| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2012 16:02
- Nahlásit
kachna_
no ještě kdyby tam doplnili všecky ty rozcestníky minule sme to zkoušla najít z "devět křížů" přes "zálesnou zhoř" na "zbraslav" a kromě devíti křížů jsem tam nic nenašla
ale je fakt, že je to jinak super počin
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 16:21
- Nahlásit
jedna Batovatá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 17:16
- Nahlásit
fešanda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 19:14
- Nahlásit
kachna_
Teda ta má krásnou tmavou barvu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 20:05
- Nahlásit
Maya
říkáš "Ďábel sám"
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 08:53
- Nahlásit
kachna_
už jsem si jí prohlídla na FB - dala jí tam Vlaďka ))
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2012 19:49
- Nahlásit
cernej caj
Přesně, mě se tihle tmaví moc líbí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 07:42
- Nahlásit
Maya
mě se právě takovýhle hodně černý taky hodně líbí. a u ešusový má ještě pěknou fotku jak se oblizuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2012 08:14
- Nahlásit
cernej caj
Jo,už jsem jí našla a tady se kachna nepodělí s takovou pěknou fotečkou, když ešusovou běžně nečtu. )
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:13
- Nahlásit
Mayo, jak velký jsou ty Dog Lovers Gold? Myslíš, že hltavci nebudou zaskakovat? Objednala jsem je mlaďošce když teda mají být dobrý. ProPac dobrý, krásná srst jako uhel černá, ale vůbec se teda nedrží tabulek, kolik by měla sežrat a přitom je hubená jako lunt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:39
- Nahlásit
nefritt
Dog Lovers jsem tady kdysi měřila pro černej čaj, tak jsem to našla, má 1,2 cm v průměru. Úplně pidi granulky to nejsou.
S tím zaskakováním neporadím, Kim taky hltá, ale nikdy mu nezaskakuje.
Jo, s Pro pacem jsme to měli stejně co si pamatuju, že Kim toho žral víc a byl spíš hubenej. Nakonec se k tomu ještě ráda vrátím. )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 09:53
- Nahlásit
tak to timikovi obcas teda zaskoci a to acana adult ma mozna 8mm? tak snad budou smakovat a bude mladice zrat trochu sporadanejc co sme koupili (uz si nepamatuju co, ale byl k tomu batuzek) tak to byli snad 2cm granule, to tim i kousal a ferina jednou dostala a prezvykovala to snad hodinu, sem myslela ze to nikdy uz nedozere... ted budem zas prechazet na maso, tak se z ni zas stane hltavice, budu si moct rano 5 min prispat
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:39
- Nahlásit
Maya
Tak to by šlo - ten ProPac jehněčí pro štěňata je cca 1cm.
No Crazy žere teda šíleným způsobem. Rozhlíží se kolem misky aby náhodou jí to někdo nechtěl sežrat. A jede jako bagr. Už jsem přistoupila k tomu, že jí do misky ani nedávám celou dávku, ale postupně přidávám a stejně to jsou závody. Pustit jí k pytli, tak seden a bude žrát dokud tam něco bude
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:42
- Nahlásit
cernej caj
Acanu mi žrala s chutí (byla na ní od chovatelky) ale čím dál víc byl problém sa odpadem, takže jsem hledala něco jinýho a ProPac sednul hned. S masem jsem to zkoušela, ale důchodci o něj nestáli a abych dávala půlce psů něco a druhý půlce něco jinýho, to nechci. Navíc jsem měla starej mrazák, kterej šíleně žral elektriku, takže jsem se ho velice ráda zbavila a zase granulujeme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 10:57
- Nahlásit
nefritt
Tak to snad jedině tu protihltací misku a nebo granule nedávat do misky, ale na plochou zem, aby je nemohla tak lehce nabírat. Mě teda oba žerou taky docela rychle, Dorin až cvaká zubama o misku ale zas až takový extrém to asi není.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:00
- Nahlásit
Asi budu tak nějak někdy nakupovat trička u toho anglického cafepress, protože mamka chce tričko s vlkoindiánem pro vnuka, takže kdyby někdo chtěl, tak možno přidat, s tím ovšem že ta cena je fakt něco zájemci o levnější variantu ať se obrátí na lili grace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 11:15
- Nahlásit
nefritt
nam taky pomahalo rozsypat granule po tacu/zemi, on to pak nemuze vdechovat vsecko naraz. sice kousat nezacal, ale zere pomaljc
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 14:49
- Nahlásit
cernej caj
Koukáš na telku? Se mi zdá, že jsi psala, že nemáš Hoří les na Vátých pískách Brácha jel teďka kolem vlakem a posílal SMSku, že to vůbec nevypadá dobře Ještě, že už jsme tam zavýletili
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 23:17
- Nahlásit
worick
nemám, nekoukám... tak to je špatný na to že byla docela bouřka v týdnu, tak asi nepršelo dost, aby nebyl les suchej...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 25 Kvě 2012 23:43 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Myslíte, že je tohle špic?
[imgs]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos -ak-snc7/35523_3118555935660_1617388336_2141812_96 1035215_n.jpg[/imgs]
URL
Tady prý video, ale mě to nejde otevřít pro zastaralou verzi: URL
Trápili ho hladem, přežil díky sousedovi. Teď potřebuje nutně dočasku. Je to ale Slovák, tak telefony tam: 0918 564466, 0907 441447
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 00:56
- Nahlásit
Vlčáčková
Myslíte, že je tohle špic?
no, zdá se mi, že to má nějaký široký čenich...taky (podle vybarvení) by to mohl být kavkazák či leonbergr. Ale nejsem žádný odborník přes špice - jen mne to napadlo...
cernej caj
na to že byla docela bouřka v týdnu - tady nikde nepršelo - když pominu tu ,,rádoby" bouřku s napršenýma 6mm
Neuvědomila jsem si, že je to vidět od nás, až když jsem se vydrápala pod les a měla jsem to (podle dýmu) jako na dlani Takže hlásím, že v 19.00 se dým ještě valil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2012 06:50
- Nahlásit
worickVlčáčková
taky se mi zdá hodně širokej ten čumáček, nicméně já to posoudit nedokážu, to nám rozsekne pak kachna s Mayou
no já když v tý bouřce utíkala z auta do divadla 3 ulice v sandálkách a krátký sukni, tak se mi zdálo že prší nějak moc no takovej les když chytne, tak je to vždycky neštěstí
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 09:56
- Nahlásit
worick
Tak leonberger opravdu ne ...... ti mají čumce úplně jiné
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 10:43
- Nahlásit
Chacha. Tak už víme, co to není. Ještě abychom zjistili, co to teda je.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 19:57
- Nahlásit
Já bych v tom viděla něco z maliny ........
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 21:13
- Nahlásit
nefritt
Já bych v tom viděla něco z maliny ........
taky mě to napadlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2012 22:50
- Nahlásit
Na špice to má divnou hlavu a krátkou srst, kavkazák by měl uši dolů, tipuju křížence špice, jako masku na čumci má jak vlčí špic, takovýhle jsem viděla křížence vlčího špice s NO.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 08:24
- Nahlásit
Pokračování medvídka: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=21377956207 98&set=a.2135401280941.59692.1723366457&type=1&the ater,
Tak už ho sami ošacovali na maliňáka nebo jeho křížence. Pejsek pochází z rodiny, kde ho bili a nedávali mu žrát. Nyní je v SR v dočasce a je k adopci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:05
- Nahlásit
no je hrozně roztomilej, snad najde pána brzo
Maya
koukam na trika neustale, ale nejak sem si nic nevybrala jeste, kdy to chces objednavat? jestli mam rict definitvne, ze nic nechcu nebo jeste hledat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:17
- Nahlásit
cernej caj
Můžeš klidně ještě hledat, objednávat budu nejdřív tak za týden, spíš za 14 dní, taky podle peněz, jeslti budu muset počkat na vejplatu nebo ne
taky ještě celkem váhám, jestli vybrat triko s velkým obrazem samo špice a nějakým nápisem přes celý, což by se mi teda líbilo, ale bylo by jen na doma a nebo vzít jen malý logo vlevo a to bych mohla vzít i do práce, zatím mám favorita toto, ale když ono je jich tam tolik pěkných
|