/15619135/800/600/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 07:58
- Nahlásit
cernej caj
holky, máte zkušenosti s tou věcí zahnutou nafukovací pod hlavu do autobusu? cestovní polštářek? - busem nejezdím, ale hodně lidí to používá, tak by to mělo pomoct... A nezapomeň si zapnout pás!..jestli tam ovšem nějaký bude
A hlavně...ať se vám dovča vydaří!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 08:19
- Nahlásit
worick
A nezapomeň si zapnout pás! ano paní učitelko
no už se docela těším, vyhrabala sem pinpongový pálky, pučujou tam kola a loďky, no už nejsu schopná se ani soustředit na práci
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 08:29
- Nahlásit
cernej caj
no už se docela těším, vyhrabala sem pinpongový pálky, pučujou tam kola a loďky, no už nejsu schopná se ani soustředit na práci - na takovéto dovolené, klasické, pod stanem...jsem byla naposled v 16ti a to je bratru....25let
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 08:44
- Nahlásit
worick
no tak já doufám, že mě to za 25 let ještě bude do stanu bavit stejně jako teď páč jak si člověk jednou zvedne laťku, popřípadě mu je líto ztrácet čas dovolenou někde, tak už není ochoten se vracet k původním modelům.
Holky z line dance chtějí v létě třídenní puťák, když sem se ptala co přesně si pod tím představují tak prej "pěšky s batohama, taková netradiční dovolená" tak mě to vlastně pobavilo páč pro mě je to naprosto tradiční dovolená, takže vlastně ony se na to těšej hodně a já ani nevím, jestli se mě s nima chce
Akorát psisek je mě líto, to bude poprvé co budou sami víc než nějakých 24hodin, tak snad to bude pro ně v pohodě
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 11:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
páč jak si člověk jednou zvedne laťku.... - no, to máš pravdu Nechci, aby to vyznělo jako chvástání, jen konstatuju: posledních x dovolených jsme strávily v superluxusu a to doslova(když si projedeš hotely Four Seasons uvidíš sama..) nevyužívali jsme ani polovinu toho co nám bylo nabízeno, poněvadž jsme jinak od přírody celkem skromní a když mi měl někdo posluhovat, tak mi to nedělalo moc dobře Ale s postelí a koupelnou v čistotě bych se jen těžce loučila
Akorát psisek je mě líto, to bude poprvé co budou sami víc než nějakých 24hodin, tak snad to bude pro ně v pohodě - pořád občas koketujem s myšlenkou na dovolenou (už je to 5let, co jsme byli naposled ) zrovna onehdá přišel tomovi výpis z aerolinek, kde má volné míle, které musí tuším do konce září vybrat a že: musíme se rozhodnout a odhodlat odjet, aby nám to nepropadlo! Nechat tu kluky...A já: to těžko, nelze Tím byla diskuse ukončena Stejně vím, že by nakonec nechtěl odjet ani on. Nevím, co s tím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 12:21
- Nahlásit
worick
kazdej to má nastavený jinak. já se s těma 4ma dnama srovnám, už třeba proto že vím, že na uzavřeným dvorku jsou v bezpečí, že nažrat každý den dostanou... a ze sou treba i zvykly ze jsou dva dny treba sami doma, ze se jen na hodinu nekdo ukaze, pomazli, da nazrat... pokud ty jsi s nima skoro 24h denne, tak je nasnade, ze pro tebe je takovy odlouceni nemyslitelny skoro
Já se spokojím s chorvatskem do vlastního stanu na karimatku s posezením na tesco kempingové židličce, páč pojedem buď takhle ale k moři, kde muž nikdy nebyl, nebo nepojedem vůbec... pro mě je důležitější že si muž užije to moře než to, jeslti budu mít vlastní koupelnu, ačkoli apoň relativní čistotu taky chci. Na druhou stanu jsou lidi, kteří k moři nepojedou, pokud by nemohli do **** s all inclusive na vlastní pláž Proto je výběr tak pestrej, pro každýho to jeho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 19:12
- Nahlásit
worick
cernej caj
Já dřív jezdila pod stan taky hodně, ale teď už bych nejela, taky myslím, že to není až tako zvyku, ale že člověk s věkem zpohodlní mě už teď nebaví se ani někam trmácet, radši jsem doma, ale psy bych až tak moc neřešila, oni jsou většinou v pohodě, když je o ně jinak postaráno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 19:48
- Nahlásit
tak sem zpatky, ziva a zdrava. psiska byli brutal umazleny, dokonce si ferina nechala cesat ocas, a oba brutalne pelichaj.
jinak vedro bylo tak udesny, ze sme mezi 11 az cca 17h museli byt zalezli ve stinu, kdyby ale jedinej stin nebyl jen po hospodach a kavarnach, urcite by to bylo lepsi, tak sme si more ani moc neuzili, jinak bysme zdechli byt na plazi bez stinu.
no a clovek tak prijede domu, stahuje fotky, chysta prat pracku kdyz zvoni sousedka, ktera jen prijela posekat travu (bydli jinde) s tim, kdy si pridem uklidit ten komin. No takze nam pri patecni brutal bource kdy tu padali mega kroupy spad taky kus komina
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čec 2012 22:40
- Nahlásit
cernej caj
No aleposoň máš poučení pro příště - k moři se nikdy nejezdí bez slunečníku. Jo to já kdysi v Řecku jsem si ho radši běžela koupit. Pokud teda nevíš už předem, že na pláži půjdou pronajmout.
Komín opravíte, alespoň ho budete mít hned novej, to se pak v zimě bude hodit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 09:46
- Nahlásit
Maya
za ten komin sem na konci rijna dala 49 tisic bez prace. Mam z toho fakt radost
no zvazovali sme, ze koupime na miste, ale tam kam sme chodili plavat by nesli zapichnout
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:42
- Nahlásit
cernej caj
No jo, v Chorvatsku vlastně není písek.
Pojistku na barák nemáte? To by vám ten komín měli proplatit. Jinak je to teda pech, to na záruku asi neuhraješ.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 10:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
tam byl písek naprosto na celý pláži, ježek jedinej a voda po kolena ještě kilák od pláže, tak sme si našli kamenitej konec, kde se dalo plavat, protože o bazének pro malý děti já nestojím
jojo, uvidím, s tou pojistkou to zkusím, už jsem na to koukala ráno, ale těžko můžu říct co se tu přesně stalo když jsem tu nebyla, že
ps: včera den blbec, vyprala sem v kapse 40euro jeste a pak namtakze vypadla ve vsi elektrina ( sem musela cekat nez vysvobodim eura z pracky, ale vypadaj nastesti dobre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:18
- Nahlásit
cernej caj
Normálka to nahlaš na pojišťovnu, oni mají mapy, kudy bouřky, vichry a kroupy jdou, takže pokud u vás fakt bouřka byla, tak by neměl být problém, nám takhle kdysi propláceli střechu omlácenou od krup.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 11:34
- Nahlásit
cernej caj
jinak vedro bylo tak udesny, ze sme mezi 11 az cca 17h museli byt zalezli ve stinu - zrovinka jako tady akorát bez toho moře, no
za ten komin sem na konci rijna dala 49 tisic bez prace - pěkné a jak to, že teda spadnul? Rekonstruovali ho komplet, nebo jen vložkovali? Jestli komplet, tak to bych jim ho teda reklamovala ať si to přijdou opravit. Ale co se divím, takových ,,parádiček" máme taky na baráku hafl
psiska byli brutal umazleny, dokonce si ferina nechala cesat ocas -
a oba brutalne pelichaj - kluci taky, ale už to snad bude brzy vyčesané všechno, protože ob dva dny vyčešu pytel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Čec 2012 13:07
- Nahlásit
worick
komplet novej komin - stavebnice. no uvidime. stesti ze neni topna sezona.
zpracovala sem fotky z chribu z minuleho tydne konecne, takze tu
chriby a aspon mala ochutnavka kam sme se chodili koupat
kamenity to bylo jen na tomhle konci, kde meli pujcovani lodek, skutru atd. na placatym super sutru sme se mohli valet jinak krome tohohle koutku fakt vsude pisek...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čec 2012 08:39
- Nahlásit
cernej caj
To vypadá pěkně, hezký fotky.
A jeden tip pro brňáky http://www.brnenskepsidny.cz/index.php?option=com_ content&view=article&id=17&Itemid=39&lang=cs
|