| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:37
- Nahlásit
Zuzana T
No dobře a v čem byl ten fígl toho myslivce, že jí to 'vysvětlil' ?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 10:53
- Nahlásit
Mira A
Byli jsme za ním tenkrát s bandou ze cvičáku na Konopišti a pilovali na PZ.Cathy mi bažanta dokonce počurala a nedonesla,jen na půl cesty.Byla jsem zoufalá a chtěla ty zk.zrušit.Tomáš si nás vzal na slídění,pušku přes rameno,bažanta v torně.Když Cathy vyslídila dva živé bažanty v poli a zvedla je do vzduchu,Tomáš vystřelil a vyhodil před ní do houští toho mrtvého s torny.V Cathy zvítězil kořistnický pud a bez rozmyšlení vlítla do houští a hrdě nesla bážu.Od té doby to bylo Ok.Prostě zkušený kynolog vystihl správný okamžik.
Neboj Brůča je v dobrých rukách.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 11:06
- Nahlásit
Zuzana T
No tak to byl parádní kousek od toho myslivce....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 14:49
- Nahlásit
Ahojte, dneska jsem měla výjezdní den - liberecko - takže jsem i brzo doma. jela jsem si vyzvednout výstavní klips se zlaťákem - ten můj jsem ztratila - objednala jsem si nový - pak jsem ten původní našla - a zase mi bylo blbé si nevzít ten objednaný(bo jsem si domluvila osobní odběr, neboť poštovné stojí víc než ten klips) tak mám dva. Paní mi mezitím ten můj prodala, tak mi na počkání dělala nový - normálně chytrá mašinka za 0,5 mega to má cca za 3 min - podle kresby z počítače. Věděla jsem, že je to někde na jablonecku, ale bez navigace bych tu vesnici snad ani nenašla - zpátky jsem jela na dálnici na Boleslav a takovýma silničkama, že jsem čekala, že každou chvíli vjedu někomu do dvora.
Zuzko, dimíka ještě nemám - asi zítra půjdeme před WT naposledy zkusit vodu, tak ho snad vytáhneme
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 15:38
- Nahlásit
Vlasta
Jsem z toho trochu zmateny, kolik jsi tedy kvuli tomu klipsu najezdila? Ze se to vyplatilo vice nez si ho nechat poslat ( byt by ta posta stala vic nez je ten klip)? A to je nejaky vlastni design? Jo a mimochodem, jak jste se tu bavily o krocich k priprave na zkousky, tak jsem si vzpomel; muj prvni krok byl ten, ze jsem poslal zenu i se psem na tu Alber.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:30
- Nahlásit
Mira A
Tak to je dobrý...,umíš si to zařídit.Doufám,že pak slízneš smetánku na zkouškách ty?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:34
- Nahlásit
Mira A Já jsem si zajela asi 20km - ale já jezdím služebně - takže vlastně nic Dám sem odkaz na ty stránky - paní dělá i šperky - stříbrné a pozlacené s motivy psů a koní. Dívala jsem se co měla v dílně a musím říct, že jsou hezké - měla tam stříbrnou hlavu bulíka jako přívěsek a bylo to fakt dobré. A pak malého pozlaceného celého koně - taky jako přívěsek - taky dobré.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:36
- Nahlásit
www.kovorytectvi.websnadno.cz
tak tady to je........
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:37
- Nahlásit
http://www.kovorytectvi.websnadno.cz/Zlaty_retriev er.html
tady jsou přímo zlaťáci a já mám ten zlatočerný plast
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:49
- Nahlásit
Zuzana T
Nene, udela si tu Alber kompletni, ani tam nepojedu (mam zakaz) takze si na ne pockat az prijedou domu.
Ale musel jsem ji za to slibit, ze ostatni zkousky uz budu delat ja. U nas to bylo komplikovane. Bruca me bere jako velitele, a Blanku porad zkousela, co vse si k ni muze dovolit. Takze me vcelku poslouchala s Blanku vice mene ne. Samozrejme jsme pocitali s tim, ze zkousky budu delat ja, ale pak jsem od ledna zacal jezdit za praci na cely tyden pryc a vse bylo v haji, a s vycvikem musela pokracovat Blanka. Pak jsme usoudili, ze bude nejlepsi nejake soustredeni (jako je Alber) a uvidime. Ostatne jeden z duvodu proc ji vystavuji ja, je ten, ze Blance proste nepostoji v postoji a ani behat s ni nechce. Me se podridi, ani se nehne Ale to budeme muset zmenit, kdyz jsem videl kolik vystavuje zen a kolik muzu...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 17:50
- Nahlásit
Vlasta
No pekny, pekny, tak az premluvim zenu i psa aby se spolu vystavovaly, tak bych jim to mohl za odmenu poridit....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 19:20
- Nahlásit
Tak se ke me prave dostala skvělá zpráva: po dnešním tréninku nám Broock nosí bažanty, jupí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 19:48
- Nahlásit
Ahoj!!!
Mira A
Gratuluji k nošení bažanta - my sice nosíme, ale stále ještě pliveme...
Navíc se nám odhalil další problém - Charlottka je zvyklá z procházek doprovázet mojí starší fenku, a tak při slídění se ode mě nehne dál jak na šest metrů. Takže do zkoušek budu mít fofry, protože budu chodit venčit každou zvlášť + s Charlotte trénovat slídění v rákosí a předávku aportu.
No jsem přesvědčená o tom, že nás vyhodí, ale za pokus to stojí, alespoň se rozkoukám.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 20:14
- Nahlásit
bilksa
Nesmis to hned videt tak cerne, ja myslim, ze jsou velmi chytri, kdyz vidim, jaky pokroky delaji holky na tom tabore, tak bych rekl, ze par samostatnych vychazek a je to v suchu.
My zase prisli na to, ze kdyz s nami jdou kamaradi, tak se predvadi a muze se pretrhnout ve vykonavani prikazu. A kdyz jdem sami, tak je to taky jine...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 20:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Supéér,co jsem říkala Brůča je šikulka.
Já dneska přinesla od kolegyně týden sušenou králičí kůži,takže ještě "voňavou".Lexy to nejdřív nechtěla a když viděla nadšení Cathy,tak to nejdřív vzala z ruky a pak i ze země.Prostě se mlaďochům musí dát čas.
Míro,jen hezky zůstaň u vystavování,mladých pěkných kluků se v kruzích moc nevyskytuje,je tam takřka přebabováno!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 20:45
- Nahlásit
Je fakt, že příklady táhnou - my když jsme byli v neděli na tom nácviku, nevěřila jsem, že Greeny zvládne ty dva aporty najednou - jeden do vody a druhý na sucho, ale oba daleko. Napřed se díval na tu šikovnou labradorku a pak to vysekl taky. Tak doufám, že v sobotu se taky bude moct dívat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2009 22:25
- Nahlásit
U nás je to normálně taky k dobru, ale tohle musíme dotrénovat samy. No uvidíme, mlaďoši jsou mlaďoši a všichni víme, jaký nápady občas mají. Myslím, že na zkouškách možná budeme nejmladší - jsou tam s námi ohaři a fousci, kterým je už i pět let. Proti nim jsme miminka.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 06:33
- Nahlásit
Zuzana T
Jojo priklady tahnou, to vim, kdyz nase Brůča kdysi viděla kamaradovo psa, jak je u vytržení z dančích pacek při dohledávce, tak se pak mohla přetrhnout, jak chtěla taky čmuchat a hledat a nosit.
Tak ja tedy u toho vystavovani jeste zustanu ale uz mi doma dorusta mala handlerka, ktera by taky velmi rada vystavovala. Akorát je jí 6. Ale kdybys viděla ten pohyb těch dvou, když to zkouší na zahradě.... postoj jí ještě nejde, má krátké ruce a Brůča to bere jako hru, takže u toho blbne.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 07:57
- Nahlásit
Dobré ráno, u nás se to dneska tváří letně - tak snad bude teplo. Včera mi v Liberci celý den pršelo - zase jsem si přikrmila rýmu co už mám 14 dní a nemůžu se jí zbavit jak se pořád mění počasí...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 08:26
- Nahlásit
Tak se v noci narodila další štěňátka. Náš psí kamarád Bastien z Makových dvorů má s Wekrou z Vlčích luk svoje první štěňátka - 5 kluků a 5 holek.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:12
- Nahlásit
Mira A
No super,brzy z ní bude junior handlerka.
Štěňátkům přeji vše nej do života.Včera se také narodila malá Motýsčata v chs Z Dražovského hájku 6 holek a 2 kluci.Vlasta
Teta Migréna mě v noci navštívila,potvora.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 09:40
- Nahlásit
Zuzana T
Na MOravě by řekli: to je ale ludra......myslím tu migrénu.
To je štěněčí nadílka!!!! Ještě že všichni nechodí na výstavy - to bychom se tam ani nevešli. Ale některé to chytně i později - v Oslavanech byl labradoří odchov A mojí kamarádky a šli se skoro tříletým psem poprvé na výstavu a rovnou na klubovku - byli na tom jako já VD a psali jí, že taky měli potíž s předvedením.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:05
- Nahlásit
Jé, tak Wekra už je maminkou A je šikovná takovej dobrej počet půl na půl...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:12
- Nahlásit
Koukali jste na strányk RK??? Jsou tam výsledky, připomínky, ztráty a nálezy - dobré! Jsou fakt dokonalí!!! Zuzko - neboj - nikam nic nepíšu - ne,ne, ne!!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 10:47
- Nahlásit
Vlasta
,ale v obou klubech by byli rádi za pochvaly.
Ančí a Žufrik
ahoj,to je ta vaše sestra - nesestra,že?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:04
- Nahlásit
Zuzana T
Jo to chápu, ale když je uvidím (jakože neuvidím) tak jim to řeknu - písemně už nikdy nic!!
To s tou sestrou - nesestrou jsem někde četla - tady??? Jak to tedy vlastně je?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:26
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Tak jse mted zkouknul stranky werci a tam se pise dokonce o 11ti stenatech. 6kluku a 5 holek - to snad ani neni mozny...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:27
- Nahlásit
U Bastiena na strankach pisou, ze byl uvnitr moc dlouho a je zeslably, tak doufejme ze jim vydrzi. Pry to bylo takove ranni prekvapko.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
No to je hodně náročné pro všechny.
Vlasta
žufrik/Wlf a Wekra mají jméno od písmene W,narodili se ale jiným rodičům v jeden kalendářní rok a v jedné stanici.Zřejmě chybka.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2009 11:53
- Nahlásit
Mira A
Na těch Bastienových stránkách to vyznívá jako " otec u porodu" ,hezké!
|