Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 10:56
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko taky jsem se dívala že když je Dewmistka tak jsem to srovnávala s Greenem a v mládí taky byla nohatá žížalka....já pořád chodím okukovat Svenovi fotky a porovnávám to s tím svým - jakože Greenovi je tolik a vypadá tak a Sven tehdy vypadal tak - ale zdá se mi že Sven je na tom lépe -)

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:09
- Nahlásit

Vlasta
Ten název vyšel vlastně od Zuzky , říkala to po výstavě v pizzerce, když jsme tam tenkrát měli sraz. Nám se to líbilo, tak jsme to použili. Pamatuješ Zuzko?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:11
- Nahlásit

Vlasta
Sven je z trochu jiné krevní linie ,hodně se u něj projevil otec Rugger.Pořád ho nesrovnávej a neměj depku z momentálních neúspěchů na výstavním kolbišti,všecko příjde.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:13
- Nahlásit

Mira A
JJ,to byla oblíbená fráze mé maminky.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:13
- Nahlásit

Vlasta
O děkuji, děkuji. Byli jsme tenkrát v takové pěkné euforii, neboť to byla vlastně naše první výstava ve třídě mladých a hned takový výsledek. Prostě amatéři měli trochu štěstíčka. A sedláci brambory ..

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:31
- Nahlásit

Vlasta
My jsme s Blankou nedavno zustali doslova civět na fotku Brůči babičky z tátovo strany Nelly, jako by jí z prdky vypadla Bylo to vlastně na popud Evy P. která nám to říkala, když nám jí stříhala, že je to celá babička. k vidění zde nebo zde a nebo zde

Zuzana T
Sousta lidí nám už říkala, že bude lepší až bude starší, že dospěje a doroste do těch správných proporcí. Prostě ona není ten typ, co je hned od štěněte výstavní borec. Tak uvidíme, Faktem je, že ve všech posudcích nemáme žádnou výtku, až na ten nešťastný pohyb na klubovce letos....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:37
- Nahlásit

Mira A
Ale fakt to je dobrý, ty články jsou pěkně a čtivě napsané, i trému přiznáváš to je mi sympatické, protože to dělá málokdo...
Zuzana T
Zuzko, já vím...ale stejně mi to nedá...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 11:37 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Mira A
JJ je hodně podobná babce,to má Evička pravdu.Máš info z Albeře,jak tam všichni válčí?
Jinak s pohybem také u Lexy zápasíme.Když to trénujeme,tak běhá klidně vcelku s hlavou nahoře.V Kruhu a spesiálně,když se předvádí sama v pohybu,tak kraví.Díky pohybu jsme také lépe nezabodovaly u Woodcock,což mě opravdu moc mrzí.Má od ní jinak bezchybný posudek.NJ také potřebujeme čas.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:03
- Nahlásit

Vlasta
Ja to pisu tak nejak jak mi to napadne, ale jak se ty vystavy opakuji, tak se i ja zacinam opakovat, takze tentokrate jsem to vzal hodne z kratka. Ale diky moc. A s tou tremou je to tak, že rano pri odjezdu na vystavu jsem schopen do sebe dostat akorat tak to kafe...

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:14
- Nahlásit

Zuzana T
Nějaké kusé informace z Alběře mám : V podstatě se to tam rozdělilo na dvě skupiny, jedna co už tam min, jednou byla a vede je Evička P. a druhá se začátečníkama, která je vedená jinou cvičitelkou. První den po příjezdu se lidi, kteří s námi seděli večer u Bezdreva u vína po klubovce, nejak nemohli rozpomenout odkud že ta Blanka s Broock jsou. No a výcvik samotný byl dvě hoďky dopoledne a pak volno a odpoledne nějaké soutěže s pejskama. Výcvik je dle názoru Blanky dobrý a hodně 'dává' hlavně ponaučení v metodice vedení psa. V podstatě ti pejsci jsou všichni šikovní, akorát špatně vedení. Ubytování v chatkách vcelku v pohodě a jídlo prý také, ale ty to tam přece znáš ne?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:23
- Nahlásit

Mira A
Takže vcelku klasika,akorát musí být čtyři skupiny po dvou turnusech - cvičí Eva,Jindra,p.Frídl a Zdenka.Ještě ve středu to tak být mělo.Zeptej se příště jestli rostou houby???
Haha,mnoho psů,mnoho lidí- kdo si to má pamatovat ,že?Já si tedy víc pamatuji čokloně,než lidi,ale ze Svěňat znám většinu - jen někdy se mi pletou matky.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:39
- Nahlásit

Zuzana T
Tak houby pry jsou, vcera vecer jsme si telefonovali a mel jsem v primem prenosu jak nekdo zrovna donesl do tabora s houbu, ktera mela hlavu jak talir od polevky. Co se tyce matek svenat, tedy mam ted na mysli tu nasi - Caritu, tak to ma uz za par, (termin ma 22-teho), zrovna jsem se dotazoval Lady K. jak je Carita na tom a pry je vse v pohode. Ti novi prckove uz ale budou od Montyho. Nevim ted, jestli to tak bylo mysleno schvalne - prvoplanovite, nebo jestli se uz Svenovi nechtelo, tak to obstaral Monty...
Jinak je velka skoda, ze o sourozencich nasi Bruci nevime vubec nic... akorat fotku Bruna jsem videl a o Babu mame posledni zpravy z prelomu roku, jinak vubec nic. To je skoda, zajimalo by me jak vypadaji...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:42
- Nahlásit

Mira A
Nene to bylo v plánu - nejdřív Sven a pak Monťas.
No tak alespoň áčkoví sourozenci jsou aktivní,s těmi se můžete vídat.
Hm já to věděla,teď jsou houby a v srpnu zase nebudou - uááá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 13:47
- Nahlásit

U nás už je hafo borůvek, ale houby jsem tedy neviděla... Zuzko co migréna ?? Mě je dneska nějak točivo..

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:04
- Nahlásit

Vlasta
To ja migrenu nemam, ale mam kopr, neboli ku..... odpor k praci
dneska, proto taky sem dneska pisu jak zbesily.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:07
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to jo, ale stejne, Sven uz moc aktivni plemenik neni ne?
Nevis, berou ho veveraci do Blavy na svetak?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

Mira A
To je u nás vždycky,každý nový - zajímavý pes ze začátku kryje víc,pak ho nahradí nový objev.Ale v případě Carity by třetí stejné krytí nemělo smysl.Sveneček můj miláček má po sobě v Čechách myslím dost potomků.Škoda,že se mi nehodí na Lexy.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:28
- Nahlásit

Mira A
Na světovku nevím,možná na tu klubovku před světovkou.Já mám přihlášenou jen klubovku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:29
- Nahlásit

Tak koukám, jak se tady najednou rozjela diskuze... Já se do toho moc zapojovat nemůžu - úspěch na poli výstavním žádný a na zkouškovém zatím taky....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 14:30
- Nahlásit

Vlasta
Kuš,nepřivolávej neštěstí.Já měla tetku migrošku minulý týden 4 dny,ale jak tak koukám na změny počasí budu s ní muset počítat i tento týden.

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:48
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzko, kde konkretne a jak mam pozadat o prilohu k PP? Uz mame plne kolonky pro vystavy. Ja vim, ze na plemenne knize, ale dival jsem se na cmku a tam je hafo kontaktu a neni tam napsano kdo ke komu/jakemu plemeni patri.... Jsem z toho trochu zmateny..

Mira A
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 15:58 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T
Slepy jsem, nevidim.... Uz jsem to nasel. ja furt hrr na cmku, ale prehlidl jsem www.cmkj.info a pani Veru Dvorakovou... takze muj dotaz uz neber v potaz.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 17:05
- Nahlásit

Mira A
šikuláá,našel....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 17:21
- Nahlásit

bilksa úspěchy na poli zkouškovém jsem zahájila dneska v armyshopu,kde jsem zakoupila zelené oblečení .
Zuzana Tnepřivovolávám- já jen, že je mi taky hnusně - a to většinou mám jen když jde tlak nahoru, teď jde dolů a je mi hnusně

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 18:26
- Nahlásit

Vlasta
Taky se chystám ještě něco dokoupit - zeleného oblečení mám dost, ale kalhoty a bundu mám maskáčovou a to se na myslivost nehodí, tak si chci koupit jen zelené.

Zítra jdeme zase cvičit, zase budu smutná z toho předávání.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 18:33
- Nahlásit

bilksa Já jsem si koupila jenom kalhoty a lehké sportovní sáčko bez podšívky - jen na teď - uvidím jaké to bude a pak pořídím hlavně něco teplého. Ještě asi potřebuju pláštěnku a ta jak se mi líbí v Hervisu asi není úplně to pravé - vůbec nevím jaká by měla být. A nebuď smutná - víš jak mu Zuzka píše s výstavama - to se srovná!

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 21:23 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Dyť to znáš, ono se to lehko řekne, ale těžko přijímá... Ale tak uvidíme, ne???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2009 22:04
- Nahlásit

Vlasta
Vytáhla jsi z leknínů ten dumík?
bilksa
Tak přeji úspěšné cvičeníčko.

Mira A
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:08
- Nahlásit

Zuzana T
Tak mam nove zpravy z Albere, houby nerostou, to co jsem psal vcera byl ojedinely nalez. V lese je pry sucho. Dale nas milacek se poprve v zivote setkal s pernatou (bazantem) a tak ho jen ocuchala a nechala byt. Nastesti s packama problem nemame - to jsme zkouseli v minulosti - danci, srnci a kanci nosi pekne. Kraliciho dumika (navoneneho) taky nosi. Tak snad se popere i s tou pernatou. No a jinak tam obsadila jine fence pelisek a sproste ji ukradla hracky, pokud tam neni majitelka pelechu, tak je tam nakyblovana nase Bruca. Takze nas asi ceka nakup pelechu. Holt deka uz ji nestaci. Taky se tam na potkani mazli s kde kym, je to holt pes pritula - canisterapie ji nemine. Psi tam porad mezi se blbnou a konkretne s jednim fletem stejneho veku se dokazi prat vecnost... Prijde mi to jako zpravy z tabora decek a ne psu...
No a je tam pry cca 56 psu na vycviku a taky ze pry ve stredu prijedou z casopisu (tusim ze ) Kvety a budou delat reportaz. Tak si rikam, ze to tam obcas musi vypadat jako v blazinci

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2009 09:51
- Nahlásit

Mira A
Ani nééé,pro stejně postižené to je klídek.Pro nezasvěcené je to malinko ujetá zábava.
Hm- tak v tom bulváru zase kecaj,že v Jižních čechách rostou houby,no snad budou v tom srpnu!
S bážou si Brůča určitě také poradí,jen potřebuje čas.Cathy mi ho brala za letku a flusala pod nohy ještě pár dní před PZ,pak se to díky jednomu šikovnému myslivci zlomilo a teď je miluje.Lexy loni brala,pak začala blbnout a letos jsem jí ho ještě nehodila.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání