| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 11:40
- Nahlásit
jo a starší se nedají koupit, jsou hned pryč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 12:53
- Nahlásit
to vypada fakt dobre, tak snad se rodice smilujou a pridaj, je zas skoda nekoupit neco lepsiho, s cim bys byla hodne spokojena a vydrzi ti to na obe deti.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 13:29
- Nahlásit
kachna_
O tisícku levnější, tak to zkus, třeba ta cena moc nevyleze http://aukro.cz/krosna-nikko-baby-carrier-i2221188 886.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:41 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
http://deti.bazos.cz/inzerat/15007500/Prodam-detsk e-nositko-krosnu-Nikko.php - za 1200 v brne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:59
- Nahlásit
cernej caj
http://deti.bazos.cz/inzerat/15007500/Prodam-dets k e-nositko-krosnu-Nikko.php - za 1200 v brne
dík, ta je do dneška zamluvená, jsem druhá v pořadí
Maya
dík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 15:02
- Nahlásit
kachna_
tak zas druha, to je furt dobry, i kdyz chapu ze sance asi velka neni, tak drzime palce
hele a uz mate vymysleno kam pojedete na tu dovolenou?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 17:02
- Nahlásit
cernej caj
Buď na Vysočinu, nebo do Orlickejch hor nebo ke kamarádovi na chatu k České lípě
http://chata-direkt.cz/cz/detail-objektu/318-chata -pepinka-vysoc
http://chata-direkt.cz/cz/detail-objektu/676-jarmi la-nove-mesto-nad-metuji
nebo královehradecko
http://www.alkatravel.cz/apartmany/170-cr-broumovs ko/A3652-ap-dum-ruprechtice.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 18:12
- Nahlásit
kachna_
tak to vsechno vypada moc pekne a hlavne nebudete vubec muset resit nejaky dalsi lidi
sme se vratili z vyletu na kolobkach. psi sou mrtvi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2012 10:07
- Nahlásit
kachna_
tak co batoh. asi se nezadarilo, co?
ja vyzkousela odpruzeny voditko na kolobezce a jeste ferinka dostala novej postroj - podobnej, nenasla sem presne ten muj. Premyslim, jestli by pak nemelo jeste smysl koupit nejakej spesl na to tahání. na kolobce se postroj i odpružený vodítko ukázalo jako super a ještě se těším navýlet, jak to vyzkouším se sedákem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2012 10:13
- Nahlásit
cernej caj
tak co batoh. asi se nezadarilo, co?
bohužel, ale mám boty na svojí širokou placatou kachní ploutef
Jsou tmavě modrý teda a sehnala jsem je náhodou na výstavě "Zemědělec" v Lysý nad Labem
a fakt nikde netlačej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2012 10:25
- Nahlásit
kachna_
téda, ty sou moc pěkný tak hlavně aby dlouho sloužili, dneska je fakt děs sehnat boty, co jsou na široký kachní ploutve nebo mamutí tlapy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2012 12:23
- Nahlásit
kachna_
Teda ty botky jsou super, ale pro mě nic moc, já mám nohu zase úzkou, takže nejlíp všechno na tkaničky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:09
- Nahlásit
tak mame letos první zraněný...
ferinka si někde na vycházce včera zlomila/zalomila/cokoli udělala s drápkem na zadní noze, tak si to nějak "okusovala" ale šla dobře, měla tam trošku krve ale já se na tydle zranění, kdy si přesně nejsu jistá co to je, nedokážu dívat protože už myslím na nejhorší... Ale šla dobře, večer sem to nemohla najít už to místo, tak zítra hurá k veterinářovi prohlídnout tlapičku (a stejně očkovat, měsíc +/- neva, když je to dřív, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 11:58
- Nahlásit
cernej caj
Očkování nevadí a s drápem to bude dobrý, většinou jde o zlomený nebo natržený, kor jestli chodí už normálně. Kdysi jsem hlídala bráchova borderáka a ten si ten dráp úplně vytrhnul, krve jak vola, tak jsem mu to omotala hodně fáčem, jako takovou fáčovou botičku měl a když jsem přišla za hodinu, tak pes lítal, půlka fáču odmotaná za ním vlála a pes ani nevěděl, že mu něco bylo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 12:46
- Nahlásit
Maya
tj, doufám, že to bude OK. ale přece jen bych tu kontrolu ráda a s očkováním spojený aspoň ušetří tu cestu k vetovi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:45
- Nahlásit
cernej caj
tak mame letos první zraněný...
my první klíště
Ale batuška už je napuštěná protijedem. Očkovat budeme takydoufám, že najdu očkováky, někam jsem je založila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:50
- Nahlásit
kachna_
ja koupila ted neco od biovetty, meli v lekarne za 50kc na 15-30 kg psa, ze expirace konci za mesic, tak sem uz taky jednoho psa napustila (ferinku, protoze mela privilegium jit vcera na vylet)
ale budu muset napustit i druhyho, kdyz ses svedkem toho, ze klistata uz zas utoci ze vsech stran
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 22:00
- Nahlásit
Tak já se podělím o "veselý" víkendový zážitek s naším dědkem. V pátek dopolede jsem přijela z Brna ze školy a prý,že je pes nějaký špatný- zvracel,průjem. sobotu nám během asi šesti hodin přestal chodit-jenom ležel,smutně čuměl a občas zavrtěl ocasem. Takže naložit do auta,na pohotovost,tam RTG,kterému se bránil,takže uspat,pak na kapačky,injekce.... No prostě chudáček můj malý. Prý akutní zánět střev,hodně bolestivý. Včera jsem byli na "kontrole",kde dostal dvoje antibiotika - takže 6 prášků denně.
Holky,nedovedete se představit,jak jsem byla zoufalá,když jsem viděla,že nemůže vstát,brečela jsem,prosila ho...no hrůza. Ale z ordinace a po probrání z narkózy odešel po svých. Ale co po probuzení předvedl,to si neumíte představit,tak jsem ho ještě hysterčit neslyšela.
A ten rentgen - no nenechal se položit,hrozně se bál,tím spíš když mu bylo tak zle. Startoval po všech,kromě mě (jedinou mě respektuje no).
Ale už je lepší (klepu na dřevo). Papá,chodí a hlavně už i běhá
Každopádně takový horor v nejbližší době opravdu ráda oželím. A ze srandy jsem mu vyčetla,že bude teď aspoň půl roku jenom na granulích,když nás stál tolik peněz.... Ale čekala jsem víc...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2012 23:11
- Nahlásit
lili grace
Chudinka, tak ať je mu brzy líp.
kachna_
cernej caj
U nás klíšťata zatím moc nejsou, jen kočky přinesli asi dvě, psi nic, ale čekám balík s granulema a pipetama, tak doufám, že dorazí tento týden, očkování máme taky někdy v dubnu, budu se muset podívat, většinou ten termín prošvihnu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 07:26
- Nahlásit
lili grace
no tak hlavně, že mu už je líp, to si musel chudák zažít
no já zjistila, že dubnový očkování má tim, ferina má začátkem března, tak sem si je o měsíc nějak posunula... no tak hlavně ty 2 týdny nejsou určitě nic drastickýho.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 08:21
- Nahlásit
cernej caj
ferinka si někde na vycházce včera zlomila/zalomila/cokoli udělala s drápkem na zadní nozelili grace
a prý,že je pes nějaký špatný- zvracel,průjem.
No vy tady teda máte nadělení...
Hlavně, že už jsou oba dobří
akutní zánět střev - z čeho? Něco špatného sežral?
Našich Alfík je od neděle taky špatný. Dostal průjem, zvrací...čekám, kdy mi zavolají, že je konec Je jak věchýtek, tohle ho pravděpodobně dorazí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 09:08
- Nahlásit
worick
U vás taky? To je snad nějaká epidemie či co. Tak ať je Alfíkovi brzo líp. Doufám, že nám se takový jobovky vyhnou, stačilo mi to na podzim.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 11:53
- Nahlásit
Maya
U nás klíšťata zatím moc nejsou,
no Mája a Cir měli jedno, ale vony se i začaly mrouskat venkovní kočky blechonosičky, tuhle jsme dvě potkaly, jak si to rozdávaly rovnou na silnici a bylo jim úplně jedno, že maj diváky
A nerada bych si s Batynkou "užívala" jako loni
worick
lili grace
to je blbý, u takovejch dědečků
cernej caj
budu muset napustit i druhyho
já se zbytkem počkám, až se rozjede sezona, dokud mají tak jedno klíště týdně, tak mi to přijde zbytečný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 13:11 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
se musim pochlubit s necim, co vubec s psama nesouvisi, ale konecne se letos podivame k mori! Ja byla jako decko s rodicema a muz nikdy, tak snad vsechno klapne. dneska jsem to objednala, psi predbezne domluveny na ty 4 dny s rodicema, tak snad to dopadne dobre
+ predstavte si konecne trochu unavenyho spice
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 13:19
- Nahlásit
cernej caj
konecne se letos podivame k mori!
kam kam kam?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 13:34
- Nahlásit
kachna_
"jen" do chorvatska na Rab, ale já měla chorvatsko dycky hrozně ráda, je tam pěkná příroda. A navíc má Kudrna 4denní zájezd, přes svátky v červenci, což jsem ochotná i kvůli psům, aby fakt nebyli třeba 10dní doma, to by mi přišlo i moc
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:57
- Nahlásit
cernej caj
ale konecne se letos podivame k mori! - jé, tak to vám přeju, aby všechno klaplo a vyšlo počasí.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 15:16
- Nahlásit
cernej caj
Jen 4 dny? To si to moře moc neužijete, já myslím, že psi by si to rozmazlování u rodičů určitě nechali líbit i na dýl příště musíte vyrazit alespoń na týden.
A jak tak koukám na tu fotku, tak si i rádi odpočinou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 15:29
- Nahlásit
Maya
no oni budou doma, a rodice je jen prijedou nakrmit a pustej do zahradky... jenze ja nemam moc rada pasivni dovoleny, valet se u more, prohlidnout par pamatek... jasne, neni to spatny, ale na 4dny tak akorat, aby me bylo lito jet domu a ne na 7 dni abych posledni 3 dny roupama nevedela jak se neumlatit nudou
s tim mam problemy i ted, kdyz jedem na dovcu s muzem. rano ujdem 12 km, ve 2 po obede on si lehne a "zeno, zabav se sama, az pudes v 10 spat, tak ja se probudim odpocatej a budu vyzadovat navstevu nejaky hudebni akce" takze prectu tak 2 knizky, tucet casopisu, projdu se s psama a v 8vecer uz premyslim, jestli bych se ho neměla decentně zbavit
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 15:56
- Nahlásit
worick
Údajně snad z něčeho co sežral,ale na RTG nebylo ve střevech nic vidět,doma nic neobvyklého nedostal a venku taky neměl co sežrat,protože s ním nikdo ty tři dny venku nebyl. Zas mu nějaký "dobrák" něco hodil přes plot Už jsem tak po dvoře našli alobal od taveňáku,sáčky.... Udělala jsem cedulku na plot,ať ho nekrmí,že je nemocný. Ale pochybuju,že to pomůže.
Včera jsem s ním telefonovala :-D teda já mluvila do telefonu a on ho mamce olizovat :-D A prý je mu už líp,akorát je z těch léků trošku oblblý...
|