Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2009 21:40
- Nahlásit

Tak hlásím návrat z MČR WT v Milovicích, bylo to parádní, těžké a vypadli jsme na poslední disciplíně kdy jsme byli dva psi vedle sebe a psi byli jednotlivě posíláni pro aport - Greeny neustál klid a vyrazil pro aport druhého psa - takže 0 a konec. V naší třídě E dokončili pouze 2 psi - angličtí rozhodčí to udělali fakt zajímavé a hodnotili nemilosrdně. Počasí nám docela přálo, pršelo jenom chvílema.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 19:16
- Nahlásit

Jejda, tak to je škoda, že jsme vypadli až na poslední disciplíně. Ale je vidět, že Greeny je šikovnej!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 20:25
- Nahlásit

bilksa Jj,ironie osudu je, že jsem si to dneska zkoušela na cvičáku včetně střelby a druhého psa a šlo mu to bez vyrážení. Ale já jsem tam byla strašně nervozní a už jsem myslela že je konec a oni potom přišli s tím, že je dost času a přidají tu pátou disciplínu - no a bylo to.. původně měli být jenom čtyři.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Říj 2009 20:56
- Nahlásit

Tak to se stane snadno. Je to pro něj těžký - ty jsi nervózní, on to z tebe cítí a o to víc byl vynervovaný a natěšený na aport.

Každopádně jste na tom mnohem lépe než my a je jen otázka času, kdy se vám to povede - Charlottka se mi začala bát střelby a na zkouškách jsme nejdál došli k páté disciplíně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 07:57
- Nahlásit

bilksa
No my zatím střelba dobrý, ale blíží se Vánoce, bydlíme na sídlišti..... tak abych to nezakřikla. Ale jsem spokojená, Grenovi se tam očividně líbilo, makal soustředěně, nikde nečuchal...je fakt dobrej, je lepší než já....

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 10:26
- Nahlásit

bilksa
Hele a kdy jste čubís vzali poprvé na hon? Nemohlo to být na ní tehdy moc a teď se to postupně nabaluje? Bohužel tohle je běh na dlouhou trať. Nemáte u vás někde střelnici,že byste se mohli postupně "desenzibilovat"

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 11:38
- Nahlásit

Zuzana T
Ahojky, tak jsem zřejmě nechtěně vypátrala komu ze slavných šlo štěndo Bohužel nebylo tam foto štěníska, jen mě překvapilo, že sháněli nějaké psisko, které budí respekt a hlídá )) Snad se tam bude mít dobře

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2009 13:49
- Nahlásit

HanuleGR
Jako malá chodívala na naháňky, ale to se nebála - začala se mi bát až když jsem ji vzala na zkoušky, což nechápu, protože tam se zas tolik nestřílí.

No koupili jsme poplašňák, tak začínáme zvykat takhle. Bude to dlouhá cesta..

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 10:47
- Nahlásit

Tak já už taky vííím

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 13:24
- Nahlásit

No tak jenom já jsem jako vždy úplně mimo.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 14:15
- Nahlásit

Vlasta
Nooo, tak se náhodou podívej na idnes, náááhodnou do sekce revue a najdi si titulek ve smyslu,že někdo dostal (dostala) dva psy k narozeninám

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 15:12
- Nahlásit

Juu, tak to už jsem tedy konečně taky v obraze...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 18:30
- Nahlásit

jana33 Díky tak už tedy taky vím....

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 18:40
- Nahlásit

Vlasta
bilksa
Já jen doufám,že to není shoda náhod

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2009 19:18
- Nahlásit

To asi nebude... To by byla velká náhoda.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2009 21:31
- Nahlásit

Není, teď jsem na to schválně koukala v telce

choco
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 00:24
- Nahlásit

Já jsem taky viděla Zuzku i se štěndama v telce To jsou tak úžasný chlupatý kuličky

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:21
- Nahlásit

Já jsem se teď na to koukla na netu. Zuzko,kolik měli v tý době týdnů? Devět kilo,to je mazec,to jsou medvědi a ne retrívři

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 14:37
- Nahlásit

doufejme, ze je zodpovednejsi panicka nez jeji dcera...i kdyz na goldena se tezko shani oblecky a strasove sperky...

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2009 16:49
- Nahlásit

Lucie od Arta
No to mi povídej - já bych se asi bála dát do téhle rodiny psa. Dcera měla čtyři psi během roka - jeden se záhadně ztratil, dalšího dala pryč, další skončil u kamarádky, no prostě zodpovědná panička.

Ale mamka bude určitě lepší, ti už psa měli.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 08:26 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Zdravím,tak už je to venku.,díky tomu primáckýmu šoumagazínu.Já na to nebyla připravená,p. Stropnický je podnikavý muž a když jsme se domluvili na předání v divadle,tak ho to asi napadlo,takhle to naaranžovat.
Jinak štěně dostala Veronika k narozeninám,na cvičení bude chodit se Stropnickým.Mýty o tom,že budou mít hafana na zahradě,který budí respekt jsem jim rychle vymluvila.
Hafánek spinká normálně v domě s malým tibeťanem.O třetím psovi mi volal M.S.,že to byl neplánovaný dárek.....prý dost šok.
Co dělá nebo nedělá jejich dcera neřeším a už vůbec ne podle bulváru.
Ten šot jsem neviděla,dneska jsem dorazila ze služebky domů.Prý kluci vypadali jako koule.V té době měli přes 9 týdnů,takže 8-9 kilo při síle kostí, jaké mají, je v normálu - televize přidává na váze.

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:03
- Nahlásit

Byli to krásní buclíci!! Moc se mi šmudlinkové líbili. A tobě to tam taky slušelo, na to, že si na to nebyla připravená.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 10:53
- Nahlásit

měli přes 9 týdnů,takže 8-9 kilo při síle kostí, jaké mají, je v normálu - televize přidává na váze.
Tak to jo,já si říkala,že už jsou starší. Vypadali jak štěnda pyrenejských psů,ale krááásný
A bude Stropnický chodit k holkám do Koloděj? Že bys je taky proslavila Mimochodem jak si ho nakonec vybral?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:32
- Nahlásit

Zuzko, Ty jsi měla včera narozeniny??????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:50
- Nahlásit

jana33
On chtěl podle fotek Corbiho,Veronika a Kordulka Codyho,že je takový prý miloučký.Corbi vrthnul do ředitelny VD a okamžitě tu byl jako doma.M.S. se do něj zamiloval ihned,ale pořád váhal,že je to pes pro Veroniku a ta chtěla Codyho.Nakonec zvítězil suverén Corbi,myslím,že se do jejich " početné " rodinky více hodí.Doma má ještě kámaráda tibeťana,jak je to s tím kníračem teď,nevím.
Bydlí na Suchdole,takže na cvičení budou chodit s MS tam,prý už si to zjišťoval,takže proslaví někoho jiného.Dokonce se nebrání ani výstavě,což mě potěšil - no uvidíme časem,co a jak.
Štěňata jsou to ale povedená obě,jen Corbiš je celý táta,jak vzezřením,tak povahou.Codynek je zatím stále doma,zájemci nějak vymřeli....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 11:52
- Nahlásit

Vlasta
ne jsem v září

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:06
- Nahlásit

Zuzana T
No tak to určitě, do takovýho prostředí,jedině suveréna třeštiprdlo bude tam v sedmým nebi

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 12:36
- Nahlásit

Zuzana T
Aha - já jsem to četla na goldeforu a myslela jsem, že Irča přála Tobě. Jinak mě se taky víc líbil Corbi.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 13:32
- Nahlásit

Zuzana T
Hned bych malého prďolku Codynka brala, ale nende to Určitě se brzy najde někdo, kdo si ho vezme

Mám dotaz, uvažuji o tom, že bych si pořídila strojek na stříhání našeho Charlouna a zkusila bych to sama, vhledem k tomu co naposledy předvedl za divadlo, klepal se jako sulc, jen se vysadil na stůl
Ale vůbec se neorientuji v kvalitě versus cena....může mi někdo poradit?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2009 14:00
- Nahlásit

HanuleGR
také doufám
No já strojkem nestrříhám,jen afilačními nůžkami.Strohjek není levná záležitost a asi v nich bude obrovský rozdíl jak v ceně,tak kvalitě.Zkus na golden foru Aroskovou - CHs Laure Alcar,ta ho má i používá.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání