| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:49
- Nahlásit
Mira A
Jakýma zkouškama končí ten tábor?? Že jsi tak nervozní...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 09:52
- Nahlásit
Vlasta
Doufejme,můj můž se mi smál,že sotva došlo na sex,už plánuji štěňata .Moc se těším,tak snad se Beverly pochlapí.
V Albeři je pro pokročilé neofic.závor Platošův Pohár a v pátek ofiko OVVR.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:00
- Nahlásit
Zuzana T
No teda... chvili mi trvalo, nez jsem to nasel. Kazdopadne take preju, at vse dobre dopadne.
Mimochodem, nevis co Carita? Lada je nejaka marna, ty jeji stranky by potrebovaly prekopat a hlavne by je mela aktualizovat casteji. Melo by to byt ted kolem 22-teho..
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:03
- Nahlásit
Vlasta
Tabor konci veverkama , ale ja jsem nervni vzdy. Je to zvlastni byl jsem u porodu obou mych dcer a v pohode. Ale kdyz jdu se psem na vystavu, tak jsem nervni, ted dela vlastne 'jen' veverky, ale protoze mame pochybnosti, jestli jsme zvladli vycvik, zase jsem nervni... Protoze vim jaky kraviny je Bruca schopna delat.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
O Ladě nevím,Carita má ještě chvilku čas. A jo máš pravdu potřebovala by schopného webmstera
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:07
- Nahlásit
Zuzana T
AHA... a Platošův pohár je cvikama co? Myslím jakože část Podzimek nebo tak něco???
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:09
- Nahlásit
Mira A
No já když jsem byla na OVVR tak taky nervy na pochodu, zvlášť když jsem si byla napřed jistá, potom po nácviku jsem byla hodně zkroušená - no a nakonec jsme je tedy uplácali - ale neřekla bych JENOM Ovvr....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:24
- Nahlásit
Vlasta
Je to taková směska cviků - odložení na 2 min- pán se schová.,aport kachny- dummy z vody,marking bažanta - dummy,navádění na dva kusy v lese ve čtverci - zvěř- dummy.Alespoň to jsou loňské disciplíny.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:41
- Nahlásit
Zuzana T
Hm tak to je pěkné. Já ještě musím dneska jít koupit tu pláštěnku - doufám, že ji tam ještě budou mít.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:47
- Nahlásit
Vlasta
a nezapomeň na holiny,já si je půjčovala od rozhodčí
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 10:50
- Nahlásit
Zuzana T
Jojo to byla snad prvni vec, co si Blanka kupovala na Alber
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:13
- Nahlásit
Zuzana T
Resim ted, do jake tridy mam prihlasovat Brůču, kdyz uz na tridu mladych je odrostla. Mezitrida nebo trida otevrena? Jaky je v nich rozdil? Akorat v tom, ze mezitrida konci 24mi mesici veku? To teda znamena ze diky omezeni veku 15-24mesicu na tu mezitridu by teoreticky nemel byt v kruhu takovy natresk? Prece jen par poslednich vystav byly pocty v mladych vzdy kolem 18-20ti. Uvazuju dobre?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:17
- Nahlásit
Mira A
Mate nějaká CAJC?Jestli ano,pak se vyplatí to ještě do 15ti měs.zkusit v mladých.Když by se ještě jednou zadařilo,stačil by jí pak už jeden CAC do dvou let z ost.tříd a mohla by se stát JCH .Já s Lexy žádný nemám,tak už jsme v mezitřídě.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:21
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko - jaktože nevíš, že mají CAJC - to je přece ta historka jak má nejhloupější sedlák největší brambory
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:22
- Nahlásit
Zdravím virtuální koronu albeřských veverek my tam máme také polínko v ohni - Borgova dcerka se je pokouší ulovit - je tam asi nejmladší
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:24
- Nahlásit
Ketrin
Tak to také držím palce.
Vlasta
A jo vlastně..
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:27
- Nahlásit
Jako bych to přivolala - zrovna mi volali, udělala to
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:33
- Nahlásit
Zuzana T
A proc myslis, ze jsme to zkouseli do posledni chvile jeste ted na NVP Klatovy, kdy uz ji bylo 17mesicu? Byli jsme na duocacibu v Brne (2xV) v Budejkach (V3),Praze (V) na Klubovce (V) na specialce (VD) a nakonec ani v Klatovech (V4) to nevyslo. Tak jsme to uzavreli s tim, ze mame 1x CAJC a zadnou vytku v posudcich... Ted nevim, mam pockat az trochu dospeje a nebo to hrnout dal? Stejne premyslim, nejdrive o Budejkach v zari a pak listopad praha....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:34
- Nahlásit
Ketrin
No tak to uz netrpelive po ocku koukam a hypnotizuji telefon...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:36
- Nahlásit
Mira A
No já žádné tituly nečekám,Lexy je není moc universální typ a nesedí každému,takže to neřeším vůbec.Záleží na Vás,v mladých je narváno pořád,ale i v mezitřídě je nás pořád dost.
Už máš info z Albeře?
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:52
- Nahlásit
Zuzana T
ne-e bohuzel
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:58
- Nahlásit
Tak zatim nic nevim, jedu domu z prace, pak na zavody atleticke me prvorozene a tak snad vam dam vedet az vecer. Tak zatim Ahoj.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 11:59
- Nahlásit
Ahoj!! Tak doufám, že to v Albeři dopadne dobře!!
My máme jít dnes cvičit a od rána nám tu leje jak z konve...
Jinak u nás je to s titulama bída - v Brně 2x VD - ale to bylo paničky chyba - poprvé jsem vystavovala, i rozhodčí mi to napsala do posudku. Pak ČB - V, Boleslav V3, Klubovka - V, speciálka - VD.
CAJC žádný, ale jsem vždycky ráda za tu výbornou, je hrozná konkurence a Charlottka není z žádného známé chovky, brala jsem si ji s tím, že ji budu mít hlavně na hony, a že bude zdravá, což nám zatím vychází.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:01
- Nahlásit
bilksa
bodejť
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 12:24
- Nahlásit
No tak to já se raději nevyjadřuju, naše úspěchy skončili ve štěňatech na Panské Líše VN1 z jednoho
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:17
- Nahlásit
No ale to v posudku nemáš, že jste byli samy...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 13:35
- Nahlásit
bilksa
Nemám, ale já to vím, takže to mi snižuje tu radost - ale zase máme první a jediný pohárek.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:26
- Nahlásit
Chachá, tak máme veverky! Ne tedy na plný počet, ale máme! Snížené známky jsme dostali za : Chůzi u nohy na vodítku (u mé ženy a psa standartní problém)- tahala. Další byla za aport z vody, vše bylo super až na to, že si nerozuměly holky a při předávce jim to upadlo na zem. A pak ještě - a to jsem v pravdě i trochu čekal - aport pacek. Při návratu to prý vyplivla metr před Blankou, ale nakonec to donesla. Nevím jestli jsem něco nezapoměl, ale moc jsem taky nerozuměl, zrovna jsem seděl v autě na dálnici. No každopádně prý už všechny ostatní případné zkoušky dělám já
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:30
- Nahlásit
o a prý tam celý den leje a leje a leje, tak to měly pěkný, asi jako ty Zuzko....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2009 14:39
- Nahlásit
Mira A
Tak gratulace Brůče i manželce.
|