| Autor |
Zpráva |
nefritt
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:45
- Nahlásit
cernej caj
Těch už jsme snad měli dost a dost u ostatních, tak doufám, že už konečně budu mít nějakýho normálního psa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:58
- Nahlásit
cernej caj
Všichni psi koncem roku vylínali, letos je to bída, Kim navíc vylínal po tý kastraci, je vidět jak má vypadanou podsadu, ale já se ho bojím teď vyčesat, že by v těch mrazech zůstal bez srsti, tak vypadá ještě navíc jako okousaný, jak mu tak porůznu trčej cucky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:37
- Nahlásit
Maya
hlavně si říkám, jak to že v těch mrazech nějak "nedosrstěj". Hlavně že nějakou srst má, že nevylínal zcela, to by sis ho musela vzít taky do postýlky jako já
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 20:26
- Nahlásit
cernej caj
ak to že v těch mrazech nějak "nedosrstěj"
asi si hrajou na nudisty. U nás je to stejný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 20:36
- Nahlásit
kachna_
možná, že podle nich ještě nenastala žádná zima
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 23:01
- Nahlásit
kachna_
cernej caj
Spíš asi vědí, že to nebude trvat dlouho a že už jim to nestojí zato.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 23:02
- Nahlásit
Maya
Spíš asi vědí, že to nebude trvat dlouho a že už jim to nestojí zato.
a že jsem jí chtěla zbonitovat to neví?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 23:48
- Nahlásit
kachna_
Ti jí zbonitujou i bez chlupů a dneska jsou už stejně bonitační kody tajný a navíc u feny je to jedno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 07:53
- Nahlásit
kachna_
kam planujete jet na bonitaci?
Maya
takže říkáš, že když ferinka má hlavu, ocas a 4 končetiny tak zbonitujou s přehledem, jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:04
- Nahlásit
cernej caj
Jj, akorát ještě zuby zuby zuby, toť ta hlavní mantra a nejdůležitější věc při bonitaci
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:14
- Nahlásit
Jak vás tu tak čtu
Maya
Jj, akorát ještě zuby zuby zuby, toť ta hlavní mantra a nejdůležitější věc při bonitaci - ty snad má, ne?
cernej caj
kachna_
no u vás to musí být ještě horší, když jižní morava je nejteplejší část čr... - no nevím, my jsme sice jihovýchod, ale na sobotu u nás bylo -25st (s větrem -34!) Do Brna jsme jeli navlečení jak pumpy, málem jsem tam pak omdlela, jak mi bylo v hale vedro
segra je dneska s dorostencem na výstavě v Brně, tak doufám, že Pandička něco vyhraje - a???
Proč, že Ty jsi nebyla na Výstavišti? V sobotu pracuješ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:00
- Nahlásit
Maya
zubů máme plnou tlamu, takže to snad pude
worick
to ne, ale já nějak zasklila, že je nějaká akce a zjistila sem to až v pátek, a to už sem měla jiný plány na sobotu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:48
- Nahlásit
worick
ty snad má, ne?
asi tak nějak to taky vidím a dodneška zuby psovi neumím přepočítat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:50
- Nahlásit
A co se chlupů týče - viděli jsme na Výstavišti samojeda a ten byl tak načechraný, že byl snad 2x objemnější než Worka(jako cukrová vata ) Vůbec si nedovedu představit, jak bych to na tom našem sleženém bouďákovi vyrobila A myslím, že ani u něj by se to nesetkalo s kladnou odezvou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:14
- Nahlásit
worick
A tak udělala bys nadýchanéhé Worička lehce, otázka spíš je jak dlouho by mu to vydrželo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 09:37
- Nahlásit
tak o vikendu jedem na "hory" opet do oblibenych bilych karpat, tak si psiska asi poprve za tuto zimu uziji trochu snehu. Doufam, ze jim nebude moc zima, jestli ma byt - 25
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 10:27
- Nahlásit
cernej caj
u vás není sníh???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 10:33
- Nahlásit
kachna_
ne... byl tu za zimu jednou a to bylo asi 5 cm
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 12:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
kachna_
u vás není sníh??? - ne-e, ani u nás takovou zimu debilní fakt nepamatuju... Máme stěží 2cm sněhu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 18:58
- Nahlásit
U nás tenhle týden pár cm sněhu napadlo, jako nic moc, akorát to zhatilo bruslení na rybníku.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 00:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
ježíšmarjá já na to jen tak pro zajímavost kliknu - kde se to stalo a: http://www.novinky.cz/krimi/258850-na-sjezdovce-se -v-teto-sezone-zabil-prvni-lyzar.html .....jsem se teda dost vyděsila Netýká se to nikoho z vás, že ne?! ( vy jste určo mladší.... )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 10:08
- Nahlásit
worick
my ani nemame lyze
normalne tu je vetsi teplo, nez v Jihlave, coz se mi snad nechtelo verit. Pohreb sme absolvovali hodinu a pul v -23stupnich, a prijedem na Mikulčák a pan domácí že prý tu je -12 a jakápak zima.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 15:28
- Nahlásit
cernej caj
my ani nemame lyze - vzhledem k okolnostem, to je jen dobře... Jihlava je Vysočina - tam přeci musí být zima U nás bylo včera taky kolem těch -10.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 15:57
- Nahlásit
worick
jj, je tu krasne, akorat muz me vypek... nevzal si boty, ma jen pracovni takovy "polobotky" kozeny s otvorama malejma at ta noha dycha, tudiz ma celkem kvalitni argument proto, proc nemuzeme jit nekam na vylet
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 16:07
- Nahlásit
cernej caj
já jsem včera nabírala do auta mamku a koukám:,,co to máš za škrpály jak to, nemáš ty finky?" (víš jak vypadaly finky? Já bych na ně zapoměla úplně, ale mamča je vyhrabala kdesi ve sklepě z krabice, ještě snad po mně ) Celkem dobré zimní boty, jen nesmí být mokrý sníh Jenže ji tlačily, tak si vzala takové kožené škrpály - jo, jsou vyteplené a na suchý zip - jenže leckde roztrhané....a když uviděla těch 20 čísel sněhu, začala ječet, že jsem jí neřekla, že tam bude sníh ....Mně to vůbec nenapadlo, že si veme takovéhle, poměrně nízké a děravé boty (stejně, jako Tvůj chlap ) Ale jelikož dost mrzlo, tak se jí to nikde nepromáčelo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2012 16:23
- Nahlásit
worick
co jsou finky bohuzel netusim, ale mamka mela nakonec stesti
No asi jak ja minule, ze sme vyrazili s kamoskou, kolem Brna rozbredly snih a ja se koukam ze moje kotnickovy pohorky sou za chvilu durch i skrz cerstve impregnovani... a pak sem zjistila ze v podrazce maj ventilacni otvory bez gumy s nepromokavou tkaninou... tu sem neimpregnovala, pac sem o ni netusila a kazda takova tkanina promokne, kdyz ji drzis 3hodiny ve vode... tak ted uz su chytrejsi, no
jj, je dobre ze je to zmrzle, tak az se muz vzbudi, tak ho nemilosrdne vyzenu. Ted to tu vypada takhle
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2012 23:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
jj, je dobre ze je to zmrzle, tak az se muz vzbudi, tak ho nemilosrdne vyzenu. Ted to tu vypada takhle - no to je veget teda... Ale chrápat na gauču mohli ti dva doma a ušetřili jste za chatu Jo, per to ven - na čerstvý luft! Já byla s klukama v sobotu sama, včera sama (to bývám, Tom má v neděli tenis) a dneska říkám:,,doufám, že jsi si namazal pod kolenama - jdeš s klukama!" A co myslíš?! ...,,Však půjdeš s náma ne, co bys doma sama dělala....." A já tele zase lezla A navrhnu dvě trasy, nijak moc dlouhé, jen takové obchůzky a bylo,,né, to nejdůůů, to vůbec ne, půjdem jen tak kolem potoka a k vašim za Alfíkem a domů!"(sotva 4km ) Doma mi pak říká:,,pánebože, já jsem nadřený, jako bych šel 20km!" To je hrůza s těma chlapama
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 00:01
- Nahlásit
worick
Michal venčí celkem ochotně dítě - 300 metrů do hospody na lízátko a zpět .
Ale psy, to ho musim v týhle zimě přemlouvat, aby vzal aspoň jednoho, nebo jít s nim a psy si ohlídat.
To je hrůza s těma chlapama
Fšichni jsou stejný
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 00:18
- Nahlásit
kachna_
jak to, že nespíš?! Nejsi Ty schvácená matka na mateřské?? Být to já (s miminem) tak jsem už dávno mrtvá...respektive, já i tak už dávno byla - chrápala od 21h u telky a teďka tu čumím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2012 08:22
- Nahlásit
To je hrůza s těma chlapama
Fšichni jsou stejný
přesně tak
worickkachna_
jak to, že nespíš?! Nejsi Ty schvácená matka na mateřské??
ještě se na to můžeš dívat tak, že právě kachna vstává k dítěti a protože už teda je tak schvácená že nespí, de se odreagovat aspon sem
|