Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 18:23
- Nahlásit

Zuzana Tbilksa
Jo to je pravda, ona mela vzdy hodne cerneho pigmentu...
Tak jo v pohode... Ja jen, ze ji ted takhle vyrazily. Najednou...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 18:31
- Nahlásit

Mira A
Fotky jsou super.

Mira A
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 18:38
- Nahlásit

Zuzana T
No snazil jsem se... je upravit on to fotil nekdo jiny, Blana tam vrazila fotak nejakemu dobrovolnikovi do ruky.....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 19:12
- Nahlásit

Mira A Ty jsi se nedíval na ty fotky co jsem pracně dala na rajče a dávala sem odkaz?? Tak se podívaj na Greenyho portrét - má ďábelskou skvrnu na jazyku a je vidět

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 20:11
- Nahlásit

Mira A Taky jsem se dívala na fotky - moc pěkné - a nějak Ti pokulhává stavební deník ne???

Joowanaa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 20:20
- Nahlásit

Děkuju za přivítání Můžu se zeptat, kde najdu fotečky? Ještě se tu asi moc neorientuju..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 20:57
- Nahlásit

Joowanaa
http://antosici.webnode.cz

Joowanaa
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 21:11
- Nahlásit

Fotečky jsou moc pěkný a upoutal mě mezi tolika obříky jorkMůžu se zeptat, jak na ně reagoval?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2009 21:15
- Nahlásit

Joowanaa
No to je právě ten York tedy přesněji ta yorkšírečka Chichita,která je vychovávávna s retrievery,patří cvičitelce.

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 00:24
- Nahlásit

Mám dotaz - tak jsem zjistila, že jak Brita smrdí, tak to není od žlázek, ale nejspíš ze zapaření, navíc už smrdí i Charlotte. Nemáte nějaký fígl, jak to dělat, aby se nezapařili a nesmrděli?? Snažím se je drbat ručníkem, ale to se samozřejmě nevysuší úplně....

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 06:33
- Nahlásit

Vlasta
To vis, ze jsem se dival. Ale te skvrny jsem si vsiml teprve vcera, jak jsem tam daval tu Alber, tak jsem zkoukl Greenyho i Charlotte galerky (co je noveho..) a pri tom jsem si toho vsiml...

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 06:36
- Nahlásit

Vlasta
Jo a stavebni denik pokulhava, dodelavam porad tu strechu Ale udelam par fotek na web, abyste videly, ze to neni zadny med Ted jsem tam stravil celou nedeli a pak jsem vzal kolo a jel prohnat psa a vykoupat ji do reky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:03
- Nahlásit

Mira A
Med to určo není - ale řekni sám - kdyby jsi nedělal střechu - tak by ses vlastně nudil....

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:09
- Nahlásit

Vlasta
Nenudil. Delal bych zahradu, prijezdovou cestu, terasu atd.... : U nas je to boj na vicero frontach...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:23
- Nahlásit

Mira A
Jo - to měl být "ftip"....... ale zase je to pěkné takhle něco budovat ne???

Joowanaa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:31
- Nahlásit

Přeji dobré ráno
Bilksa pokud je cítit, tak jí raději pořádně prohlídni až na kůži, zda tam nejsou zapařeniny tzv.hot spot. V teplém počasí se to rádo dělá, jsou to pak taková mokvavá ložiska.

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:33
- Nahlásit

Vlasta
Ale jo to jo, i kdyz nam to bere v podstate vsechen volny cas... Spraskam nejaky ty fotky z ty strechy.. behem dne.

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:38
- Nahlásit

Joowanaa
To se stalo psovi mych znamych kolem obojku po koupani. Obojek zustal mokry a psovi se pak zaparil krk a bylo vymalovano...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:41
- Nahlásit

Mira A
Tak jo - budu se těšit, sestra se střechou taky stále bojuje - tedy spíš s tou firmou. Blbý je, že když už máš konečně vychytaný jak se co dělá při stavbě a jak je to nejlepší tak barák stojí a většinou to už nepoužiješ - tedy lidi mají většinou 1 barák. A ten kdo začíná stavět si zase bude nabíhat na všem - možná by mohli být nějaké poradenské agentury... jako tam vůbec nechoď a na toho se můžeš spolehnout a tak. Já jsem jednoduchou rekontrukci kuchyně odložila na leden - to snad zedník bude mít čas celý týden jenom na mě - při chodbě to byla vždycky loterie jestli opravdu přijde a nebo budeme ještě další den na betoně - nemám na to nervy.. zedník je šikovnej ne zrovna levnej, ale má toho hodně a tak přebíhá a moje chodba a kuchyň je pro něho zanedbatelný kšeft...

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:46
- Nahlásit

Vlasta
Tak tak, s tim zednikem, to je znama pisnicka. I kdyz je clovek ochotnej platit sumu, kterou si rekne a hotove, bez odkladu a na ruku, tak stejne nikdy nemas jistotu, ze opravdu prijde, kdyz to slibi....A proto si vse delam svepomoci. Protoze mi uz spousta odborniku takhle vyhorela.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:46
- Nahlásit

Joowanaa
Mě jsou taky po koupání psy cítit a většinou je zdroj pachu na zadku nad ocasem - proč to nevím ale prohlížela jsem je a nic tam nemají. Když starý nebyl otříhaný tak se mu to pařilo pod krkem a to páchlo jak zvratky ( fuj po ránu je to hnus i napsat) ale taky to neměl mokvavé - jen smradlavé.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 07:49
- Nahlásit

Mira A
Tohle mě normálně dokáže vytočit - já dělám v obchodním oddělení a je pro nás nemyslitelné něco neudělat a před každým zákazníkem se pomalu plazíme a lezemu mu do.....
A když si na druhou stranu chci já užít tu opačnou stranu tak mám peška - truhláři, zedníci nejsou a kde není konkurence tak si zákazník nemůže vyskakovat - takže se zae plazím a doprošuju.... to je pech!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 08:27
- Nahlásit

Vlasta
Přesně, jak píšeš - zdroj smradu je na zadku a opravdu to smrdí jako zvratky. Nevím, co s tím, protože holky nemůžou být v bytě - to je šílený smrad.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 08:38
- Nahlásit

bilksa
Já je taky mám v bytě - a mám otevřené okno... ale mám vyzkoušeno, že když to místo umyješ šamponem tak ten smrad zmizí... do dalšího koupání v rybníku. Já teď Greena moc koupat nechci - líná jak hrom a tak mu musím udržet alespoň nějakou srst na Boleslav a před ní ho stejně musím vykoupat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 08:40
- Nahlásit

bilksa
Byla jsi na vet.vymačkat ty anální žlázky?
Jinak smrad jako zvratky to znám.Když se pes často koupe a je trvale mokrý,tak se srst odmastí a kůže zapařuje a pak to takhle smrdí.Moc se s tím dělat nedá.Snad jen vykoupat v šamponu usušit a pak ho nepouštět se koupat do venkovní vody,ale to by bylo týrání ne?

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 09:07
- Nahlásit

Zuzana T
Právě, přece ji nebudu držet na procházce na vodíku, zvlášť, když vodu miluje. No nevadí - je hezky, takže stejně spí venku. Holt bude smrdět,no....

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:49
- Nahlásit

Vlasta a ostatni
sice to sem nepatri, ale kdyz uz jsme se o tom bavili :
Tady najdete fotogalerii s rekonstrukci te nasi strisky...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:52
- Nahlásit

Mira A
Jejda z toho bolej ruce....

Mira A
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 13:09
- Nahlásit

Zuzana T No jeje. A zada...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 13:11
- Nahlásit

Mira A
Normálně jsem sem napsal svoje postřehy a komentáře ke stavbě a jou pryč???

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání