Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:17
- Nahlásit

Zuzana T Jsem to překoukla - taky gratulujeme Lexy k narozkám - byl mejdan??? Vyhoď tu otravnou tetu a hurá na to..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Kdyby to šlo,ta už jsem jí vyhodila dávno,mrchu.
Fotky jsou krásné,tak mne napadlo,že z tohoto vrhu jste jedinní,co pracujete.
Ty louky,co jsi viděla jsou pole,naštěstí obdělávaná a za tím je sad.Okolí Botiče je chráněnné,tak zatím žádná výstavba nehrozí.Ale už jsou samozřejmě pokusy,psaly se petice,byla občanská jednání.No zatím jsme to ustáli.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:33
- Nahlásit

Zuzana T No je fakt že se z nikým nepotkávám - a na výstavě taky ne, jenom s tím jedním pejskem na tom KOnopišti, ale pán nevypadal že by ještě někam chtěl jet . Ale třeba se taky někdo teprve připravuje a pak vyrazí do útoku o Cacity
Jo psala jsem Ti mejlíka.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:37
- Nahlásit

Zuzana T
Vlasta

My s Brucou jsme jedinni z celeho vrhu B co vubec neco delaji. Ostatni ani prd. ani jedna vystava nic... a nekteri si pry jen od Lady koupili psa a uz o nich neslysela. Skoda. Doufam, ze na tom budeme lip

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:48
- Nahlásit

Mira A Hele zase nemáte vrhovou konkurenci a jste nejlepší - to je taky dobré ne????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:51
- Nahlásit

Mira A
Leadě se povedly áčka -tedy myslím tím,že tam má super lidičky,v béčku jsou jen nějací Antošící.
Vlasta
máš odpověď

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:59
- Nahlásit

Vlasta
No to sice jo, ale premysleli jsme uz kolikrat, jak ti ostatni Brucino sourozenci asi vypadaji, takze nemame srovnani no.
Zuzana T
Jojo antošíci museli Ladu o víkendu zklamat, když se dotazovala na výstavy letos. rikali jsme ji, ze nic nebude. Ze budou prckove, kdyz se zadari a pak na podzim zkousky, kdyz se stihneme pripravit. Vystavovat budeme nejdriv pristi rok. No a pak jsem ji jeste rikal, ze jedeme na Alber, tak statecne prohlasila, ze se prijede podivat na vikend. Trvala na tom, ze je to pohoda, i presto, ze bude akorat po sestinedeli. Myslim, ze byla jedina kdo tomu v ty chvili veril.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:01 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Prave jsem donahral, navzdory pomalemu pripojeni na byte, prvni fotky z vikendu, z vychazky s Caritou. Pokud chcete jsou tady

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:07
- Nahlásit

Mira A
krásné fotky,nejvíce se mi líbí ty v pohybu a výskoku.O takové se snažím už dlouho,ale nedaří se mi - asi je to malým foťáčkem a rukama,těma hlavně.
Carita vypadá v postoji moc pěkně,škoda,že je od bláta.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:19
- Nahlásit

Zuzana T)
Díky za pochvalu. To víš, lítaly po poli, sdělaly se jak čuríci, no tak se pak ještě opláchly aby byly čistější a stejně se zase zadělaly na cestě domů. Večer jsem pak Bručánka vykoupal a vypadala jako medvěd. Ty fotky teď dělám, tak snad by ještě během večera mohly být. Nebo snad zítra... každopádně je tam jedna úžasná fotka Blanky jak se s ní přetahuje o plyšáka. Tu ti snad pošlu hned...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:26
- Nahlásit

Mira A Moc pěkné fotky, mě se líbí ty ve vodě. A Tvoje žena se dvěma psama coby indiánská babička - to měla co nést..

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:28
- Nahlásit

Vlasta
V Praze se najdou různá zákoutí, která by člověk nečekal třeba :
http://zufrik.rajce.idnes.cz/2009_03_13-Podel_Roky tky/
http://zufrik.rajce.idnes.cz/2009_02_15-Prokopske_ udoli/

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:29
- Nahlásit

Vlasta
Ona chtěla abych jí takhle vyfotil na památku, celý týden takhle běhala po naší vsi a okolí. S mladší na zádech a dvěma psy po boku. Spousta lidi se ptala, jestli je Carita štěně! od Broock... Jsme valili oči... A jedna sousedka si myslela, že jsme si přivezli pejska, proto aby dělali štěňata. A jak byli všichni překvapení, když zjistili, že je to Brůči mamina

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:29
- Nahlásit

Fotky jsou moc pěkný, překvapilo mě, jak je Brůča oproti Caritě velká.

Tady jsou si holky hrozně podobný:

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:32 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T
Tohle je ta fotka o ktere jsem ti rikal.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:36
- Nahlásit

bilksa
Ono to z těch fotek tak nevyzní, ve skutečnosti je ten rozdíl markantní, byli jsme byli s Blankou překvapený. Faktem je, že se Brůča pohybuje svojí výškou na horní hranici standartu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:38
- Nahlásit

Mira A
Super fotka!! Čím fotíš??

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:42
- Nahlásit

bilksa
Zrcadlovkou. Ale neboj taky toho spousty zkazim...

Zuzana T
Člen
- Nahlásit

Mira A
pěkné,Blanka vypada,že i vrčí

EvaK
Člen
- Nahlásit

škola Kynolog zve na Víkend pro retrievry plný praxe i teorie – lovecký výcvik (aporty dummy, zvěře, vlečky, slídění atd.), příprava na výstavu, zábavné soutěže a další. Přednášky na téma přirozené chování, psí instinkty, zdraví, využití retrievra. Pro všechna plemena retrievrů bez omezení věku nebo původu (i bez PP). Termín: 26.-28.3.2010 Heroltice u Tišnova. Podrobnosti na http://skola.kynolog.cz/content/view/65/36/

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:45
- Nahlásit

Mira A
Jooo, zrcadlovka, to je můj sen...

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:46
- Nahlásit

Zuzana T
Ano vrčí, uhádlas

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 20:51
- Nahlásit

bilksa
No to jo, ale to je jen první polovina, tu druhou ti dělá dobrý objektiv. Takže suma sumárum, koníček za všechny prachy.
A pak zjistis, ze na to nemas bunky a oko a je to v haji. Ale co já to delaám pro radost a ne pro obzivu.
Tohle je snad jediná fotka, kde jsem jak fotim, od kamosky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:02
- Nahlásit

Mira A
týýý jo,takové dělo,no to já se svým mini kapesním foťáčkem nemám šanci.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:06
- Nahlásit

Mira A
No jo, na to si asi nikdy nenašetřím. To bude další z mých nesplěných snů...

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:21
- Nahlásit

bilksa
Zuzana T
Stal jsem se obětí vlastního koníčka....
Ale co každej má přece nějakého koníčka....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:26
- Nahlásit

Mira A
JJ Eva H. je na tom stejně,furt něco o fotografování studuje,jen na to má málo času,pejskové jí ho seberou víc.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 21:36 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T
Jj já vím, je to vidět

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:10
- Nahlásit

Mira A
Stal jsem se obětí vlastního koníčka....
No přece každej je nějak ujetej ne???

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2010 07:19
- Nahlásit

Vlasta
Tak tak, ja to rikam furt...

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání