Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 11:29
- Nahlásit

cernej caj
Jj, pak se domluvíme.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 18:37
- Nahlásit

Pěkný špicoidní voříšek:

lili grace
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:10 - Změnil/a: lili grace
- Nahlásit

Holky,v úterý nás opustil náš miláček Naši mi to až do dneška tajili (byla jsem v Brně). Udělalo se mu zle,zvracel, potácel se....a pak usnul Měl krásných 13 let

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 19:21
- Nahlásit

lili grace
Tak upřímnou soustrast.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:13
- Nahlásit

lili grace
tak to mi je líto i když to překvapí nemile vždy, přestože to vzhledem k věku čekáš...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:58
- Nahlásit

lili grace
To je mi líto ale prožil u vás určitě krásný život a bohužel se psama to takhle chodí..

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 07:59
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak ten je super, vzhledem k tomu jak vypadají tihle větší strakoši, tak klidně může být i s PP.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 08:34
- Nahlásit

Maya
Jo?

nefritt
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:06
- Nahlásit

Holky, kdybyste někdo potřeboval Tramal nebo věděl o někom, kdo by ho potřeboval - zbylo mi tu po feňulce 9 celých krabiček. A Zylkéne cca 70 tablet

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:12
- Nahlásit

Vlčáčková
No tak sice má poněkud zvláštní kresbu na hlavě, ale u strakošů je možný všechno, taky záleží jak je veliký, třeba u střeďáků jsou strakoši fakt jak vořeši
střední strakoška s PP

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 14:44
- Nahlásit

hlásím návrat od Bilušky ze severu. Bohužel jsme neuspěli a vzdali. Kvůli rozsypané kukuřici na dálnici sme 2h trčeli v koloně, takže 30 minut před dosažením cíle, po 4,5hodinách v autě, mě začalo tak hrozně brát koleno, takže průběh sobotní trasy následující:

6:00 - vyrážíme na trať, cítím koleno
12:00 - máme za sebou 12 oficiálních km, neoficielních 15, koleno bolí, ale rozhoduju se, že to není nic, na co bych nebyla zvyklá
15:00 - máme ujito cca 24km, terén je dlouhodobě vhodný pro turistické hole, tudíž tuto věc, překážku ve focení, beru na milost a každých pár metrů zápasím s holema a foťákem Vzhledem k výrazným bolestem je to ale už nutnost.
19.15 - na 36km na kontrole se rozhoduji, že na nejbližší silnici si zavoláme odvoz, protože se nedokážu prakticky bez bolesti na kolena vůbec postavit a každý další krok je otázka vůle
19:45 - 37km tratě (a našlapaných 40) z 44km celkové trasy vzdávám se silným pocitem lítosti, že mi chybělo pouze 7km na dokončení, ale zároveň s pocitem, že když jsem zvládla ujít 40 km s danejma podmínkama, tak příště určitě dojdu do cíle

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 15:57
- Nahlásit

cernej caj
průběh nedělního výletu následující:
10:00 vyrážíme s Luckou, Kačkou a psama Baty a Májou
10:30 v místě našeho plánovaného startu je plný parkoviště kvůli dětskýmu dni
10:45 parkujeme ve vedlejší vsi a vymýšlíme alternativní trasu
11:00 minidítě začíná řvát
12:00 končíme procházku páč minidítě stále řve

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 15:58
- Nahlásit

cernej caj
když jsem zvládla ujít 40 km s danejma podmínkama, tak příště určitě dojdu do cíle

jste šikovní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 16:20 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_

koukám, že ste taky měli bojovku

edit: fotky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 17:02
- Nahlásit

Maya
Aha. Tak ten strakatej, co jsem ho sem dala, je v nějakém útulku. Kdyby ho někdo chtěl. No ale teď nevím, ve kterém.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:35
- Nahlásit

lili grace
Holky,v úterý nás opustil náš miláček - jednou, jedinkrát za čas, nějak nemám kdy sem mrknout....a najdu tohle Je mi to líto moc, ach jo, co se dá dělat Jediné štěstí je, že se dlouho netrápil a nemuseli jste to řešit...Nám takto zatím umřeli všichni psi a málem se modlím, aby to i s Alfíkem bylo stejné...Jednoho rána už nevstali - nebylo jim dobře, do večera usnuli a už se neprobudili...
Hmmm.....a co teď?? Už jste s vašima nějak pokročili v rozhodování, jakové štěndo? Vím, je to moc brzo...většinou se lidi k tomu rozhoupávají tak půl roku...

worick
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:41
- Nahlásit

cernej caj
Panebože čtu tu Tvoji storry Ty jseš teda ale fakt cvok Nevím, jestli je nutné, aby jsi se štrachala takové mety?! S těma kolenama... Můj brácha je taky takové pako sportovní (on musí dělat všechno možné ) no a z lyžovačky si odnesl pochroumané rameno - a před 14dny mu ho operovali - nějaká odchlíplá manžeta kloubu. A doktor mu říkal, že už i ty chrupavky má celkem dost ,,vyrachtané" a měl by si to začít šetřit

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:42
- Nahlásit

cernej caj
Můžu?

Tohle je strašně krásná fotka

worick
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:56
- Nahlásit

kachna_
Tohle je strašně krásná fotka ...bezvadná Ale prosím o popisek....já se v těch vašich pejsách tak úplně neorientuju....jestli jsou to jedné z vás, nebo je to mix...

Tohle je taky moc dobré:
10:00 vyrážíme s Luckou, Kačkou a psama Baty a Májou
10:30 v místě našeho plánovaného startu je plný parkoviště kvůli dětskýmu dni
10:45 parkujeme ve vedlejší vsi a vymýšlíme alternativní trasu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 07:34
- Nahlásit

kachna_
děkuju

worick
to je Feri a Tim, tudíž obojí moje;) tak já beru nějaký ty chondra od doktora, a navíc mi turistiku schválil jako dobrej sport, kterej posiluje ty věci okolo kolen takže kdybych nikam nechodila a nic nedělala, budu na tom ještě hůř...
jinak mě to baví to chození, to já se k tomu nemusím přemlouvat

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 08:11
- Nahlásit

cernej caj
Jako myslím že doktor asi netuší, že turistikou myslíš 40 km
Nechci strašit, ono v mládí si to člověk neuvědomuje, ale za 20 let si za to budeš nadávat, protože koleno ti to pěkně spočítá.
Fotka je super, celkem by mě fakt zajímalo co je Tim za psa, protože vypadá nádherně, Ferinka taky, ale je to jiný typ vlčouna, jsou od sebe krásně rozeznatelní díky tomu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 08:47
- Nahlásit

Maya
tak já se ho příště zeptám, kolik km bere jako vhodnou hranici
a taky asi vemu hůlkama zavděk dřív, než po 26ti km, ono to fakt pomáhá

celkem by mě fakt zajímalo co je Tim za psa, protože vypadá nádherně, Ferinka taky, ale je to jiný typ vlčouna, jsou od sebe krásně rozeznatelní díky tomu
jj, Timík je proti ferině i docela dlouhej a pořád "vysmátej"

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:18
- Nahlásit

cernej caj
Mě to právě začínají spočítávat záda, už me od toho i brní noha, asi taky budu muset vyrazit k doktorovi, ale to se mi taaak nechceeee.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:42
- Nahlásit

Maya
jestli to bude jak u nás, dneska zavoláš s akutní bolestí a za měsíc tě objedná tak už tam ani nebudeš potřebovat jít

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:46
- Nahlásit

cernej caj
No to jsou teda vyhlídky já tedy doufám, že by to vyřešil obvoďák, bloklou krční páteř mi spravili na alergologii mám doma ještě od tý doby prášky na uvolnění svalů, tak teď dumám, jestli si je nemám naordinovat už aby bylo teplo, pak je třeba šance, že bych to rozplavala v bazénu a zrovna musí být tak hnusně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:02
- Nahlásit

Maya
a co třeba nějaký masáže? tak ono taky záleží na doktorovi, to mám asi jen já dycky takový štěstí
naordinuj si je ono uz začíná doba, kdy se začnou otevírat bazény tak su zvědavá jaký bude počasí

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:14
- Nahlásit

cernej caj
No ono všichni doktoři víceméně nestojí za nic, proto já samoléčím doma dokud to jde masáže by možná pomohly, ale já neznám nikoho kdo chodí masáže ani žádný maséry a co jsem slyšela, tak špatný masér ti může spíš ublížit, tak jen tak k němu bych asi nešla, a navíc jako čas na to taky moc nemám, večer už asi nikdo nemasíruje
na veřejný bazény já nechodím, sem tam vždycky chytla nějakej hnus jako plíšeň a tak, já na kůži chytnu cokoliv co se kolem mě mihne , bazének mám doma, akorát jak byly ty tepla, tak sice voda už měla 25, ale ještě jsme ho neměli odzimovaný a když jsme to konečně udělali, tak se zase takhle ochladilo

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:19
- Nahlásit

Jinak se musím pochlubit, objednávání ze zahraničí mi už jde (tak trička snad budou bez problémů ) objednala jsem si balík z Číny, lodí, že to jako je levnější, trvalo to asi 3 týdny, balík už je na celnici, jsem zvědavá jak dlouho tam bude, pošta mi poslala k podepsání plnou moc do vlastních rukou, blbci, jsem musela v sobotu vstávat v 7 ráno a jít na poštu, protože jsou tam jen asi hoďku takhle poránu.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:25
- Nahlásit

Nemáte někdo zkušenosti s podávání lidských přípravků na klouby psům? Dostali jsme v práci poukázky do lékárny, tak jsem vzala Kimovi Hyalgel a oni jsou to takový kapsle, takže to nejde půlit, dala jsem Kimovi teda celou ale nevím předávkování tímto doufám nehrozí? Ty lidský jsou asi dimenzovaný na víc kilo..

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2012 10:59
- Nahlásit

Maya
Nemáte někdo zkušenosti s podávání lidských přípravků na klouby psům?
zkus u šeltií datli. Ona je tuším lidská sestřička na ortopedii

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání