Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:01
- Nahlásit

Ne ne, žadná chybka, jsme přibuzní asi z 5. kolena Jen to na těch Vlčích loukách sekaj tak rychle .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:28
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
No to koukám - kolik je mezi tvým a tou fenou rozdíl ve věku? Tedy za jak dlouho se dá otočit abeceda??

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:37
- Nahlásit

? 3/4 roku

Mira A
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:51
- Nahlásit

Zuzana T
Oni jsou kamaradi s tim majitelem te Wekry, jsou to prvni stenata po jejich psovi a navic oni sami jsou zatim bezdetni, takze suma sumarum, ani se jim nedivim, ze to tak prozivaji. Jsem na ty drobky zvedavy. Bastiena znam, a Wekru jsem taky nekolikrat videl.
Mimochodem, na Albrei se jiz u psu zacina projevovat unava, Bruca pry leze do vody a z vody jak pred chcipnutim a ten bazant ji dneska pro zmenu nebavil. Ted budou mit zbytek dne volno a zitra take, aby v patek mely holky dost sil a nalady na veverky. Tak uvidime.

Mira A
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 12:53
- Nahlásit

Vlasta
No oni co vim, tak chovaji vsechny druhy retrivru, maji nespocet fen, takze to tam asi fakt jede jak na bezicim pasu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:01
- Nahlásit

Mira A
To je naprosto normální průběh,ještě si také musí dávat bacha majitelé kluků,aby nedošlo k nějakému poňafání.Ta únava a nervozita se koncem týdne už projevuje.Neboj zítra si oddáchnou a v pátek budou holky jako rybky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 13:50
- Nahlásit

Mira A
Jo já vím, ale je to pokud dobře počítám 30 vrhů do abecedy za 3/4 roku - to je mazec! Na 6 druhů retrieverů 5 vrhů průměr na jeden druh, některých se tolik neprodá tak u zlaťáků a labradorů více - to jsou stále ve štěňatech.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 14:06 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No možná to tak nedělají,ale správně podle ch.řádu má mít každé plemeno retríevera svojí abecední řadu.Ale viděla jsem,že se tak všude neděje.
Já myslím,že to je chyba,přepočítali se a dali znovu W dalšímu vrhu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 14:35
- Nahlásit

Zuzana T
No jo máš pravdu - teď jsem si vzpoměla, že na kamarádčinu chovku si její známá odchovala vrh jiného plemene a štěnda byli taky od A. Kdyby to byli labroušci byli by už od C.
Dneska mám poslední 10tou akupunkturu - už další fakt neplatím, bouli mám pořád. Ale zase změnou stravy je mi lépe, takže něco na tom bylo - akorát peněz to stálo nadmíru. Ještě tedy budu brát nějaké bylinné přípravky na vyčištění organismu a potom už budu mladá a krásná
Nějak se mi nezdá Kejsi, je takový nějaký smutný, nekulhá,ale chodí tak, že je jako strašně unavený nebo co??? Teď mě napadlo, že si asi vydrápal klíště z tváře a tak přemýšlím, jestli nemůže mít boreliozu - on proti ní není očkovaný. Tedy následně jsem mu to prohlídla a desinfikovala a nic jsem nenašla, ale asi to bylo klíště - on si normálně nic nedrbe, tak fakt nevím.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 14:47 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit

Já bych neřekla, co vím týden před se narodila Ubu z V.L. a kdyz jsme tam byli, měli troje ruzně starý štěňata gr.
Že by 3/4 roku neměli zlaťáky není možná

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 20:46
- Nahlásit

Myslím, že to opravdu otočí - kdo to neviděl, neuvěří. Je to fakt šílenost. Prostě fabrika.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2009 21:25
- Nahlásit

Musím Vám říct, že mám zase náladu pod psa - tedy doslova - tak jak jsem byla nadšená jak Greeny pěkně cvičí, tak dneska to byla katastrofa.Doufám, že si jenom vybral svůj špatný den a v sobotu to výrazně zlepší.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:03
- Nahlásit

Dobré ráno, dneska nikde nikdo??? Zuzko co migréna?? Před chvílí jsem se dívala na tlak - letí dolů od včerejška... a to má být krásný víkend - asi nebude.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:24
- Nahlásit

Dobré ránko!!
Nic si z toho nedělej, že Greeny nepracoval - my máme jednou všechno dobrý, podruhé zase špatný. Moje chovatelka mě vždycky uklidňuje, že jsou to mladý psy a ty prostě nemají vyrovnaný výkony, je to jen otázka náhody.

Jinak už na víkend hlásili přeháňky - má přijít nějaká studená fronta.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
No samozřejmě,že to má palice zaregistrovala - od úterka do středy nepřetržitě..Dneska to vypadá,že už budu mít klid.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:43
- Nahlásit

bilksa
No tak to je pešek - na WT jsem zakoupila zelené letné oblečení - nemám zel.bundu nepromokavou. Asi se vrátím do Hervisu pro tu zelenou pláštěnku....
Před chvílí jsem o tom telefonovala s výcvikářkou - taky říkala, že to mohl být momentální výkyv,že připravený je tak ať se nehroutím. A pokud vypadnu tak to taky přežiju - prý se stává i jí - tak tedy budu věřit, že jo...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:45
- Nahlásit

Zuzana T
To musí být dost náročné být s tetou migrénou v práci co? Mě je občas pouze špatně, na migrény netrpím a hlava mě bolí více tak 2x do roka třeba 2 dny, takže proti Tobě nic moc...

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:46
- Nahlásit

Vlasta
Dobré ráno, asi nebude.... bilksa ma pravdu, ja tu strechu snad nedodelam....

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:47
- Nahlásit

Jasně, v klidu. Zkouška je od slova zkusit. Já jsem smířená s tím, že vypadneme, takže doufám, že budu v klidu. Chci to Charlotte co nejvíc usnadnit, tak nesmím být nervózní.

Jinak mám i dobrou zprávu - včera mi začala spárky a 0,5kg dummíka předávat do ruky v sedě. Bažanta, ale zatím nepředá, tváří se, že je na ni těžký. Zuzko, nevíš, co s tím??

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:50
- Nahlásit

bilksa
Jojo bazanti ... to je ted oblbene tema. Dostal jsem hlasku, ze si holky z Albere vezou kridlo na trenovani...

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 08:59
- Nahlásit

U mě je to téma dost aktuální, protože se chystám 11.7. na SZVP...

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:04 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

bilksa
Budu drzet palce, taky bych se k nim chtel jednou dopracovat. U nas je vsechno trosku zpozdene. To vis prace, rodina, stavba a jeste do toho vycvik a zkousky s milackem...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:05
- Nahlásit

bilksa
NO vidíš - první vlaštovka úspěchu. Ale co s bažantem neporadím - a těžšího dummíka - já mám i 1kilové.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:08
- Nahlásit

bilksa
Kam jedeš na ty zkoušky??

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:09
- Nahlásit

Mira A
To chápu - já jsem teď taky v kalupu a to nemám rodinu. Nemám hotovou nejtěžší zkoušku, do toho máme hraní s kapelou a navíc nové volby do výboru na cvičáku. No jdu to fakt jen zkusit kvůli taťkovi - chtěl by si Charlotte vzít v září na hon na kachny a náš hospodář ji tam bez zkoušek nepustí. Takže nejdu vyhrát a ani udělat v první ceně, jdu to prostě zkusit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:38 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Ale ty jdeš na vodky,takže žádný bažant.Nejsem ten pravej rádce,ale asi bych ji stále opravovala- tj,když pustí,tak jí bážu dát do mordy s povelem drž a ustupovat dozadu až tam,kde má bážu předat,pak hodně chválit.Snad bude Charlotka hodná a přestane na zkoušce blbnout.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:40
- Nahlásit

Já vím, že tam žádný bažant, ale s kachnou je to stejný. Navíc kachny na cvičení nemám - musím cvičit s bažantem. No vydržím do zkoušek, a pak se uvidí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:43
- Nahlásit

bilksa
Ale kachna jinak smrdí a někteří k ní mají ze začátku odpor,být tebou,nějakou si seženu,aby jí pak ten pach nezaskočil.Nebo alespoň koupit pach kachny a napachovat jí velký dumík.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:52
- Nahlásit

My cvičíme s chovatelkou dvakrát týdně na kachnu, a já pak mezi tím na bažanta. Takže na pach by měla být zvyklá. Jen má u obojího problém té váhy, ona všechno přinese, ale pustí. Tváří se chudinka, jako když to prostě nemůže unést...

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2009 09:59 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

bilksa
Jestli ti to donese a pak pustí pod nohy,nebo s tím vyleze na břeh a pak vyplivne, tak potom ti asi každej poradí to co ti říkala Zuzka, ostatně to radila cvičitelka Jindra holkám na Alběři (říkala mi to včera žena do telefonu) cituji Zuzku: 'když pustí,tak jí bážu dát do mordy s povelem drž a ustupovat dozadu až tam, kde má bážu předat,pak hodně chválit.'
Taky jsem to tak dělal, dle rad ostatních.... Tedy ne s bažantem, ale s jinými dumíky a pomůckami.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání