Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:50
- Nahlásit

Fajka
a to je nalezenec někde z útulku jo?
z Prahy, dostal se tam včera, ale zjevně buď neni čipovanej, nebo se čip nenačetl. Ale že by v čechách byli eurasieři bezPP se mi nezdá

worick
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 00:11
- Nahlásit

kachna_
hele, neni to spíš čauovec s tim modrym jazykem? - jasně, to je čau-čau jak vyšitý...teda možná ne čistokrevný. Sestřenky ho měly a vypadal přesně takhle, jen měl ještě trošku zamračenější výraz

cernej caj
já se přihlásila s timíkem na 89km dogtrek - prosím??? Tyjo.....Ty jseš teda fakt šííííllenec
Budem držet palce, aby jste to ve zdraví přežili. Kdy a kde jdete??

Dneska mi líčil brácha, jak bylo na Šumavě a že pro psy je to tam ideální výlet....byly jste už?...někdo...?
kachna_
Co koleno, už o tom ví? -

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 07:59
- Nahlásit

kachna_
Já bych řekla kříženec čaua, vypadá fakt jak eurasier, ale že by u nás byli eurasieři bez PP se mi taky moc nezdá.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 08:04
- Nahlásit

no rozhodne to nebude špic, na tom se shodnete

worick
je to az 15-17.6 takze az za mesic, nekde za bystrici nad perstejnem... zatim procitam fora, bys neverila, jak sou z toho vsici tam nadseni a desne doporucujou si az clovek skoro pripada trapne, ze ma strach aby to ulezl

ja na sumave byla kdysi se skolou - sumava je krasna, ale podle me se psama stejny jako kdekoli jinde, kde ste v lese, ne na primym slunku, ne na asfaltu... a bacha taky na to ze treba v tech zonach NP musis mit psa na voditku, atd.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 07:57
- Nahlásit

tak sem vcera pripravila fotky akorat sem je zapomela nahrat a nakonec necham tu starou galerii, stejnou jak pouziva Maya, prece jen u ni prevladaj nejaky vyhody, jako popisky, pekna tabulka a tak

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:07
- Nahlásit

cernej caj
Alespoň si ušetříš práci no.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:46
- Nahlásit

Maya
cernej caj
prece jen u ni prevladaj nejaky vyhody, jako popisky, pekna tabulka a tak
a ta se dá někde získat? Já potřebuju galerii s popiskama ne pro psí, ale pro králičí stránky.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 08:54 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

kachna_
Tady stáhneš, ale je to tuším jen v angličtině http://www.ornj.net/webalbum/

edit: ale popisky jdou v češtině, dřív jsem je měla

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 09:19
- Nahlásit

Maya
díky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:01
- Nahlásit

jediná nevýhoda tohohle web alba je v tom, že pokud používáš diakritiku, tak má kodování jiný, než windows-1250 (iso-8859-1) tak se to špatně zobrazuje na webu - misto ě máš "ì", dělá to problémy s š,č,ř tuším... nicméně na to existuje hrozně jednoduchá oprava, pokud nechces psat bez hacku, jak sem to delala ja asi 3 roky hromadny menic - tam si snadno vyberes vsechny *html* soubory z te konkretni galerie, vlozis nahoru puvodni hodnotu iso-8859-1 a vlozis spravnou windows-1250, za 2 minuty to mas udelany a pak se ti diakritika na cz webu zobrazuje spravne.

(nebo tobě to pude, když Maya říká, že CZ popisky měla funkční, ale já je jaksi funkční neměla nikdy

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:05
- Nahlásit

cernej caj
Tak teď jsi mě zviklala, je to už dávno, už dlouho popisky nepoužívám, fakt nevím, jestli jsem to kodování měnila nebo ne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:06
- Nahlásit

cernej caj
já mám všechno kódování UTF-8, to je dobře neb špatně?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 10:48
- Nahlásit

kachna_
bych řekla, že utf-8 je v pohodě, mrkni na zaznam z 12.6 - vidis, jak je to rozhozeny? klikni na 3ti fotku co vidis v popisku? ja utf-8 nepouzivam, kdyz sem ti tam dala zkusmo do ty fotky, vidim kosoctverce misto ě a ů, ale to může být ještě někde chybou v kódu jinde. Klidně tam použij UTF-8, pokud se ti to bude zobrazovat správně, to je celkem jedno. Možná ti to pude i s origo kódováním v tom softu, a budeš mít ušetřenou práci

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 11:21
- Nahlásit

kachna_
Ale vyzkoušej si tam všechna tahle česká písmena, podle mojí zkušenosti třeba s Corelem je v nich nějaký podstatný rozdíl, právě třeba s písmama v Corelu š a ž bývají bezproblémový, ale ě a ř vezme máloco a jsou tam pak čtverečky. U těch písem mě to neskutečně štve, protože pak místo stovky písem v Corelu máš na výběr tak 10.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 12:41
- Nahlásit

Maya
to je proto, že ti tvůrci písem prděj na český znaky/francouzský/atd... a pokud nepočítají s použitím ř, ale jen r, tak on pak neví co to je a neumí to zobrazit... a to není problém kódování webu

v corelu to můžeš dělat tak, že napíšeš místo ř treba jen r a háček bud dokreslíš, nebo dokopíruješ. Je to sice na pytel, ale pokud potřebuješ ty háčky celkem 3, je to lepší než se vzdát škaredýho písma.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 15:18
- Nahlásit

cernej caj
Jo já vím že se dá ten háček dopsat ručně, ale to mě nebaví a taky některý písma dělají, že když neumí zobrazit písmeno s háčkem, tak ho tam šoupnou z arialu nebo něčeho podobného, takže to v textu vypadá jak pěst na oko
vím, že s kodováním webu to nemá nic společného, ale stejně pro jistotu bych i na tom webu radši překontrolovala všechny varianty před spuštěním ostrého provozu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2012 21:21
- Nahlásit

fotky z dovoleny... na popis na web se uz dneska urcite nezmuzu, tak snad se k tomu dostanu driv, nez to vsechno zapomenu

worick
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 01:14
- Nahlásit

cernej caj
Téééda, vy jste ale procestovali kus republiky! Vlastně kousek, ale pořádně a po svých Ještě, že Tě máme ani nemusíme cestovat a navštívíme tolik hezkých míst... Díky za to i poděkování Tvému muži, že to s váma absolvoval a tím pádem nám to zprostředkoval V Bechyni a na Lužnici jsem byla někdy před.......30lety - Státní statek tam měl rekreační středisko. Bylo tam chladno, Lužnice studená, všichni brblali, co je to za dovolená, když se tam ani koupat nedá...ale mně to nevadilo: bylo to v lese, jezdili jsme na pramici po Lužnici na výlety - i do Bechyně právě...lepší jak válet se na dece u moře

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 05:46
- Nahlásit

worick
no každej den sme po svých nechodili ale normálně muž řekl,že z řízení je víc unavenej,než z toho 22km výletu

tak ono takový místa, jak popisuješ,jinak vnímají děti a jinak dospělí. Když jsem byla malá, tak jsme byli s rodiči párkrát u moře. S bratrancem sme tam lezli po stromech, hráli línej tenis, někde pořád běhali... jako dítě sem tyhle dovolený milovala. Myslíš, že dneska bych lezla po stromech a hrála na schovku? dneska budu brlat, co je to za nudnou dovolenou

zase máš aspoň super zážitky, já ani netušila, že takový místa, jako Žďákovskej most přes orlík existují, a přitom je jeden z největších a nejznámějších mostů téhle konstrukce světově...

a taky sem litovala, že sme nebyli na hrázi orlíka, odkud se házeli sudy do Orlíku což si z muže v práci dělali srandu, jestli se jede podívat na sudy a on chudák nechápal co tím myslí, nicméně to snad zhazovali z toho žďákovskýho

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 08:21
- Nahlásit

cernej caj
Krásný fotky, ta věž Markomanka mi taky něco říká, tam něco bylo ale teda ta veřejná knihovna mě dostala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 09:01
- Nahlásit

Maya
no třeba v seriálu strážce duší tam měli "tajemnou" vež markomanku se značkama v kamenech?
(sem si na to vzpoměla, když jsem četla popisek, tak sem si ji musela taky vyfotit

no tak veřejná knihovna dostala i mě

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2012 09:21
- Nahlásit

cernej caj
Jj, už jsem to našla, značky, ale taky dcera praotce Čecha, to mi asi utkvělo http://zaza.mujblog.centrum.cz/clanky/Markomanka-n a-Zvikove-13216.aspx

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 06:56
- Nahlásit

Maya
stranky moc pekny az budu delat povidani, tak je tam asi supnu

ps: jeste fotkodotaz fotkodotaz - ta prvni fotka je vetsi (800x600) a ty dalsi zustaly 640x480.
Vychazela jsem z toho, ze se docela rozsirujou i netbooky, ale ono zas s "ctrl"+"+/-" to de zmensit... tak jestli by vam prislo lepsi vetsi fotky nebo nechat ty mensi... budu pregenerovavat asi ty stary galerie tak ze bych to udelala v jednom...

ps: mam plavky za 900, docela strihove jdou, maj ale jedinou vadu... sou zarive svetle modry a ja fakt nemam rada modrou jeste ze nemam rada ani plavani

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 08:13
- Nahlásit

cernej caj
Za mě ty menší fotky neb nemám širokoúhlý monitor ani doma ani v práci a nesnáším když musím cokoliv posouvat nebo upravovat, to už radši, aby se ty fotky otvírali v novém okně, pak by se tam myslím vešla i ta větší, když by vlevo nebylo to menu. A pak to jde krásně zavřít a je hotovo.
Barvu plavek já teda nikdy moc neřeším, stejně to má člověk na sobě jen chvíli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 08:25
- Nahlásit

Maya
ono ani tak nezalezi na sirokouhlosti, ale na rozliseni... jestli mas s rozlisenim 1024x768 tak to je fakt uz na hrane prudnosti
ja mam v jihlave sirokouhlou 24' full hd (1900x1080) a ty fotky tam nemuzu najit (bych to potrebovala vycentrovat aspon, ale to se mi nepodarilo zprovoznit

prave, sem si rikala, ze na tu chvilu...

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 09:01
- Nahlásit

cernej caj
Jj, to rozlišení bude asi tak nějak ono je to těžký, ale si myslím, že těch lidí, co mají nejmodernější hd techniku moc nebude.
http://www.super.cz/11524-kelly-osbourne-navleka-s vemu-mini-pejskovi-boticky-s-kozesinou.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:24
- Nahlásit

Maya
tak to je dobry, ze si vzala tulaka psa, i kdyz u takovyho spice je otazka, jak moc se toulaj a nikdo je nechce...

ps: 700x467 rozliseni (neco mezi tim malym a tim vetsim... zkus jak se ti to zda? ja to zkousela a melo by se to vejit tak, aby se nemuselo skrolovat pro zobrazeni cele fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:27
- Nahlásit

cernej caj
Jo, tohle rozlišení je dobrý.
No s tím Kelly psem, ono už jen to, že když si okusuje tlapky kvůli alergii, tak mu místo odstranění příčiny koupit botičky....
Ale bůhví jak to je, známe bulvár.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:46
- Nahlásit

Maya
no prave. clovek nikdy nevi, jak to ve skutecnosti je... i kdyz zase by bylo logicky ze ma alergii treba na neco po cem chodi, proto si je okusuje,cimz zamezi i tomu aby ho to treba svedilo... ale je roztomilej

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2012 12:14
- Nahlásit

Nová verze
http://www.kct.cz/cms/vyhledavac-znacenych-tras

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání