| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 10:15
- Nahlásit
hele co maj na fleru
a tenhle vypadá že i má tu hlavu nakloněnou na stranu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 11:36
- Nahlásit
to by se mi líbílo, nějaký hodně barevný bych si nechala udělat, nebýt teda tý ceny http://www.prestizky.cz/priznej-svou-barvu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2012 16:16
- Nahlásit
worick
u nas se o tom asi jeste nedoslechli
Maya
no uprimne ta cena je jeste dobra za ty boty docela. Ja uz tak 2 roky pozoruju, ze zmenili strih bot - mam vepredu hodne sirokou nohu a najednou mi moje 39 drti nohu jak ze sveraku, na sirku se vlezu az do 41 ale na delku by mi stacilo 38.5 - 39... takže loni jsem po 2 měsíčním martiriu sehnala botasky za 3500 a byla sem rada, ze nemusim chodit do prace v gumakach... mozna si vyzkousim prestizky, jestli treba nemaj lepsi strihy
Jinak sem se dneska vratila z vyletu (fakt sem tu dovolenou trefila luxusne) a videli sme vlcho spice. 13let, uši spíš kulatější a trochu přepadávali, ocas nezakroucenej, ale trochu nad hřbetem, srst kratší, jinačí... zdálky do vypadalo jako vlčí, zblízka jako něčím líznutý ale řikala, že je to vlčí tak možná v tom věku a jestli byťák, tak tu srst mohl mít jinačí, a byl teda pěkně mazlivej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 11:02
- Nahlásit
fotky z patecniho vyletu, zhyrale jsem nebyla v praci ale teda bez psu, kvuli autobusove doprave
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 11:12
- Nahlásit
cernej caj
Tyhle dvě jsou skvělý, a pak ještě ta cesta. Koukám, že si s foťákem dobře rozumíte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 11:14
- Nahlásit
kachna_
děkuju No ale ze začátku to byl boj, od léta sem nefotila tak si zas na všechno vzpomenout
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 11:19
- Nahlásit
cernej caj
fotky z patecniho vyletu - díky Ti dobrá vílo za fotoreportáž....budu lobovat za výlet - je to tam pěkné Kytička je Jaterník podléška
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 11:25
- Nahlásit
worick
já ti taky díky dobrá vílo za to určování rostlin už jsem to připsala. Bych si měla pořídit nějaký atlas, ať taky poznám něco jinýho než sněženky a fialky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:41
- Nahlásit
cernej caj
Kde je odkaz na fotky? žádný nevidííím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 19:45
- Nahlásit
tady v mym dnesnim prispevku z 11:12 nicmene je ten puvodni, kdybys chtela rozlustit kouzlo ztraceneho odkazu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2012 23:22
- Nahlásit
cernej caj
tak nevím, jestli už mi koncem týdne hrabe a nebo tam ten odkaz nebyl
ale fotky moc pěkný, teda tolik ledu tam, u nás už naštěstí nic a měly jste krásně na výlet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 07:28
- Nahlásit
Maya
ten led mě právě taky dost překvapil, ale na druhou stranu to bylo moc pekný A příští týden už mám naplánovanej další výlet, tentokrát počítám, že ferinka pude s náma, tak doufám, že to klapne
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 07:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
V sobotu jsme byli jen tady kousek v lese a máme to s ledem úplně stejně - půda byla strašně promrzlá, na tocích led jak kráva...ještě to ve stínu lesa nerozmrznulo
naplánovanej další výlet - a kam? Jsem jedno velké ucho...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2012 08:11
- Nahlásit
worick
z Kralic nad Oslavou do Oslavan - chceme modrou a pak žlutou, což je nějakých 20 km, což tak akorát stačí z jara, akorát pudem s kámoškou a líný chlapy necháme doma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 11:51
- Nahlásit
cernej caj
Vy jste teda turisti, já koukám už taky na léto po naučných stezkách, našla jsem novou http://www.naucne-stezky.eu/index.php/projekty/pro jekt-naucna-stezka-okolim-kacova/ ale ta dálka, synovec, 8 let, by to nejspíš dal, ale o sebe mám obavy, loni 7km mi úplně stačilo, nevím jestli radši nezvolím 3 km Malý Blaník
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 12:03
- Nahlásit
Maya
cernej caj
taky už sháníme krosnu na dítě
Maya
á koukám už taky na léto po naučných stezkách
pěknej odkaz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:20
- Nahlásit
Maya
právě musíš trénovat
týjo, tak NS se mě líbí, v kácově jsme jednou nocovali před sjížděním sázavy a bylo tam teda fakt krásně. PS: pořid si turistiky hole, ono to muze pomoct, ale kdyz to delas spravne, budou te zas bolet ruce, tak nevim
kachna_
kdyztak mrkni aj sem: hodonsky - ale nevim, jakej typ shanite. nicmene my jako decka dostali nejakej 55l bagl od hodonskyho, tenkrat za par kacek proti tomu co bylo bezne dostupny (gemma) a vydrzel ve skautu roky a ja ho mam jeste ve skrini
jinak - Mamut byl dneska utrzenej ze retezu (pac nebyl v praci ale lital po doktorech) a utracel ve velkym (takze uz asi nebudu nic jist do pristi vejplaty a mám ale od "no name" firmy, a pak ještě (oba se me zdali v necem vyhodnejsi a kdyz sme s muzem dva, tak sem si to ospravedlnila ten nakup
No a taky sem byla dneska s kolenem a mám ho zdravý, juchů (teda, mam špatně natočenou čéšku, ale údajně se mám vyhnout jen sjezdovýmu lyžování (ještě, že moji rodiče si nikdy nemohli dovolit ty školní lyžáky no takže ty 3t co sem nakonec nechala u zubaře po 3měsíčním utrpení (sem tam byla od ledna 6x) nakonec bylo jediný negativum na celým dnu, výhra je, že už tam nemusím
(se omlouvam ze vas tady zahlcuju,ale ja su strasne ukecana a dneska sem se omezila jen na dobry den, nashledanou a dekuju, tak si to musim nekde vynahradit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:08
- Nahlásit
cernej caj
No jo, s tréninkem je to teď prekérka, dřív jsem chodila se psama po okolí klidně celý odpoledne o víkendu, to jsem měla kondičku, ale Kim už teď ujde tak max. 2-3 km a mě je líto ho nechávat doma, takže chodíme jen na krátký procházky a nebo jde ještě synovec s babičkou a ti jdou na dlouhou procházku s Dorinem a já se s Kimem vrátím domů.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:09
- Nahlásit
cernej caj
Nákup pěknej a dobrých zpráv není nikdy dost, ty si vždycky ráda počtu, tak se můžeš klidně rozepisovat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2012 23:02
- Nahlásit
cernej caj
téda už teďka jsi tady supertůrista a s takovouhle výbavou a verdiktem:zdravá, schopná....to už budeš bezkonkurenční Já šla 20km jednou a už se mi to zdálo celkem dost - tak těch 12-15 je maximum...ono, ani Berry by asi neměl tak moc chodit (ujde to, ale už si lehal ) Takže Tom vždcky zavelí:Berry půjde maximálně 10! Těch 12-15km je takový kompromis mezi tím, co chci já a tím, co chce Tom. Díky všem za výletní typy, snad to postupně všechno objedem Teďka je ovšem šílené práce v zahradě, dneska jsme se děsně nasmýkali s balvany - museli jsme rozebrat a vyčistit okolí můstku přes potůček a zítra se nejspíš nepohnem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 07:52
- Nahlásit
Maya
no to chápu, že ti je Kima líto, mě je taky často líto tima, když du sama, že musí být doma nebo když někam jedu kam psy neberu vůbec. Ale beru to tak, že můžem buď všichni bejt zavřený doma, nebo si to aspoň někdo užije...
worick
no hlavně když se na ty kompromisy dá přistupvat
ps: sem si dneska pořádně přečetla zprávu od doktora a píše tam: vyvarovat se chůzi po schodech a v nerovném terénu. Vzpoměla sem si na ten vtip "babi, mate spatny nohy, byste po tech schodech nemela chodit" a za mesic "vydite jak se vam to zlepsilo, uz zase na schody muzete" a babicka "to jsem rada ze uz do toho 6tyho patra nemusim splhat po okapu
ale zajímala by mě definice nerovného terénu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:31
- Nahlásit
cernej caj
mě je taky často líto tima, když du sama
No my šli sami se dvěma psama a ovčákovi se bylo tak líto, že nám prošel oknem . Tak je teď, když jdu jen s holkama, v kotci. Blbeček.
líbila by se mi tahle krosnička na dítě, jenže je polská a nedá se nikde prohlídnout
nemusim splhat po okapu
strašná představa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 08:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
doufam aspon, ze otevrenym?
no ta vypada moc dobre, ona je asi otazka, kolik to stoji, jestli by se to aspon vyplatilo vzit na slepo. s vracenim do 14ti dnu to asi neni tak snadny jak u nas...
edit: http://www.korunka-eshop.cz/detail.php?zbozi=28844 24 - asi to je jinaci trochu typ, ze... stejne to nevypada, ale mozna by to slo aspon lip vratit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:19
- Nahlásit
cernej caj
asi to je jinaci trochu typ, ze... stejne to nevypada, ale mozna by to slo aspon lip vratit
to je vona, jenom tahle má lepší barvy .
Jenže ty kvalitnější se použitý sehnat nedaj a ta tisícovka už je prostě rozdíl, když člověk jinak šetří a furt se mu sype auto a opravuje barák.
otevrenym?
zavřenym. Jednu okenici si otevřel, druhou vyrazil. V těch mrazech... Jako jemu se nic nestalo, ale je to blbec.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:23
- Nahlásit
cernej caj
Nerovný terén je veškerá příroda jak mi bylo vysvětleno kdysi když jsem měla vymknutý kotník, pravda ovšem je, že já po sundání sádry půl roku fakt stejně nikde kromě asfaltky chodit nemohla, to se bolestí nedalo, takže asi měli pravdu.
kachna_
Nevím, s polskýma výrobkama mám takový zkušenosti, že bych se bála, že to někde rupne a dítě vysypu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:24
- Nahlásit
kachna_
Si myslím, že ta barva je stejná, jen jednou je to blbě nafocený.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 09:42
- Nahlásit
kachna_
ještě že tak, aspon že se mu nic nestalo si vzpominam, kdyz nasi udelali na leto druhy dvere - drevenej ram s musi siti a dole to jen nastrihli aby tama mohli chodit psi. selticky se pamlskovali, chodili v te spravne strane dveri, super a jen Hrošík se prostě nadšeně rozběh a vytvořil průchod i na druhe straně dveří
Maya
tak to je jasny, kdyby na to clovek penize mel, tak by nekoukal po nejakych polskych vecech - a ja bych se zas tak te vyroby nebala, spis se driv unavi matros, bude to min kvalitni (takze to nevydrzi jako novy 10 let ale za 5 uz to bude potreba vymenit) - ale ono v nekterych vecech, co nemas na denni pouziti to vlastne staci, protoze to nepouzivas tak casto aby te pak trapilo jestli to vydrzi 10 nebo 20 let. si myslim, ze kdyz se zkontroluje pevnost latky, kvalita siti popruhu, uchyceni atd, pak to neni problem asi tam dite beze strachu nasadit
me rekl, ze se mam vyhnout jakekoli rotaci kolene - takze asi nejaky lezeni do kopce, chozeni po sutrech atd asi muze bejt blby - a taky casto me koleno chytne prave v takovych "horsich" terenech. kdyz du 20km po rovine, lesni vyjezdenou cestou, tak je to casto lepsi nez 5km kamzici stezkou v lese...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:34
- Nahlásit
Maya
s polskýma výrobkama mám takový zkušenosti
no právě
cernej caj
, kdyby na to clovek penize mel, tak by nekoukal po nejakych polskych vecech
no právě
No já poprosila mamču, jestli by mi nepřispěla na ten rozdíl mezi tou polskou a tou kvalitnější, protože mi to kdysi nabídla, ale ta teď říká, že se musí poradit s tátou. Jo kdybych zahodila šátek na Káťu, to by byla jiná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 11:21
- Nahlásit
kachna_
a jakej bys chtela jinej? (kdyby neslo o ty prachy)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 11:40
- Nahlásit
cernej caj
a jakej bys chtela jinej?
http://www.detskydum.cz/detail/nikko-baby-carrier- 240701/
by bohatě stačila
Ta zopa carrier, co je za slušný peníze je jen do 15 kg vč. nákladu. Lucka má kolem 13ti.
|