| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:43
- Nahlásit
Maya
v příbalvým letáku bys měla mít nějaký informace, možná i ty váhový by se tam našli
já nejsu schopná objednat ani z ČR, se mi už 2x letos stalo, že objednávka provedená k doručení českou poštou přišla PPL a PPL se strašně divilo, že doma nikdo není
jinak zvazuju mezi
http://www.cafepress.com/mf/53069956/evolution-of- man-bomb_tank-top
a
http://www.cafepress.com/mf/45738735/enterprised-w orn-look_tank-top#
a to definitivne na tu zkousku... ale nevim jak velikost? Kdyz bych si asi podle tabulky koupila L, sedi teda ta tabulka nebo mam vzit o cislo mensi?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:57
- Nahlásit
cernej caj
S tou poštou a PPL se mi to už stalo taky, takže jak obchod posílá obojím, tak do poznámky píšu, že PPL zásadně nepřebírám.
Trička pěkný, s tou velikostí fakt nevím, u některých triček píšou, že je lepší vzít o číslo menší, ale myslím, že to bylo spíš u těch rovných, tohle jsou dámský projmutý, tam bych asi vzala tu velikost, co uvádí, každopádně lepší větší než menší, větší zmenšíš vždycky, ale s malým nic neuděláš.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 12:39
- Nahlásit
Maya
to je dobrá věc s tou poznámkou, tak to tam budu psát taky. Protože mě tím značně ztěžují život a je pro mě problematický PPL jakkoli přebírat... ale co sme brali granule, tam měli aspon slušnost zavolat a zeptat se, jestli nechcem radši PPL a když sme odmítli, poslali poštou... tady se na nic ani neptaj
tak ještě se musím rozhodnout, který z těch dvou chci... špicí nakonec nechcu, jednoduchou siluetu si můžu zařídit sama a fotku zas radši mýho psa...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:18
- Nahlásit
cernej caj
Mě se to stalo asi 2x, že bez upozornění místo poštou poslali PPL, někdo asi v obchodě nepřemýšlel, mě sice má PPL kdo přebrat, ale je to komplikovaný, protože musí někdo trčet doma a čekat na něj, většinou jen pošlou sms, že dorazí někdy jako.
Štve mě celnice, teď mi přišel mail, že chtějí doložit, že jsem zboží zaplatila. Co je jim do toho???? Fakt nechápu, co kdyby mi někdo posílal dárek?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:40
- Nahlásit
Maya
no já si to domluvila do práce, domů těžko ale v práci su do 16 a oni jezdí až do 18 takže to bude bojovka...
no kvůli clu asi... kamarád si něco objednal, jednu věc a zaplatil ji předem a pak musel jezdit do prahy a řešit, že mu to poslali 2x takže musel zaplatit 2x clo s tím, ať si to pak vyřídí sám s odesílatelem... prostě to nešlo že mu daj jen jednu a druhou pošlou zpátky...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 13:53
- Nahlásit
cernej caj
No jsem zvědavá, jeslti se balíčku vůbec někdy dočkám.
To PPL když nepřebereš, tak oni to doručujou ještě další den, když tak případně jde s nima domluvit ať ti to nechaj na depu a tam si to vyzvednout, v Brně mají depo. Jezdí nám v práci a zákazníci to tak občas dělají.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 21:54
- Nahlásit
Maya
http://www.cafepress.com/mf/45738735/enterprised-w orn-look_tank-top# definitvine, velikost L, ja budu na netu asi az ve stredu odpo nebo ve ctvrtek, tak kdybys to objednavala...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 22:46
- Nahlásit
cernej caj
Šmarjá, Ty si objednáváš Lko?? Vždyť jsi jak žížala...já jsem taky ,,širší přes hrudník" a mám S...vyjímečně Mko
Maya
Co se týče chondra - porovnávala jsem kdysi složení a bylo to absolutně stejné - jak např.Alavis tak lidské, nejlevněj tuším vycházelo Proenzi...Myslím, že i to dávkování bylo podobné, ale já to stejně měla pro psa velkého jako já
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2012 08:17
- Nahlásit
worick
Ono to dávkování je asi podle kil, u Kima je blbý, že váží jen jako půl člověka.
cernej caj
Radši ještě počkám, jestli to nebudeš chtít změnit, koukni sem http://www.cafepress.co.uk/mf/45738735/enterprised -worn-look_tank-top jsou tam cm kolem hrudníku, L se mi zdá tak mě, jak jsem viděla tvoje fotky, tak tobě bude asi fakt velký.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2012 10:32
- Nahlásit
cernej caj
- nešil, snad nemáš 122cm přes hrudník - to by jsi byla Dolly Buster
Mayu jsem neviděla, tak nevím jestli je kus ženské, ale Ty vypadáš stejně jako já maximálně to Mko - a i to se mi zdá moc - mají tam nějaký velký rozptyl mezi velikostma
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2012 10:59
- Nahlásit
Koukla jsem ještě na německý stránky a mají tam ty samý velikosti, takže to asi tak nějak bude http://www.cafepress.de/mf/45738735/enterprised-wo rn-look_tank-top
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2012 12:35
- Nahlásit
našla jsem obchod s žabkama, uááá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2012 12:37
- Nahlásit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 13:08
- Nahlásit
Mayaworick
holky, máte tak nějak pravdu, beru "S"
Small* 91cm 66cm
Ono tam bylo v tý mojí tabulce "Large: bust 36"" a protoze " je podle me znacka pro palce a palec je 2.41 cm tak 36*2.41 je 86cm tak proto sem myslela ze L je ok
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 13:21
- Nahlásit
cernej caj
No ale palec je tolik, že by US měli nějaký jiný palce? Fakt nevím, každopádně i u Němců mají ty cm co Angláni, tak teď jen musíme doufat, že to bude dobře.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 13:24
- Nahlásit
Maya
no necháme se překvapit, ale řekla bych, že když to v těch cm tam mají ve dvou tabulkách (jakto, 6e sem našla jen palcovou?) tak to určo tak bude. Navíc sem si říkala, že když bych já oblíkla L, tak ty tlustý američanky by neměli moc na výběr
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2012 14:10
- Nahlásit
cernej caj
Tys hledala v americkým obchodě, proto ty palce, já v anglickým, tam mají cm. I u dětských tam píšou vzít radši menší, si myslím, že malý to rozhodně nebude, když už tak moc velký.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 10:20
- Nahlásit
cernej caj
Tak jsem si poslala peníze na paypal, tak předpokládám, že tam dorazí v pátek nebo v pondělí, tak pak to objednám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 10:29
- Nahlásit
Maya
OK, Kniga by pak mozna chtela dve nebo tri placky, kdyby to slo? kdyz nic tak nic. Me pristi tyden prijde vyplata, tak to pak bude akorat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 10:58
- Nahlásit
cernej caj
Záleží kolik stojej, sice jsem si tam poslala o něco víc, ale aby to vyšlo, ať hodí odkazy a uvidím pak jak to vyjde s poštovným dohromady.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:24
- Nahlásit
"zvazuju placky
1
2
a jednu kniraci, ale nevim kterou
3
nebo
4 "
stojej kolem 5$ tak ja reknu Knize aby si to tady sama s tebou domluvila, stejne asi ted ocihnem, jak to bude fungovat a pak na vanoce bych chtela ty egyptsky trika tak v nejhorsim pak ke konci roku druhe kolo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 11:34
- Nahlásit
cernej caj
Jo, ať to hodí sem co chce, protože bych na to jinak mohla zapomenout a taky ať to mám pohromadě.
|
Kniga
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2012 16:25
- Nahlásit
Hoj tak bych na konec brala tyhle dve:
http://www.cafepress.com/+expendable_sheep_225_but ton,548072478
a tuhle
http://www.cafepress.com/+fuzzy_face_schnauzer_but ton,119461044
diky, penize budu mit po pondeli.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 09:07
- Nahlásit
Kniga
Peníze budu vybírat až to dorazí a rozpočítám to na koruny včetně poštovnýho, na poštovný teda budem 4, takže to snad nebude žádná pálka.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 14:07
- Nahlásit
tak balíček z Číny mám doma, šel 3 týdny po moři a pak se přes týden válel na celnici, děsný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 14:21
- Nahlásit
Maya
hlavně že dorazil, já su ráda, že s tímhle nemám nic do činění, protože by mě z toho asi kleplo, vzhledem k faktu jakej su stresař
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2012 14:33
- Nahlásit
cernej caj
Mě to nevadí, si říkám, že stejně s tím nic nenadělám a maximálně přijdu o prachy a prachy jsou jen prachy, jak nejde o život ...atd. znáš to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2012 23:36
- Nahlásit
Takže info i objednávce, jsem to chtěla teď objednat, ale pořád mi to vyhazuje nějaký error při propojení s paypalem, takže to nejde zaplatit, prý nějaký technický problém s připojením nebo prohlížečem nebo nevím kterýho výra, zkusím to ještě zítra z práce, tak doufám, že se nějak zadaří. Jinak poštovný je 15 liber coz je cca 500 Kč, ale mají tam ted slevový kupony a sleva je asi 13 liber, takze jestli to fakt započítají, tak by poštovný mělo být asi 2 libry. Dobu dodání to tam vyhazuje 12-15 dní, ale to jsem měla z toho jinýho obchodu taky a dorazilo to za 3 dny. Tak doufám, ze se to nějak zmátoří a podarí ze mi to zaplatit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 07:50
- Nahlásit
Maya
tak uvidíš, jinak zkus třeba jiný prohlížeč taky, i když to nemusí pomoct. 500 kdyby to bylo dohromady by i tak ale bylo ještě rozumných, ale přesto držím palce, ať je sleva
u nás teď zas stresy, ferina zas zacala se svym nezranim granuli, takze par dni pred tim 89km (je mi jasny, ze vic nez 40 se za oba dny neuplazim je to fakt blby ze min zere, a timik vcera odmitl jit ven jak poprchalo, tak sem ho lakala na dobrutku ale proste prdel ne a ne z tech dveri vystrcit, tak sem to nakonec po dobrym vzdala, vzala sem je jeste na chvili valet do postylky a dneska rano uz nastesti okolky nedelal.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2012 08:16
- Nahlásit
cernej caj
Mě Kim taky vždycky přes léto mít žral, jak se oteplí, tak nemusí vyrábět energii na oteplování těla, takže je lepší když si Ferinka sama ubere na jídle než aby tloustla. No a Timík nemá rád déšť, takových špiců je.
To fakt chceš jít tolik km??? By mě to zabilo.
|