Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 08:21
- Nahlásit

Maya
no minimálně proto je to dobrý

mam na vas takovou prosbicku - vzhledem k tomu, ze ste teda jediny, kdo chodi na muj web (protoze vam sem davam odkazy, tak bych potrebovala poradit... chci nejaky novy generator alb, ten starej celkem splnuje vsechny moje pozadavky, az na to ze pri zmensovani hrozne snizuje kvalitu fotek a jeste je prejmenovava, takze pro me neni snadny, kdyz chci nektery fotky dat v lepsi kvalite - napred vyhledat ktera to je, pak zmensit rucne a prehrat... nasla sem album, kde si uz pri generovani muzu nastavit kvalitu zmenseni - takze mi odpada starost s upravou a navic ponechava fotky s puvodnim nazvem, takze kdyby cokoli, je snadny to prehrat, ale nejsu si jista, jestli nevypada "skaredejc" hlavne ten index...

tak prosim o nazory

stare
nove s pridavkem reklamy.. (ale to bych si pak mozna koupila, kdybych se pro nej rozhodla, at tam ty reklamy nejsou)

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 09:49
- Nahlásit

cernej caj
Tak mě teda tak kvalita fotek přijde úplně normální, nesmíš být tak náročná
no ten index u toho nového vypadá trochu škaredějc, že jsou ty fotky jako každá jinak, ale myslím, že to nijak nevadí, jediný, co mě tam vadí je ta reklama, ta je děs, na druhou stranu proč za to utrácet peníze, webových alb zdarma je celkem dost, já teda používám http://www.ornj.net/webalbum/ a jakou to vyhazuje kvalitu fotek fakt nezkoumám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:18
- Nahlásit

Maya
no právě, vypadá to škaredějc, já když to včera dělala, tak na ntb sem tu reklamu už neviděla a všimla sem si jí až v práci na větším monitoru

právě používám to stejný album jak ty, většinou kvalitu fotek taky nezkoumám, ale když je nějaká horší, tak po projetí tím generátorem je pak fakt hrozná

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:51
- Nahlásit

cernej caj
Potom mám takový dojem, že webový alba dělá i Irfan, ale nikdy jsem to tam neděla, takže netuším jak to vypadá, každopádně je ke stažení zdarma i s češtinou, takže ho můžeš klidně vyzkoušet, jinak vím, že někdo používá picasu http://digiarena.e15.cz/nejjednodussi-cesta-ke-gal erii-picasa-web-album_5
ale taky nemám odzkoušeno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 11:10
- Nahlásit

Maya
dik za tipy, zkusim si s tim pohrat, jak bude cas, o te picasse sem taky uvazovala, ze vyzkousim, ale jsem rozmlsana prave z toho, co pouzivas i ty - velmi jednoduchy to co mas na webu, zadny zbytecny prikrasy, jen tabulka fotek a jednotlivy fotky a zadny uchylnosti k tomu

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 11:36
- Nahlásit

cernej caj
Tak mě je to jedno, jestli jednoduchý a nebo složitý a nebo to děá fotky takový nebo makový, pro mě je důležitý že to dělá všechno víceméně samo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 13:14
- Nahlásit

Maya
to je fakt, su moc narocna na to ze tam nikdo nechodi

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 14:43
- Nahlásit

cernej caj
Musíš se víc snažit je optimalizovat ale jako pravda, když si dám na seznamu německý špic, tak tvoje to určitě na prvních několika stranách nenajde, moje jsou na třetí stránce, to ještě jde a bejvávaly i na první, když byly o špicech skoro jediný

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2012 14:50
- Nahlásit

Tak jsem udělala historicky první zahraniční nákup, ne teda ty trička, ty když tak přijdou na řadu někdy pozdějc, tak uvidím, každopádně to placení přes paypal je super, nechápu, že to není u nás taky, nemusí se tam nikde nic vyplňovat, dělá to všechno samo, jako stvořený pro mě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2012 15:22
- Nahlásit

Maya
ja zas tak nutne nepotrebuju, aby tam nekdo chodil a o spicech tam taky nic nemam, tak mi to nevadi spis to myslim tak udelat prijemnejsi aspon pro ty co tam chodi.

Takze s nakupem spokojena, jo? tak to kdyz je tak jednoduchy, tak sup na ty trika a muzes jich koupit rovnou vic

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2012 15:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
mně se víc líbí to starý

jsem chtěla nechat zbonitovat Batunku, ale ztratila jsem očkovák , takže až na podzim, ale přemejšlim, že letos dáme aspoň Mladou Boleslav, jestli teda zase někde neztratím očkovák.
A máme naočkováno takovým tím vesnickým očkovacím veterinářem za 240 Kč/pes - kombinaci

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2012 19:20
- Nahlásit

cernej caj
Jj, nákup super, už mi napsali, že balík odeslali, tak jsem zvědavá, jak dlouho to půjde, poštovný cca 220 Kč, když vezmu, že u nás se většinou platí 150, tak to zase z Anglie není tolik. Trika časem zkusím taky, teď už tam nemám dost peněz , tak když budete chtít, tak vám nějaký klidně vezmu, akorát se vám to ale prodraží o poštovný ještě tady.
kachna_
Neboj, očkovák najdeš až ho nebudeš potřebovat cena je fakt dobrá, jsem zvědavá, kolik zaplatím já, pojedem teď v květnu, ale si myslím to bude určitě víc

lili grace
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2012 21:52
- Nahlásit

Maya
šlo by to určitě i bez pozadí,třeba čistě jenom silueta psíka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 07:20 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
tak to je skoda, ze ti bonitace nevyjde, ale tak zas ztratit ho 2x uz by byla extremni nahoda, tak to se ti uz podarit snad ani nemuze, popripade urco brzo jeste najdes ten puvodni, aby to bylo k vzteku

my platili myslím 240 taky, ještě musíme naočkovat žigula, i když to se na nás koukal minule, jestli sme zdravý, že očkujem jako vesnickou kočku, ale naočkoval bez keců, spíš to po něm ale nikdo nechce.

Maya
tak 220 poštovný z anglie je docela super, tak to možná zauvažuju, že něco prubnu.

ps: a zitra hura na dovolenou technicky vzato odjizdime uz dneska, ale to jen se zastavkou pres jihlavu, aby mi skoro tchyne na masine zapravila natrhlou prdel na kalhotach na ven a jedeme do dědovic http://mapy.cz/#x=14.206427&y=49.408040&z=11&l=2 a už se tam moooc těším. Mužovi jsem slíbila, že to bude den chození, den odpočinku (rozumněj se psama tak na hoďku 2x denně plus nějaký hrad, muzeum, cokoli v okolí). Muž to odsouhlasil. Loni sme chodili každej den cca 10 - 15, to se mu nelíbilo, ale tohle se mu líbí, takže sem mu přichystala, že chodící den to bude spíš 15-25 ať vykryju ty líný dny, přece nejede na dovolenou ležet

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 09:39
- Nahlásit

cernej caj
Hele, ale to bylo z jinýho obchodu, s těma tričkama přesně nevím jaký bude poštovný, ono se to nejspíš uvidí až při nákupu v košíku.
Se máš s dovolenou, já jdu v pondělí do práce, což mě neskutečně štve.
lili grace
A máš ten obchod vyzkoušenej? Mají trika kvalitní a hlavně ten potisk kvalitní? Nerada bych dopadla jako u některých potisků, co se po pár vypráních roztrhají a odlupují. Ten cafepress co mám info fakt vydrží, jak triko tak potisk, teda prý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:02
- Nahlásit

Maya
ono hodne zalezi, zda obrazek "natisknou" na triko - typicky ten hnusnej ctverec pres pul trika, to mam pocit ze se casto nici a je to taky to co maj casto v tech copy centrech, ale oni kdyz to nejak "natisknou" do te latky - typicky takovy ty maly loga na prsou atd. tak to je nejaky kvalitnejsi a zivotnost a citelnost odpovida zas rozumnymu stavu trika, muzes to na jednom vyzkouset a pak poreferovat

worick
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:24
- Nahlásit

cernej caj
a zitra hura na dovolenou...jedeme do dědovic - teda Ty se máš...normoš závidím, kolik vy toho objedete A tady to znáš, jezdíte tam, nebo poprvé? Koukám, je to pod Orlíkem (snad ty sudy vylovili všechny?! ) akorát nevím, jestli vám vyjde dobře počasí...zrovna na tento víkend hlásí přepršky. Kdyby jsi jela k nám, tady jistě nekapne Kecám nekaplo pořádně měsíce, ale teď zrovna prší a modlím se, ať ještě hodiny.....aby alespoň něco napršelo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:27
- Nahlásit

worick
nikdy sem tam nebyla, takze premiera doufam, ze ocihnem zvikov a tak, no su zvedava, jak to bude ale s tim pocasim mas presne pravdu. v utery sem na hromadku prihodila kratase a tenky plataky na ven, s tim ze asi vymenim za nahradni rifle

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:46
- Nahlásit

kachna_

číslo: 893/2012
plemeno: kříženec špice
popis: pes, 1 rok
srst: béžová, delší
velikost: malý
nalezen: 02.05.2012, 23:50
P-2,Nové Město
charakteristika: Na sobě měl maskáčový látkový kus pásku a provázek s karabinou.Karanténa do 10.5.12.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:04
- Nahlásit

cernej caj
Tak ono to jde i svépomocí http://www.tchibo.cz/Nazehlovaci-folie-k-potisteni -5-ks-p400013105.html ale prostě nevěřím tomu, že to není něco jako jednorázovka a po prvním pobytu v pračce že to nebude napůl dole

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:10
- Nahlásit

davidkova renata
díky

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 12:44
- Nahlásit

Nemáte někdo zkušenosti s tímhle? Jsem ani neznala, vypadá to zajímavě http://www.conrad.cz/mobilni-skener-new-generation -s-microsd-4-gb.k884005?utm_source=seznam&utm_medi um=super-300x600&utm_content=884005&utm_campaign=f andimenapadum

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:43
- Nahlásit

Maya
konkretne ne, ale tady ty rucni skenery se pouzivaji pres 10 let, takze bych se toho rozhodne nebala, scanovaci funkce asi bude obdobna jako vsude jinde. ps: jestli si sledovala akta x tak tim rucnim scanovali mrtvoly

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 14:32
- Nahlásit

cernej caj
Nesledovala jsem Akta X a vůbec tenhle vynález neznám, ale zdá se mi to dobrý na manipulaci, lepší než klasický skener, no asi si to zařadím do pořadníku hned za tiskárnu, tak možná tak za 10 let by se na to mohlo finančně dostat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 15:09
- Nahlásit

Maya
tak rucni scanner je uplne normalni vec, to se nemusis bat na ten seznam pridat ja mam tiskarnu v planu uz tak rok... ja mam na seznamu pridany plavky, ktery padnou jak hrnec na prdel, nikdy sem tak perfektne padnouci plavky (a ktomu fakt krasny) nevidela, ale 4 500 je trochu moc (sem je vcera objevila, vyzkousela a zamilovala, poslednich 10 let premejslim, ze si koupim novy, ale nastesti me kamoska furt zasobuje jejima starejma decentne zterelejma, tak zatim hrde odolavam koupi neceho, co potrebuju 10x za rok (ale uz se asi nikdy nesmirim s nesedicima za 800 jak sem to delala doted, protoze vim, ze sedici existujou

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 15:25
- Nahlásit

cernej caj
To je pálka za plavky teda, já sehnala před pár lety v krámě asi za 1500 a ty byly fakt super, krásně seděly, akorát loni už po těch letech koupání v bazénový chlorovaný vodě byly pěkně jetý a těsně před rozpadnutím, tak se obávám už teď že letos budu muset koupit nový a to se docela děsím, protože co jsem viděla je přesně jak píšeš, buď hrůza a nebo nehorázně drahý.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 15:35
- Nahlásit

Maya
presne, jeste ze mam po kom recyklovat se tam pudu podivat po lete, to budou slevy, doufam ze aspon 70% ale ono zas prej more plavky zezere, tak si pockam do toho cervence co to udela s tema starejma a pak uz akorat bude vhodnej cas na ty slevy a aspon budu mit realnej duvod proc novy koupit. ale jinak se mi do toho fakt nechce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 19:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

kachna_
Fenka byla nalezena 2.5.2012 v okolí Lazce (Příbram, Středočeský kraj). Neměla obojek, zda je čipovaná se ještě neví. Pokud někdo fenku poznáte, prosím pište na e-mail soukal_petr@centrum.cz
[imgs]https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a .2155070292375.61960.1715008115&type=1[/imgs]
[imgs]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos -ak-ash3/527981_2155071492405_1715008115_999130_37 1758173_n.jpg[/imgs]
vidíš tu fotku??
aha tak asi ne
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=2155071 132396&set=a.2155070292375.61960.1715008115&type=3 &theater

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Kvě 2012 21:42
- Nahlásit

davidkova renata
díky

lili grace
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2012 22:31
- Nahlásit

Maya
Já teda obchod vyzkoušený nemám,ale to si můžeš udělat i doma Stačí mít tiskárnu, koupit nažehlovací papír do tiskárny a vesele do toho
URL
URL
Ale asi to bude chtít vybrat dobrou značku toho papíru

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání