Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 21:47
- Nahlásit

Zuzana T
Buchty

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 21:58
- Nahlásit

Pcha, to jsou otázky

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 22:00
- Nahlásit

Ketrin
Ještě nejni zaběhlá

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 22:01
- Nahlásit

vypadáme snad na to že oblibujeme cereálie?? - vždyť nás zná

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 22:09
- Nahlásit

Ketrin
Asi podle sebe,soudím tebe

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2010 22:14
- Nahlásit

Hihi,já to věděla

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 08:11
- Nahlásit

Já jsem teda pro kus masa, ale buchtama taky nepohrdnu. Jak se můžeš ptát na cereálie, jsme snad králíci či podobná zvířátka??

Svačinářka je vždycky nejoblíbenější, tak si to chytla dobře.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 08:23 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zdar! Co se tu deje? Nejaka revoluce? Budu si to muset precist jeste jednou...

Jinak vikend byl opet kratky, i presto, ze jsem zustal i v pondeli v Plzni ( zubar, ockovani). Ted se pomalu rozkoukavam zase v praci a nejak mi to dneska neba. V patek a v sobotu jsem si kratce uzil pritomnosti Carity - maminy Brucidla, nez si ji s sobotu odpoledne odvezla Lada. Tak me taky napadlo, ze by bylo hezky mit dva psy doma. Delali jsme nejaky fotky a je sranda, jak je Bruca chvili podobna Carite a chvili Svenovi. Ale na fotce, kde sedi vedle sebe a mzouraji do slunce, jsou, jako by si z prdky vypadli... Az je zpracuju, tak se pochlubim. Predevcirem jsem Brucu vykoupal (poprve od listopadu ) a moc nadsene se netvarila. Ale je zase jako misanek vonavej... A je to vobluda vobrovska a chlupata, musime ji ostrihat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 08:51
- Nahlásit

Ty jo, my jsme se taky celou zimu nekoupali a zatím ani nehodláme, necháme to až před výstavou, i tak se mnou zas dva dny nebude mluvit. I když už jsme to vylepšili - taťka kvůli psům udělal přípojku na teplou i studenou vodu to kotelny, z té natáhneme hadici a koupeme nad kanálem, přece jenom je to lepší, když ji nemusím rvát do vany...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:33
- Nahlásit

Mira A
Přečti to a hlasuj, i když už jseš přehlasovanej. Ještě na Vlastičku se čeká.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:54
- Nahlásit

jana33
To je jedno, ze jsem prehlasovanej, pac ja jsem stejne pro a tudiz muj bezvyznamny hlasek v teto damske presile stejne pouze potvrzuje celkovy vysledek.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:19
- Nahlásit

Ahojte, právě jsem dorazila z Prahy a to tedy koukám, jasně že souhlasím a vůbec nechci žádnou funkci - klíďo si je rozdělte - já to pak budu jenom kritizovat to bude nejlepší

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:21
- Nahlásit

Jo a fotky z víkendu jsou úžasné a kdo by se chtěl podívat má je Eva Śípová na www.retrivri.cz a další jdou na www.dummysport.cz
Greeny je tam mockrát, ale byly celkem 3 zlaťáci tak je to špatně poznat kdo je kdo.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:48
- Nahlásit

OK,tak já to rozjedu
Fotky krásný

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:54
- Nahlásit

Vlasta
Parada.... ted jsem vsechny fotky zhltnul, ke kaficku po obede...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:19
- Nahlásit

Jsou šikovní co?? Eva říkala že nafotila 800 fotek a nechala 300 ale mají je fakt krásné, ty pohybové nemají chybu.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 13:24 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Vlasta
Taky na to maji 'vybavicku' Ale samozrejme tou to nekonci, taky se s ni musi umet....

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 15:10
- Nahlásit

Tak jak to vypada s tim vasim fejsbůůůkem???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 15:53
- Nahlásit

zdar - ještě jsem se ani nekoukla.Dneska u nás byla teta migréna a začínám teprve žít.Taky mně čekají manželovi daně,tak už mám náladu dopředu pokaženou.Ach jo.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:17
- Nahlásit

Tak jsme dneska byli po zimě poprvé cvičit a Fanča málem dostala amok Než jsme došli na louku,tak mi snášela všechen bordel z okolí, pak lítala jak magor, dělala mega oblouky, se vším třískala, prostě mimozemšťan. Tak když budeme každej den cvičit,tak možná za měsíc by se mohla uklidnit a začít vnímat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:31
- Nahlásit

jana33
nojo jaro je tady
My máme dneska radost - Cathy došel Veterán šampion a Lexy se včera ve zdraví dožila dvou let.Za to dneska byla ale málem po smrti neboť hodovala na lidském ..... .

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:37
- Nahlásit

Zuzana T
No jo, má vkus, holka...

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:40
- Nahlásit

jana33
Já čekám, až mi přijdou bažanti, ale moc nadějně to nevidím - není to s ní snadný. Chvíli šlape jak hodinky, ale pak se najednou sekne, moc dobře ví, co po ní chci, ale prostě to neudělá. Zatlačit na ni vůbec nemůžu, to už je úplně hotovo. Jenže po dobrým to taky nejde, prostě zásek...

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:44
- Nahlásit

Zuzana T
Lexa má chutě.... I ty my známe u Brůči ...

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:45 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Zuzana T
Tak že Lexy gratulujem

bilksa
Fany je prostě po té zimě nadržená, ona už mi poslední dobou snášel i doma věci, prostě se nudila a teď jak zjistila,že se bude cvičit,tak to prostě psychicky nevydržela a zbláznila se já mám zvěř na mrazáku,ale chci právě aspoň ten týden dva počkat, až se trochu vyřádí a uklidní. U kamaráda mám ve stodole usušený králičí kožky včetně hlavy a paciček,tak je přidělám na kilový dumíky a bude se trénovat s peřím i srstí

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:54
- Nahlásit

Uz jste videli Evicky P. stenata?
tady jsou

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:54
- Nahlásit

My jsme měli po víkendu včera leháro a dneska byla celá louka Greena - jak roztál sníh tak jsou všude obr kaluže a to je panečku něco na něho - musela jsem taky koupat, přišel jako prasátko. Zuzko dneska jsem zase jela okolo - zase na Tesco se vzorkama. Tak jsem koukala že naproti máte celkem velké louky, oni když jsou stromy zelené není to z té silnice vidět. To bych v Praze snad ani nečekala - no oni to tam brzo něčím zastaví ) u nás už se na loukách za městem kam chodíme začínají stavět rodinné baráky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 18:56
- Nahlásit

Mira A Ti jsou krásní a jsou běloučcí - závidím - běluhy se mi moooc líbí.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:02
- Nahlásit

Mira A
Sleduju každej den

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2010 19:04
- Nahlásit

jana33
Já taky, já taky....

Vlasta
Mě taky, mě taky...

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání