| Autor |
Zpráva |
lili grace
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:33
- Nahlásit
Jinak teda takové odbočení od tématu. Nezdá se vám,že je najednou nějak moc vlčích špiců?
A ještě průzkum trhu, myslíte,že by byl zájem domácí pečené pamlsky pro psy? Chtěla bych si rozjet takový malý obchůdek, v online verzi. Nečekám,že na to budu vydělávat horentní sumy,ale aspoň nějakou tu korunu bych snad mohla. Budu ráda za názor.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 23:29
- Nahlásit
lili grace
Ten zažehlovací papír se mi zdá příliš složitý na obsluhu.
Jinak ty pamlsky nevím, asi bude záležet na ceně, jenže když se k tomu připočte doprava, za sebe teda nevím, jestli bych to koupila, ale pravda je, že spousta lidí si je dělá doma, takže by se možná našli i lidi, kteří by je chtěli, ale na to plácání doma nemají čas.
Vlčích špiců je teď povícero, ale pak zase žádní nebudou, si myslím, že průměr vrhů za rok bude +- stejný jako minulé roky. Ale trochu na vzestupu myslím jsou, až budou víc keesové, nejspíš půjdou na dračku ještě víc.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 07:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Maya
kachna_
lili grace
Kde je ta cernej caj - ona ještě dovolenkuje? To má fakt dovču na celý týden?! Já myslela, že jen ten prodloužený víkend....
lili grace
kdypak Ty, vyrazíš někde naším směrem, ha??
My jsme včera byli na kytky ve Strážnici, já se chtěla stavit i u vás - v tom zahradnictví, ale brali jsme tchýni a bylo toho povíc, tak už jsme nestíhali...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 18:36
- Nahlásit
lili grace
jak rika maya, problem asi ze postovny by tomu zdvojnasobilo cenu, jinak napad dobrej. ja bych to treba brala bo nemam troubu
worick
predstav si to, jeste dovolenkuju az do soboty a dneska sme usli dokonce 22km! coz muz prave vyspava a psi taky
mala ochutnavka
internet mam pomalej asi jako modemy pred 15ti lety, az na to ze dneska sou weby 20x narocnejsi, takze mate stesti, ze muz spi tak a ja du opikat burtiky, hezkej vecer
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:13
- Nahlásit
worick
No my jsme byli 1. května na výletě,ale bylo to i s turistickým oddílem. A byl s náma i berňák,teda berňačka. Akorát v tom vedru mi to od páníků přišlo dost nezodpovědné,neměli misku,ani vodu...
Jeli jsme vlakem do Javorníka, z tama na Filipov, Megovka, Kubíkův vrch a busem z Nové Lhoty do Veselí Hezký výlet,ale bylo dost teplo...
cernej caj
tady mám nějakou předběžnou nabídku,tak mrkni. Ale ještě nemám naceněno.
URL
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 19:46
- Nahlásit
lili grace
treba jatrovy sou zajimavy, mozna i ty vyvarovy by bylo zajimavy ochutnat. Jen me napadlo - nemusis na to mit nejakou zivnost, nebo aspon nejake papiry o tom, ze to muzes delat? ja se v tom nevyznam, ale vim ze sem treba jednou na trhu kupovala pernicky okrasne a ptala se, zda jsou k jidlu a pani rikala, ze jo, ale ze splnit hygienicky normy pro peceni tech k jidlu by bylo narocnejsi, tak ze to prodavaji jako okrasny a snist holt na vlastni riziko... tak proste jestli to mas osetreny po tehle strance, abys z toho nemohla mit potize, ale nevim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:08
- Nahlásit
cernej caj
nemusis na to mit nejakou zivnost, nebo aspon nejake papiry o tom, ze to muzes delat?
na psí myslim že ne, že tam je to všechno jednodušší
zivnost
do 20 000tis. ročně si může vydělat bez zdanění, ne?
lili grace
hezký stránky, vypadaj důvěryhodně, i www adresa je dobrá.
to je těžký, já bych to na netu nehledala. Kdybych je sehnala někde v krámě, tak bych si je klidně koupila, na akci taky. Ale ještě by pro mě hrála roli cena. Třeba pamlsky od kronche už jsou pro mě drahý a velký, nedá se tím moc odměňovat během výcviku.
Jinak bych asi hledala datum spotřeby a to nevim jak určíš.
Zase ale + máš určitě v použitejch surovinách.
- ne barviva, konzervanty, vstupní suroviny pro lidskou spotřebu...
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:00
- Nahlásit
Tak ohledně papíru-měla bych mít živnosťák,ale zatím s tím chci počkat,jestli to bude mít vůbec smysl...
Datum spotřeby musím taky dát,díky za tip
Tak pokusím se to nějak rozjet,pak bych už mohla jet třeba na výstavu nebo nějakou kynologickou akci a prodávat tam
Cenu vidím tak kolem 20-25 korun za 100g u těch levnějších, u těch, kde je surovin víc(dražších) to budu muset ještě přepočítat Jinak dělám jak maličké,tak větší sušenky. Záleží na velikosti psa.
Jinak dotaz k huňáčům,jak vám snášejí tyhle tropy? Není jim vedro?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:00
- Nahlásit
kachna_
Živnostňák musíš mít i na soustavnou činnost bez ohledu na výdělet, takže u takovéhodle prodeje určitě jo, těch 20 tisíc je limit na jednorázové prodeje.
lili grace
Stránky jsou dobrý, si myslím, že určitě ze začátku to chce objet pár akcí, dávat zdarma vzorky a letáky nebo vizitky s www adresou. Nebo zaplatit reklamu na nějakým psím webu, bez toho se o tom lidi nedozvědí.
Taky by to chtělo fotky, vyfotit hromádečku, pro představu jak vypadají případně napsat velikost.
Psiska teď počasí snášejí dobře, u nás teda žádný tropy nejsou, dneska bylo asi 19 stupňů.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 00:05
- Nahlásit
Jooo,s fotkama počítám,ale zatím jsem to nějak nedala dohromady. Ten webem jsem zabila dvě mouchy jednou ranou - potřebuju to jako úkol do školy + jsem to využila jako prezentaci toho,co chci dělat. Určitě to chci dát ještě na FB do různých skupin, obejít nějaké srazy,co budu mít poblíž a tak
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 09:12
- Nahlásit
lili grace
Kdybys potřebovala účetní - jsem k dispozici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 11:35
- Nahlásit
Tak balík z Anglie dorazil v pondělí, objednáno ve čtvrtek. Nechápu, jak to, že takhle rychle mi nedojde balík objednaný tady.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 12:21
- Nahlásit
Maya
Tak mně většinou jo. Ovšem teď mám objednaný vzorky a nějak nejdou a nejdou ......... No jo, holt za to se neplatí tak se nepřetrhnou.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit
nefritt
To mě většinou jde o den déle. To, že to valná většina obchodů není schopná hned odeslat je druhá věc, vzorkům zdarma se ani nedivím, že jim to trvá.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 13:26
- Nahlásit
Tak záleží co, ale většinou když objednám jeden den dopoledne, tak druhý den mám doma - nejpozději den třetí. (Věci pro psy) Ale ostatní zboží - třeba knížky apod - to už je horší
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 19:23
- Nahlásit
lili grace
sim tě já jsem kus vola já si nějak vsugerovala, že jsi z Bzence, teď koukám na tu Tvoji ,,živnost" a...Ty jsi Ostroh?? Tak tama jezdíme pořád: Zlín, Hradiště.... I když momentálně s tou objížďkou ne...a ještě dlouho ne
Jeli jsme vlakem do Javorníka, z tama na Filipov, Megovka, Kubíkův vrch a busem z Nové Lhoty do Veselí - jé škoda, že jste nejeli na kolech, to by jste jeli kolem našeho. A nekoukala jsi před Javorníkem dolů do vsi? To by jsi náš barák měla jako na dlani
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 19:28
- Nahlásit
lili grace
Jinak dotaz k huňáčům,jak vám snášejí tyhle tropy? Není jim vedro? - naši zdaleka nevylínali a vedro jim teda je Tváří se jak ,,boží umučení" a neví, kam by se vrazili. Woriček objevil novou vášeň (lov - jak jinak ) lítá po potoce (po těch 20cm) a ,,chytá ryby" Ono, jak je to plytké, tak je tam vidí jezdit jak v akvárku a líta za nima sem a tam. Má to dvě výhody: zchladí se a loví-neloví
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:40
- Nahlásit
worick
čéče,nějak jsem to nestudovala. My jsme šli k té rozhledně a pak přes louku dolů do dědiny.
Ta objížďka je hrozný výmysl. Ještě že máme ten vlak,jinak by to bylo uplně nesnesitelné.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:58
- Nahlásit
naši celkem v pohodě, když je vedro tak sou zalezlí a chrápou, když se někam de, tak musíme hlídat pitnej režim, ale jinak taky celkem ok.
jinak dovča super, byla krátká, ale hned si musím postěžovat na situaci na poště, jež sem byla svědkem... přijde spoluobčan na poštu, vypadá, že mu není ani 25 let, na úřednici vybali "du pro duchod", dostane 7500 kč a já jen čučím, že kvůli tomudle někteří moji známí choděj na směny a o víkendu do práce... no hlavně že my už žádnej důchod po 50ti letech v práci ani nedostanem
lili grace
tak důležitý, že to máš zařízený a vymyšlený, tak hlavně aby se dařilo to pak rozjet a ten zájem byl...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 11:44
- Nahlásit
cernej caj
To víš, ona ta jiná barva kůže tak nějak predisponuje k invaliditě.
Tak pedigree procházku ve Stromovce jsme šli, procházka sama super, ale organizační chaos před byl teda dost náladu demotivující, takže to tak vypadá, že již nikdy více. )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 14:48
- Nahlásit
Maya
tak aspoň ste dostali ty proklamovaný dárečky, ne?
já se přihlásila s timíkem na 89km dogtrek ráno, tak nevím, zda to nebyla impulzivní nepředloženost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 15:22 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
89 km???? jsi blázen
Jo dárečky jsme dostali, to fakt nekecali
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:41
- Nahlásit
cernej caj
s timíkem na 89km dogtrek
tý jo, klobouk dolů. Co koleno, už o tom ví?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:02
- Nahlásit
kachna_
koleno má v plánu vyzkoušet trekový hole, ale teď má lepší odobí a pobolívá spíš málo, tak je třeba to využít
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:16
- Nahlásit
Maya
hele, neni to spíš čauovec s tim modrym jazykem?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:30
- Nahlásit
kachna_
neni to spíš čauovec s tim modrym jazykem
nebo možná eurasier
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:33
- Nahlásit
Fajka
nebo možná eurasier
no to tam psali, já myslela, že mají růžové jazyky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:37
- Nahlásit
kachna_
no to tam psali, já myslela, že mají růžové jazyky
aha oni totiž mají eurasieři čauíky v předcích takže ty modrý fleky na jazyku zdědili po nich
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:42
- Nahlásit
Fajka
už jsem kontaktovala eurasier klub a hodila ho na špice v nouzi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:47
- Nahlásit