| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:16
- Nahlásit
Mira A
To musíš počkat na Zuzku, já to zatím nemám vůbec - psala tady někomu, že to dělá doktor v Praze a má ho někde blízko, ale v těch Pardubicích to je taky - myslím, že doktor Beránek ale nevím to jistě.
|
Joowanaa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:22
- Nahlásit
Toto jsem našla, ale jak to je aktuální netuším
Adresa:
Husova 1747, 530 03 Pardubice-Bílé Předměstí
Telefon:
+420 466 262 914
Mobil:
+420 603 272 796
E-mail:
med.prod@worldonline.cz
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:29
- Nahlásit
Dobré ráno,Míro buď Beránka v Pardubicích nebi je jednou týdně tuším v Kolmé 12, Praha 9 a také v Praze dělá oči Dr. Gbelec na klinice AA-vet v Chmelové ulici,Praha 10
My byli na chatě opravovat kůlnu a verandu - stali se z nás přes víkend truhláři.A já si v sobotu odskočila na zámek Veltrusy,kde jsem cvičila s Lexy v jedné skupině v rámci Dne retrievera - byly tam dvě ukázky výcviku a fotografický výstavka plemen.Také jsem vy táhla bažanta a na loukách u chaty jsme procvičovali disciplíny na Podzimky.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:32
- Nahlásit
Joowanaa
Díky, našel jsem to. Už to pročítám...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:36
- Nahlásit
Tak ty stránky na Beránka jsou http://www.veterina-pce.cz/o-nas.html
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 10:57
- Nahlásit
Zuzana T
Docela nás překvapilo (a musím říct, že velmi mile), když jsme koukali na stránky veveřáků, že nám tam gratulují k veverkám. Nečekali jsme to. Mysleli jsme, že když mají po svých psech takových potomků, že už to tak neberou, že by to stálo za zmínku na jejich stránkách. Fakt jsme čučeli.... (jak telata na nová vrata ) To aby měla Eva doma fakt databázi retrívrů - potomků
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:45
- Nahlásit
Mira A
Jsem ti říkala,že Eva všechno eviduje,tedy to co jí majitelé řeknou,napíšou nebo to ,co vidí na vlastní vočička. .
Chovatel by se měl zajímat ne?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:46
- Nahlásit
No ale oni sledují i štěňata po svých chovných psem a to vy jste ne? Vždyť tam mají kolikrát výsledky těchto štěňat z výstav včetně fotek, u Svena jsou i zdr.výsledky jeho potomlů, tak se tomu věnují ze široka. Ráda se na ty stránky dívám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:47
- Nahlásit
Zuzana T
Jsi mě předběhla...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:58
- Nahlásit
Zuzana T a Vlasta
Jojo je to fajn, ze jsou taci, kteri se fakt zajimaji.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 11:59
- Nahlásit
Mimochodem, ted jsem se vratil z kantyny. Se zase ti nemci predvedli... curry parek s hranolkama....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 12:11
- Nahlásit
Mira A
joj,to bych si tedy dneska nedela.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 13:54
- Nahlásit
Zuzana T
No ja taky ne - bylo to pouze objemove krmivo, jak my rikame, abychom nezhynuli hladem... dalsi jidlo budu mit az vecer v pul osme na byte....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 14:02
- Nahlásit
Mira A
No u nás bylo vepřové játro s rýží - po pozření játra jsem nabyla dojmu, že to prase mělo cirhozu jater a nebo alespoň žloutenku - chutnalo to divně, raději jsem to nejedla - kolegyně má svátek a donesla spoustu domácích míša-řezů a chlěbíčků - to mi zase bude špatně...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 20:47
- Nahlásit
Tak já mám od pátka na týden brigádu - hraju od rána do večera na hudebních kurzech pro Holanďany a akorát v sobotu jsme si se Charlottkou odskočili na ty zkoušky z vodní práce. Jak rychle jsme začali, tak jsme taky skončili - Charlottka mi donesla kachnu z hluboký vody 2cm od kraje a dál prostě ne... To se radši šla napást rákosí, a v limitu už mi ji nezvedla. Takže 16.8. se chystáme znova.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2009 21:07
- Nahlásit
bilksa
Nevadí,příště bude líp..,My jdeme 15.8 na PZ.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 07:22
- Nahlásit
bilksa
Dobré ráno, to je mi líto - zkusíš to příště. Mě taky Greeny školí když o něco jde - na výcviku super, výcvikářka mi řekne, že v pohodě máme nacvičena na WT o stupeň výše a my v tom nižsším stupni pak děláme kopance....ale v úplných základech - jak v OVVR tak v těch WT E předstíral že nikdy neviděl aport a ani ten dumík tam není a nebyl.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 12:53
- Nahlásit
Vlasta
Zuzana T
Je to ďábel, prostě si mě musí vychutnat... Já si z toho moc nedělám, normálně bych na zkoušky moc netlačila, ale taťka by už Charlottku chtěl vzít 5. září k nám na hon na kachny, tak doufám, že ty zkoušky alespoň složíme. V první ceně to chci zkusit příští rok.
Zuzana T
Kam jdete na PZ??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 13:17 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Kutná Hora,ale bude to pěkný risk.Moc natrénováno nemáme,teď bude 14ti denní pauza a pak 14dní na docvičení.Bude to asi také Waterloo.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 13:26
- Nahlásit
Zuzana T
Držíme už teď palce
bilksa
tedy vám samo taky..
My půjdeme nejdřív příští rok, budeme pilovat WT.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2009 23:15
- Nahlásit
Zuzana T
Tak tam odesílám zítra přihlášku taky. My to jdeme taky jen zkusit - cvičila jsem jen na vodní a teď odjíždím až do 9. srpna na tábor jako psovod, tak tam cvičit nebudeme, a pak rovnou na zkoušky.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 21:29
- Nahlásit
Škoda že máme závody, šla bych vám aspoň fandit a okukovat, jak to chodí. Jít na blind se Žufrikem se mi nějak nechce... ale pak už se mi tuplem nebude chtít si udělat ostudu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 21:47
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
V klidu - já to chodím se Charlottkou taky jen zkoušet. Nejdřív, jsem si taky říkala, že to byla ostuda, ale když jsem zjistila, že z devíti psů vypadly čtyři a všichni bylo o hodně starší, než Charlotta, tak jsem se uklidnila. Vypadli i psi, kterým byli tři a víc. A sami vůdci mi řekli, že vodní zkoušejí po třetí, čtvrtý. Takže jsem v klidu.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2009 21:59
- Nahlásit
bilksa
No to já si řeknu při vypisování přihlášky... a v den D si budu nadávat asi jako ted kvůli výstavě v Bolce...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 06:55
- Nahlásit
Ahojte - tak máte Květy???? Je tam ten článek jak psal Míra A.
A i tam o Brůče píšou... myslím, že i na fotce je, ale nejsem si jistá... Míro co???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 08:22
- Nahlásit
Vlasta
Tak už je mám také,Na té mazlící fotce je Ivetka s Fionkou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 09:37
- Nahlásit
Zuzana T
A byla jsem zklamaná z toho článku - on vlastně nic neříká, ale asi to mají napsané spíše pro nepejskaře. Teď jsem se dívala na předpověĎ - v sobotu má být max. 19°C to je super pro Greena, bo on vedrem fakt trpí - ale má i pršet - tak snad nebude pršet v Boleslavi... Já jsem přemýšlela o slunečníku - mám takový malý Algida - no a nic jiného nemám - tak ho asi vezmu místo deštníku. Je to tam blbé, že psa nemůžu nechat v autě kdyby pršelo - že je to moc daleko.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 10:20
- Nahlásit
Vlasta
Tak si vezmi domeček a pláštěnku nebo igelit,já to také tak dělám.
Mám super zprávičku - očekáváme štěňátka,Beverly je březí!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 11:07
- Nahlásit
Zuzana T
Jéééé, tak to je super!!!!!!!! Tak máš splněné přání že jo?? Držíme palce, aby všechno proběhlo v pohodě...
No jo, pláštěnku mám novou... tak ji tedy zajedu..
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2009 11:24
- Nahlásit
Vlasta
Ahoj, ne nemam Kvety a jeste jsem je nevidel, to az o vikendu prijedu domu z prace - driv to nejde, ale pry je mame zajistene. Tak jsem zvedavy..
Zuzana T
Tak to velka gratulace. At to vse dobre dopadne..
|