Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 21:52
- Nahlásit

bilksa a Vlasta
Take se pripojuji ke gratulaci.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2009 22:33
- Nahlásit

Mira A
´Přehlédla jsem tvůj dřívější dotaz.Ne k chovnosti feny si nepotřebuješ zakládat chovatelskou stanici.K uchovnění posíláš poradci klubu kopie : 2 posudky z výstav po roce věku,DKK ,popř.DLK,tabulky OVVr a origoš průkaz původu.
Až si budeš chtít,jestli budeš chtít založit chovku,tak si vytiskneš žádanku z ČMKU,kde vyplníš 6 jmen a pošleš,pak už jen čekáš,až ti nějaký schválí a na poště budeš mít na dobírku kartičku s chráněnou ChS.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 08:30
- Nahlásit

Vlasta
Gratuluju!! Tak paráda, máte to za sebou. My se ještě budeme snažit do 11. pocvičit a uvidíme...
Dnes jdeme zkoušet klid na stanovišti - máme s sebou čtyři střelce, tak počítáme, že každý dá tak pět ran, no a pak si dáme naše oblíbené slídění s dohledávkou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 11:15
- Nahlásit

bilksa Už jsem to trochu rozdýchala, a musím říct že to fakt nebylo těžké a co jsme tam předváděli byla jenom naše chyba. nakonec šli 3 vůdci a 4 psy ve třídě M - dva psy vedla moje výcvikářka ( vyhrála a s druhým byla třetí) ale to bylo něco měli to fáákt těžké a dívat se na práci těch psů bylo úúúúúúžasné. Ty Ečka jsou proti tomu jesličky. Moc se mi tam líbilo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 12:46 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

To věřím, že to musela být paráda...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 19:48
- Nahlásit

Fuj u nás leje jak sviňa - už jsem použila novou pláštěnku a je celkem nanic - má malou kapucu a prší mi na ofinku

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 20:40
- Nahlásit

bilksa
Ještě jednou gratuluju, mladá je pěkná.a podotýkám, že Šulcek ač - či spíš protože - kokrař neupřednosťnuje jemnější či subtilnější typy, ale jak u kokrů, tak jinde spíš psi se substancí, udělanější, dobře osvalené. A snad se mnou budeš souhlasit, že úroveň goldenů na téhle výstavě byla velmi různorodá...ehm...u několika jedinců jsme si s vedoucím kruhu nebyli jistí tím, co je to vlastně za plemeno (pravda, já mám kokry, on labardory ).Ale ten pes co vyhrál byl pěkný a moc (a paní krásně dojatá).

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 20:49
- Nahlásit

Lucie od Arta
A nevíš,co tam bylo za labroše a kdo vyhrál? A kdy budou výsledky? I od kokrů

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:26 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

jana33
kokry mám...labrouše bude mít vedoucí kruhu, Petr Pražan, napíšu mu o ně, jinak výsledky tak do 14dnů, jsme holt oblastka.Kdo vyhrál, si nepamatuju, u labroušů,jsem hrozná.Kokři:

Oblastní výstava psů Praha Kunratice 20.6.2009

Posuzoval Pavel Šulcek
ČERNÍ A ČERNÍ S PÁLENÍM
Psi třída otevřená
D Wambo Brakemon (Victoria´s Yeti Made in Austria x Hississimo Brakemon)
Feny mezitřída
D Anny Varboud (Cent z Malé Kamenné x Aimy z Dubé)
OSTATNÍ JEDNOBAREVNÍ
Feny třída mladých
Vyloučena Eli Solar Valley (Marco Boy Pepinos x Aneli Solar Valley)
FenY třída otevřená
VD1 Asia Shanti Navaro(Edgar Henry Dobkov x Alex z Černého Slezska)
VÍCEBAREVNÍ
Feny třída mladých
V1,VTM Gama z Blatova (Korund z Blatova x Perena z Blatova)
V2 Nairobi Black Petrs (Gaspar Izomer x Ceria in Blue Black Petrs)
V3 Simply the Best of Spektrum(Number one Spektrum x Always Very Nice Spektrum)
Feny mezitřída
V1, VT, Oblastní vítěz Dixie Blue En (Organ z Blatova x Bonie Blue En)
Výsledky zpracovala Lucie Kolouchová

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:30
- Nahlásit

Komplet výsledky kruhu, tj osmé skupiny, má Petr Pražan a samozřejmě výstavní kancelář, stáhnu je o ně a sepíšu to, ale dřív jak ve středu to asi nebude
ale goldenáři si výsledky opisovaly nebo ofocovaly, aspoň ty by mohly...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:31
- Nahlásit

Lucie od Arta
To já nemyslela,že hubený znamená jemný.Myslím tím,že u nás jsou především silné a velké,mnohdy těžké feny a Charlotka je dobře osvalená, ale jemná ,fenčí..A co jsem viděla posuzovat
některé kokraře,tak si moc nelibovali ve velkých a silných jedincích nebo v případě mého odchvu velkých a hubených.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:34
- Nahlásit

Zuzana T
jasan. No on je ale hodně hubený...jako bych viděla svého kokra, ten je na tom podobně, atlet ala afričtí běžci...akorát Berniemu k tomu ladí i panička, já vypadám,jakože mu to všechno sežeru...Pravidelně odcházím s posudky ala "potřebuje výrazně přibrat".Pes teda

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:35
- Nahlásit

Lucie od Arta
Ježiš 2xD a jedno vyloučení??? Tééda..... Hele u těch fen v mezitřídě,jak může mít VD2,když druhá čuba má jen D?Jseš hodná,jestli budeš mít ty labroše,hoď to na labroše,u zlaťáků to asi nikoho nezajímá
Se divím,že tam nebyla LenkaD,ta do Kunratic vždycky jezdila

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:38
- Nahlásit

Lucie od Arta
JJ Míša a Bernie k sobě patří.No Bernášek není výstavní typ,ale při prási ho vidět je radost.Jemu zřejmě ta atletická postava pomáhá,že dokáže být velice rychlý..Výstavy pověsí na hřebík a bude dělat to,v čem je dobrý.Tvůj kokřík bude také šikula v práci,ne?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:43 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Lucie od Arta
No koukám na ty výsledky,Šulcek to tedy kosil.Chci se zeptat,ještě se v Kunraticích měří výška na prkně a počítají zuby?

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:46
- Nahlásit

jana33
už jsem to opravila,ta jedna čuba mi tam zbyla z jiných výsledků, dík!
Zuzana T
jojo,i my jsme raději v lese a na poli, mám takového kokra ala chrt.
No já se mu nedivím, je to sice "jen" oblastka,ale i tak - neupravená, nepřipravená zvířata, co na sebe nedala šáhnout...
Měřilo a počítalo se na požádání-ano,na prkně, využito hojně.
Jo a - byla zadána i známka dostatečná...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:58 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Lucie od Arta
Já jsem byla jen jednou V Kunraticích s mladou Cathy - bože to je let!Byla to moc hezká výstava,posuzoval Korda a tenkrát byla úroveň goldenů výborná.Toho psa,co vyhrál znám z cvičáku,panička se dokáže moc hezky radovat z každého jeho úspěchu.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 21:58
- Nahlásit

jana33
Lenka už na oblastky nejezdí

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:01
- Nahlásit

Zuzana T
nojo, já byla úplně dojatá s ní, znám to, taky mě mezi těmi našemi VD to sem tam V překvapí
Kunratice má ráda, park je pěkný, atmosféra taky, trubači atd, letos jsem prvně byla mezi organizátory (výstavu pořádá "můj" OMS), takže jsem stavěla a boural a leccos mezi tím - a moc jsem si to užila, jen škoda, že letos na poslední chvíli odřeklo Bracco, chtěla jsem i utrácet

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:03 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Lucie od Arta
Od kdy? Loni ještě byla Na jiný nikdy nejezdila,ale do Kunratic jojo
A co to bylo za GR?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Lucie od Arta
Já u nich utrácela v Oslavanech na klubovce.Koupila jsem třídílné 3 kg dummy,ale asi jsem to přehnala.Lexy to zatím ani neudrží v tlamě

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:05
- Nahlásit

jana33
Odchov od Radky Štenclové - Dream...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:08
- Nahlásit

jana33
Zuzana T
já myslím,že ne-stopro to byla Ami z Opatovického vršku.Aggi z OV neposouzena pro plachost, Ami dostatečná.Jiná diostatečná už tam nebyla.Dream maximálně Dobrá.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:10
- Nahlásit

jana33
jo,loni jsem jí ještě vodila psa v soutěži . letos bych řekla,že má výstav až dost, zvlášť teď po té dvoudenní Třeboni.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:13
- Nahlásit

Lucie od Arta
Nojo vy jste měli tu super akci

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:19
- Nahlásit

jana33
no, to šlo dost mimo mě, na takové rozhodčí nemám co hlásit...já radši hlásím BZ a pak stejně vypadnu na odložení...ale aspoň nás to baví a jde nám to, my už asi výstavní typy nikdy nebudem.ale letos krom opravy BZ chci ještě SZVP a možná PZ - a za rok třeba LZ a všestranky, to by se mi líbilo...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:22
- Nahlásit

Lucie od Arta
Jj já to četla,že závisláček nevydržel Ale to dopilujete,hlavně,že šel hezky barvu,to je důležitý
Jo tak příští rok všestranky,to ti připomenu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:23
- Nahlásit

jana33
Evička dneska s Dorris bodovala na MVPR,krom jedné trojky vše na čtverky.Jak se umístily nevím.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:24
- Nahlásit

jana33
připomeň, při mý smůle a dvou zaměstnáních dám příští rok teprv ty podzimky

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:26
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je super,ale nepřekvapuje mě to, jsou skvělá dvojka
Lucie od Arta
No já si vzpomněla,jak jsi původně už lovečinu dělat nechtěla ale dobře,že sis to rozmyslela a Benji je náhodou krasavec a aspoň není tuctovej já jsem taky zvědavá,co nám z tý naší nový příšery vyroste

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání