| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:44
- Nahlásit
kachna_
no jo, jenže Michal to nejí, když to nekřupe - počkej, Michal je dítě nebo muž? No ono je to vlastně jedno Bože, ti chlapi jsou jak malé děcka Tom taky vločky nejí Ale neměl rád ani krupici a teďka (když ho honí mlsná) někdy i sám navrhne, ať ji uvařím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:39
- Nahlásit
worick
vidíš, a můj chlap si "baby guláš" uvaří sám, když má chuť a mě s tím neprudí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:54
- Nahlásit
worick
Michal je dítě nebo muž?
muž. A krupici taky teda fakt ne-e, takže jí nezná vlastně ani naše dítě. Ale já přemejšlim, že bych mu to sypaný zkusila míchat s medem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:50
- Nahlásit
kachna_
možná zkusit i zapéct v troubě, by to pak mohlo být křupavý
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 18:24
- Nahlásit
Koukám tady frčí zdravá výživa já teda jím jedině emco, ale mám to jen sporadicky, protože kam chodím nakupovat to nevedou a musím proto extra do sámošky přes celý město, ale na zdravou výživu si s tím nehraju, kydnu do toho ovocný jogurt a pacholíka a nechám hodinku uležet, aby to změklo a pak teprve konzumuju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 13:28
- Nahlásit
jsem našla smajlíky
tak nevím, jestli je tohle samojed když nemá uši
tohle taky vypadá jak špic bez uší
kolie/šeltie
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 13:30
- Nahlásit
super smajlík
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 13:31 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
zase to tu nějak blbne (
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 19:58
- Nahlásit
Maya
tak nevím, jestli je tohle samojed když nemá uši - není to samojed určitě - vypadá trošku jinak. Spíš bych tipla, že je to naše sousedka Arina, teda: Pyrenejský horský pes (Bruno, co kaká pěkná hovínka )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 07:34
- Nahlásit
Maya
ta masožravka je hustá
tak o vikendu definitivne jedeme pro kolobezky tak drzte palce, aby se me libili a odvezli sme si je.
dohromady za 3 000 coz by teda nebylo zas tak spatny
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 07:40
- Nahlásit
cernej caj
jéé, kolobrndy vypadají dobře a cena je taky bezva
Jak dopadl výlet, napiš dojmy, ať někdy ukecám Toma tím směrem Je to lesem? Po silnici nebo jen nějaká pěšina?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 07:56
- Nahlásit
worick
tj, takhle vypadaj fakt pekne, tak uvidime.
No o vylete mi ani nemluv... v sobotu mi bylo blbe, tak teta prej, ze su urcite tehotna, v nedeli se to zhorsilo a nemohla sem se vzdalit od wc, tak mi psal kamarad co sem s nim chtela jit, ze prvni trimestr je nejhorsi, tak ja nevim
takze ve zkratce jsem si to "uzivala" doma, nicmene by to melo jit hodne lesem, po silnici vyjimecne az spis u jedovnice, ale cast cervene vede po pulce NS rakovecke udoli, doufam, ze treba za 14dni bysme tam vyrazili aspon s muzem, mi slibil, ze kdyz tam nepudu kdyz mi je blbe, tak tech 15.5 km pude se mnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:01
- Nahlásit
cernej caj
No uvidíš, teď řáděj střevní chřipky, ale ty za dva dny přejdou, těhotenství ne.
My už to měli celá rodina začátkem února a včera volal brácha, že je v karanténě, má to taky.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:01
- Nahlásit
cernej caj
No o vylete mi ani nemluv... v sobotu mi bylo blbe, tak teta prej, ze su urcite tehotna - a je to v plánu?? Jestli doufáš, či zoufáš... Díky za odkaz, nastuduju
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:03
- Nahlásit
Maya
My už to měli celá rodina začátkem února a včera volal brácha, že je v karanténě, má to taky - aha, tak to těhotenství nebude...to se takhle nešíří
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:13
- Nahlásit
Maya
střevná chřipka naštěstí ne, já na ně trpím, pokud nějakou chytnu, mám ji dycky týden, houbelec dva dny ale sem snědla něco k obědu "zaručeně bez majonézy", ale ruku do ohně bych za to nedala, že tam nic nebylo oni maj asi někteří čísníci pocit, že když se člověk na nějakou přísadu ptá, tak mu ji tam aspoň musí dodat, nebo nevim
worick
no spíš teda bych zoufala, se cítím ještě mladá, ačkoli v této otázce zrovna jasno nemám. Bych klidně asi zůstala bez dětí, ale na to asi je zas potřeba mít aspoň neteře atd v celkem blízkým vztahu, protože nálepku podivínky co žije doma s těma 300 kočkama a na zahradě jí roste něco co asi zelenina nebude nechci
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
Bych klidně asi zůstala bez dětí, ale na to asi je zas potřeba mít aspoň neteře atd v celkem blízkým vztahu, protože nálepku podivínky co žije doma s těma 300 kočkama a na zahradě jí roste něco co asi zelenina nebude nechci - á, tak to mi je celkem šumák už dávno...za co mně lidi mají (mám tam teda jen tu zeleninu )
Ty jsi alergická na vejce?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:33
- Nahlásit
worick
no jako nemyslela sem to konretne co si budou rikat lidi. spis to myslim tak, ze clovek je proste tvor druznej a stravit pak treba 30 - 50 let o samote se pro lidi, kteri nejsou primarne zaryti samotari spise stava trestem.
Na vejce ne, ale asi na "tatarku" - prakticky po vsem mastnym me je spatne, po tatarce ale nejhur takze tipuju nejakou spojitost s olejem spis
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 08:50
- Nahlásit
cernej caj
se cítím ještě mladá,
jo jo, fakt jsem vděčná (i když to asi zní jako klišé) za všechny životní zkušenosti, za to, že vim, že se umim uživit sama apod.
podivínky co žije doma s těma 300 kočkama
jé takhle jsem před lety začala znovu hledat partnera. Měla jsem po zkouškách na posuzovatele králíků a jeli jsme za kamarádem - strašně chytrym a šikovnym chovatelem králíků, mimochodem úspěšnym podnikatelem. A on tam tak byl sám, s maminkou, tatínkem, kočkou a třemi sty králíky. Ten den večer jsem si poslala seznamovací inzerát
To je mi líto, že ti nevyšel výlet, ale střevní chřipky fakt řáděj všude, i když vono těhotenství taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:03
- Nahlásit
kachna_
že se umim uživit sama apod tj, to je dost vyhoda, v tomhle su ale dost vazana hypotekou, ktera mi sezere i s inkasem 75% platu a byt tehotna by vedlo přímou cestou do pekla, tak napřed potřebuju manžela, abych mu ten zavazek mohla trochu vnutit ale on se teoretickej manžel po necelých 3 letech vztahu cití být mlád a rohodně v další 5ti letce neplánuje
A on tam tak byl sám, s maminkou, tatínkem, kočkou a třemi sty králíky. Ten den večer jsem si poslala seznamovací inzerát
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:10
- Nahlásit
cernej caj
Hele nechci nic říkat, ale děti tohle neřeší, ty ti za pár let vyrostou a vypadnou z baráku a budeš tam kde jsi byla, tohle ti řeší akorát tak chlapi, ti buď zůstanou s tebou nafurt a nebo je přinejhorším můžeš vyměnit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:15
- Nahlásit
Maya
no jasně, že tohle děti neřeší. Ale myslím to tak, že člověk má aspon na 20 - 30 let o zábavu postaráno, pak třeba má vnuky tak má zas o zábavu postaráno a až je starej, tak třeba přijsou aspoň občas na návštěvu
jinak je pravda, že tu jistotu tam stejně nemáš nikdy, v tomhle tak trochu doufám, že bych mohla být ta hodná akční tetička kam bude ségra posílat hodné a vychované děti na víkend a na prázdniny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:36
- Nahlásit
cernej caj
Já jsem hodná tetička a můžu říct, že není nic lepšího než když se rvou jak koně a řvou až se třese celý barák zavelet Oblíkat a mažete domů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 09:44
- Nahlásit
Maya
tak nějak si to představuju i já, tak uvidíme
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
prakticky po vsem mastnym me je spatne, po tatarce ale nejhur takze tipuju nejakou spojitost s olejem spis - tak já to tipuju na zlučník spíš Byla jsi na nějakém vyšetření už?
Maya
Hele nechci nic říkat, ale děti tohle neřeší, ty ti za pár let vyrostou a vypadnou z baráku a budeš tam kde jsi byla, - no, asi tak.
Ale myslím to tak, že člověk má aspon na 20 - 30 let o zábavu postaráno, pak třeba má vnuky tak má zas o zábavu postaráno a až je starej, tak třeba přijsou aspoň občas na návštěvu - máme známou(celý život jen sama s dětma, rozvedená) která má tři děti a miluje je strašně moc odjakživa, jsou už dávno dospělé, všechny mají svoje rodiny, ale pořád na ně mluví zdrobnělinama....nevím, jestli právě proto ale všichni se povdávali a poženili daleko, daleko a máma je tam teďka v domku sama(má rakovinu, nemá se o ni kdo starat - jenom sousedé) a nepomůže, že má 3!děti
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:12
- Nahlásit
cernej caj
no ale kamarád má už taky manželku a dítě (pravda ne vlastní) a spolu se věnují kaninhopu a podnikání a jsou asi šťastní, takže ono to nakonec většinou asi dopadne jak má
cernej cajMayaworick
a je vám jasný,kdo může za to,že se tu za 100 let bude mluvit čínsky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:17
- Nahlásit
kachna_
a je vám jasný,kdo může za to,že se tu za 100 let bude mluvit čínsky - mě to neva ani trochu, zrovna o víkendu jsme měli s Tomem řeč, že by bylo lepší, kdyby to tady vymřelo a nastěhovali se sem asiaté (oni jsou to totiž hodní, milí, slušní a pracovití lidé) To, že tady začínají s marjánou, se nejspíš naučili až u nás
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:21
- Nahlásit
worick
to myslíš, že může nějak souviset se žlučníkem? já masný skoro nejím, takže mě to nějak neštve, ale je fakt že mě to občas pěkně složí když mi donesou v hospodě ten "salát bez tatarky, jen s jogurtem"
kachna_
já myslím, že nás to už trápit nebude a když, tak se hodí mít za formální jazyk některej z těch světových, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 10:24
- Nahlásit
kachna_
a je vám jasný,kdo může za to,že se tu za 100 let bude mluvit čínsky
si myslím, že to už nám bude jedno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2012 11:48 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
bože, hledám nějaký dětský trika a koukám jak blázen, co už všechno pro děti nevyrábějí
http://www.e-triko.cz/img.php?file=http://www.e-tr iko.cz/obrazky/velky_1319385461.jpg&a
|