| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2012 12:04
- Nahlásit
Maya
taky vám to tady tak blbne od tý doby, co jsou tu ty změny s nahlašováním?
jo, taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2012 12:31
- Nahlásit
Mayakachna_
jj, taky me to blbne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2012 12:39
- Nahlásit
Tak to jsem ráda, že chyba není u mě.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2012 13:52
- Nahlásit
worick
My jsme byli minulou neděli,ne tuto Jinak jo,jeli jsme na vrata a zpátky. Nestála jsem na běžkách dobré 3 roky,tak jsem se nechtěla pouštět do žádných velkých akcí... :-D
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 21:08
- Nahlásit
Tim umí kousat
přišlo nám to RC pro retrívry s batůžkem, tak sme rovnou načali pytel a ty granule sou tak 2x2 cm velký, tak sem měla strach, aby se je taky nesnažil polykat, ale normálně je fakt kouše
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 23:29
- Nahlásit
cernej caj
Kim taky granule moc nekouše, ale pravda, my míváme většinou dost malý.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 23:33
- Nahlásit
cernej caj
normálně je fakt kouše
no ony jsou na to dělané, jak jsou labradoři popelnice, tak aby je to nutilo trochu zpomalit a kousat, kousat, kousat.
A co batůžek? Stojí to za to?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Úno 2012 23:55
- Nahlásit
cernej caj
přišlo nám to RC pro retrívry... - já jsem je už taky kdysi měla, právě kvůli tomu, aby kousali, ale ne teda z důvodu hltavého žraní, ale ať si čistí trochu zuby. U nás je to ovšem opačně: granule kouše Woriček (proto mu trvá taky jídlo věčnost: zanoří ňufák do misky a křupe a křupe po chvíli si dá pauzu a v misce je pořád stejně ) Caniny co máme, jsou fakt prckaté - na moje velké psy a Berry většinu hltá. Dopadlo to tak, že se s RC Berča permanentně dávil a nechtěl je jíst
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 08:00
- Nahlásit
kachna_
batůžek vypadá dobře, ale má moc dlouhý záda, já su pidi tak mi úplně nesedí, tak ho dostal muž, stejně se mu starej rozpadá, takže spokojenost
worick
u nás to má jako worick ferinka, taky jí to dycky trvá než to sežere a chudák timík musí čumět na to jak žere a nic nenechá na pospas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 08:20
- Nahlásit
worick
cernej caj
U nás Kim sice moc nekouše, ale žere celkem pomalu, takže se nijak nedusí, Dorin kouše, ten musí, ale žere strašně rychle a cvaká přitom zubama o misku, takže to má i se zvukovou kulisou a vždycky když dožere, tak zvedne hlavu a příšerně si krkne.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 08:27
- Nahlásit
Maya
krká i Woriček, ne jen po jídle, fakt poměrně hodně, Berryho jsem krknout slyšela snad 3x. A to Worka jí taky pomalu, děsně se nimrá, o ,,hltavě" vůbec nemůže být řeč. Největší sranda je, když si k němu někdo dřepne, Worka mu sedí naproti, podává pacinku a dělá hodného pejska a najednou mu krkne do ksichtu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 10:12
- Nahlásit
Maya
tak nam se nejak podarilo odbrourat to vdechovani a zvraceni, ale i tak hodne rychle zere dycky, tak se me tydle granule libej, nez zas opadne zima a zacne nam fungovat mrazak a lednice
worick
ferinka taky desne krka snad po kazdym jidle za mnou prijde, podiva se na me a krkne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 10:54
- Nahlásit
worick
To je teda zajímavý, že Worick taky krká a Berry ne, to bude teda asi zase nějaká špicoidní úchylka to krkání nebo co.
cernej caj
Nevíš jestli krkaj šeltie?
Snad se objeví kachna, ta má větší vzorek strávníků.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:09
- Nahlásit
cernej caj
snad po kazdym jidle za mnou prijde, podiva se na me a krkne - naprosto stejně Wori, budeš ještě papat? Krrrk....ne, mám dost
Maya
to bude teda asi zase nějaká špicoidní úchylka to - no teďka koukám, že to tak vážně vypadá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 11:28
- Nahlásit
Maya
můžu říct, že šeltie krkaj i když teda nám to dělala jedna vyjímečně, ale ferina ta fakt pokaždý
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:47
- Nahlásit
To je teda zajímavý, že Worick taky krká a Berry ne, to bude teda asi zase nějaká špicoidní úchylka to krkání nebo co.
krkají i výmaráci a i pitbulové :-D Teda co vím já
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 12:55
- Nahlásit
lili grace
Teď jsi nám to zkazila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 13:22
- Nahlásit
Maya
hlavně že neřekla, že krkaj i lidi, takhle můžem říkat, že je to jen psí úchylka
budu mít na víkend výčitky, du na výlet a nevemu sebou žádnýho psa
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2012 16:39
- Nahlásit
cernej caj
budu mít na víkend výčitky, du na výlet a nevemu sebou žádnýho psa - no to je od Tebe hodně hnusné...
Kam razíš?... jestli to není tajemství....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:27
- Nahlásit
worick
asi vyrazime Rakoveckym udolim, z racice do Jedovnice. Blby, ze to sou pouze autobusovy cesty a kamaradka chce jet az ve 12.00 z brna, takze dost pozde a zadna rezerva kdyby me nevzal se psem... jede tam bus jednou za dve hodiny http://mapy.cz/#x=16.883634&y=49.310354&z=11&l=2
no a mozna taky nepudu vubec, protoze sem vcera byla na linech a po hodince tancovani sem teda uz musela nohu fakt setrit a do auta sem se napul plazila
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:37
- Nahlásit
cernej caj
protoze sem vcera byla na linech - jako na in-linech?? Ty, s tím kolenem? No ale to není zrovna dobrý sport na problémová kolena Tůristika je teda mnohem lepší Vypadá to zajímavě, já to tam vůbec neznám, kterou jdete trasu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 08:39
- Nahlásit
worick
myslim line dance (na inlajnech bych se asi zavrazdila
- chceme jit po cervene celou cestu, to je cca 15km tak na odpoledne s focenim a tak trochu fuska, ale je fakt ze konkretne tu cervenou jsem jeste nikdy nesla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 09:49
- Nahlásit
cernej caj
tak se leda pustit do mysli od emca
http://klub.emco.cz/klub-emco-darky/?GiftCategory_ Id=4
Maya
Hele nám šeltie určitě nekrká, Mája taky ne, Baty mooožná občas, ale nejvíc, jako správnej chlap, Cir. Přijde, otře si rypák do mojich kalhot a krkne. Dost nechutnej rituál.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 09:57
- Nahlásit
kachna_
to uz fakt neee, jist cely dny emco kvuli batohu bych asi nezmakla
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:50
- Nahlásit
cernej caj
myslim line dance - jsi psala ,,tancovala" ale já myslela, že obrazně.... Line dance vůbec neznám - totiž K nám na východ to nedorazilo
chceme jit po cervene celou cestu, to je cca 15km tak na odpoledne s focenim a tak trochu fuska, ale je fakt ze konkretne tu cervenou jsem jeste nikdy nesla - kokala jsem na to...po červené? Tam je to samá dlouhá, odkud kam?(vlastně...vy to nemusíte okruhovat ) Se omlouvám, že jsem tak zvědavá, ale já pořád hledám tipy na výlety a
aby to nebylo světa kraj.... Tohle je pro mně úplná exotika já to vůbec - po vlastech českých (a moravských) vůbec neznám
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:52
- Nahlásit
jist cely dny emco
já vůbec tyhle průmyslové (rádoby zdravé) produkty nejím. Smíchám si do krabičky několik druhů vloček, sušeného ovoce, semínek (všechno bio) a dávkuju si do bílého jogurtu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:15
- Nahlásit
worick
ja obcas kupuju musli, ale vetsinou jen ty suchy vlocky s oriskama vetsinou a rozinkama, ty cokoladovy nebo slazeny me moc nejedou, takze taky prave nemame odber.
My chceme jit z Račice-Pístovice do Jedovnice. kolem vody vetsinou, mela by to byt pohodicka
Line dance - puvodne to vychazi z country, ale dneska se to "tancuje" na kde co, vlastne ani na to tancit vubec nemusis umet, staci vlastne spis "chodit" a je to pro jednotlivce, tanci se v radach, posilam video na ukazku co treba tancujem
http://www.youtube.com/watch?v=p0J_rv4Oh6Q
http://www.youtube.com/watch?v=gT7wpotb21A
a tady jedna typicky country http://www.youtube.com/watch?v=Rk0V6yDKZKA
vetsinou ty choreografie se na konkretni pisnicky prebiraji, takze teoreticky kdyz bys prijela na nejaky country - line dance bal do spanelska tak si muzes zatancit se spanelama jako doma
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:21
- Nahlásit
cernej caj
Line dance - puvodne to vychazi z country - mrkla jsem na video...dobrý Já bych to teda 100% smotala Já totiž netancuju....vůbec, nic
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:26
- Nahlásit
worick
já vůbec tyhle průmyslové (rádoby zdravé) produkty nejím
no jo, jenže Michal to nejí, když to nekřupe. Jako samotný vločky by asi nepřežil a domácí křupavý musli asi neudělám, ne?
cernej caj
dneska se to "tancuje" na kde co
pogo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Úno 2012 11:29
- Nahlásit
kachna_
pogo? to asi v podstate taky
worick
vidis, ja taky nikdy netancovala ale tohle se me libi, protoze 4kroky vlevo, tleks, 4 kroky vpravo, tlesk, to mi de
|