Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 20:44
- Nahlásit

Zuzana T
Mně přišly dva mejly, jak si vůbec můžu dovolit předvést takového psa na zkouškách... Odpovědi na mejly se mi samozřejmě vrátili Jsme se Žufrikem jiní a někteří lidé to asi neustojí... nebo co...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 20:51
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
To si děláš legraci,ne? A jak jako "takovýho" psa? Jako psa,co zvládá věci, o kterých si oni můžou nechat jen zdát? Bože, kde to jsme

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 20:57
- Nahlásit

Jojo, se Žufrikem jsem si zažila svý, bylo na něm znát že je z kotce, všeho se bál, teď ho dostanu tam, kam jsem myslela, že ho nikdy nedostanu, je neuvěřitelně chytrej, řekla bych až vyčůranej v životě nic nezničil, s výcvikem jsme pěkně pokročili, ale na tohle to fakt nemám nervy. Mám spoustu jinejch problémů, a tohle mi jen přidává na depce, nemám na to náladu ani sílu to řešit a bojovat s tím. To raději půjdu pokořit další stovku...

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 21:00
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
No možná právě proto,že jste v něčem tak dobrý, maj jistý lidi strach,že budete dobrý ještě v něčem jiným. A to se přece nesmí. Hoď to za hlavu, určitě potkáš i okolo zkoušek a lovečiny spoustu lidí,co přejí i ostatním,nejen sobě

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 21:15 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Na ubožáky,kteří píší anonymní mejly se vybodni,jestli budeš mít sama pocit,že jste schopni přestát útrapy zkoušek,tak se klidně přihlaš.Najdou se protivové,ale stále doufám,že je většina těch,kterým jde o psy a ne o slávu a ocení,když se někdo snaží se svým psem něco dokázat.Žufrik je " svůj",ale zdaleka není jedinej.Zkoušky jsou od slova zkoušet a kdo nic nedělá nic nezkazí.
Jestůi na ty zkoušky nechceš,protože se necítíš,tak jo,ale kvůli nějakým hlupákům,to je blbost.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 21:34
- Nahlásit

Naprosto souhlasím - Charlottka je na goldena taky jiná, řekli mi to zatím na všech (třech) zkouškách, který jsme zkoušeli. Vím, že na vítězství nemáme, ale proto tam teď fakt nejdu....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2009 21:50
- Nahlásit

Ančí a Žufrikjak si vůbec můžu dovolit předvést takového psa to se mi snad zdá, taky už jsem dostala všelijaký mejly, ale tohleto Koukla jsem jen tak letmo na stránky - klobouk dolů. Jo a taky mám jinýho psa.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 07:39
- Nahlásit

Odlišnost vzdycky vzbuzuje ruzne emoce, a ja cim dal vic problemu mam, tim jsem zranitelnejsi, tim vic o tom premyslim. Jinak bych asi nad tim taky mavla rukou...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 09:01
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Nebuď smutná, ber to z druhé strany - když se někdo stará - tak mu za to stojíš aby se staral - když je to v dobrém tak pohoda a když se snaží škodit tak do dělá ze strachu a nebo závisti - takže je na tom hůř než Ty - to taky někdy potěší ne???

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 09:18
- Nahlásit

Ahoj všem,
hlasím návrat z dětského tábora (náročná to akce) a tím pádem z posledního volna do vánoc. Dalo mi to co proto, pročíst všechny ty vaše příspevky - hlavně s tím háráním. To proto, že náš miláček, tak nějak neplánovaně začal před 14dny hárat. Takže otázka hlídání a zabezpečení byla na místě...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 10:21 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Mira A
Ahojda Míro,tak pěkně hlídej,ať ti na dvorku neběhají strakatí retrívři.
Už jsem se asi ptala - na Konopiště v září na výstavu jedeš?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 11:01
- Nahlásit

Tak se přiznejte všuchni kdo jede na Kono - my taky jdeme dělat "dojem". Vždycky si říkám, že se zeptám Zuzky kdo je ten s kým si tady píšeme a nikdy k tomu nenajdu čas. Napřed jsem napjatá při čekání až dojdeme na řadu a potom se buď dívám a nebo jdu do stánků a nikdy se k tomu nedostanu.

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:38
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj, nemame na zari podaou zadnou prihlasku, takze ani na Konopiste. Mysleli jsme si totiz, ze bude harat v tom zari a ne ted

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:44
- Nahlásit

Mira A
To nevadí,uzávěrka je do 1.9.

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 12:45
- Nahlásit

Zuzana T
No, právě na to koukám... za 750,-...
musíme si doma udělat nějaký plán výstav

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 14:00
- Nahlásit

Vlasta
Hezky rozebrano
Zuzana T
My na to mame na webu diarek, aby v tom panicka nemela maglajs

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 16:53
- Nahlásit

Já už jsem si výstavy vypsala, které chceme absolvovat, ale myslela jsem si, že bychom už mohli být v pracovce - do otevřený se mi nechce, tak asi ještě dochodíme mezitřídu.

Jinak Konopiště asi jedem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2009 17:08
- Nahlásit

Ančí a Žufrik No to je - ale neboj - u mě taky lítaj občas lítaj velmi "vybraný" slova - než nějakou tu křivdu vydýchám. Ale po odventilování přetlaku si to vždycky takto zdůvodním a pak jsem klidnější.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 08:01 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Dobré ráno, děláte něco??? My máme dneska poradu ( to zase bude...) a ještě k tomu na mě ráno vyšlo hodnocení výrobků a chutnat v 6,30 asi tak 40 druhů uzeniny a paštik je fakt hnus.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 09:41
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj,já už plánijí jídeláky na nový šk.rok.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 10:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

hurá štěňátka jsou na světě.Narodila se čtyři od 20-23 hod .Podle velikosti bříška jsme tipovali více kousků,ale jsou to obřící,tak nás to zmátko.Fenka má 521 g ,tři kluci pod a nad 600g.Jedu je v poledne zkouknout.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:09
- Nahlásit

Zuzana T
To už jsou ty od Tvého odchovu B ???? To nějak uteklo ne?? Tak gratuluju a pozdravuj....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:31
- Nahlásit

Vlasta
JJ od Beverly.Čau odjíždím.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 11:34
- Nahlásit

Zuzana T
Doufám, že napíšeš jací jsou - no asi velcí a plyšáčkoví

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 17:13
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj,tak už mám aktualizace na bwww.zboticskychmeandru.cz
Na staré stránky nechoď už tam mám zase vir,sakra.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 18:29
- Nahlásit

Zuzana TTak jsem se pokochala - i na fotkách jsou to macíci, holčička je v oslabení - jenom jedna - zůstane doma? Už mají pánečky??? Početla jsem si i jak jste byli v Belgii úspěšní - to jste tedy pašáci - nebo spíš pašačky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 20:58
- Nahlásit

Vlasta
Holčička je zadaná,ale nezůstane doma.Bude žít v Benešově u Prahy.Klucííí jsou zatím volní.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 21:02
- Nahlásit

Zuzana T
Moc gratuluju,jsou to pumlíci

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Srp 2009 21:37
- Nahlásit

Gratulujeme!! Jsou to pořádní macci. Tak ať jsou mimča a mamina v pořádku!!

Mira A
Člen
# Zasláno: 21 Srp 2009 08:44
- Nahlásit

Zuzana T
Antosici take gratuluji. Koukal jsem se na fotku, jsou to pekni mackove

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání