Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:06
- Nahlásit

Zuzana T
Tak tak, už to začalo - packy jelení, dančí, kančí nám dodal myslivec. Teď sháníme kachnu a bažanta..... A už to lítá.... Chceme ještě na zkoušky, hadry ještě nemám a jak píšeš o výběru ženicha... Máme na to čas do května přístího roku, ale už teď mi připadá, že je to hrozně nakvap a času je málo....

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:09
- Nahlásit

Zuzana T
Jojo střecha je v tom taky. A co třeba v Budějkách? Tam bychom se mohli vidět což? A nebo na Konopišti? A co v listopadu v Praze? mohli bychom pak zajít zase do pizzerky To už by tam mohla Lada K. mít štěníky z C-vrhu....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:26 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Mira A
Hm Lada pořád nic,Carita mlží!
Konopiště zvažuji,nebyla jsem tam tři roky,protože se mi nelíbila organizace,ale teď to snad vypadá na lepší org.team,tak uvidím.
Budějky pravděpodobně již ne - to by musel být velmi zajímavý rozhodčí.Tam mi pšenka nekvete.O Praze uvažuji,pezzerie je lákadlo!

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:35
- Nahlásit

Zuzana T
Jo ja zapomel, ten Antonovič viď? No tak se domluvíme na tu pizzerku do Prahy třebas budou nějaké brambory... otázkou je na koho tam čekají

No a co je s tou Caritou, by mě taky zajímalo. Naposled se mi Lada ozvala o vikendu, kdy psala, kvůli veverkam a taky, že máme jít na PZ. Ona nám vůbec pořád něco předhazuje... třeba by nás ráda viděla v Bratislavě na SVP, blázen jeden... No tak psala, že až budou prcci, takže se ozve, a pořád nic, Carita si dává na čas.
Mimochodem, funguje ještě Carity rodná chovka?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:43
- Nahlásit

Mira A
No existuje,ale Risto už nechová,ani nevím,jestli ještě kryje s Alexem.Scandinavia Finland tak žije jen v našich holkách.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:45
- Nahlásit

Jdu spát dobrou,snad se zítra dozvíme něco od Lady.

Mira A
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 22:49
- Nahlásit

Zuzana T
Taky už jdu, tak zitra....

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 11:57
- Nahlásit

Ahojky!! Tady je dnes nějak mrtvo. My jsme se teď se Charlottkou vrátili z canis od dětí a od dvou máme lovecký výcvik, tak doufám, že Charlottka dnes bude spát jak zabitá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 12:47
- Nahlásit

bilksa
Čau,já už mám v jídelně blázinec před koncem šk.roku.
Dneska asi zmokneš!

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 12:57
- Nahlásit

To teda - leje nám tu jak z konve. Ale nám by takového počasí na zkoušky vyhovovalo - hlavně ne horko - Charlottka pak neslídí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 13:17
- Nahlásit

Musím Vám dát něco přečíst, to stojí za to... Alespoň uvidíte, jak týráte psy na výstavách:
http://www.poodleworld.eu/divka.jpg
http://www.poodleworld.eu/divka2.jpg

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 13:21
- Nahlásit

bilksa
No jo už jsem to četla,na fórech se zvedla vlna nevole.Dokonce někdo psal redaktorce.Lidská blbost je neomezená a papír snese vše....

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 13:36
- Nahlásit

Taky už jsem přemýšlela, že tam napíšu, protože to už já můžu psát o archeologii, když všichni rozumí všemu...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:01
- Nahlásit

Ahojte, tak jsem se dověděla na stránkách retrieversportu, že jsem v Milovicích nebyla dobrá, ale velmi dobrá - body máme stejné, ale ve výsledcích opravovali hodnocení - asi to nerychlo špatně spočítali nebo co???

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 17:24
- Nahlásit

Vlasta
No tak dobrý, ne?? To je pěkný.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 18:22
- Nahlásit

bilksaNo dobrý, ale mohla jsem mít hned větší radost. Mám tam jednou pět bodů - to mám za aport - Greny se rozhodl, že bude čuchat okolo, jinak docela dobré - myslím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 20:01
- Nahlásit

Teď mi volala kamarádka z Moravy že si zítra jede pro štěně maďarského ohaře visla - tak jsem zvědavá jak bude spokojená. Umřela jim stará fenka kokra a říkala jsem jí že si docela troufá na velkou změnu plemene, ale zase musím uznat, že je velmi zodpovědná tak snad se mu bude věnovat.Alespoň kupují papírové štěně - jedou pro něho na Slovensko.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2009 22:16
- Nahlásit

Mně se ohaři taky docela líbí, ale spíš německý, než maďarský. A jestli měla kokra, tak to taky není zrovna zvíře, které poslouchá samo, tak si nemyslím, že je to tak velká změna.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:34
- Nahlásit

Vlasta
Dobré ráno,aktivní kokr nebo vižla,to je asi rozdíl jen ve zrychlení Já mám hladkosrsté ohaře ráda,ale vychovávat bych to nechtěla.Na honech na KONO mám jednoho oblíbeného německého kraťase - je nejen exter.super,ale i pracant.Už jsem po něm viděla i štěně a to se po tatínkovi také vyvedlo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:37
- Nahlásit

No ta kokřice byla gaučákový typ a navíc nesnášela cizí lidi, takže když jsem tam byla na návštěvě tak byla zavřená bo by mě prý pokousala...chodili s ní tedy ven na kolo a na kol.brusle ale jinak nic. Navíc jí bylo 15 let když umřela a poslední rok už skoro nechodila a byla na Rymadilu. Takže myslím, že ten rozdíl bude veliký.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:45
- Nahlásit

Vlasta
Ke kolečkovým bruslím je vižla ideální,pokud se nezaplete pod kolečka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:53
- Nahlásit

Zuzana T
NO právě.... sice mají velkou zahradu,ale vysvětlovala jsem jí, že to nebude stačit. Jsem zvědavá jak to pojmou, pes bude mít všechnu péči, to rozhodně ano - jsem zvědavá zda i odpovídající zaměstnání.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 07:58
- Nahlásit

Vlasta
No myslím,že na to příjdou velice brzy sami.Nudící se štěně je rychle přesvědčí o tom,že zaměstnat potřebuje.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:20
- Nahlásit

Zuzana T
Asi jo, a taky měnící se vzhled jejich nyní dokonalé zahrady...
Jéé, mě se dneska nechce nic dělat - musím si nastudovat čísla na zítřejší jednání, ale nechce se mi vůbec nic.. a doma stále nemám umytá okna.. v sobotu zase jedu cvičit a jak mám ten den takový rozházený tak nestíhám. Dneska ráno jsem měla budíček jak na vojně a sousedi taky - Greeny vyskočil na uvítání mého manžela tak, že shodil z poličky skleničku na dlažbu. Škoda skleničky byla z lesního skla, ale horší, že jsem musela okamžitě vyskočit a uplaovat to uklidit než si pořeže tlapky - no a por jistotu jsem to i vysávala, takže sousedi pod náma ve 4,30 ráno si užívali vysavač nejen hučící, ale posunující se po dlažbě - museli mít fakt radost.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:39
- Nahlásit

Vlasta
No dobré,mám pocit ,že tento týden je všechno na levačku,všichni jsou unavení,podráždění a já blbnu na kvadrát.
Četla jsi o těch záplavách na Moravě - už 6 obětí!

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:49
- Nahlásit

Dobré ránko!!
No, co se týše ohaře, tak myslím, že je to fakt za chvíli donutí...

O povodních jsem taky četla, prý ještě další lidi pohřešují - to je hrůza. Snad to zase nedojde i k nám, zážitky z povodní se zapomenout fakt nedají... My naštěstí bydlíme na kopci, takže nás to nevyplavilo, ale chalupy pod námi na tom byly špatně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 08:54
- Nahlásit

bilksa
Dneska jsme o tom v práci při kávě mluvili,že pocity toho,kdo povodeň zažil, si ani neumíme představit.Musí to být hrozná bezmoc,čekat,jako to dopadne!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:02
- Nahlásit

Zuzana T
Jo ti moji kamarádi co mají koně na Moravě bydlí cca 3 km od Troubek - naštěstí je od toho odděluje vyvýšená trať Přerov - Chropyně takže je to nepostihlo, ale v tom roce jsem u nich byla 3 dny po povodních a bylo to strašné. Jezdili jsme na koních dívat se jak ustupuje voda a ta trať jak to odděluje to bylo hrozně vidět, že je zachránila - před tartí nebyla vody a vyjeli jsme na přejezd v lese a před námi jedno obrovské jezero - i koně by tam museli plavat.Je fakt, že my panelákoví bydlící na kopci si to ani moc neuvědomujeme, ani mi nepřipadá že by nějak moc pršelo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:34
- Nahlásit

No ono ani moc neprší, ale problém je v tom, že je všechno v bordelu a místo, aby všechny říčky, strouhy, apod., co vede z hor, od rybníků vyčistili, tak na to kašlou. To je pak všechno zarostlý a je jasný, že to nepojme žádnou vodu. Nezapomenu na noc, kdy objížděla policie, my měli sbalený nejdůležitější věci a čekali, jak to dopadne.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 09:53
- Nahlásit

bilksa
Ti moji známý zase vzpomínají na povodně jako na období, kdy byli nestále v lihu jako mojí kámošce co mají ty koně spadl vepřákový barák ve vedlejší vesnici, takže žádná sranda to nebyla ale vzpomínají na to tak jak píšu. A když jsem viděla nové Troubky tak lidi si postavili nádherné baráky a ta vesnice je jak vymalovaná ( tedy novodobě, kouzlo to žádné nemá) i když dodnes tam jsou prázdné parcely po domech na jejichž výstavbu už majitelé neměli peníze - většinou ti co to neměli pojistěné.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání