| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2009 10:07
- Nahlásit
Tak čau všichni,vyrážím po obědě do Albeře!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2009 16:16
- Nahlásit
Ahoj všichni!! Tak jsme zde dlouho nebyli, ale od středy jsme se věnovali canisterapeutickým zkouškám, které jsme dnes zakončili závěrečným testem.
Takže už máme osvědčení jako canisterapeutický tým.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 28 Srp 2009 19:23
- Nahlásit
No nazdar,tady nebyl žádný život,nějak jste to flákali!!!
Hlásím příjezd z Albeře,byl to super týden.Zítra razím do Bolky,atk soufám,že bude ucházehící počasí.
Cathy je nějaká nafouknutá,nevím,co kde sežrala ,tak bude v kruhu vypadat,jako březí.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 16:53
- Nahlásit
No jo, mrtvo, jsme samá práce
O srpnové Bolce jsem taky přemýšlela, ale dala jsem přednost tomu, co nám jde přeci jenom o něco líp než výstavy. Byli jsme na dogtrekkingu a prvně šel s námi dlouhou trasu i čechohoráček a zvládl to líp než páníček Žufrik se opět mezi seveřanama a jinejma tahounama neztratil a skončili jsme v první desítce Kde se to v tom klukovi bere fakt nevím ...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 18:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Tak to je pašák a strakáč taky!
V Bolce jste měli zastoupení v podobě Wendo - vaší sestřičky.Byla ve tříde otevřené V2 r.cac!Na táboře jsem jí stříhala.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2009 20:43
- Nahlásit
Týýýjo Konečně se zadařilo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2009 11:12
- Nahlásit
Zdravím!!
Koukám, že za týden, co jsem byla na kurzu se toho moc nového nedělo... Všichni zaměstnaný...
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2009 08:42
- Nahlásit
bilksa
To si pis, ze jsme zamestnany! A jak... Ale faktem zustava, ze je toho ted nejak moc.
Zuzana T
Ahoj, na to Konopiste nejedem. Jak bylo na tabore? Nebyla tam nahodou i Lada K.?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:40
- Nahlásit
Ahojte - vy tady vůbec nejste - já tedy pro velkém průšvihu v práci, kdy jsem přišla o několikery prémie a doma nemám momentálně připojení sem taky nemůžu - tak se mějte - s některýma se uvidíme na Konopišti.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:40
- Nahlásit
ahojky, kde jste, všichni?? Já jsem se v pátek vrátila z dovči - bylo to super a v neděli jsme hned nastoupili na zkoušky ZOP a zvládli jsme to na Velmi dobře, tak jsem měla radost... Na to, že jsem se Charlottkou 14 dní nebyla.
Jinak v sobotu vyrážím na Konopiště - bude to sranda, ve třídě je nás 23 a Charlotte je bez srsti.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 11:54
- Nahlásit
bilksa
Ahoj no nějak není síla diskutovat - září je jaksi hektické a stresující...,
Ale na KONo se uvidíme.My už jsme v mezitřídě a je nás osm,srst zatím drží!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 12:00
- Nahlásit
Já jsem ještě Charlotte přihlásila do mladých - dyť víš, jak jsme drobný a myslím si, že takhle je to lepší.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 18:31
- Nahlásit
Ahojte, my velcí kluci jdeme taky do mezitřídy - )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 19:35
- Nahlásit
Vlasta
Čau,teď jsem dostříhala vašeho neposedného brášku - pěkný kluk.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 19:44
- Nahlásit
Ahoj! Můj medvěd už má zimní kožuch, ale místo výstavy razíme na dogtrek
P.S. Srst bychom mohli prodávat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2009 21:28
- Nahlásit
To mi normálně taky, ale léto jí nějak nesvědčilo - dost pohubla a ještě vylínala - super kombinace...
Už jsme alespoň přibrali
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 07:06
- Nahlásit
Zuzana T
Jééé, kterýho - jede tam taky????
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 07:40
- Nahlásit
Vlasta
Jede,myslím,že je to ten El Jimador.Je Greenovi podobný,ale je nižší a pěkný paličák.Nechtěl moc sedět ani stát na stole,musela jsem ho oblbovat sladkými slovíčky a pamlsky.Nakonec se mi ho podařilo ostříhat vcelku obstojně.Zkoušeli jsme postoj a o ten zájem neměl,ani zuby ukázat nechtěl ,páneček si v kruhu užije.
Vlasto ty jedeš na Slovensko?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:26
- Nahlásit
Zuzana T
Jo jedu, snažím se sehnat parkování a on-line neumím - tak přes Slováky z firmy...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:28
- Nahlásit
Zuzana T
Tedy jestli myslíš toho 10.10. - já mám 9.10. narozky tak doufám, že mi Greeny dá dáreček - )
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 12:59
- Nahlásit
Vlasta
na muj pes někdo nabízek prodej karty do sektoru A - že nemůže jet.Mrkni tam
Já vystavuju jen na klubovce a je nás 17 v mezitřídě ,nečekám nic
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:20
- Nahlásit
Tak slovensko vynecháváme - na to nemáme. Zůstáváme při zemi. Zato jedeme 10.10. na závody ve flyballu - to bude Charlottku bavit mnohem víc...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2009 13:28
- Nahlásit
Zuzana T
No já taky na klubovku do mladých je nás 20 - ale kdyby byla výborná tak by to byl dáreček ne??? V pořadí vůbec nedoufám - na ten můj pes mrknu - kdyby to bylo na stejný den jako potřebuju tak super.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 17:34
- Nahlásit
Tak hlásíme z Konopiště: výborná bez pořadí, ale jsem za to ráda, jak kdybychom vyhráli
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 19:54
- Nahlásit
bilksa
Já hlásím V2,r.CAC v mezitř. s Lexy a V3 ve veteránech s Cathy.Taťka našich štěňátek Byl BOB.
A bomba nakonec - Green od Vlasty vyhrál mezitřídu ,panička byla kouzelně překvapená .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 19:57
- Nahlásit
Všem moc gratuluju! Kdo ví,ten ví,kdo neví - Ketrin s Borgem mají klubového vítěze!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 19:59
- Nahlásit
Ty jo, tak to je paráda!!! Moc gratuluju všem!!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 19:59
- Nahlásit
jana33
Vím,narazila jsem na Helenku u vyhlašování vítězů,moc jí to přeji.Musím říct,že je Borgo lepší než Bobová fena.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 20:10
- Nahlásit
Zuzana T
Borgo je nádhernej,mohutnej,svalnatej s krásnou kebulí,prostě takový jaký má labrador být. Moc to jemu a Helče přeju
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2009 21:01
- Nahlásit
Ahojte, sice jsem neviděla Borga a ve finále jsem byla tak nervozní, že jsem přemýšlela že musím jít kakat ale dneska jsme měli fakt dobrý den - když mi řekli, že jsme první tak jsem tomu napřed vůbec nerozumněla a nechápala jsem co tím myslí a pak bych nejraději hned odešla, abych si to zažila sama - vůbec jsem to nečekala
A Zuzko - ty jsi taky byla dobře vyvalená když jsi mě tam viděla - moc Ti děkuju za všechny rady, které jsi mi kdy dala - fakt moc díky
|