Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 12:04
- Nahlásit

Maya
taky vám to tady tak blbne od tý doby, co jsou tu ty změny s nahlašováním?
jo, taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 12:31
- Nahlásit

Mayakachna_
jj, taky me to blbne

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 12:39
- Nahlásit

Tak to jsem ráda, že chyba není u mě.

lili grace
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2012 13:52
- Nahlásit

worick
My jsme byli minulou neděli,ne tuto Jinak jo,jeli jsme na vrata a zpátky. Nestála jsem na běžkách dobré 3 roky,tak jsem se nechtěla pouštět do žádných velkých akcí... :-D

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:08
- Nahlásit

Tim umí kousat
přišlo nám to RC pro retrívry s batůžkem, tak sme rovnou načali pytel a ty granule sou tak 2x2 cm velký, tak sem měla strach, aby se je taky nesnažil polykat, ale normálně je fakt kouše

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 23:29
- Nahlásit

cernej caj
Kim taky granule moc nekouše, ale pravda, my míváme většinou dost malý.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 23:33
- Nahlásit

cernej caj
normálně je fakt kouše
no ony jsou na to dělané, jak jsou labradoři popelnice, tak aby je to nutilo trochu zpomalit a kousat, kousat, kousat.
A co batůžek? Stojí to za to?

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2012 23:55
- Nahlásit

cernej caj
přišlo nám to RC pro retrívry... - já jsem je už taky kdysi měla, právě kvůli tomu, aby kousali, ale ne teda z důvodu hltavého žraní, ale ať si čistí trochu zuby. U nás je to ovšem opačně: granule kouše Woriček (proto mu trvá taky jídlo věčnost: zanoří ňufák do misky a křupe a křupe po chvíli si dá pauzu a v misce je pořád stejně ) Caniny co máme, jsou fakt prckaté - na moje velké psy a Berry většinu hltá. Dopadlo to tak, že se s RC Berča permanentně dávil a nechtěl je jíst

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 08:00
- Nahlásit

kachna_
batůžek vypadá dobře, ale má moc dlouhý záda, já su pidi tak mi úplně nesedí, tak ho dostal muž, stejně se mu starej rozpadá, takže spokojenost

worick
u nás to má jako worick ferinka, taky jí to dycky trvá než to sežere a chudák timík musí čumět na to jak žere a nic nenechá na pospas

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 08:20
- Nahlásit

worick
cernej caj
U nás Kim sice moc nekouše, ale žere celkem pomalu, takže se nijak nedusí, Dorin kouše, ten musí, ale žere strašně rychle a cvaká přitom zubama o misku, takže to má i se zvukovou kulisou a vždycky když dožere, tak zvedne hlavu a příšerně si krkne.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 08:27
- Nahlásit

Maya
krká i Woriček, ne jen po jídle, fakt poměrně hodně, Berryho jsem krknout slyšela snad 3x. A to Worka jí taky pomalu, děsně se nimrá, o ,,hltavě" vůbec nemůže být řeč. Největší sranda je, když si k němu někdo dřepne, Worka mu sedí naproti, podává pacinku a dělá hodného pejska a najednou mu krkne do ksichtu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 10:12
- Nahlásit

Maya
tak nam se nejak podarilo odbrourat to vdechovani a zvraceni, ale i tak hodne rychle zere dycky, tak se me tydle granule libej, nez zas opadne zima a zacne nam fungovat mrazak a lednice

worick
ferinka taky desne krka snad po kazdym jidle za mnou prijde, podiva se na me a krkne

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 10:54
- Nahlásit

worick
To je teda zajímavý, že Worick taky krká a Berry ne, to bude teda asi zase nějaká špicoidní úchylka to krkání nebo co.
cernej caj
Nevíš jestli krkaj šeltie?
Snad se objeví kachna, ta má větší vzorek strávníků.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:09
- Nahlásit

cernej caj
snad po kazdym jidle za mnou prijde, podiva se na me a krkne - naprosto stejně Wori, budeš ještě papat? Krrrk....ne, mám dost
Maya
to bude teda asi zase nějaká špicoidní úchylka to - no teďka koukám, že to tak vážně vypadá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:28
- Nahlásit

Maya
můžu říct, že šeltie krkaj i když teda nám to dělala jedna vyjímečně, ale ferina ta fakt pokaždý

lili grace
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:47
- Nahlásit

To je teda zajímavý, že Worick taky krká a Berry ne, to bude teda asi zase nějaká špicoidní úchylka to krkání nebo co.
krkají i výmaráci a i pitbulové :-D Teda co vím já

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:55
- Nahlásit

lili grace
Teď jsi nám to zkazila.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:22
- Nahlásit

Maya
hlavně že neřekla, že krkaj i lidi, takhle můžem říkat, že je to jen psí úchylka

budu mít na víkend výčitky, du na výlet a nevemu sebou žádnýho psa

worick
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 16:39
- Nahlásit

cernej caj
budu mít na víkend výčitky, du na výlet a nevemu sebou žádnýho psa - no to je od Tebe hodně hnusné...
Kam razíš?... jestli to není tajemství....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:27
- Nahlásit

worick
asi vyrazime Rakoveckym udolim, z racice do Jedovnice. Blby, ze to sou pouze autobusovy cesty a kamaradka chce jet az ve 12.00 z brna, takze dost pozde a zadna rezerva kdyby me nevzal se psem... jede tam bus jednou za dve hodiny http://mapy.cz/#x=16.883634&y=49.310354&z=11&l=2
no a mozna taky nepudu vubec, protoze sem vcera byla na linech a po hodince tancovani sem teda uz musela nohu fakt setrit a do auta sem se napul plazila

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:37
- Nahlásit

cernej caj
protoze sem vcera byla na linech - jako na in-linech?? Ty, s tím kolenem? No ale to není zrovna dobrý sport na problémová kolena Tůristika je teda mnohem lepší Vypadá to zajímavě, já to tam vůbec neznám, kterou jdete trasu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:39
- Nahlásit

worick
myslim line dance (na inlajnech bych se asi zavrazdila
- chceme jit po cervene celou cestu, to je cca 15km tak na odpoledne s focenim a tak trochu fuska, ale je fakt ze konkretne tu cervenou jsem jeste nikdy nesla

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 09:49
- Nahlásit

cernej caj
tak se leda pustit do mysli od emca

http://klub.emco.cz/klub-emco-darky/?GiftCategory_ Id=4
Maya
Hele nám šeltie určitě nekrká, Mája taky ne, Baty mooožná občas, ale nejvíc, jako správnej chlap, Cir. Přijde, otře si rypák do mojich kalhot a krkne. Dost nechutnej rituál.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 09:57
- Nahlásit

kachna_
to uz fakt neee, jist cely dny emco kvuli batohu bych asi nezmakla

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:50
- Nahlásit

cernej caj
myslim line dance - jsi psala ,,tancovala" ale já myslela, že obrazně.... Line dance vůbec neznám - totiž K nám na východ to nedorazilo
chceme jit po cervene celou cestu, to je cca 15km tak na odpoledne s focenim a tak trochu fuska, ale je fakt ze konkretne tu cervenou jsem jeste nikdy nesla - kokala jsem na to...po červené? Tam je to samá dlouhá, odkud kam?(vlastně...vy to nemusíte okruhovat ) Se omlouvám, že jsem tak zvědavá, ale já pořád hledám tipy na výlety a
aby to nebylo světa kraj.... Tohle je pro mně úplná exotika já to vůbec - po vlastech českých (a moravských) vůbec neznám

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:52
- Nahlásit

jist cely dny emco
já vůbec tyhle průmyslové (rádoby zdravé) produkty nejím. Smíchám si do krabičky několik druhů vloček, sušeného ovoce, semínek (všechno bio) a dávkuju si do bílého jogurtu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:15
- Nahlásit

worick
ja obcas kupuju musli, ale vetsinou jen ty suchy vlocky s oriskama vetsinou a rozinkama, ty cokoladovy nebo slazeny me moc nejedou, takze taky prave nemame odber.

My chceme jit z Račice-Pístovice do Jedovnice. kolem vody vetsinou, mela by to byt pohodicka

Line dance - puvodne to vychazi z country, ale dneska se to "tancuje" na kde co, vlastne ani na to tancit vubec nemusis umet, staci vlastne spis "chodit" a je to pro jednotlivce, tanci se v radach, posilam video na ukazku co treba tancujem
http://www.youtube.com/watch?v=p0J_rv4Oh6Q
http://www.youtube.com/watch?v=gT7wpotb21A
a tady jedna typicky country http://www.youtube.com/watch?v=Rk0V6yDKZKA

vetsinou ty choreografie se na konkretni pisnicky prebiraji, takze teoreticky kdyz bys prijela na nejaky country - line dance bal do spanelska tak si muzes zatancit se spanelama jako doma

worick
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:21
- Nahlásit

cernej caj
Line dance - puvodne to vychazi z country - mrkla jsem na video...dobrý Já bych to teda 100% smotala Já totiž netancuju....vůbec, nic

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:26
- Nahlásit

worick
já vůbec tyhle průmyslové (rádoby zdravé) produkty nejím
no jo, jenže Michal to nejí, když to nekřupe. Jako samotný vločky by asi nepřežil a domácí křupavý musli asi neudělám, ne?
cernej caj
dneska se to "tancuje" na kde co
pogo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:29
- Nahlásit

kachna_
pogo? to asi v podstate taky

worick
vidis, ja taky nikdy netancovala ale tohle se me libi, protoze 4kroky vlevo, tleks, 4 kroky vpravo, tlesk, to mi de

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání