Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 09:12
- Nahlásit

Maya
spíš mě překvapil, protože nikdy se tak nesekl proti vykázání do dvora, i když tam mají dost krytých prostorů kde nepřší a pelíšek, na kterej zvysoka...

no, chci ale nedám to, protože mě ještě bolí koleno z minula v pátek sem šla cca 3km a už ke konci to bylo tak tak a navíc když člověk de sám, tak je to větší nuda a o dost pomalejc to ubíhá... nedělám si iluze, že to dám, i když je na to nějak 48h

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 10:25
- Nahlásit

cernej caj
Tak nejde mi to ani z práce, doma i tady IE, ale jiný verze, k jinýmu prohlížeči se nedostanu, tak jsem jim napsala na technickou podporu a uvidíme, třeba tam jen vyplňuju něco blbě, ale nikdy se mi to ještě nestalo, no když tak nic nebude a alespoň ušetříme.

Jako chceš říct, že tě bolí koleno po 3 km, tak chceš jít skoro 90?? jako myslíš že to rozchodíš nebo co? Některým lidem fakt není pomoci..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 11:01
- Nahlásit

Maya
tak uvidíš, jak se zadaří.

No já na to jdu s tím, že to neujdu ale už mám v práci nahlášenou dovču, mám zaplacený startovný, tak o to nepřijdu přece ale spíš to vemu stylem "kam večer dojdu, odtama pudu ráno nejkratší cestou do cíle", těším se na bivak, koupila jsem si camelback do baglu, tak to musim taky ozkoušet přece ale vím, že to neujdu a pokoušet se o to taky nebudu, zas tak šílená nejsem

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 11:10
- Nahlásit

cernej caj
těšit se na bivak venku? fuj fuj co je to camelback?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 11:37 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
to víš, já su ještě mladá a blbá

to je takova ta vec co hodne pouzivaj cyklisti, placatá "flaška" kterou máš v zádech batohu a vyvedenou máš jen hadičku, tak můžeš ucucávat za jízdy bez sundávání batohu atd.

edit: koukam, ze sem to napsala blbe, ono je to spravne teda nevim jak camelbak je znacka, tak nejak se tomu rika i obecne, ale vlastne si nejsu jista poslednim/a pismenkama v tom slove

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 11:50
- Nahlásit

cernej caj
To je fuk, už to chápu, že to je věcička co tě připraví i o odpočinkové přestávky na pití a až někdo ještě vymyslí něco podobného na jídlo, tak se všichni ztrhaj.

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 11:52
- Nahlásit

Maya
těšit se na bivak venku? fuj fuj
náhodou, dyk je to super

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:27
- Nahlásit

kachna_
Super je to když je ti 20, později už vyžaduješ stan a ještě později pokoj s postelí, koupelnou a záchodem. Já už jsem v tý třetí fázi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:30
- Nahlásit

Maya
později pokoj s postelí, koupelnou a záchodem
minulej tyden sme byli na teambuildingovy akci nekde u prahy... nevim jestli sem to sem psala, ale pokoj super, postel pohodlna, koupelna luxus. Akorát ta dálnice kdyby nebyla 60metrů vzdušnou čarou od mýho okna
myslim, ze v takovým případě by každej radši spal pod širákem v lese

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:45
- Nahlásit

cernej caj
Jj, dálnice je zlo, kdysi jsem dělala v baráku tak 200m od dálnice a jak se otevřely okna, nebylo slyšet vlastního slova, lituju ti lidi, co musí kolem dálnic bydlet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:57
- Nahlásit

Maya
oni si buď zvyknou, nebo se odstěhujou... ale je to fakt hrůza. postavíš si domeček v krásným prostředí lesů a za 20 let je to všechno jinak, že...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 12:59
- Nahlásit

cernej caj
no jo, doufám, že u nás se to nikdy nestane

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 13:12
- Nahlásit

Maya
Super je to když je ti 20,
jsem se nějak zasekla, no
Maya
dálnice je zlo
ono si fakt zvykneš, třeba hluk z městskýho okruhu u rodičů už ani nevnímám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 13:17
- Nahlásit

já když se nastěhovala do domečku 3m od hlavní silnice na hodonín, i když teda klasika jen 2pruhovka, ten provoz je hroznej... prvnich 14 dní sem nespala a teď už mě budí jen když jede něco velkýho a těžkýho a vymete nám to díru v silnici před domem že zavibrujou okna (má to ovšem značnou nevýhodu když prší, ta díra je plná vody a člověk ráno vyleze, že zamče dveře a najednou je durch mokrej když to takhle schytají domovní dveře párkrát denně z úhlu, ze kterýho běžně voda nejde, tak nám někde aj prosakujou

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 14:45
- Nahlásit

kachna_
cernej caj
Já vím, že si člověk zvykne, ale bych se asi dřív zcvokla než bych si zvykla, nesnáším hluk, zvláště večer.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 15:24
- Nahlásit

hele já vždycky něco najdu, špice naštěstí nemaj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 21:19
- Nahlásit

Maya
tak tomuhle synovec odolat nemuze

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 23:52
- Nahlásit

Takže další info k objednávce, je to teda horor, jsem to slíbíla a samozřejmě se to pos...e a mamka taky chtěla ty trička z podpory mi napsali vymazat cookie, vtipálci, to by mě snad nenapadlo, tak jsem to pro jistotu zkusila ještě z mamky pc, která nikdy na stránkách cafepress nebyla a taky to nejde. Kdyz jsem jim to napsala, tak prej mám kontaktovat podporu paypal, tak jsem jim taky napsala, ale moc si od toho neslibuju. Tipuju, ze to bude nějaká blbost, ale fakt nevím co. Zkoušela jsem to na trech pc a nic. Takze jedině zkusit jiný prohlízec, ale ten nemá, to se musí nainstalovat a nějak nastavit nebo to pak hned fachá samo? A jaký byste radili? Bych to vyzkoušela. Druhá moznost zkusit to objednat z Německa, jsem koukala, ze tam mají ted slevy, takze cenově to vychází cca stejně, akorát tam nemají slevu na tu dopravu. Ale je to furt stejný obchod, akorát jinde, tak netuším, jestli by to fungovalo nebo ne. Mě z toho fakt klepne.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2012 23:52
- Nahlásit

cernej caj
Tyhle trika prodávají i u nás, stojí kolem 500 Kč.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 07:23
- Nahlásit

Maya
firefox 13
opera
chrome

Nic proti IE, ale IE dneska pouzivaji predevsim ti, co neumi nic jinyho do pc nainstalovat

- staci nainstalovat, pustit a jede, pokud nepouzivas nejaky nestandartni veci jako proxy atd, coz pravdepodobne nepouzivas.

objednej jak myslis, pokud je to ale stejny obchod tak muzou byt nejake problemy globalne treba z cr

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:01
- Nahlásit

cernej caj
Na IE mi nešahej, IE používám 20 let k naprostý spokojenosti.
A hlavně taky proto, že vím jak je blbý, když máš doma něco jinýho než v práci a ještě jsem nezažila práci, kde by bylo něco jiného než IE.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:14
- Nahlásit

Čau holky koukám, že se vám ta trika sukujou Bohužel já teda neporadím, věci kolem pc jdou mimo mně
cernej caj
Čtu, co jsi zase vymyslela za pochod...no, zapomeň na mety a ber to jen jako příjemně strávený víkend. Ale to nesmíš teda jít, až Ti upadne noha
Na nějakové bivakování v divočině (i když to tam miluju) jsem nebyla nikdy - já potřebuju svůj konfort: WC!,sprchu a postel
Kopíruju od vedle, co jsem měla o víkendu
Mám hnusnou historku...
Včera jsem měla sraz se spolužákama ze základky - potud dobré než mi Tom o půlnoci pošle MMSku, kde je Woriček - celý bok od krve První jsem se děsně leknula, ale při bližším pohledu mi to připadlo, že to má jen pomazané shora - jakoby se v něčem oválel (nedělá to) Tom mi ráno líčil, že šel v noci poklízet a přijde Worick sám, takhle zmalovaný a Berry nikde V první chvíli by se v něm taky krve nedořezal:,,proboha, kde máš Berrynka! snad jsi ho někde nezamordoval??!!! Pak, že Berry doběhnul hrozně rozdivočený odněkud ze zadu zahrady...ale Tom už nepátral. Já jsem ráno Worku ohledala a usoudila s hrůzou, že je to opravdu krev...a určitě ne, jen z myši Tak jsem šla pátrat a nemusela chodit daleko Na kraji v boudě torzo těla, velikosti menší kočky a bohužel i srst na to vypadala....Nebyla to srst zajíce nemělo to jedinou packu, hlavu, ocas....byla jsem celkem na mrtvici a při zjištění, že by to snad mohla být kočka jsem začala nekontrolovaně brečet a nemohla přestat...protože jsem si prostě nedovedla představit, že tam (někde v zahradě) zabijou odroslé kotě Naši kluci Hledala jsem místo, kde se udál ten masakr a nenašla. Už jsem začínala doufat, že to zase přitáhla některá kočka...ale pak jsem objevila, že má Worick dvakrát roztržený jazyk - pořádně a uprostřed tlamy (dobře mu tak, blbovi ) Po snídani, až jsem se z toho šoku trochu vzpamatovala, jsem se šla podívat ještě jednou a u toho mne napadlo: mohla to být mladá kuna! Ta podoba s kočkou je tam velká, ale tohle zbarvení u kočky není běžné (a nikdy tu taková nechodila) taková jako hnědá, až do čokoládova. To se mi trochu ulevilo, ale ne moc - pro mně je to neomlouvá Nesouhlasím se zabitím ničeho a kuna přes zahradu chodí, to vím dávno, jestli někde poblíž hnízdila a měla mladé (což asi bylo jedno z nich ) nevím. Zatím nijak neškodila, drůbež nemáme, i když mne někdo varoval, že kuna klidně zabije kočku...tak zase vím, že kuna ve ,,svém domě" nezabíjí ani tu drůbež - na tu chodí k sousedům Možná proto stará neublížila ani kočkám. Nevím ovšem, jestli nám teďka nevyhlásí válku Jsem z toho smutná...zklamaná...i když vím, že zabíjet predátory je pro psa-lovce přirozené...tak já to prostě nezkousnu..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:33
- Nahlásit

Maya
to chápu, že ti to stačí když si nikdy neměla nic lepšího ale tak jestli s IE vydržíš dalších 20 let tak dostaneš metál za odvahu a statečnost

worick
já to beru jako příjemnej výlet do přírody, kterej si v případě potřeby klidně zkrátím

To s tou kunou je mi líto, jenže ono se na to asi tak dívat nemůžeš, prostě ti psi to v sobě maj, nevím jak bernáci, ale worick určitě a prostě se to stát může, hlavně že se nestalo nic vážnýho, že by někdo napadl třeba tvoje psy, nebo že to nebyla sousedova kočka...

PS: co sraz? všichni už dětičky a nechápou, že máš jen psy nebo všichni psi a žádný puberťáci?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 08:59
- Nahlásit

cernej caj
Jak nic lepšího? Ukazuje IE stránky? Ukazuje. Nic jinýho nepotřebuju
Kterej mám zkusit? Taky aby to ustál můj postarší pc, chrome nechci, slyšela jsem na něj dost lidí nadávat, tak buď firefox a nebo operu nebo co je ještě mozilla?
worick
To věřím že ses lekla, ale pašák Woriček když zdolal kunu, to musel být boj, moji psi by za to měli veeeelikou pochvalu, kuny jsou mrchy, vybílej celej kurník jen aby si mohly odtáhnout jednu slepici, kup Woričkovi buřta

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 09:13
- Nahlásit

Maya
zkus kterejkoli, kluci v praci si treba chrome hrozne pochvalujou, ze je hodne rychlej a jednoduchej, vsechny tri by ti meli jet i na starsim pc +/- stejne. "Mozilla" uz dneska fakticky neexistuje vyvoj, drive byla mozilla a mozilla firefox, mozilla zanikla a zustal mozilla firefox, zato misto "mozilly" je ted seamonkey, kterej integruje s browserem navic emaily, irc klienta a takovy veci... ja pouzivam seamonkey portable - mam na flasce a vsude kde pripojis mas svuj prohlizec s historii a tak (akorat ho teda nikam nenosim

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:50
- Nahlásit

cernej caj
To já právě zase slyšela od dost lidí, že jim chrome zpomaluje pc, že ho museli vyhodit, takže to radši nebudu riskovat, nic multifunkčního jako seamonkey taky nechci, nic takovýho jako takovýty věci nepoužívám, flešku teda jo, tak jednou za rok
no teď si píšu z podporou z paypal, chtěli poslat screenshoty, tak uvidím co z nich vypadne, nakonec to bude nějaká blbost a já budu za blbce
když nic jiného alespoň se procvičím v anglině, ani jsem netušila, že si budu muset vyhledat slovo LOGIN, ta skleroooza

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:52
- Nahlásit

Jo a minulý čas k Login už jsem teda nevymyslela, logined mi připadalo takový blbý, tak massa Bob psát v přítomném čase.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 10:59
- Nahlásit

Maya
ja taky ty ostatni veci nepouzivam, mam to jen jako prohlizec

no vidis, si potrenujes a jeste u toho vyresis tricka ps: asi logged in, protoze mas sloveso "log in" a pak podstatny jmeno "login" coz se pouziva i u nas jako "jmeno + heslo"
(ja teda anglicky neumim ale takovyhle slova v praci pouzivam furt

worick
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 11:13
- Nahlásit

cernej caj
co sraz? všichni už dětičky a nechápou, že máš jen psy nebo všichni psi a žádný puberťáci? - nó, tak nějak něco mezi Všichni už dětičky odrostené, rodiče chytající druhou pubertu (mízu), většinou s novým partnerem.... pro mne trošku směšná záležitost, protože oni jsou jak utržení ze řetězu, jelikož si po dvacetileté péči o dětičky konečně připadají že žijou, kdežto já si tak žiju a užívám celých těch dvacet let Pro ně jsem ale divná a nudná, protože nechlastám a nemám potřebu se vinout na spolužáky jako lijána To, že mám psy místo dětí - tak to nechápe asi nikdo ale tak s tím počítám. Žiju prostě totálně jinak než většina

worick
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2012 11:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Maya
To věřím že ses lekla, ale pašák Woriček když zdolal kunu, to musel být boj, moji psi by za to měli veeeelikou pochvalu, kuny jsou mrchy, vybílej celej kurník jen aby si mohly odtáhnout jednu slepici. Woričkovi kup buřta - prd dostane.... slepice nemám a nesouhlasím se zabíjením ničeho a toho se má držet Mají povoleny myši....a dneska najdu zase na trávníku krtka Ale tak to možná kočka, protože krtka mi Worka nosí ukázat živého Třeba ježek je u nás pořád a tomu neudělají nic, i cizí kočky tu občas objevíme a nic (proto mne taky zděsilo, že by to mohla být kočka ) Fakt nevím, co ho vedlo k tomu, že tu kunu zabil, jelikož vím, že nějaká kuna po zahradě chodí odjakživa - nechává tu vystavená hovínka... Nebo nechávala...

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání