Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 07:07
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj Zuzi, to máš dobrý že jsi vystihla jaký má rozhodčí typ, naše to měla takové rozmanité - jestli máš napsané výsledky v mladých psech tak první 3 místa jsou hodně rozdílné typy.
To s Lexy mě tedy fakt mrzí a dvojnásob proto, že toto se může stát každému z nás - a blbečkovi se to vysvětlit nedá. Děsím se dalšího Silvestra, protože starší pes to záskal až po roce věku - předtím se taky nebál, ale ten okamžik kdy se to stalo si bůbec nedovedu vybavit.
A jaký jsou štěňátka???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Vaše rozhodčí posuzovala " divně" už před čtyřmi roky na Konopišti a " divně " posuzuje pořád.
Na tebe a greena jsem koukala,napíši ti večer email.
Štěňátka jsou pořád krásná a mazlivá,Největší sranda je s nimi na zahradě,mají tady vybudovaný důmyslný labyrint děr a tunelů a bevadně se v nich vyblbnou.Lexy se k nim přidala a řádila jako štěně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 08:27
- Nahlásit

Zuzana T
tak budu čekat - zajímá mě Tvůj názor a že jsi mi radila už před vstupem do kruhu za to Ti moc děkuju - já jsem si tam tu hubu asi musela nabít...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 09:41 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Nic si z toho nedělej- Green je pěkný pes,ale stále nedodělaný,stejně,jako má Lexy.Bohužel nepatří do kategorie psů,kteří se " vystavují sami" a potřebuje se s ním trochu manipulovat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:09
- Nahlásit

Zuzana T
Jo já vím, akorát mě štve, že působí - v kruhu - dojmem týraného psa a už mi to říkala i chovatelka - tedy doufám, že si to fakt nemyslí.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 18:55
- Nahlásit

Vlasta
Jéé, to Žufrik taky Chudáček tejranej

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 19:05
- Nahlásit

Ančí a Žufrik fakt jo? A ještě tam jezdíte? Já po čtyřech VD nějak ztrácím iluze, že ho vůbec nějak lépe vystavím.

choco
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 20:09
- Nahlásit

Vlasta
Myslím, že se Žufrikem měli VD skoro pořád,až po roce se to snad zlomilo a i něco vyhráli Takže bych hlavu nevěšela

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 21:14
- Nahlásit

Vlasta
Vydrž prťka vydrž.V Boleslavi nebudu ani na jedné,takže je to na Martině.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2009 21:42
- Nahlásit

Jojo, když trochu dospěl a trochu se sklidnil, tak se zase tváří znuděně. Ale i CACik se zadařil, když jsme se to oba naučili

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 08:46
- Nahlásit

Normálně mám pocit, že včera nás zasáhla nějaká biologická zbraň - kolegyně v práci je oteklá v obličeji a má jakoby malý pásový opar, mě bolí neuvěřitelně v krku a kámoška doma má taky jakýsi opar - no je to normální??
Zuzi, nepojedeš zase někdy na Macháč??? Já že bych dorazila za Tebou na školení když ta Boleslav je tedy velmi nejistá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 09:33
- Nahlásit

Vlasta
Hm Mácháč už letos byl,bohužel.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2009 11:13
- Nahlásit

Zuzana T
To je škoda, no nic začnu to cvičit na cvičáku celé znova.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 11:25
- Nahlásit

Vlasta
Tak dumám,že přeci jen přihlásím srpnovou Boleslav.Lexy už hárá a tak nevím,jestli stihneme přihlášené červnové Brno.
Dneska jedu na zkoušku střelby!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 14:39 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Zuzana TTak držím palce ať to prostojíte a na srpnovou Bolku se přihlas - potřebuju Tvůj dohled Já už nahlásím asi jenom tu druhou Bolku a kašlu na to - letos. Ale zase jsem se přihlásila na WT do Milovic - do E. Jako abych nedělala ostudu a neutrácela peníze pouze ve výstavním kruhu musím to zkoušet na všech frontách.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 17:58
- Nahlásit

Ahojky!!
Tak hlásím návrat z floristického kurzu - poznávačku jsem úspěšně zvládla, tak ještě dvě zkoušky a mám ročník hotový - tu jednu neudělám, tím jsem si jistá...

Jinak doufám, že přeci jenom Lexy bude v pohodě alespoň se střelbou - Charlotte se zatím nebojí, ale Brita se šíleně bojí bouřky i rachejtlí, tak se bojím, aby se to od ní nenaučila.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 19:42
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
Tak Lexy střelbu ustála,i když poprvé koukala po kámošce,co dělá a marně hledala světlice,ale pro aport bez problémů doběhla.Podruhé byl marking - střela a odhození aportu .Když se střelilo,tak se od lesa ozvala ozvěna a Lexy tím směrem jen otočila hlavu - no tím pádem neviděla dopad aportu,ale v pohodě ho dohledala - takže takový markingový paskvil. Teď ještě aby dlouho neslyšela žádné rachejtle.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 19:44
- Nahlásit

Vlasta
Jen jeď na ty WTéčka,dobrá zkusenost,tam se producírovat v postoji nemusíš a když vypadnete,tak co.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 20:25
- Nahlásit

Zuzana T Moje řeč, ono to tak stejně dopadne - právě jsme se vrátili od rybníka a dumík je zapletený v leknínech jo to je pravda namouduši!!! Greeny se sice dokonce dá navést zpátky na vodu a hledá, ovšem dumíka přehlíží a aportuje klacky které najde!! Teď vidím, že moje výcvikářka mě varovala správně ať mu je do vody neházím - jo jo, jenže když před OVVR jsme dumíka lovili 2 dny ( jeden den jsem ho tam hodila a druhý den připlaval ke břehu) tak jsem si udělala náhradu - klacky, které aportoval vždycky - jo a teď to mám.....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 20:26
- Nahlásit

Zuzana T JO až teĎ jsem si všimla jak je Lexy šikovná - tak držíme palce aby to tak pěkně pokračovalo až do vymizení.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 21:36
- Nahlásit

Vlasta
No doufám,ale myslím,že rachejtlí se už bude bát vždycky.Teď ji nechám být,i feny mají své dny... a pak začneme nanovo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2009 22:08
- Nahlásit

Zuzana T
Tak super!! Ještě, že tak. Ale taky si myslím, že rachejtlí se bát bude. Nám teď bohužel vypadl týden výcviku kvuli tomu mému kurzu, ale v sobotu jdeme zase cvičit - 11. července jsme se přihlásili na SZVP, takže to bude prča...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 07:41
- Nahlásit

bilksa
Dobrý,budeme držet tlapky.Já musím probrat termíny PZ po srpnovém táboře na nějaké vyrazím - doufám!

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 08:03
- Nahlásit

Problém je v tom, že Charlotte mi korektně předává jen zajíce, bažanta mi pustí těsně přede mnou. Kachnu jsem ještě nezkoušela... Aaaaach joooo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 08:08
- Nahlásit

bilksa
No tak to bude s aportu za tři,no,hlavně,že to bere a donese.My se zvěří letos ještě nezačaly,jen s atrapami.Teď lexy hárá a je taková nesoustředěná,tak musím počkat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:48
- Nahlásit

Ahojte, teprve teď jsem přijela do práce - byla jsem v Praze - to je hnusně co?? Ráno u nás bylo jasno a sluníčko a tak jsem se vyletnila a je mi zima - ještě jsem chytila rýmu a včera u té vody jsem tomu moc taky nepomohla - je mi na umření.
My ještě na zvěř vůbec necvičíme, naše výcvikářka říkala, že to nemáme dělat dokud nebudeme míz zmáknutou nějakou vyššší úroveň WT a tak nespěcháme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:58
- Nahlásit

Vlasta
vyšší uroveň WT - to myslí jako od L nebo ještě výš?
No nevím,já tedy chci psa na práci a WT mi k tomu mají dopomoci,takže budu kombinovat.
O počasí nemluv,tyhle vlny nahoru- dolů mají za následek,že u mě stále bydlí teta Migréna.

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:13
- Nahlásit

My cvičíme se zvěří víceméně od mala, nejde mi o úspěch, taťka potřebuje Charlotte na práci do sdružení, takže když to nebude v první ceně, nic se neděje. Ale je fakt, že mě to trochu štve. No uvidíme, máme ještě měsíc.

A počasí?? Hnus!!! Za půl hoďky jedu do práce a tam mám i v horkých dnes 17 stupňů, tak dnes to odhaduju na 15°, brrrr!!! Beru dva svetry.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:40
- Nahlásit

Zuzko, tak to je super,že se holčina střelby nebojí. Spíš je pravděpodobné,že se bude bát ran doprovázených světelnými efekty. Ještě mě napadlo,jestli by nestálo za to koupit se nějakou levnou startovací pistoli, a když budeš někde venku,tak během procházky párkrát prásknout. Stejně jsou ty lidi pitomci,je to fakt ke vzteku.
Já jdu nahánět místního mysliveckýho hospodáře, včera jsme na louce našli mrtvou lišku,tak bych byla ráda,kdyby si jí odvezli

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2009 11:45 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
No nebála se, ale střelbu sledovala a byla ve střehu - ještě to není úplně ono,ale alespoň jí to nezabrání v přinesení aportu.Ona se právě rány nebojí ,ale hledá ten světelný efekt,který ji prvně tak vyděsil.Teď hárá,je nervní,tak jí na radu zkušenějších nechám být.Pak zase pojedeme na nácviky.Ono je lepší,když střílí někdo jiný.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání