Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 19:29
- Nahlásit

To jo, zamilované ano, ale jak bude úspěšné, těžko říct.... Doufám, že se nám povede složit alespoň lovecké zkoušky, když už výstavně úspěšné nejsme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 19:35
- Nahlásit

bilksa
Ale nepřeháněj,je zdravá,šikovná,má výbornou povahu,která se dědí,na výstavách jste většinou výborné a navíc pořád rostete do krásy.Co víc si od fenky přát.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 20:02
- Nahlásit

bilksa1.5. je asi taky dobré - to jsou Greenovi nepraví sourozenci. Dceři mojí kamarádky se 5.5.2008 narodila holčička a já ostuda si to pamatuju jenom podle Greena takže jsem mohla zamachrovat s přáníčkem. Jo a ještě jsem se dívala 6.6. je Pedro a ne Bruce s Brigittkou, ale neva ten je taky úspěšný

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 20:38
- Nahlásit

Zuzana T
Je fakt, že zatím to je s ní všchno skvělé.
Vlasta
Já si taky pamatuju kamarádky svátek jen podle toho, že má narozenini moje druhá fenka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 07:19
- Nahlásit

Ahoj - co je jste nemocný??? Vždycky před výstavou tady bývá horečná aktivita a teď nikdo...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 08:15
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj,nejsme,mám dost práce tady i doma
Včera jsme pucovali koberce mokrou cestou a ještě jsem měla neplánované stříhání jednoho zlaťáka.
Co se týče výstavy tak mám smíšené pocity,ještě nevím odkud ráno vyjedu,jestli z domova nebo z chaty.Záleží jak se rozhodne páník,kde bude.Když z chaty tak musím dneska koupat a balit a v pátek na chatě hlídat čubu,aby se příliš nezprasila.
Navíc podle předpovědí bude hnusně,tak mi to kazí náladu.
Ještě musím sehnat dortík pro Cathy má v sobotu narozky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 08:49
- Nahlásit

Ahoj!! Včera jsme byli cvičit na zkoušky z vodní práce - Charlotte to celkem šlo, jen slídění v rákosí musíme dotrénovat....

Bohužel mě ale v pět ráno vzbudila a až do teď asi čtyřikrát zvracela, ach joooo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 08:50
- Nahlásit

Zuzana T
No teda Ty máš úkolů... já budu koupat dneska aby se to ještě trochu slehlo. Jinak já sice jedu z domova, ale pořád se nemůžu rozhodnout v kolik vyjet a s tím počasím mě to taky štve - nevím co na sebe. Kdyby pršelo tak kostýmek bude strašný, v riflích jet nechci a mám pocit, že nic jiného ve skříni nemám. Měla jsem připravené tabákové 7/8kalhoty a košili - tak to asi bude na Boleslav.
Včera jsem byla na akupunktuře a napíchla mi bod žaludku, který je noze na druhém prstě asi 2mm od konce nehtu. Myslela jsem, že umřu, bolelo to jako čert! Tak jsem s ní debatovala co a jak a prý je to na zklidnění ( žaludku ) a taky mě samé. Tak jsem jí říkala, že to asi funguje tak, že si řeknu: ještě jednou budeš vybuřovat a píchnu tě zase do nohy.... docela jsme se nasmály.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 08:51
- Nahlásit

bilksa
To si asi v tom rákosí našla něco dobrého ne?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 08:55
- Nahlásit

Vlasta
,dobrý.No Petr právě říkal,že ty jehly v nohách hrozně bolely.
bilksa
Hm,tak to vypadá na nějaký bufík v rákosí.Ale můžete mít také tu virozu,co my- sleduj jí.Dej si dietku a smectu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 09:01
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to mu fakt věřím, napřed jsem ji podezírala, že mi to píchla přímo pod nehet a pak jsem se jí ptala, jetsli je nějaké bolestivější akupunkturní místo a říkala, že klenba nohy. Mě ta boule na ruce skoro nebolí, píchá do boule a tak je plná něčeho co necítím - ale včera s tou nohou to byla síla. Takže jdu zase ve středu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 20:43
- Nahlásit

Tak jsem celý den Charlottku pozorovala a asi si fakt dala nějaký bufík v rákosí - ráno blinkala asi třikrát a od té doby už nic. Jsem totálně zničená - v sobotu máme na cvičáku výstavu voříšků a psů bez PP, tak jsem byla síct cvičák, hrůza....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2009 21:07
- Nahlásit

bilksa Jo to my máme traktůrek, ale pak to hrabeme - taky fuška.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 08:12
- Nahlásit

Tak na traktůrek nemáme, ale už máme alespoň sekačku s pojezdem do loňska ještě nebyla.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 09:01
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
Dobré ráno.To počasí je hrozné,Vezu si na zítřek pláštěnku a dvoje boty.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 12:27
- Nahlásit

Ahoj!! My máme krásně - u nás je téměř azuro, ale na zítra pořád hlásí hnusně, tak to asi přijde.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 12:53
- Nahlásit

Zuzana Tbilksa O těch druhých botech taky přemýšlím a pořidila jsem za 499 v Hervis sportu červenou nepromokavou bundičku (ale krátkou)( chtěla jsem zelenou a neměli). Mají dobré pláštěnky za 199 a jsou až na paty, takové ty netrhací a mají různé barvy. No zatím jsme si pláštěnku nepořídila, ale budu o tom uvažovat. Ještě jsem nevymylsela co si obleču.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 13:29
- Nahlásit

Vlasta
Beru černé jeans,sako a světlé tričko buď s krátkým nebo dlouhým rukávem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:09
- Nahlásit

Zuzana T Já mám jenom modré jeans a je mi blbé v tom jet - asi budu muset volit pláťáky- i když teď jsem si vzpomněla černé taky někde mám, ale lepí se ně strašně chlupy - budu jak plesnivá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 14:11
- Nahlásit

Koukám, že se to na té přední stránce vůbec neposunulo dopředu, když jsem tam vložila přípěvek..

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 19:01
- Nahlásit

Tak zítra budu držet palce!! Koukejte jim to tam nandat!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 19:47
- Nahlásit

bilksa
Spolehni se

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 20:32
- Nahlásit

bilksaPočítá se za nandání i VD?????? Jestli jo tak se taky spolehni

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2009 21:17
- Nahlásit

Vlasta
Ale jdi, určitě už bude min. výborná, věřím tomu!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2009 19:19
- Nahlásit

bilksa Tak tedy splněno - máme VD fakt. Posudek máme: světlý pes dobré velikosti, pěkná srst, mohl by být štíhlejší, mohl by mít silněkší kostru a pevnější, potřebuje osvalit.
No co dodat..

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2009 22:26
- Nahlásit

No je fakt, že k tomu není ani co dodat... Ach jo, to mě fakt štve, držela jsem vám palce.

Já jsem měla úspěšný den s druhou fenkou - německou ovčandou. Byli jsme na výstavě voříšků a psů bez PP a vyhrali jsme psy bez PP nad 40cm v kohoutku, a pak i BIS. Když už Charlottka není výstavně úspěšná, tak s Britou si to vynahrazuju, protože vyhrává téměř pokaždý. Vtipný, no.....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 10:43
- Nahlásit

bilksaTak to gratulujeme - alespoň někdo má radost!!!
Ani nevím jak přesně dopadla Zuzka - viděla jsem ji, že stojí mezi výbornými při zadávání pořadí, ale pak už jsem si nevšimla jak dopadla a ani jsem s ní potom nemluvila. Byla jsem znechucená sama ze sebe - přestože mi Zuzka předtím říkala, že ho nemám vystavovat v pevném postoji, tak jsem to zkusila a dopadlo to....... to samé na mě v závěru od kruhu volala chovatelka. Nééé, já jsem sit o chtěla vyzkoušet, protože ve volném jsem to zkoušela dělat všechny výstavy předtím a taky mi to nešlo.Potom jsem se dívala na všechny třídy psů co šly po nás a sledovala jsem hodnocení rozhodčí - dívala jsem se z jejího pohledu - ale nějaké ponaučení z toho nemám. Vím jak ten pes má stát, ale neumím u sebe vidět, že stojí špatně.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 14:47
- Nahlásit

To znám. Taky jsem si musela vyzkoušet všechno a do dneška pořádně nevím, jestli stojí dobře - všichni nám chválili volný postoj a na Hluboké mi rozhodčí vynadala, že moc zvedá hlavu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 20:34
- Nahlásit

bilksaJj, asi jsem na to kopyto a nenaučím se to nikdy. Ale zase mi dneska Greeny pěkně cvičil a to jsem mu koupila v Oslavanech nové dummíky a WT vodítko, tak drahé, že mi málem vypadly oči z důlků ale protože jsem to zjistila až při placení bylo mi blbé ho vracet.Je z kulaté kůže jako výstavní a stálo 200Kč Přitom v Praze jsem kupovala podobné 1,2m s karabunou a stálo 120Kč a toto je výrazně kratší a jenom se smyčkou. No nic - budu si dávat záležet, abych ho neztratila - měla jsem tam potřebu se odreagovat a udělat si radost tak měli stánkaři kšeft. Zuzka se dneska ani nezůčastňuje - nezůstala v těch Oslavanech???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2009 21:35
- Nahlásit

Vlasta
bilksa
Čauky,přijela jsem až dneska odpoledne.Byla jsem přes noc ve štěňátkově.
Lexy byla výborná,ale nebyla typ našeho rouhodčího.Preferoval nižší podsaditější feny.Lexy nebyla ve své kůži a na závěr- v 18 hod byly teprve soutěže/ čekaly jsme,protože Sofie od Hubíků sotěžila a vyhrála BIS junior/,začala bouřka a i ta nám způsobila panickou hrůzu ze hřmění.Mám vážné obavy,že se to už nespraví a že jeden kreténský pyroman mi odrovnal fenu.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání