Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:42
- Nahlásit

Zuzana T
To je dobré - skoro bych se tam poznala... a nemyslím tu úpravu ale spíše to předvedení.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:45
- Nahlásit

Zuzko při dnešním obědě jsem si na Tebe vzpomněla ( spíše na Tvoje povolání) myslíš že se dělá nějaký průmyslový ananas??? Měli jsme mít k obědu kuřecí plátek se sýrem a ananasem. Tedy sýr jsem nenašla, maso naštěstí bylo a ten ananas byli žluté kostičky ani vzdáleně nechutnali jako ananas ( ani když jsem je zkusila ochutnat samotné) - to snad byla řepa( ta bílá) nebo co?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 11:49
- Nahlásit

Vlasta
Hm to vypadá na dýni zpracovanou a lá ananas.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 12:14
- Nahlásit

Zuzana T
Fuj teď koukám, že tam mám hrubku jako hrom - bylI žluté kostičky - to mám z toho šoku z toho řepového ananasu.
Co dnes máte v Praze?? Myslím na jídlo??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 12:29
- Nahlásit

Vlasta
Vepřová pečeně / pečená přes noc/,červené zelí nebo špenát/ vymetáme sklady a mrazáky/ a bramborový nebo šumavský knedlí/ totéž/.Polévka knedlíčková.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 12:48
- Nahlásit

Zuzana T
Co je to pečená přes noc - to je nějaká lepší?? Ale jinak mňam, mňam. To tam máš kuchařky přes noc jaože to hlídají??

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 13:52
- Nahlásit

Ahoj!! Tak zkoušku jsem zvládla - už mi chybí jen jedna, ale zrovna ta nejhorší...

Jinak já měla k obídku výborné mamčiny šunkafleky - mám je hrozně ráda. Teď sedím u PC a sháním na netu nejlepší cenu za royalky - potřebuju objednat granule.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 15:00
- Nahlásit

bilksa
Tak to gratuluju - a jaká je nejhorší zkouška?

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 17:06
- Nahlásit

Literatura pro děti a mládež. Mám mít přečteno 35 knížek a já mám jen 7.... Problém je, že on zachází hrozně do podrobností. No jo, když já radši jdu s pesanama ven, než bych šla číst...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 17:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Peče se v konvektomatu na tzv.noční šetrné pečení kdy max.teplota v jádře je 74 st.Maso jako dortíček.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:31
- Nahlásit

Zuzana TNo jo vlastně - konvektomat - to má i ta moje kámoška vedoucí školní jídelny v Chropyni. Pekli jsme u ní v tom koláčky na Huberta a byly úžasné. Kurňa u nás pořád prší...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:33
- Nahlásit

bilksa Já tedy ráda čtu, ale 35 knížek asi nepřečtu ani za rok - to je síla. Teď mám zrovna z pošty přineseného nového Dicka Francise a k tomu další 3 detektivky z dostihového prostředí - to je určo kochavější než ta literatura na zkoušky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:35
- Nahlásit

Vlasta
Viděla jsi aktualizaci rodné chovky? Dobré...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:41
- Nahlásit

Zuzana T No jo - právě teď jsem se jenom tak mrkla,bo tam už dlouho nic nebylo - máme radost, že děláme radost - ještě ty výstavy abychom nějak dotáhli. A ty RTG jsou dobrý co???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:42
- Nahlásit

Zuzana TDneska jsem přihlásila tu druhou Boleslav a uvažuju o KOnopišti v září. Máme tam ještě WT ( myslím taky září) tak to snad stihneme. Stále se nám nedaří zpevnit postavu....no mě tedy taky moc ne - ale Greeny je na to mladší

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 19:48
- Nahlásit

Vlasta
Dicka taky miluju, ale od té doby, co jsem na vejšce jsem nepřečetla ani jednoho.
Kromě těch 35 knížek dětské literatury máme ještě dalších 20 studijní literatury a to se za 14 týdnů fakt stihnout nedá...

Kdy je Konopiště?? Já nemůžu ani na jednu Boleslav, což mě mrzí - líbí se mi to tam.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:02
- Nahlásit

bilksaKonopiště je v září, ale na stránkách RK to ještě není - četla jsem to v Pes přítel člověka.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:04
- Nahlásit

Holky Konopiště je 26. září

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:04
- Nahlásit

Vlasta
Už to tam je - 26.9.2009 jsou tam propozice i přihláška.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:32
- Nahlásit

bilksa
Koukám,koukám.Ten rozhodčí - muž už tady byl,Cathy od něj dostala na Konopišti CAC.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:35
- Nahlásit

No tak to bude dobrý, ne??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 20:58
- Nahlásit

bilksa
Tenkrát pro mě jo

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:01
- Nahlásit

bilksaZuzana T
Dobry, hlavne kdyz si rozumite...

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:03
- Nahlásit

Zuzana T
Dneska se ozvala Eva, melas pravdu, byla rada za tu fotku informaci... Ma to zmaknuty, ty potomky, hned vedela, ze uz muzeme uchovnit....

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:14 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Mira A
No jasně, že si rozumíme...
Já taky na Šulcka nadávat nebudu. .-)

Budeš už uchovňovat?? Já vlastně ani nevím, jestli bych chtěla se Charlottkou chovat - zatím se toho bojím. Hlavně, že neudáme štěňátka, a když jo, tak aby se dostala do správných rukou. Každopádně času dost - nejdřív ji chci využívat na lovečinu a má před sebou velkou kariéru canisterapeuta Tenhle týden jdeme třikrát.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:36
- Nahlásit

Mira A
Evička má přehled,to je jasný.Budeš v sobotu v Brně?

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 21:56
- Nahlásit

bilksa
Teda řeknu ti, že odpověď na tvoji jednoduchou otázku tu smolím už 40minut. Zkráceně řečeno ano, chtěli bychom jednou od Broock štěňátka a chceme jim a hlavně jejich případným majitelům dát to, co jsme sami chtěli, když jsme si naší Brůču pořizovali - tedy klid. Klid na duši, který ti dává řízený chov. Že to budou opravdoví goldeni jak mají být, že ti z toho štěněte nevyroste něco jiného než jsi chtěla, že budou mít ty nejlepší předpoklady po rodičích pro dlouhé a pevné zdraví - hlavně co se kyčlí týká. A tak podobně. Tak jsme si zjistili, co vše je proto potřeba a šli do toho. I když na začátku, když jsme si jí pořizovali, jsme si nedovedli představit, že bychom vystavovali a dělali zkoušky a všecho to okolo...

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:00
- Nahlásit

Zuzana T
Bohužel, nebudu. Máme jiné plány a tak jsme se na tuhle akci ani nepřihlašovali.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:00
- Nahlásit

Mira A
A bude hůř,brzy vyrazíš koupit zelený oděv,aby jsi mohl na zkoušky,v lovecké sezóně budeš schánět bažanty,králíky a jinou havěť do mrazáku,aby bylo s čím cvičit.Až uchovníte,tak budeš brázdit na stránkách chovek,kde že se schovává ten nejlepší krycí pes atd atd....,Jste v tom až po uši!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:02 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Mira A
To je škoda,bůh ví,kdy se uvidíme.Zase střecha?

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání