Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:27
- Nahlásit

Maya
tohle se mi taky libi, nicmene sem narazila na 2, nad kteryma premyslim

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:43
- Nahlásit

cernej caj
Jadernou elektrárnu??? To první je dobrý, akorát by to k tomu chtělo stylově ipod, čímž teda nedisponuju. Já teda koukám jen na špicí, koukat ještě na jiný, tak to už bych se z toho zbláznila, já jsem strašně nerozhodný člověk a tolik na výběr je pro mě peklo.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:48
- Nahlásit

cernej caj
Ono tam by se mohl někdo přiživit, jestli jsem to dobře pochopila při registraci, tak tam se dají dělat návrhy na trika a ty další věci a jak se to prodává, tak máš z toho prachy, takže všechny ty věci tam asi takhle navrhovali normální lidi.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:50
- Nahlásit

Maya
jojo, chtelo by to iPod asi aby to stylovy bylo, ale prijde mi to vtipny i tak, iPawd staci rekla bych

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:52
- Nahlásit

S malým logem se mi líbí toto

no teď tam měli akci za 2 trika třetí zdarma, škoda že se to nestihlo, tak třeba budou mít jinou slevu

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 09:53
- Nahlásit

koukám, že to není moc vidět

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:02
- Nahlásit

jeden synovec dostane toto, u něj je to jasný

u druhého váhám buď golf a nebo šeltie, ale moc se mi líbí tyhle tři šeltií a nevím, která je lepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:49
- Nahlásit

Maya
to první šeltií na to sem taky koukala, že bych zvažovala, ale když zatím nemám tu šletii...

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 10:53
- Nahlásit

cernej caj
taky se mi nejvíc líbí ta první, to máš jedno že jí ještě nemáš, on jí taky ještě nemá a bůhví jestli mít bude, má jí dovolenou koupit příští rok s tím že se o ní bude starat, to mu bude 9 a jako nemyslí to rodiče až tak stoprocentně, no a jemu už to začíná šrotovat, že by to asi nestíhal

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:03
- Nahlásit

zrovna vcera s nasima byla dobra debata. segra rikala, ze nekde maj neudany 2 stenatka, tusim tricolor a blue merle. ja si posteskla, ze bych desne chtela selticku, a mamka ze prej "ti tvoji tyrani by ji znicili"

tak ja si to jeste nejak rozmyslim a uvidime

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 11:22 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
Tyrani by jí dali školu a pak bys měla tyrani 3
Já pak dám vědět, až to bude aktuální

nefritt
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:06
- Nahlásit

cernej caj
Ale nezničili - zvykne si sakra rychle. Crazy okoukal všechny lumpárny od Tary a Charlieho a je to "trio demolition"

nefritt
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:08
- Nahlásit

Maya
Jestli je do sheltií zakoukanej, tak nevěřím tomu, že ho to přejde. Naše Iveta chtěla čivavu od 7 let. Dostala ho až když jí bylo 14 let.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:14
- Nahlásit

nefritt
Je do nich zakoukanej už dlouho, do zlatý šeltie, ovšem jak už je starší, tak už mu to taky myslí, protože má pravdu v tom, že čas by moc neměl, sice chodí do 2.třídy, ale má tolik kroužků, že chodí domů každý den kolem 6, jinak samozřejmě by bez psa nebyli, ale brácha by bez šeltie koupil zase borderu i přes moje mohutné rozmlouvání, což teda se modlím, aby to byla ta šeltie, protože taky toho psa 4x ročně máme na krku.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:15
- Nahlásit

nefritt
Proto teda taky podpořit šeltii tričkem se mi zdá jako dobrý nápad.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 13:55
- Nahlásit

že já blbec v tom cafepressu čučela ještě jinam než na špice, fakt už tam nepolezu ale tohle je fakt paráda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:00
- Nahlásit

nefritt
ale tak ja se o budoucnost šeltičky ve vlčí společnosti nebojim to spíš jak ro říká maminka je takový srandovní, jinak bych třetího psa spíš nedala z jiných důvodů, časových, finančních, logistických... a jak říká muž, tak teď se ještě do postele jakžtakž vleze, se třema psama už by to prej bylo nerealny

Maya
jojo, podporuj v něm šeltičku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:03
- Nahlásit

Maya
tyjo, tak ja vubec nehledam podle tech kategorii, spis co me napadne v hlave... kamoska miluje egypt, to by byl luxusni darek k vanocum

horsi to bude s prepoctem velikosti teda, navic kdyz clovek nevi jak presne sedi ten strih

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:06
- Nahlásit

cernej caj
Ty jo, to je taky super, taky miluju egypt, já tam nehledám podle kategorií, ale taky podle slov co mě napadnou, tak egypt mě napadnul
S těma velikostma je to těžký, píšou tam vzít spíš menší, jsou to americký velikosti, takže asi jo, tak jedině vzít něco pro sebe abys viděla jak to padne a kdybys pak chtěla něco na vánoce, tak ti to klidně koupím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 18:00
- Nahlásit

Maya
tak se nejak urco domluvime ja objednavala jednou triko z nejakyho cz shopu, co vozej rucne malovany trika z usa...

velikost s: lze natahnout az na 95 cm pres hrudnik... brala sem to tak, ze kdyz mam 90, tak to bude akorat plus trochu elasticky... vysledek je ten, ze v tom plavu, musim poresit jak to zuzim, at to na me aspon drzi protoze diky tomu mega "vystrihu" mi to pada pres ramena takze ano, at ziji US velikosti

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 19:54
- Nahlásit

cernej caj
To je taky pěkný, i když ten výstřih by mi asi vadil, já mám ráda volnější trika a taky moje přednosti jsou kapku větší takže u nás obvykle kupuju XL unisex, takže jsem myslela, že si objednám L a mělo by to být snad dobrý teda doufám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:27
- Nahlásit

Maya
on ten výstřih je naštěstí jen širokej, a ne hlubokej
Já ty unisex nemůžu, mě je furt vedro a jak to má rukáv, tak se v tom potím jak na sahaře tohle sem chtěla na zimu, tak mám aspoň celý léto na to s tím něco udělat

Kniga
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:49 - Změnil/a: Kniga
- Nahlásit

Ze sem sem lezla.. grrr, kdy ze chete delat objednavku?

A ma te stim nekdo zkusenosti, ejstli je ten tisk fakt kvalitni? jestli je to sitotisk nebo guma na tricku?

Knirace si asi nevyberu, bud je to s napisem miniature nebo je kupirovany.. ale za to tohle...

jeee nasla jems ejste lepsi.. boze, ale 400 kc

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 22:03
- Nahlásit

Kniga
400 Kč ovšem bez dopravy, to počítej jednou tolik
zkušenosti s kvalitou tisku nemám, jen obecnou informaci z americkýho fora, kde tam lidi hodně objednávají, že jde o kvalitní věci, ale jak je dělaný tisk fakt vůbec netuším, to se prostě musí risknout

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 22:05
- Nahlásit

cernej caj
Mě nic jiného než unisex nezbejvá, protože ty dámský projmutý mi jsou buď malý přes hrudník a nebo velký v ramenou, ale mě ty rukávy nevadí, případně jdou vyhrnout na ramena

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 22:15
- Nahlásit

Vím, že je to trošku jiný druh malby na tričku, ne potisk, ale přisadím si: http://utulkaci.rajce.idnes.cz/Tricka_-_Cibela/
Je to od www.cibela.cz a holky to mají jako pomoc jejich sdružení v péči o zvířátka http://www.cibela.cz/index.php/podporte-nas/dareck y-za-vase-prispevky
Trička jsem viděla a je to kvalitní látka, ne taková šméčka, co se běžně vyskytují. Kupují je v prodejně s pracovními oděvy.

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 22:34
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak taky některý nevypadají špatně, ale chybí mi tam podstatná informace a to z jaký látky ty trička jsou neb já kupuju pouze bavlnu.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2012 23:10 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Maya
Co si pamatuju, tak bavlněná. Zeptej se Petry Šťástkové, ta je kupuje a obrázky na ně vyrábí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 07:22
- Nahlásit

Maya
je to bavlna, ja ty roly kupuju od bratrance bo taky dela v nejaky potiskovy firme, stojej me asi 70kc(v karsu je maj za 90 - zalezi teda na typu, ja beru damsky s tim "motylkem" misto rukavu), je to 100% bavlna a sou to skoro jediny netilkovy trika, ktery kupuju/nosim.

Blby, ze trochu upravili strihy, takze M mi je presne, L mi je dobre ale velky v ramenou (vysoky jakoby na dylku). driv sem kupovala XL, takze ted je to lepsi v tom, ze ty trika nejsou pro deti ale pro normal lidi

nejstarsi tyhle trika (batikovany rucne) mam kolem 4 let a krome toho ze vybledla batika, tak trika furt dobry.

Vlčáčková
o tech trikach sem ani netusila, ty sou fakt super, si od nich asi neco koupim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2012 07:24
- Nahlásit

Kniga
na to s ovcema sem taky koukala a taky jeste na tohle

nicmene predpokladam, ze kdyz to bude Maya objednavat, ze to postovny se trochu smrskne, kdyz se podelime, ne?

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání