| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 12:50
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 14:31
- Nahlásit
Maya
proto sem si u psu vypestovala reflex, ze kdyz zazvoni budik, dostanou nazrat... protoze sem zjistila, ze kdyz jim nedam okamzite po probuzeni, ferina to za tech 20 minut co mi trva vyppraveni do prace tak akorat sezere, takze sem jim zacala davat nazrat jako prvni vec po vylezeni z postele a ted se me obmenujou tim ze mi skacou po hlave protoze vi ze dostanou nazrat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 15:32
- Nahlásit
cernej caj
Já mám takhle u nich taky vypěstovaný reflex od tý doby, co jsem jim začala dávat jídlo hned po příchodu z práce, když je vezmu domů, tak akorát seděj před spajzem, kde mám granule a Kim ještě příležitostně u toho řve ráno jim teda naštěstí nedávám, to už bych nedala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 15:56
- Nahlásit
Maya
ja zustala u davkovani 2x denne, 1) kvuli tomu jak tim pri zhltani cekokoli naraz mel dost ty problemy 2) az zas najedem na masovy obdobi tak aby nemeli pocit, ze sou osizeny o jednu davku...
tak mi dneska prijela na sklad moje nova luxusni krasna kuchynska linka - nebudu mit teda mit tudle skladbu skrinek, ale musim se pochlubit, protoze z toho mam radost (a z prace kopr . 320 cm linky bez spotrebicu, to snad nezvladnu ani obslouzit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 16:15
- Nahlásit
cernej caj
to je moc pěkná kuchyň, to budeš mít teda hodně velkou, ale zase se ti tam hodně vejde, já bych chtěla takových přístrojků, pekárnu a tak, ale nemám na ně místo :¨-)
a tady jeden luxusní pomík, ten by se mi teda líbil
http://www.youtube.com/watch?v=uNHrwjQs_DY
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 17:04
- Nahlásit
Maya
ady jeden luxusní pomík, ten by se mi teda líbil
ten je krásnej
cernej caj
niku mají nájemníci, teď jí budou tři roky a furt jako nová. Jen teda to dodání, nadvakrát jsme to reklamovali.
Já budu mít skoro novou, protože Michalova mamča se bude vdávat a stěhovat. Sakra, doufám, že jí nenapadne, že bych se taky mohla vdát .
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 21:58
- Nahlásit
Holky,co říkáté na to,že "množárna" Monteka (můj pohled) se dala na chov originál keeshů?
Mně osobně je na blití.... Chovají už kde co a ty odchovy stojí za prd. Mají to jenom na prachy...
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2012 21:59
- Nahlásit
URL
Respektive,mají dvě plemena,ale prskají na sebe všechno možné....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 08:10
- Nahlásit
Maya
je moc roztomilej
právě si říkám, že pak se mi tam takový věci jako pekárna atd. vlezou, že si je budu moct pak časem pořídit a pořád to neschovávat někam do komory
kachna_
tak dokonce s recenzí, to je super v tom případě se těším, až mi vydrrží s přehledem 20let.
No ale počkej, až se tě na to za pár let budou ptát děti, protože to uslyší ve škole
lili grace
ono je to logický - kde není potpávka, tam není nabídka. Což ale jasně znamená, že dokud bude velký zájem o koupi levných štěnat konkrétní rasy, tak tyhle "množárny" pokvetou jedna radost. a kolik je asi "osvicenejch" lidí, kteří berou buď z dobrých chovek, anebo z útulků atd? běžnýho člověka tohle nikdy nenapadne řešit, on chce cokoli na mazlení, ne na výstavy a nedokáže si moc vysvětlit rozdíl mezi 5 a 10t v pořizovací ceně, on jen vidí že ten druhej případ to má na "uživení", že je to zloděj co bere z lidí peníze a ten za 5 to prodává proto, že mu nejde o to vydělat přece... prostě jako bych zavedla už někdy na základky zásady nutnosti sportovat a zdravou výživu atd, ať nejsme nejtlustčím národem evropy tak bych tam zařadila i orientaci na spotřebitelskym trhu ve všech možných oborech (i pořízení domácího mazlíka), atd
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 08:20
- Nahlásit
lili grace
A tak Monteka nechová originál keese, ale spíš mezityp, fenku mají normálně vlčí, jako v každým plemeni se najdou množárny, zrovna Monteka nechová jen dvě plemena, ale víc, mají na ně extra stránky
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2012 22:41
- Nahlásit
Maya
Já jsem si říkala,že měli víc plemen než číňany a špice...
Tak lidi už jsou takoví,to se nezmění.
V nějakém inzerátu psali,že jdou to origoš keeshové.... reklamní tah
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 08:16
- Nahlásit
lili grace
Mají fenku po ségře mámy Ferinky od cernej caj tak jako taky se v tom PP nějaký kees mihnul a táta fenky je normálka český chov, akorát že jí nakryli keesem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 08:39
- Nahlásit
lili grace
Já jsem si říkala,že měli víc plemen než číňany a špice...
Monteka byl minulý pes tchyně - číňánek. Dožil se šesti let . A i když myslím, že ta epilepsie nebyla vrozená a za spoustu věcí mohli veterináři, páč si potřebovali namastit kapsu, tak jsem s odstupem času docela znechucená (jenže manžel chtěl přijet, vzít prvního psa a odjet - chlapi, no )
Matku nám ukázali - taková chlupatá smutná fenečka. Podle rodokmenu to byl naháč...
Ale blbý je, že o tý chovce nic nevygoogluješ (rozhodně ne v roce 2005). Páč my jsme do tý doby žili v přesvědčení, že PP jsou něco jako značka kvality
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 09:27
- Nahlásit
kachna_
No tak je fakt, že laik nemá šanci nic poznat u takovýhle chovek, když se trochu vyznáš, stačí se jen podívat na fotky štěňat, dneska už konkrétně o Montece se asi vygooglí, protože se už párkrát propírala na forech.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Bře 2012 14:52
- Nahlásit
pro každého něco, i špic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 19:09
- Nahlásit
tak sme včera vzali provětrat kolobky. Ferina teda žene, tu to tahání vyloženě baví, Tim teda jakože běží taky, ale občas jen tak na pohodu kluše vedle koloběžky a vůbec se nevzrušuje Protože foťák má zasadně žena, tak akorát foto tima a páníčkovi kolobky se sedátkem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 20:06
- Nahlásit
cernej caj
tak sme včera vzali provětrat kolobky - dobrý Kolik jste ujeli?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 20:08
- Nahlásit
Maya
pro každého něco, i špic - a bílý s kulatýma uškama je určitě Woriček
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Bře 2012 20:13
- Nahlásit
lili grace
včera v Mikulčicích na výletě se s klukama chtěla přátelit dlouhosrstá výmarka, ale nevím čím to bylo šmrncnuté, jelikož byla fousatá jako knírač s barvou výmara Páníčkovi se to nezdálo, přes to, že holka nehárala se bál, aby neměla štěňata a tak jsem si říkala, že těm by to mohlo leda pomoct
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 07:57
- Nahlásit
worick
moc ne, lítala práškovací letadla tak sme to vzali jen kousek, přece jen sme to nechtěli riskovat že to budem s psama čuchat nějak enormě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:24
- Nahlásit
cernej caj
Kolobka super, i když teda Timík nevypadá moc nadšeně
u nás by to vůbec nešlo, tady jsou samý kopce a všechny cesty jsou buď do kopce a nebo z kopce, to by bylo akorát tlačení a držkopády nastřídačku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:45
- Nahlásit
Maya
když teda Timík nevypadá moc nadšeně
přesně to sem si z tý fotky taky říkala , ale zas kdyby tahat nechtěl, tak netahá, moh by klusat vedle kolobky. Ferina si to ale vyloženě užívala My tu máme ty proklínaný roviny a asfaltky mezi polema, ale na kolobky dobrý
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 21:00
- Nahlásit
worick A byl to výmár? Nemohl to být slovenský hrubosrstý? Ono pokud se totiž výmar skříží,málokdy si zachová tu "svou" barvu.
Ale rozhodla jsem se vyzkoušet ty supr pečené játrové sušenky. Tak dám vědět,jak jsme dopadli
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 07:47
- Nahlásit
lili grace
A byl to výmár? Nemohl to být slovenský hrubosrstý? - já ani nevěděla, že takový existuje Pokud může mít výmaří barvu bez ploten - tak by to mohl být on Ale pěkný(á) jak Tvůj teda nebyl....no asi proto, že nemusím hrubosrsté fousaté psy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 11:10
- Nahlásit
Tak jsem provedla hloubkovou kontrolu a Feri i Baty pořád nemají v databázi fotku!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 11:40
- Nahlásit
Maya
Baty pořád nemají v databázi fotku!!!!
no já mám omluvu, páč jsme se vloni prali s tou alergií a když už jí teda zarostly všechny fleky, tak zas vylínala a vypadala jak hajtra
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 12:26
- Nahlásit
kachna_
No jo, hajtru nefotit.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 22:03
- Nahlásit
worick To víš,že může. Oni mají v sobě fouska-takže po něm ty plotny,ale i výmara,takže můžou být i celobarevní v jejich barvě. Mě se tihle psi líbí,já mám střapatky totiž ráda
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:08
- Nahlásit
lili grace
Mě se tihle psi líbí,já mám střapatky totiž ráda - blééé, dej pokoj, vždyť to by se nedalo ani pusinkovat - taková opelichaná huba To se s špicovitým hladkým čumáčkem nedá srovnat (Woriček má pořád čumák samou šmouhu od rtěnky...teda lesku...používám jen lesk Berčovi to na té černé není vidět )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Bře 2012 23:10
- Nahlásit
cernej caj
lítala práškovací letadla - u nás už se nepráškuje léta, já že už ani nikde....
|