| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:54
- Nahlásit
Díky, prý se tam domluvila s někým, kdo je pak natáčel na foťáček, takže prý budou i nějaké krátké šoty, tak jsem na to zvědavý. Ale uvidím to nejdříve v sobotu večer...
Jo a prý to neudělal jen jeden flet, ale byla to vina pána prý šlo o aport, který nezvládli a vyloučili je. V kostce řečeno, flet se vracel s aportem a nějaký kus před pánem se zastavil, no a pán neudělal nic lepšího, než že z holínky vytáhl proutek, kterým ho den před tím zmydlil a švihnul si sním o nohu. Zřejmě ve smyslu přines nebo dostaneš. No ale flet to pochopil přesně naopak : přideš ke mě a zmydlim tě. Takže se otočil a tadá pryč. Prý ho tam 10minut naháněli. Chudák flet. Ten chlap to nezvládl
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:57
- Nahlásit
Jo a poslední co vím, že to tam na plný počet neudělal nikdo, každý něco měl... My teda máme 208bodů, ale jsem za ně rád...
Podrobně si to nechám vysvětlit až přijedou, teď bych vařil z vody, co tam vše bylo a nebylo...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:59
- Nahlásit
Mira A
A to mu dovolili na táboře zmlátit psa??? U nás se to nesmí ani na cvičáku kde se dělá sport.kynologie s maliňákama a NO. Mě to tedy nevadí, bo svoje psy nemlátím, ale divím se že si to vůbec někdo dovolí a ještě navíc na výcvikovém kurzu.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 15:05
- Nahlásit
Vlasta
Nemůžu soudit jak hodně ho zmlátil, já tam nebyl, prodávám jak jsem koupil...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Prima,ve stížených podmínkách a s vůdcem,který s ní normálně necvičí je to super.Blahopřejeme,tak jen poslat papíry Kordovi a jste chovní.
No myslela jsem si,že jim leje,chudáci.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:18
- Nahlásit
Přidáváme se ke gratulantům!! Paráda!!
Já jsem se teď vrátila z cvičení - Charlottka byla dnes jak vyměněná, chovatelka říkala, že bychom zkoušky udělali v první ceně. Ani jednou mi nepustila ani bažanta ani kachýnky. A to bažant byl zase veliký. Měla jsem z ní ohromnou radost.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:20
- Nahlásit
Mira A
plný počet b. je 232,tak a za chůzi na vodítku je vysoký koeficient,takže výborný výsledek.Navíc se píše prospěl neprospěl,na veverkách máš jedno co dostane.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:33
- Nahlásit
bilksa
Asi vám musí na zkouškách pršet a bude CACT .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 16:36
- Nahlásit
No taky jsem se divila - je fakt, že ve středu jsme se tomu aportu hodně věnovali a snad to dneska bylo i znát.
Mám radost, jak kdybychom ty zkoušky udělali. Ale vím, že je mladá, a že příští trénink to může být zase o ničem.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 18:45
- Nahlásit
Mira A
Gratuluju za labradory
Vlasto osobně si nemyslím,že by tam někdo nechal mlátit psa. Včera měli volno, tak to spíš vidím na aktivního páníčka, kterej se ještě včera snažil cvičit,vytekli mu nervy a takhle to dopadlo
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:00
- Nahlásit
jana33 No jo, vidíš to mě nenapadlo - asi jo.... připadalo mi to divné.
Tak balím věci na zítřek - jsem tedy fakt zvědavá co tam předvedeme doufám, že nebude ostuda.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:07
- Nahlásit
bilksa
No tak my to mame za sebou, ted je to na tobe. Tak drzime palce!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:16
- Nahlásit
Mira A
Na mně ne, teď je řada na Vlastě, ne?? Až pak já.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:19
- Nahlásit
Zuzana T
A to kdyz mu budeme posilat papiry k uchovneni, tak uz musime vedet nazev ty chovky jo?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:22
- Nahlásit
bilksa
Eee vlastne jo, ale i tak ti budeme drzet palce ne? a vlaste samozrejme ze take.
Vlasta
Jak to vypada s tema fotkama?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:31
- Nahlásit
Mira A Zatím nic - kolegyně měla dneska frmol takže jsme se tomu nemohly pověnovat snad v pondělí.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:32
- Nahlásit
Mira A
No však to budeme hooodně potřebavat, abyste nám drželi palce.
Zítra vyrážíme za kámošema do Prahy - je tam v Kunraticích oblastka, tak si ji se Charlottkou střihnem, ať nevyjdeme s tréninku. Posuzuje nás Pavel Šulc, víte o něm něco?? Já ho vůbec neznám...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:32
- Nahlásit
Vlasta Jo ale ta registarce na rajčeti se mi povedla - to jsem překvapila sama sebe
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:33
- Nahlásit
bilksa Šulc nebo Šulcek?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:38
- Nahlásit
bilksa už jsem se dívala - je to Šulcek - chová kokry.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Šulcek je kokrař.V Kunraticích bude můj béčkový atlet Bernie.Panička ho jde provětrat po dlouhé době na výstavu místo na WT.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:48
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to se na něj mrknu.
Vím, že je kokrař, tak by mě zajímalo, jaké se mu líbí typy goldenů. Znáš nás - jsme spíš jemnější typ.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 20:52
- Nahlásit
Vlasta
No tak parada, jen tak dal...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 18:31
- Nahlásit
Ahoj, tak hlásíme - V1, Vítěz třídy mladých.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 18:44
- Nahlásit
bilksa
Super,gratuluji,já si myslela,že se bude Charlotka Šulckovi líbit- kokraři mají rádi jemnější a elegantnější typ.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 18:50
- Nahlásit
Jo, jo, máme bezchybný posudek, jen nám napsal, že by mohla mít tmavší oko. No není to žádný velký úspěch, ale potěšilo to.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 18:56
- Nahlásit
bilksa
Jak to?Byly jste první,tak to je úspěch.Tenhle rozhodčí patří mezi dobré.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 19:33
- Nahlásit
Tak vítězství na oblastní výstavě není takový jako na mezinárodce. Ale zase je fajn pocit, že Charlottka má taky nějaký úspěch.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 20:47
- Nahlásit
Ahojte, hlásím že to máme - za 50 bodů z 80 hodnocení dobrý a byli jsme 12 z 13 účastníků. Ne že bych byla nadšená ale jsem ráda že jsme to vůbec udělali. Nebylo to těžké, ale moje nervozita a množství jiných psů udělali své....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2009 21:47
- Nahlásit
Vlasta
Tak tobě také gratuluji.
|