Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 11:58
- Nahlásit

Ahojte - máte dneska prázdniny?? U nás v práci je dusno - myslím psychologické - tak se potřebuju odreagovat. Těším se na zítra - jedeme s výcvikářkou na WT cvičit k nám vodu - jsem zvědavá jak se jí bude líbit terén ( vodní a lesní).

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Srp 2009 16:39
- Nahlásit

Ahojky!! Já jsem dneska s Charlottkou dělala dvě vlečky s králíkem a uklízela pořádně v pokoji, protože za čtrnáct dní, co jsem byla na táboře se to tu nějak zaneřádilo..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 09:42
- Nahlásit

Pěkné dopoledne.
Holky na mé starší stránky na ....com nechoďtě,mají Trojského koně,čekám na kamaráda,který to odstraní.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 18:08
- Nahlásit

Zuzana T
Všechno nejlepší k svátku!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 19:37
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Jé děkujííí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 08:12
- Nahlásit

Ahojte, včera přijela výcvikářka k nám na rybníky a cvičili jsme - bylo to fakt super, ne že by byl Greeny tak dokonalý, ale výcvikářka vymýšlěla různé ztížení a zajímavé úkoly. Nakonec jsme Greeny poslaly do vysoké husté trávy, na kraji bahno a předtím potok - přestože zapadal až po břicho do bahna - donesl dumíka..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 08:21
- Nahlásit

Vlasta
no vidíš,už se to láme

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 08:31
- Nahlásit

Zuzana T
Problémy jsou stále - Greeny vletí do vody pro aport a po cestě sebou plácne do vody u břehu a lehne si tam ( lahváček) - to výcvikářka jenom kulila oči - ještě to u žádného psa neviděla.
Potom občas předtsírá, že dumík neexistuje a tam kam spadl fakt není - ale bylo mi doporučrno neopakovat povely ale vyčkat a pokud by se vrátil bez aportu, nevztekat se a jít blíž, hodit na to samé místo znovu aport a pro ten původní ho pak vyslat jakože dopředu. Takže to zase tak ideální není a taky mi říkala, že tím jak mu nevěřím na vodě - a to od toho školené před OVVR tedy moc nevěřím - že on to ví a moc se nesnaží.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 14:53
- Nahlásit

Vlasta
To Žufrik zas nekdy dummika zalehává jak při stopě

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 16:22
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Jdete v sobotu na PZ místo Žufrikovy sestřičky?

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 17:40 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit

Zuzana T
Jééžíš, to se o tom takhle moc ví? Ještě mi nepsala, jestli jí to umožní... a já se furt nerozhoupala. Ale já bych se asi nerozhoupala nikdy... Máme naplánovanej výlet s přáteli, tak bych ho i zrušila... neúspěch a kulturní vložku bych měla aspoň na koho svézt Koukala jsem totiž na další termíny a téměř všechny se nám kryjou s jinýma akcema.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 17:53
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Vím to,protože jsem s ní byla na nácviku.Je moc šikovná.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 17:58
- Nahlásit

My cvičíme průběžně, spolu nám to jde, ale jak je tam obecenstvo psí i lidské, tak nám to už tolik nejde a Žufrik kouká, co by vyvedl za rošťárnu. Pokud bych si vylosovala jedničku, byla by to katastrofa Ale nač si tady sypat popel na hlavu, když ještě nevím zda půjdu...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 18:05
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Pojeď,bude legrace - nás " zoufalců/kyň tam bude víc,nebudeme se bát vlka nic!

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 19:29
- Nahlásit

To víš, že jo, jen pojďte!!!

My jsme měsíc nedrželi zvěř v mordě, takže to bude vtipný!! Navíc Charlotta mi zaručeně vyvede nějakou lumpárnu, protože když cvičím krásně doma, tak to přece nebudu nikde jinde předvádět, ne??

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 19:36
- Nahlásit

Noooo... teď teda čekám, s čím příjde ségra... jestli ten převod umožní... tak bych tedy jeláááá, noooo. Aspoň nebudu mít tolik nerva

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 20:10
- Nahlásit

Jasně, já tam jedu fakt jen proto, že jsem asi měla zatmění mozku, či co, když jsem nás přihlásila... No co, alespoň se obě oťukáme - já zas budu hrozně nervózní....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Srp 2009 21:59
- Nahlásit

tak hlásím,že mám stránky opět bez virů.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 07:53
- Nahlásit

To máte jako tábor a nebo jenom zkoušky??? Tedy JENOM nemyslím tak doslova......

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 08:57
- Nahlásit

Jenom zkoušky...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 09:08
- Nahlásit

bilksa
Jsem myslela, že Zuzka říkala, že jede na tábor zakončený zkouškama. No neva, držíme mooooc palce, ať to zvládnete. Teď o víkendu???

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 09:32
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Jé, vy jdete rovnou na podzimky? Teda, tiše závidím...teď do Malešova?držíme palce!!!Já myslela, že necvičíte se zvěří a vy už podzimky, se stydím...

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 09:46
- Nahlásit

No pro nás je to jen na kouknutí, nemáme pořádně docvičíno...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 09:51
- Nahlásit

bilksa
Třeba zrovna budete mít štěstí.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 10:50
- Nahlásit

Lucie od Arta
No jistěěě ale my jsme k tomu přišli jak slepí k houslím náhradou za ségru a ješte to furt nemam potvrzené.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 11:03
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
tak držíme palce...my chceme na PZ příští rok, nemáme furt docvičený aport na zvěř, jinak všecko jakžtakž...a vy rovnou na Pohár, tsss.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 12:37
- Nahlásit

čau vespolek.Pokud máte ještě na mých stránkách hlášen vir,tak si vymažte v PC historii a pak by už mělo být vše OK.

Na PZ jedeme někteří teď do Malešova a od 23. jedu já s holkama na psí tábor,kde budu dále cvičit na PZ a ostatní zkoušky.Na tomto táboře jsou v pátek OVVR,které my už ale máme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 17:00
- Nahlásit

Nemáte teď problémy se žraním u psů?? Greeny přestože je nenažraný tak už týden vynechává jedno ze dvou jídel - už docela zhubnul - tedy zdá se mi. Jinak je úplně normální - mám to řešit??

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 18:29
- Nahlásit

Jo, zhruba od poloviny června, před 14 dny se to začalo zlepšovat. Žufrik zhubnul o 3 kila ale už to nabírá zpátky. Dlouho jsem hloubala, hledala důvody... snad je to jen tím létem, vloni to bylo taky tak, jen ne tak viditelné

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 19:35
- Nahlásit

Charlottka mi teď zhubla dost - má jen asi 24kg. Je to houžvička...

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání