| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 14:50
- Nahlásit
nefritt
Aha, tak to mi nic neříká, ale já už si ani nepamatuju, co jsme měli po operacích. Tak hlavně že jí to zabírá.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 19 Led 2012 21:29
- Nahlásit
nefritt
Hlavně,ať bolí naprosto minimálně a může si ještě dopřát krásný konec života.
náš stařeček je sice ještě zdravý (klepu na dřevo), ale člověk nikdy neví,co se stane. Proto si užíváme co nejvíc společných chvil.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 18:51
- Nahlásit
nefritt
tak držíme palce, ať je to aspoň s co nejmenší bolestí...
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 19:55
- Nahlásit
Ať tady trošku pozvednu náladu
Mám takový pocit,že ty zloděje neodradí už vážně nic. Ze zahradě,kterou obývá pitbulka(paradox?), ukradli kamarádce celé hejno slepic. Dvě našli podřezané (asi moc hlasitě odporovali) a zbytek pryč.
Fenka bydlí trvale v domě,takže pravděpodobně nic neslyšela. Ale na druhou stranu si říkám,že je dobře,že venku nebyla. Asi by skončila jako ty dvě nebohé slepičky.
Víc a víc mě přemáhá pocit,že pokud neni za plotem pes,který budí velký respekt, má člověk po majetku. Nedivím se,že spousta lidí si vybírá pastevce na ochranu sebe a majetku.
Ale proč to vlastně zmiňuju-už mi hlavou proběhlo velké množství plemen,včetně těch pidi psů. Ale vidím,že tady (aspoň u nás na dědince) musí mít člověk psa,který za plotem řve a řve,jinak je bez slepic, měděných okapů,.....
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 20:02
- Nahlásit
Což špic splňuje dostatečně ........... Náš Charlie (i když říkají, že vlčí neřvou) tak řve dostatečně a i když já poznám, že to není "zlé" štěkání, ostatní to nepoznají
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 21:00
- Nahlásit
nefritt
Což špic splňuje dostatečně ........... Náš Charlie (i když říkají, že vlčí neřvou) tak řve dostatečně a i když já poznám, že to není "zlé" štěkání, ostatní to nepoznají
U nás je špic asi jediná možná volba. Požadavky,které máme naprosto splňuje a vzhledově je to naprosto luxusní mazlíček
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Led 2012 23:55
- Nahlásit
lili grace
Vlčí řve když se něco děje, tudíž v noci, kdyby se někdo potuloval kolem, tak bude řvát stoprocentně, pokud tedy to není pravidlem, že by se tam někdo potuloval. Lidi se ho bojí, i když neřve a chce se kámošit, Kima si chtějí hladit akorát děti, ty se nebojí, přitahuje je jak je chlupatý, ale dospělí si od něj drží odstup. Už když byl štěně, tak se ho někteří lidi báli. Asi to dělá ta tmavá hlava nebo co. Jen jednou se mi stalo, že se na něj na ulici vrhnul nějakej mladík.
A hlídá v podstatě hned odmala, my si Kima přivezli v sobotu a v pondělí už z řevem zahnal pošťačku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 10:23
- Nahlásit
jojo, řvouni sou to teda solidní
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 12:06
- Nahlásit
Maya
Každej pes s ušima nahoru budí větší respekt než ušopleskové
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:08
- Nahlásit
Já když jsem viděla vlkouše naživo poprvé,tak jsme měla taky velký respekt. Hlavně se dost nepřátelsky díval :-D Ale vypadal podstatně větší-těma chlupama a barva je taky respekt budící.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:16
- Nahlásit
URL
Kdo ho bere? U nás by bohužel jiný dospělý samec neobstál
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 18:40
- Nahlásit
lili grace
Na tý fotce je kees, to není ten pes co se nabízí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:27
- Nahlásit
Maya
a nutno říct,že dost škaredej.
No snad aspoň pes brzo bude mít nový domov, s PP má velkou šanci.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 19:39
- Nahlásit
Já vím,že fotka je ilustrativní
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 10:46
- Nahlásit
lili grace
Čau, nejedeš dneska nebo zítra lyžovat na Filipov? Mohla by jsi se zastavit... Jenom dneska jedem výletit k Rohatci - na Váté písky...to je info pro cernej caj Že moc mrzne, tak Tom po kopcích nechce, aby se nezapotil a nepřemrz - takže dáme rovinku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 21:17
- Nahlásit
worick
tak co, byli ste tam? my si dneska dali jen výlet u Brna, ale nemusíte do těch kopců tak běhat, pomalu se nep5eh5ejete
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 07:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
Jo, jo, byli Vzali jsme i mamku s její Mandy. Šli jsme vlastně tu vaši trasu - od zastávky Rohatec po zelené a po naučné zase zpátky. Bylo hezky, tam není po sněhu ani památky a potkali jsme jen dva turisty (starší paní s pánem a jezevčíkem) a až zpátky na té asfaltce (na které jsme si říkali, proč tam není plno cyklistů, bruslařů...když mají tak perfektní trasu, v klídku, lesem..) vyjel první na inlinech, pak tři běžci, jeden cyklista a další dva páry turistů se psy. Jenom mamka nemá pořádné boty, zase ji v poslední třetině odraly, tak jsme ještě museli konec o kousek zkrátit. I tak to bylo asi 12km
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 11:23
- Nahlásit
worick
A co maminka, jak se vyrovnává s tím, že žije úplně jinak?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:01
- Nahlásit
kachna_
mamča je jak znovuzrozená Strašně si tu svobodu užívá, jak jsem říkala: jako by ji pustili po 10letech z basy Ano, z počátku měla pořád špatné svědomí z toho, že by se vlastně měla radovat, že babča umřela, ale postupně se od toho oprošťuje a pak měla doma na starost kastrovanou Mandy (a brala to strašně zodpovědně ) tak neměla čas na babi myslet a začíná zase myslet na sebe. Drží dietu , snaží se zlepšit trošku fyzičku, chodit k holiči Jsem za ni strašně ráda a doufám, že na ni nevleze nějaká hnusná nemoc a bude si dlouho už jen užívat důchodu...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:45
- Nahlásit
worick
ještě mamče kupte lepší boty, a bude
My sme byli včera 13 km kousek od Brna a vlak byl teda nacpanej turistama, ale nakonec na naší trase nebyla ani noha, až teda těsně u konce cesty, kdy jsme už vcházeli do města bylo pár pejskařů, a na to jak bylo včera krásně...
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 16:36
- Nahlásit
worick
Týjo,zatím se lyžovat nechystám. Ale kdybych na Filipov jela,ozvu se. My totiž trčíme doma a hlídáme nemocné psisko. Jezdíme už čtvrtý den k veterináři na injekce. Amon si někde uhnal zánět střev. No já jsem myslela,že uhodila jeho poslední hodina. Plantal zadníma nohama,vůbec je neovládal,zvracel krev, měl i krvavou stolici, byl apatický...
Naštěstí je po čtyřech dnech už podstatně lepší a ačkoliv má dietku,přemýšlí,co kde sežrat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 00:20
- Nahlásit
lili grace
Amon si někde uhnal zánět střev. No já jsem myslela,že uhodila jeho poslední hodina. - šmarjáá to bych se taky pěkně vyděsila No ještě, že už je mu líp
Týjo,zatím se lyžovat nechystám. - máš recht, brácha se vrátil z Itálie s pochroumaným ramenem ...snad to nebude mít trvalé následky Jasně, ozvi se
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 08:03
- Nahlásit
lili grace
Chudák Amonek, tak ať je mu brzy líp.
|
lili grace
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 18:47
- Nahlásit
Maya
Chudák Amonek, tak ať je mu brzy líp.
No dneska byl na kontrole,dostal antibiotika už jenom na tři dny. Je mu hlavně podstatně líp. Už řádí jak černá ruka,pěkně přibírá. A za celou léčbu jsme platili jenom 500 No neuvěřitelné.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 08:00
- Nahlásit
lili grace
No tak to je super. My už nebyli dlouho na veterině, tak naše kočka měla včera fakt super záchvat, asi má epilepsii
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 08:17
- Nahlásit
lili grace
tak to je dobře, že se Amon lepší
Maya
no ty už bys taky u veta mohla skoro bydlet, ne? někdy má člověk pocit, že některý lidi to akorát pronásleduje víc než jiný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 08:55
- Nahlásit
cernej caj
jj, asi tak nějak, nebo mít množstevní slevu fakt je, že u někoho se ty nemocný zvířata kumulujou až moc, nejen u mě, poslední zdraví už jsou jen Dorin a morče
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:12
- Nahlásit
Zatím jsem žádnou množstevní slevu u své smečky nezaznamenala Ale naposledy jsme dostali na vyzkoušení vzorek sušeného masa od Falca a to teda psiskům šmakuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:29
- Nahlásit
nefritt
Já měla jen kdysi sušený maso v kyblíku ze zveráče a to nechtěl žrát ani pes.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:11
- Nahlásit
No vidíš a naši se můžou přetrhnout
|