Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 08:13
- Nahlásit

cernej caj
Mezi klubovkou a speciálkou žádný rozdíl není, pokud teda neaspirujete na nejvyšší titul, který se u každé jinak jmenuje, ale na téhle klubovce se stejně titul Klubový vítěz nezadává, takže i v tomto je ta speciálka lepší. Akorát teda myslím, že hlavní rozdíl bude v tom, že tím že ta klubovka je v pátek, tak tam bude míň psů a tudíž větší šance na titul.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 08:15
- Nahlásit

Maya
...že tím že ta klubovka je v pátek, tak tam bude míň psů a tudíž větší šance na titul -

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 09:03
- Nahlásit

Maya
tak ze bych snad tu dovolenou jeste zvazila? ale my chcem hlavne na bonitaci a ta je stejne v sobotu tak zas tam stravit cely vikend...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 09:38
- Nahlásit

cernej caj
Nechci vás podceňovat, ale jdete prvně, takže úprava, předvedení atd. asi nebude excelentní, takže na nejvyšší příčky to asi nebude, takže sobotní účast na klubovce bude určitě stačit.
Jsem teda zvědavá, kolik vám na bonitaci naměří, když furt máš Ferinku za podměrečnou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 09:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
ja rozhodne nehodlam sbirat zadny tituly dokonce ani neni jisty, jestli bysme se prihlasili i na vystavu... jenze brat si dovcu v patek a pak tam stejne jezdit znova v sobotu, do toho se me fakt moc nechce takze bud proste ze srandy zkusime tu specialni, nebo pudem jen na bonitaci (to se doufam muze, jen na bonitaci bez vystavy?)

ona zas tak podmerecna neni, je mozna mensi ale me to staci spis neni furt nejak extra hunata

edit: nasla sem totiz jen prihlasku na vystavy a poplatek za vystavy, tak nevim jestli jeste blbe hledam

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 09:59
- Nahlásit

cernej caj
Můžete jen na bonitaci, přihlášku a pokyny máš tady http://www.spic.cz/index.php/bonitace
ale myslím, že když už tam budete, že by bylo škoda nezkusit tu speciálku, jet tam extra v pátek je fakt blbost, ale jinak o nic nejde a na těhle klubových akcích je to takový komornější než normálka výstavy, takže na vyzkoušení asi nejlepší.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:02
- Nahlásit

cernej caj
A jinak v červnu tam asi moc huňatých špiců nebude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:04
- Nahlásit

Maya
super, díky.

k tý bonitaci: stejně musíme asi absolvovat ráno tu přejímku a pak tam celý den čekat až do té bonitace, že...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:17
- Nahlásit

cernej caj
Přejímka je na výstavu, to je jediný blbý, že musíš přijít ráno na přejímku a pak tam čekat, i na posouzení, se chodí většinou podle abecedy, takže vlčí obvykle až na konec, zálezí kolik bude kruhů, ale vlčí jdou do kruhu většinou až kolem poledne, na bonitaci můžeš dorazit v podstatě kdykoliv, tam se žádná přejímka nedělá a když jsi přihlášená, tak prostě jen přijdeš, nahlásíš se a stoupneš si do fronty na posouzení
To už záleží jak chcete, většina lidí ten čekací čas na výstavě stráví kecáním a okukováním konkurence. Záleží na každým, mě to teda smrtelně nebavilo to čekání, asi taky proto mě výstavy nijak moc neberou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 10:53
- Nahlásit

Maya

takze pokud jdu jen na bonitaci, tak proste nekdy behem dne prijedu (klidne v 8 nebo ve 13) prihlasim se, vystojim frontu a valim dom? to by bylo super, to se teda zkusim domluvit s muzem, jestli bysme nejeli v patek na vystavu, tam je ta cekaci doba mnohem kratsi, i kdyz je zasadni odpurce vystavy, kdyz nechcu mnozit ze prej zbytecnost tam chodit... ale si to chcu vyzkouset a to dlouhy cekani je pro me taky mor, co sem byla s nasima kdysi v pardubicich se seltiema, to byla hruza teda, ve stinu tak 35°C, siroko daleko nic kam by se dalo jit a pekne sem se zpalila... fuj

no byli sme nejvetsi a nejtlustci seltie ze vsech, tak sme utreli (tak 6let zpet teda)

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 11:13
- Nahlásit

cernej caj
To je náhodou pěkná trikolorka.
Jinak takhle by to taky šlo, ale moc nevěřím tomu, že čekací doba v pátek bude o moc kratší, snad o ten menší počet přihlášených psů, ale zase teoreticky může být o kruh míň, těžko říct, ale jinak je v podstatě jedno, jestli výstava začíná ráno nebo odpoledne, vždycky tam musíš být před začátkem a posouzení si vyčekat, pokud nemáš to štěstí, že jdete do kruhu hned jako první, což by u vlčích byla raritka.
Na bonitaci je to jedno, tam můžeš klidně dorazit až na konec, akorát nikdo neví, kdy ten konec bude, ale když dorazíte tak nějak na začátku nebo hoďku dvě po, tak je to v pohodě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 12:45
- Nahlásit

Maya
jojo, pěkná je ale byla tam rozhodčí co jasně preferovala nejmenší a nejhubenější psy, takže s naší horní hranicí a 8mi kilama sme moc šanci neměli

takže se teda ještě domluvím s mužem, pokud na bonitaci se nemusí čekat, tak se snad bez toho posledního místa na výstavě i obejdeme

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2012 19:42
- Nahlásit

cernej caj
Dej vědět chovatelce, určitě tam bude a ráda se na Ferinku podívá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2012 09:33
- Nahlásit

Maya
tak to je samozrejmy, ze ji napisu, aj loni sme se tam aspon ukazali cestou na dovolenou, aby se mohla na ferinku podivat

Ludva51
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2012 12:12
- Nahlásit

Německý špic: http://extrabaze.blogspot.com/search/label/Psi

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2012 13:41
- Nahlásit

Ludva51
To ale není tvoje video, že ne?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 10:32
- Nahlásit

Zdravím, máme v útulku papíráčka, kdybyste o někom věděli...

worick
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 11:13
- Nahlásit

cernej caj
Výletujete? My se chystáme zítra, ale to počasí.... -2st, sem tam chumelí

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 11:17
- Nahlásit

stetisek123
a chceš ho zainzerovat nebo zatím hledáš mezi "širším okruhem"?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 15:35
- Nahlásit

kachna_
jako já myslím že do 14 dnů, což je interval, kdy mi fotěj, bude pryč, papíráci mizej rychle. To mě napadlo, zda někdo nemáte chutě. Je tuším 5 letej

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 19:04
- Nahlásit

stetisek123
Poslala jsem ti mail.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2012 20:02
- Nahlásit

worick
jojo, výletovali jsme. Akorát teda dneska žádný fotky nejsou, protože se mi vzhledem k možnému počasí - déšť, sníh a teplota max 6 stupňů nechtěl tahat foťák...

no a střídal se vichr s přeháňkama a sněhovou vánicí, ruce z kapes sem nevytáhla a stejně sem je měla zmrzlý a nejvíc sme se ohřáli v jeskyních, kde bylo kolem 8°C, venku pak v ůdolí asi kolem 2 Právě sem dorazila dom, nakrmila psy a du si udělat horkou lázeň na nožičky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 07:56
- Nahlásit

budete se mě smát... tim mi vcera pozvracel botu a půl batohu blbý je, že nevím, jak se šetrně zbavit toho smradu

psala chovatelka, že i na bonitaci tam stejně musíme být od rána, tak že už má smysl tu výstavu zkusit, tak teda nevím...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 08:02 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

grrr, se mi to poslalo 2x... tak to aspon jednou umazu

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 08:12
- Nahlásit

cernej caj
To je nějaká blbost s tou bonitací, jak ti to zdůvodnila? Vím, že spousta lidí jezdí na bonitace až kolem poledne když jsou třeba od 9, my taky jeli až na později v Praze a byli tam lidi, co přijeli v podstatě až na konec, vždycky to bylo, že dokud se bonituje, tak se můžeš dostavit kdykoliv, to by leda musela být nějaká novinka, ale tak nějak bych postrádala smysl proč by tam všichni měli trčet celou dobu, však i pro bonitující je lepší, když tam lidi chodí postupně.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 08:16
- Nahlásit

cernej caj
A navíc dopoledne je výstava a bonitace až odpoledne a to jsou dvě různý věci, takže když jde někdo jen na bonitaci, tak tam nebude trčet od rána, to je fakt blbost a moc se mi nezdá, že by ti toto chovatelka řekla, nepochopily jste se nějak blbě? Výstava určitě neskončí dřív než v poledne, spíš později, záleží na počtu psů, ale závěrečky bývají až tak v 1 nebo ve 2, takže já osobně bych na bonitaci šla tak kolem 1.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 08:49
- Nahlásit

Maya
tak to sme se teda možná blbě pochopili, to je možný, právě mě to zmátlo. Ono přece jen když se baví znalec s laikem tak co je pro znalce rutina tak nerozvádí a pak se může k nedorozumění dostat snadno.

Tak o víkendu jdeme s Ferinkou na ten závod s prvky dog trekingu, v naší kategorii 12 km staruje cca 25 lidí, tak držte palce, ať su nejhůř 24

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:36
- Nahlásit

cernej caj
Tak to držím palce, 12 km to bych snad ušla taky, tak to vy dáte s přehledem a určitě neuděláte ostudu.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:37
- Nahlásit

cernej caj
Jestli ona to nepochopila, že chcete i na výstavu, to byste tam fakt museli být od rána.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 07:52
- Nahlásit

cernej caj
Tak o víkendu jdeme s Ferinkou na ten závod s prvky dog trekingu, v naší kategorii 12 km staruje cca 25 lidí, tak držte palce, ať su nejhůř 24 - aleno tak bóže, i kdyby jste byly poslední....ale když vím, co máte natrénováno, tak se nebojím Až na to Tvoje koleno. Když Tě začne bolet, tak asi budeš kašlat na nějaký výsledek Tak budem držet palce To je jak jsi se domlouvala...někde v jižních Čechách?

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání