Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:23
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:26
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:27
- Nahlásit

asi fakt budu nějaký takový triko potřebovat

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:31
- Nahlásit

worick
taky něco pro tebe

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:34
- Nahlásit

a tohle, to chcii

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:37
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:39
- Nahlásit

no a spoustu dalších tam mají a ani nejsou tak drahý, kdyby nebylo toho zatracenýho cla...

worick
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:50
- Nahlásit

Maya
Já koukám odshora, říkám si,, to nikdo nepozná, že to není samojed" kliknu a tam ,,german spitz" hmmm - tak to by nešlo až se dopracuju k triku pro mne Díky Kdyby jste se holky domlouvaly, že některá objednáte (já těžko, nejsem v tom vůbec kovaná ) tak si pak přihodím i nějaké pro sebe Dejte vědět

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 12:35
- Nahlásit

worick
tak abys nepřišla zkrátka

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 12:45
- Nahlásit

worick
No a s tím objednáním, zrovna minulý týden jsem si zařídila paypal když už u toho není potřeba karta a včera mi tam došly zkušební prachy, takže teoreticky něco objednat můžu, prakticky jsem to ještě nikdy nedělala.
Tady je problém spíš s cenou, triko samotný není až tak drahý, necelý pětikilo, ale že je to z USA, tak na to napaří clo, což je myslím 20% + doprava, podle mě by jedno to triko vyšlo cca 700-800 Kč, možná víc, protože když si proclení nezařídíš osobně, tak musíš zaplatit za to poště.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 12:53
- Nahlásit

Tak jsem teda našla, že oni mají pobočky i po Evropě, kde by to bylo bez cla, tak jsem se mrkla na Anglii, tam jsou ty trika o stovku dražší a v Německu dokonce o dvě, takže to vyjde asi tak nastejno jako z USA, akorát nejsou ty obštrukce se clem.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 13:12
- Nahlásit

Maya
ty trika sou luxusni a to samojedi je teda extra trida

hele a co sehnat sikovneho napodobitele u nas? by te to treba i s trikem vyslo levnejc.

No a clo je za kus nebo za objednavku? ja takhle vubec neobjednavam...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 13:21 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

to by se zas libilo me

+ neco pro pany

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 13:59
- Nahlásit

cernej caj
zazzle jsou taky dobrý, ale o dost dražší než cafepress, napodobitel by určitě šel, akorát pochybuju, že by to vyšlo levněji když bys kromě trika musela platit napodobiteli a ještě za potisk trika.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 14:22
- Nahlásit

Maya
a ty trika tam stojej kolik + kolik je tak to clo?

blby, ze clo je na kazdym jednotnym triku, takze kdybys chtela tricek vic, tak si nepomuzes, ze

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 15:03 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
Clo se platí z ceny nad 22 eur, je to asi 20% z tý ceny, s kusama to nemá co dělat. Takže teoreticky za jedno triko by se clo platit nemělo. Cena trika tam je 22 USD, v Anglii, odkud se clo neplatí, je cena 22 liber, teď mají slevu na 16,50, tudíž přepočtem mi to vychází tak nějak stejně. Doprava by teoreticky taky měla být levnější z Anglie, ale kdo ví.
worick
hele co jsem náhodou našla

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 15:05
- Nahlásit

kdybyste se chtěli pokochat všema, mají i tarantuli a tak
http://stores.ebay.co.uk/Lincrafts/Domestic-Pets-/ _i.html?_fsub=14&_sid=82214218&_trksid=p4634.c0.m3 22

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 17:47
- Nahlásit

Maya
to morce je jak zivy, fakt roztomily zviratka nektery

ps: dneska sem chtela vyfotit zver na zahradce, jak si hrajou, ale moc se jim nechtelo...
ale je videt, ze se zigul dycky po nekterym natahuje, kdyz bezi kolem

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 19:51
- Nahlásit

cernej caj
Moje kočky to dělají taky, kočka dokonce na Dorina skáče ze zálohy, na Kima ne, asi že je větší nebo co.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 20:16
- Nahlásit

Maya
právě vím, že si to o těch kočkách psala, mě většinou taky jak beží pes kolem, tak po něm skočí a pes se lekne. Aspoň je vidět, jak se má timíček před kočkou na pozoru, protože tuší, že by po něm skočila

lili grace
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 23:55
- Nahlásit

Holky,ohledně těch triček-nebyl by problém tu šablonu nějak vyrobit-myslím teda ten obrázek co na triko chcete. Pak to jenom nehrát na i-triko.cz či tak nějak a tam vám už udělají zbytek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 07:23
- Nahlásit

lili grace
to zkusim nekdy omrknout teda

ps: včerejší výlet... no vyjadřovat se k němu snad nemá smysl, protože fučelo, prach a písek lítal vzduchem, k tomu sem testovala nový sandály takže od písku byly paty jak šmirgl a bolest choditel teda vysoká mám spálaný ramena a od foťáku omlácený oba výčnělky kyčelní kosti. taky ta žlutá značka, co vedla přes nájezd na dálnici byla supr Speciál info pro worick: zastavka u brna - domasov - lesni hluboke - 9 krizu - lesni zhor - zbraslav + bloudeni tesne pred cilem, 24km celkem.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 08:43
- Nahlásit

cernej caj
24km celkem.
tý jo, dobrý
My jsme včera dali na probuzení ze zimní sezony (a to jsme podzimní a část letní kvůli těhotenství dost ošidili) ten okruh, co jsme šli, když jste tu byli na dovolený a kromě mýho úžehu a bolavejch lýtek jsme oba celkem OK. A to jsme to šli Michal s krosnou a větším dítětem (i s krosnou cca 18 kg) a já s menším na břiše.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 08:53
- Nahlásit

kachna_
no vidíš, už trénujete to ste zkoušeli tu krosnu na dítě? a jaký dojmy z používání? at již včera, nebo jindy.
Ten váš okruh nicméně je moc krásnej, a hned bych s váma měnila... protože my sme teda moc netušily, co nás čeká, ale tak půlku z toho sme prošlapaly po asfaltu ale jednu světlou stránku to má - už vím, kam se už nechci znova podívat

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 09:42
- Nahlásit

cernej caj
to ste zkoušeli tu krosnu na dítě?
jojo
jaký dojmy z používání?
dobrý, jen se to teda blbě "nahazuje" na záda a chtělo by to "zacvakávací" ten stojánek, aby se to nesložilo.
MIchal říkal, že mu to ani neodrovnalo záda, že nejhorší byl první kilometr
Ten váš okruh nicméně je moc krásnej
však je to taky náš nejlepší , jen teda to chtělo, aby už byly olistěné akáty.
Jen teda fotil Michal. Dítě mu šlo krásně,psi už hůř

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 10:56
- Nahlásit

kachna_
tak šikovný muž poladí nedostatky na batohu, ne?

Baty je pěkně huňatá, už přesrsťuje nebo ještě ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 00:29
- Nahlásit

lili grace
No jo, ale bylo by to bez pozadí? Trika potiskuje spousta firem, ale jsou to vždycky celý čtverce nebo obdélníky, to mě se nelíbí, mě se líbí právě jen když je tam jen špic nebo nápis nebo tak.
cernej caj
kachna_
Super výlety, že se vám chce v tomhle vedru, já mám psy úplně chcíplí, hlavně Kim po tý kastraci příšerně nasrstil takovou vatovou srstí, vypadá jak kees že už i přemýšlím, že ho snad na léto budu muset přistřihnout
my chceme jít za 14 dní http://www.praguemarathon.com/2012/volkswagen-mara tonsky-vikend/pedigree-prochazka-se-psy/o-zavode tak doufám, že nebude pršet, dneska jsem kvůli tomu i vytáhla Dorina do města koupit náhubek, ale sehnat tak mrňavej byla teda fuška, měli jen samý dlouhý, jsem ani netušila, že špic má tak krátkej čumák oproti jiným plemenům

worick
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 07:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
Speciál info pro worick: zastavka u brna - domasov - lesni hluboke - 9 krizu - lesni zhor - zbraslav + bloudeni tesne pred cilem, 24km celkem - šílenče v tom horku?! Tomáš by mně zabil, kdybych teďka kluky někam táhla
ale jednu světlou stránku to má - už vím, kam se už nechci znova podívat - jo, jo i my už měli takový
kachna_
A to jsme to šli Michal s krosnou a větším dítětem (i s krosnou cca 18 kg) a já s menším na břiše. - jéžíš ještě se zátěží Co jste všichni Supermani?? Já bych to odlezla ledva po svých, minule mne Tom do kopce musel šťouchat před sebou Já šla pět kroků a přestávka, pět kroků a přestávka....
Maya
Trika potiskuje spousta firem, ale jsou to vždycky celý čtverce nebo obdélníky, to mě se nelíbí, mě se líbí právě jen když je tam jen špic nebo nápis nebo tak. - nó, že jo...myslím, že to asi všem Díky za všechny ty tipy na samojedí věci. I Berrynka jsem tam našla - plyšového
my chceme jít za 14 dní -prosíme pak o fotodokumentaci

Koupali jsme. A tady kluci mokří se vichrem, co byl u nás v sobotu, suší http://img27.imageshack.us/img27/2997/p4280457.jpg

a česání
http://img269.imageshack.us/img269/8499/p4280470.j pg
myslela jsem, že už to vylíná všechno, ale zatím to úplně nepustilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 12:44
- Nahlásit

Maya
tak to si uzijete, urcite tuna psu a lidi, ale jako zazitek urcite zajimavy
no to jo, spic ma kratkej cumacek, kdyz sme si prinesli ferinku tak to hned byl krátkopes a krátkočumák proti seltickam

worick
woricek si to uziva, co? to cesani segra vcera byla u nas na ohen tak si uzivala cesani timika, protoze ti jejich teda cesaci nejsou

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 08:11
- Nahlásit

cernej caj
No jo, ale těch dárků co dostaneme
worick
pěkný fotečky, Berry čeká ve frontě co?

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání