Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 15:20
- Nahlásit

Vlasta
To naši taky kor Samouš,kterej je černej - v létě funí a na nějakej výcvik kašle, jediný,co ho nabudí jsou teda zvířecí mrtvolky,to mu je pak fuk,kolik je stupňů. Ale faktem je,že co se ochladilo,tak ožila celá smečka A divočáků zas tolik neuvidíš,neboj

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 17:45 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

jana33

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 18:23
- Nahlásit

Tak jsme dnes cvičili s Charlottkou i s poplašňákem a je to hrozný - první aport zvládla, ale pak už mi nic nezvedla ze země. Je to hrozný - tak pěkně chodila a už jsme zase propadli někam hluboko na začátek.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 18:30
- Nahlásit

bilksa
A kdo střílel? A jak byl daleko? Určitě to chce,aby střílel někdo jiný než ty a hlavně,aby střílel fakt daleko a teprve až budete mít vzdálenost,na kterou se nebojí,tak jí postupně zkracovat. A asi bych to pro začátek nespojovala s aportama,s prací, jen s procházkou,ať ti ještě nepřestane úplně nosit,protože si spojí aport a střelbu. Nemám teda zkušenosti,píšu,jen co mě napadá. Achjo, fakt by mě zajímalo,co se jí v tý kebulce hnulo

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:27
- Nahlásit

To mi povídej, já pořád doufám, že to zvládneme. Střílel taťka a byl venku na zahradě - my na dvoře. Na to aportování se teď opravdu vyprdnem - začneme s tou střelbou jen tak a uvidíme. Nechci jí úplně zkazit aport.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:40
- Nahlásit

bilksa
No myslím,že naopak.Úplně se vybodni na střílení a jen si pro radost hrajte s aportama.Střelbu bych teď na čas odložila.Alespoň tohle jsem udělala já na radu zkušených.Střílet jsem začala 6 neděl po táboře.

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 19:48
- Nahlásit

Tak to zkusím - nechám střelbu odpočinout. I když mi jsme teď už nestříleli dlouho - teď to bylo prvně po měsíci. Ale ještě ji nechám.

Jak jste vůbec dopadli v Malešově??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 20:25
- Nahlásit

bilksa
My nijak,já jsem se odhlásila už v září.Na radu "starších" jsem odložila zkoušky na příští rok.Místo toho jsem byla s Cathy na Konopišti na honu a Lexy připravím v sobotu na chatě slídění s čerstvým bažantem se střelbou.

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 21:32
- Nahlásit

Tak to bude mít super!! Tak ty sis nechala poradit od "starších" a já budu z dovolením tahat rady od tebe. Jsem z toho nešťastná.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2009 21:51
- Nahlásit

bilksa
Nech jí oddychový čas a uvidíš.

bilksa
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2009 09:20
- Nahlásit

Zuzana T
Dobrá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2009 19:09
- Nahlásit

bilksa
Jedeš da MVP do Prahy? Já jdu jen na kukandu a možná mi někoho vrazí vystavit.

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2009 19:13
- Nahlásit

Zuzana T
Nejedeme - původně jsem chtěla hlásit, ale přítel hraje premiéru v divadle, tak jsem nehlásila, protože sama jsem tam bezradná - bojím se tam nechat všechny věci a jít vyvenčit Charlottku a navíc tam kromě tebe nikoho neznám, abych si alespoň pokecala.

A jsem ráda, že jsem nehlásila - jsem ještě naštvaná z Budějc - mrkni na stránky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2009 19:29 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
No teď už znáš i Míru a Vlastu jsi už také viděla,ne?
Pěkné povídání,přečti si také vyprávění u Míry.
V Letňanech očekávám podobnou taškařici,tak proto jsem nehlášila.Navíc Lexy líná o sto šet,takže zrzavá a ještě vylínalá,co by tam dělala..No a Cathy má zase vyholené partie pod ocáskem a na boku po těch tukových bulkách,takže ta také nic.Hlásím se až na leden do Olomouce a na únor do brna.

bilksa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2009 21:22
- Nahlásit

My konečně osrsťujem A dokonce jsme opět kilčo přibrali

Olomouc asi pojedeme taky, budete v mezitřídě?? Nebo už v otevřený?? Brno se bojím přihlásit - loni jsme v únoru hárali, ale mrzí mě to, konečně výstava, kde jsou zahraniční rozhodčí a my na ni nemůžeme.

U Míry jsem to četla, máme stejné pocity...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2009 22:33
- Nahlásit

bilksa
Ještě nevím.

Mira A
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 15:06
- Nahlásit

Zuzana Tbilksa

Ahoj, tak my tu ted bojujeme, jestli se prihlasit nebo ne do toho Brna na Duocacib, protoze jsme zjistili, ze nam to koliduje s jarnima prazdninama nasi Kacky a lyzema v Rakousku. Ty lyze jeste nemame zarizene, takze je to porad otevrene. No uvidime.
Prahu nejedeme, to uz jsem psal drive - nestihli jsme se prihlasit.

Zuzko nasel jsem si tu pasaz poradu Topstar, jak je tam te Stropnicky s temi stenaty - chtel jsem rict, ze jsou uzasni.

Jo a jeste na zaver. Byli jsme u veterinarky a nechal jsem Broock zvážit tak máme 31,7Kg.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 17:11
- Nahlásit

Ahojte, zdravím po návratu z MOravy - Hubert byl pěkný, včera tam bylo nádherně, spát jsme šli asi ve dvě ráno jak včera tak v pátek a v 6 ráno se vzbudila majitelů dcery pětiletá dvojčata a šla se do kuchyně rvát o jogurt, takže už jsem neusnula. Před chvílí jsme přijeli, tak naplním pračku a jdu spát - to bude týden.... vždycky po pobytu u těchto kamarádů bych potřebovala tak tři dny na zotavenou. Psi u máti na zahradě vyhrabali růže tak ta nás taky viděla ráda když jsme si pro ně přijeli

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 17:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
,no jo každý flám už je citít v kříži,co.
Mira A
Já se na Brno hlásím,přestože máme nějak v tomhle období hárat - risknu to.
Jsem ráda,že se ti naši pucflíci líbí.Jo a novina zítra i Cody odchází do nového domova a představte si,že do stejného města,kde se narodil,takže ho bude mít chovatelka po ruce.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:25
- Nahlásit

Tak to je dobrá zpráva, že i Cody jde do nového domova - zrovna včera jsem se na něj koukala a přemlouvala bráchu se švagrovou, jestli si ho nechtějí vzít.

Jejda, vy všichni Brno hlásíte, tak že bych ho taky přihlásila?? Je to boj...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 18:46
- Nahlásit

bilksa
Nebuď labuť a pojeď také

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:13
- Nahlásit

Což já bych jela hrozně ráda, ale nechce se mi vyhodit peníze, kdyby mi začala hárat - momentálně jsme v takové finanční tísni, že už nemáme ani na benzín...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 19:23
- Nahlásit

bilksa
JJ je to po..... doba.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2009 20:21
- Nahlásit

Přesně... Nám nic jiného nezbývá, než bydlet u našich - já si nevydělávám ani korunu a přítel bere 11 tisíc, což na to, abychom si pronajali byt a ještě taky něco jedli fakt není...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 15:11
- Nahlásit

Tak co dneska nikdo??? Venku je strašně, ještě že nám tak vyšel ten poslední víkend.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:24
- Nahlásit

Venku typické podzimní počasí

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:39
- Nahlásit

Vlasta
Ale jo jsem tu a sleduji, jestli nekdo nenahodi nejake tema
...
Mimochodem kdyz uz mluvime o minulem vikendu - musim se pochlubit. Rozhoupali jsme se a zacali davat dohromady papiry k uchovneni naseho Brucanka. Tak snad pristi vikend to nahazime do obalky a odeslem nasledujici pondeli...

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:41
- Nahlásit

Přesně - u nás celý den prší - otrava...
Holky, musím se pochlubit - dostala jsem od taťky jako malinko dřívější svatební dar nové (staré auto) - felicii.
Hasiči odprodávali nevyužívaný majetek, je krásně zachovalá, takže paráda.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 16:45
- Nahlásit

bilksa

No tak to gratuluju a na kdy jsi slibila svatbu tatovi, kdyz je to ten dopredny svatebni dar ?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:05
- Nahlásit

bilksa
Paráda,tak ať je také dost penízků na benzín a hodně šťastných kilometrů!
Mira A
Já poslala papíry k uchovnění minulý týden.

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání