| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:07
- Nahlásit
cernej caj
o tech trikach sem ani netusila, ty sou fakt super, si od nich asi neco koupim
Kup, kup. Výtěžek jde na opuštěná zvířata, tak kromě hezkýho trička budeš mít i dobrej skutek. A ještě dělali trička s barvením, jaké je na těch taškách. Asi už se jim nechce, ale kdyby sis řekla, tak by Ti možná udělali. Vytvářela je jiná slečna, než Petra, co vím. Vtipný bylo, že si jednou vybarvila "Cibela" na koberec. Nápis jak kráva. Bylo to, když vytvářela transparent, který pak visel nad stánkem na Snu zvířat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:11
- Nahlásit
cernej caj
Taky doufám, že se poštovný smrskne, oni to tam maj tak blbě napsaný, že jsem fakt nepochopila, kolik se přesně platí, takže se uvidí až při objednávce, jak už jsem psala, z jinýho shopu bylo poštovný cca 220 Kč, ale tady mi to připadá, že to bude víc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:20
- Nahlásit
Vlčáčková
uz sem napsala na jmeno co sem nasla na jejich webu, s tim ze me kdyztak preposlou spravne. Takovyhle triko bych si sice umela nakreslit sama, ale kdyz stejne musim to triko koupit tak proc nepomoct trochu utulku... stejne doma ted nemam prostor.
Maya
no uvidime, kdyztak to bude nejdrazsi triko v mym zivote
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:31
- Nahlásit
cernej caj
Petře Šťástkové je to asi nejlepší. No s tím kreslením jsem si to nechala vysvětlit a úplně jednoduché to teda není.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:45
- Nahlásit
cernej caj
no uvidime, kdyztak to bude nejdrazsi triko v mym zivote
asi tak nějak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:47
- Nahlásit
Jinak se musím nevím jestli pochlubit a nebo politovat ale trochu jsem ostříhala o víkendu Kima, to už se fakt nedalo, takže jsem mu ošmikla praporce na předních, jako to vypadá pěkně, tos i musím pochválit, břicho, to není vidět, a zadek a stehna, tam má teda zuby děsný, hlavně zezadu na zadku je to vidět, ale účel to splnilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:51 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vlčáčková
tak asi zalezi, jak to kdo dela... ja nasla neco co sem si delala sama
nebo na vanoce pro kamarady
a moc slozity mi to neprijde... akorat blby ze neumim moc kreslit, tak treba toho vlka sem si vytiskla na papir, obstrihala +/- obrys venkovni nuzkama a vnitrni obrysy sem se snazila nejak trefit
je teda fakt, ze se to musi zazehlovat a ja nemam cim, tak to peru dycky nejdriv za mesic, aby to dostatecne vyschlo samo ale namalovat treba takovou selticku jak je na cafepressu, to je fakt nad moje sily teda
Maya
posli fotku kima se zubama na zadku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:57
- Nahlásit
cernej caj
To ani nemůžu vyfotit a udělat takovou ostudu jemu i mě. no uvidíme
Jsem se dívala teda na trika na cibele podrobnějc a mě se zdají dost úzký, musím si doma přeměřit nějaký triko, možná mám jen blbej odhad, líbila by se mi ta vyzubená kočka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:59
- Nahlásit
cernej caj
Máš to malovaný pěkný, do takovýhle věcí se já vůbec nepouštím, moje schopnost něco namalovat je rovná 0, takže mi nezbývá než za to platit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:00
- Nahlásit
cernej caj
No tedy. Kynologickoastronomický triko. Pěkný. Mě znechutilo to žehlední, bylo to moc hlídání teploty a času, aby se to chytlo. Znám se, to bych tam měla půlku obrázku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:10
- Nahlásit
Vlčáčková
vidis, ja nezehlim a zatim mi to vsecko celkem drzi nicmene v nejblizsi petiletce si zehlicku snad koupim.
Maya
ty kocici se mi libili vetsinou vic, nez ty psi, i kdyz ten pes curajici v rohu trika by stal rozhodne za hrich
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:14
- Nahlásit
cernej caj
nicmene v nejblizsi petiletce si zehlicku snad koupim.
Nevím, jestli nemám nějakou nadbytečnou. Kdybych našla cca do půl roku tak, co budu vybalovat, můžu Ti poskytnout.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:26
- Nahlásit
Vlčáčková
uvidíš, mě teď bude čekat vystěhovat se od rodičů z mého pokoje, aby měla ségra víc místa, pokud se zadaří radostná událost takže se mi domů pak nevleze ani myš, mám trochu obavy abych nestěhovala rovnou do kontejneru, bych potřebovala vyhrát ve sportce, abych mohla udělat novou podlahu a z mého 2v1 pokoje konečně udelat 2 pokoje
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:31
- Nahlásit
cernej caj
Žes neřekla dřív. Vystěhovávala jsem věci po matce a nejsem si jistá, zda jsem vzala žehličku. Taky tam bylo nádobí a tak. Spousty věcí jsem tam nechala, protože nebyl čas to zabalit a taky už by se to nevešlo do auta. Ale fakt je, že nějaké užitečné věci jsem přihodit mohla. Každopádně bych ještě jednu žehličku měla mít i já. Ale je to taková ta stará, žádná napařovačka. Ta komunistická.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:33
- Nahlásit
cernej caj
My budem letos dělat ze dvou pokojů jeden.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:47
- Nahlásit
Vlčáčková
takova ta stara 100% kovova jen s plastovym uchem? ty sou nahodou zas docela dobry, ja moc nezehlim, spis takhle ty malovany trika nebo kosile a tam naparovacku fakt moc netreba. no uvidis
Maya
budete porizovat vetsi pokoj nebo obyvakokuchyn?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:04
- Nahlásit
cernej caj
Spíš větší pokoj, ale voda tam zavedená je, tak přemejšlím, že malý dřezík s jednou skříňkou by se tam udělat mohl, alespoň na udělání kafe nebo do budoucna na předělání na kuchyńský kout nebo tak něco, protože kuchyň je o patro vejš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:09
- Nahlásit
Maya
no pak v 80člověk ocení, že nemusí po schodech kvůli každýmu kafi
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:11
- Nahlásit
cernej caj
takova ta stara 100% kovova jen s plastovym uchem?
Jo. Ale uháněj mě. Začni tak v červenci. Protože já na to jinak zapomenu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 11:08
- Nahlásit
cernej caj
No právě, protože je mi taky jasný, že v příštích 20 letech už na další předělávku nebudu mít peníze.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:06
- Nahlásit
Vlčáčková
zkusím
Maya
rodiče a příbuzní se taky diví, proč neudělám půdní vestavbu... no protože až budu mít peníze, tak budu tak stará že tam nevylezu
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 12:49
- Nahlásit
cernej caj
zkusím
Zkus. A furt dokola.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
hele ale mrkni i do internetovejch obchodů, protože já mám něco podobnýho a na to moje žehlení je naprosto skvělá.
http://www.eva.cz/zbozi/62588/zehlicka-steinner-ir c-100/
rodiče a příbuzní se taky diví, proč neudělám půdní vestavbu... no protože až budu mít peníze, tak budu tak stará že tam nevylezu
Maya
kuchyň je o patro vejš.
rodiče maj rychlovarku na druhý straně baráku než kuchyň. Trefilo by mě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:22
- Nahlásit
kachna_
ono to ani není o ceně žehličky, ale že spíš zatím jaksi nebyla potřeba a když ju dneska koupím, zítra ju už nenajdu
já mám rychlovarku v koupelně na pračce, protože na pračce mám jediný vodorovný místo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:07
- Nahlásit
kachna_
rodiče maj rychlovarku na druhý straně baráku než kuchyň
to je taky dobrá vychytávka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 09:16
- Nahlásit
cernej caj
Zkusilas na cafepress vyhledávat Czech?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:00
- Nahlásit
tohle taky musím mít, už tam fakt nepolezu, stejně na to nemám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:37
- Nahlásit
Maya
to posledni je dobry jestli rada sijes, tak si udelej radost
dneska sem nasla nejaky zapomenuty fotky, dneska sou to presne 2 roky co byli vyfoceny, byly na zapomenuty karte:
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 08:09
- Nahlásit
cernej caj
Pěkný fotky, to byla Ferinka ještě mlaďoch co?
Další tričko už vybírat nebudu, zůstanu u toho se špicem objednávat teda budu příští týden a nebo jestli mi nebudou stačit peníze na účtě před výplatou, tak pak o týden později.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2012 09:46
- Nahlásit
Maya
jj, takovej nohatej
tak ja ti poslu definitivni vyber asi teda zacatkem tydne, kdyztak me uhanej a finance se domluvime, jestli budes chtit predem nebo jak
|