Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 12:44
- Nahlásit

worick
neboj, já tam jedu proto, že si to chcu vyzkoušet, ne že mám potřebu s někým závodit
JJ, v jižních čechách... večer musím dát nabít baterky do foťáku a těším se, až zítra navštívíme hrad landštejn
- akorát teda to počasí, to nic moc. Déšt a max 10°C... sem chtěla už jaro

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 15:20
- Nahlásit

Nepršelo!! a bylo to fakt super, ferinka byla mezi psiskama hodná, vedlo to samou krásnou cestou, a noha bolela snesitelně, takže zcela vydařený den. Co fat nechápu, jak sem mohla ujít 13,5 km za 2,5h. No a co nechápu tuplem, že čas pod 3 nebo kolem 3h mělo i spousta týmů na 25KM... nechápu

worick
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2012 22:21
- Nahlásit

cernej caj
Co fat nechápu, jak sem mohla ujít 13,5 km za 2,5h. No a co nechápu tuplem, že čas pod 3 nebo kolem 3h mělo i spousta týmů na 25KM... nechápu -
Já teda vůbec netuším kolik a za kolik ujdem - musím se zeptat Toma, ten to trochu sleduje....
Těch 25km se mi zdá už hodně, asi by se mi až tolik jít nechtělo
Nepršelo!! a bylo to fakt super, ferinka byla mezi psiskama hodná, vedlo to samou krásnou cestou, a noha bolela snesitelně, takže zcela vydařený den - no vidííííš tak to potěší, že jo....když už tam jede takovou dálku A poznala jsi se tam i s někým z toho dogtrekingového fóra? A co mají vlastně za pejsy?
Jo, hlásím všem, že Alfík se z toho zdrchal, je na tom stejně jako předtím (teda už bídně, nožky tahá ) ale jinak žádné větší potíže nemá. Zato mamky Mandy, brala už podruhé antihistaminika - strašně jí otekl ksicht. Tipujeme včelu, jinak nás nenapadá, na co by ještě mohla být alergická změnu jídla nemá.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 08:33
- Nahlásit

cernej caj
Ty jo, jste fakt dobrý s Ferinkou.
worick
Super že Alfíkovi je už líp. A chudák Mandy, ale u váš už jsou včely? U nás ještě ne.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 10:36
- Nahlásit

Maya
A chudák Mandy, ale u váš už jsou včely? U nás ještě ne. - poprvé, když měla hubu jak bull tak to bylo hezky a včely lítaly. Teďka moc hezky teda nebylo, ale soused tam včely právě má...Nechápu ale, že se poprvé nepoučila A taky, že je na to tak choulostivá. Alfíka, nebo naše psy, když prokazatelně včela píchla (ještě jsem ji tahala z kožichu) tak jsem na nich nic nepozorovala - žádný otok. Ale Mandy měla příšerně nateklou celou hlavu a začínala sípat. Včera to bylo míň a mamka podala tabletu radši hned.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 10:44
- Nahlásit

worick
Asi má chudák alergii na včely, dneska naštěstí se dají prášky na to koupit, chce to mít prostě doma zásobu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2012 17:36
- Nahlásit

worick
ono když můžou být psi alergický na kuřecí maso, tak to mě bodavej hmyz ani nepřekvapuje, tak hlavně na to musí mamča myslet a nosit sebou něco i když třeba půjdou ven.

Mayaworick
no fakt sme valili rychle, ani fotit sem nestihala, nic. Jako bylo to zajímavý, lidi co sem s nima měla možnost pokecat taky perfektní, ale asi není nad to jít si vlastním tempem na pohodu. Odpoledne sme si dali jeste hodinku zdravotni prochazku s muzem a timikem a pak sem odpadla jak mrtvola asi nekdy v 20.00 do postele

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 08:12
- Nahlásit

posilam vam ochutnavku jeste plne energie pred zacatkem zavodu a po ceste domu

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 09:22
- Nahlásit

cernej caj
Pěkný fotky, jste fakt nezmaři.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2012 20:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
si na sebe sama chystám bič. napřed ferinku vytrénuju na zdatnou turistku a pak budu líná a ona mě doma sežere a to už celkem škaredě plánuju dovolenou bez muže i bez psů

edit: konecne jsem zpracovala fotky z vyletu, jak si ferinka zlomila drapek... tak pred mesicem

worick
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 01:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
posilam vam ochutnavku jeste plne energie pred zacatkem zavodu a po ceste domu - jste holky šikovné a jak se broučci tulí...
si na sebe sama chystám bič. napřed ferinku vytrénuju na zdatnou turistku a pak budu líná a ona mě doma sežere - tak to jsme na tom naprosto stejně Někdy si říkám: proboha, jen ať se mi něco nestane kdo by s klukama chodil??! Tom tak jednou do týdne teda jde, ale to je kolem toho pořád řečí Ale má to stejně jako já - i když se mu nechce a frflá, jakmile vyrazíme, tak jde nakonec rád
Nevím, jestli jste viděli na berňákách, tak jsem to hodila sem:
Brácha konečně poslal fotky oteklé Mandy. Nevím, jestli to poznáte i vy: http://img834.imageshack.us/img834/8204/mandyk.jpg
http://img864.imageshack.us/img864/5862/mandy1.jpg
a pro porovnání, Mandy nenateklá: http://img69.imageshack.us/img69/5232/p9270032.jpg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 07:23
- Nahlásit

worick
tulí se jak tuleni

no je fakt, že má tu tlamičku nateklou hodně chudina... snad to brzo splaskne

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 08:14
- Nahlásit

cernej caj
Pěkný fotky, tu lávku z klacků taky Ferinka přešla?
worick
Jo, je to pěkně vidět, jak je nateklá, chudinka, asi bych se poradila z vetem, kdyby dostala žihadlo do tlamy, mohla by se udusit, myslím, že by vám mohl domů dát pohotovostní kalciovku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2012 08:15
- Nahlásit

Maya
jj, přešla, ale občas jí některá pacička taky sjela do vody

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 10:57
- Nahlásit

vyfotili me vlastnim fotografem na toulkach trebonskem pri predavani diplomu zrovna - jen doufam, ze ferinka si seda, a ne cura (by asi nebylo slusny vyjadrovat svuj nazor nad umistenim

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 11:12
- Nahlásit

cernej caj
vyfotili me vlastnim fotografem na toulkach trebonskem
hezký

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 11:53
- Nahlásit

cernej caj
A nebo se připravuje ke skoku tam museli mít psi košík? nebo proč ho má?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 12:19
- Nahlásit

Maya
nebo

nemuseli, sem jí ho nasadila chvílu předtím, protože když je unavená, jak je snadno vydrážditelná a nějakej australskej ovčák se k ní přichomejtl a ona mu vytrhla pár chlupů z límečku, tak pro jistotu.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 13:22
- Nahlásit

cernej caj
Aha, já už jsem si říkala, jestli ti nechtěla sežrat diplom.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2012 13:30
- Nahlásit

Maya
to ne ale sežrala timíčkovi kostičku, co dostal jako bolestný že nejde na výlet. sme jí ten košík asi neměli sundávat

nefritt
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 12:28
- Nahlásit

Ty jo, to má pěkně tu hubku nateklou, chudák. Mně takhle natekla Coryna po žihadle a chladila jsem jí to mraženou zeleninou.
Náš Charles otcem nebude, protože krytí se nezdařilo. Nějak ho fena netankovala, tak asi přijeli v blbou dobu nebo mám zkrátka eunucha.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2012 12:53
- Nahlásit

nefritt
tak uvidíte do budoucna, můžete vyzkoušet třeba i jinou fenku, ale je to nepříjemný když pak člověk neví, jestli teda pes dobrý nebo ne...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2012 12:54
- Nahlásit

fotky z minulého víkendu - Hrad landstejn a trocha prirody z toulek trebonskem

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 08:29
- Nahlásit

cernej caj
Fotky pěkný, jste si to užili všichni čtyři.
Se musím pochlubit, Dorin se naučil sám aportovat a nosí mi už tenisák sám od sebe až do ruky. Já to pořád říkám, že je chytrej jak liška, akorát většinou dělá, že je blbej, aby nemusel moc poslouchat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 10:00
- Nahlásit

Maya
tak to je super třeba zjistil, že mu z toho kápne nějaká dobrůtka

sem se snažila tima naučit rozdíl mezi balonkem a prasetem gumovym. kdyz ma balon, tak na "prines balon" ho umi vetsinou najit a donyst (no obcas ho zapomene po ceste, ale evidentne ho to bavi protoze u toho vrti celym psem) a kdyz ma jen prase, tak na "prase" nosi prase, ale jak sem mu dala oboji, tak chudak sel dycky po balonu nebo se nemoh rozhodnout, co si ma vybrat

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 10:30
- Nahlásit

cernej caj
Chudinka, takový dilema mu připravit.
Dorin za to nic nedostával, já aport nijak cíleně neučím, akorát asi zjistil, že jak tenisák hodí dva metry za mě, tak je konec s házením.
Třeba jsem ho přechválila a příště už nepřinese.
Jinak zkoušíme tak lehce klikr, spíš jen pro zábavu, protože to je fakt sranda nesmírná sledovat toho psa, ale jeho to taky baví, učím ho koulet míček čumákem, jako ale nejdřív se mi omylem povedlo nakliknout sed, leh a vyvrácenou hlavu doleva s pohledem upřeným do blba, takže na začátku máme vždycky pětiminutovku sed s vyvrácenou hlavou a pohledem doblba, leh totéž, několikrát vystřídat a pak údiv, že to nefunguje.
Ale jo, po dvou lekcích už jakžtakž koulí a když se mu zdá, že málo klikám, tak do něj práská packama

worick
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:09
- Nahlásit

cernej caj
Maya
...ale jak sem mu dala oboji, tak chudak sel dycky po balonu nebo se nemoh rozhodnout, co si ma vybrat
Ale jo, po dvou lekcích už jakžtakž koulí a když se mu zdá, že málo klikám, tak do něj práská packama
-
Šmarjá děcka, vy jste šikovní.... ale to bude tou snahou Já se totiž nějak nesnažím kluky velice nic učit. Ted snažím...snažím se, aby mi normoš rozuměli a dělali co jim řeknu Úspěch vyloženě střídavý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:13
- Nahlásit

Maya
jako ale nejdřív se mi omylem povedlo nakliknout sed, leh a vyvrácenou hlavu doleva s pohledem upřeným do blba, takže na začátku máme vždycky pětiminutovku sed s vyvrácenou hlavou a pohledem doblba, leh totéž, několikrát vystřídat a pak údiv, že to nefunguje

worick
nic si z toho nedělej, ferina cokoli podobnymu aportu ignoruje, u timika to provadim pouze proto, ze sem jim jednou donesla balonek a tim po nem s hroznym vrtenim ocasu lapnul a prinesl mi ho skoro az k noham - cimz padem proc nepodporovat v psovi to co ho evidentne bavi? jinak by me asi nehlo je neco ucit, na to nemam moc trpelivost

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:20
- Nahlásit

worick
Však já je taky jinak nic neučím, Kim aport ani omylem, Dorin se to naučil sám, protože ho baví nosit tenisák a klikr zkouším až teď, jsem četla o tom knihu, tak jsem si ho koupila, tak jednou za pár dní na pár minut, ale fakt musím říct, že je to sranda a psa to baví, ale že bychom se tím dopracovali nějakých cviků na povel jako jiní to asi ne, spíš jen tak pro zábavu a ať se pes taky trochu snaží a provětrá si mozkový závity, i když pravda špic se na to občas vybodne i Dorin, když už má dojem že se snažil dost a nic z toho, tak se sebere a odchází.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 11:22
- Nahlásit

cafepress už dělá i špice

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání