| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 18:57 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Ahooj!
Vlasta
Tak jsme se vratily s holkama z výcviku.Nacvičovala jsme s Lexy na ty PZ,kachnu z vody,bážu na markingu,Slídění s dohledávkou a nakonec vlečku bažanta.Lexy pracovala moc pěkně,sice nějaké chybky byly,ale já byla moooc spokojená,jak pracuje s chutí.Šťastná jsem z toho,že se na disciplínu těší a že vezme kus bez zaváhání a maže zpět.Teď ještě sehnat králíka a když i toho zvládneme,tak budu už méně vyklepaná.Snad bude králíček ve čtvrtek.Potřebovala bych sehnat nějaký zdroj - ráda králíka koupím.Problém je ten,že většinou nesmíte říct chovateli králíků,na co to chcete ....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 21:08
- Nahlásit
Zuzana TA na kdy potřebuješ toho králíka? A je jedno jaké je barvy? Zeptala bych se kolegy z práce - sem tam od něho kupuju staženého a vykuchanýho na jídlo a protože jsou myslivci tak nějakýma úvahama o tom co bude s nebožtíkem se nezajímají. Pokud zrovna nemají jenom malé králíky tak by to šlo. Oni to mají nějak přes léto než dorostou a pak je hromadně vybíjejí do mrazáku - jestli chceš zeptám se ho - do Prahy jezdíme často a když bych nejela já, tak poprosím některou kolegyni - kolegu aby Ti ho hodil.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 21:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Jojo super,Vlasti to by bylo moc fain - beru všechna zbarvení a klidně i nějaký " nestandard",ale zdravě picnutý za ušiska.
Zkoušky máme příští víkend a ještě jednou na ně půjdeme po táboře.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 3 Srp 2009 23:07
- Nahlásit
Jéééé já jsem taky sháněla králíka ... kdybych se mohla vtírnout...
Jinak tento víkend se mi stala věc nevídaná! Podařilo se mi prvně po 2,5 letech unavit Žufrika : Zúčastnili jsme se jednoho z nejtěžších závodů v dogtrekkingu u nás, Stopou strejdy Šeráka. Délka přesahovala magickou 100 a trasa vedla nahoru, dolů, nahorů a zase dolů... :roll: Po záplavách byly cesty pekelné a celkové převýšení někdo napočítal přes 3500 m. Reportáž na web dopíšu do konce týdne. Zatím fotky http://zufrik.rajce.idnes.cz/2009_08_01-Dogtrekkin g_Stopou_strejdy_Seraka/
Se Žufrikem jsem došli v kategorii mladších žen na 5., resp. 6.místě. A celkově na 26. místě z 92 startujících 8) Mám z toho radost, protože jsem dost lidí překvapila - do mě a retrívra by to totiž neřekli Ba co víc, nejsem ani zničená
Pro zajímavost: Na druhém místě se umístil chesapeak bay retrívr, pak nějakej ten labrador a hned za mnou další zlaťák. Retrívři se rozhodně neztratěj ani v tomhle odvětví
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 07:01
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Tak to moc gratulujeme - jak dlouho jdeš těch 100km??? Já bych šla tak týden a pátý den bych to vzdala.... s tím králíkem se zeptám,a le nevím odkud jsi - abych neměla králíka a pak si ho musela vykuchat a sníst...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 07:59
- Nahlásit
Zuzana T
Tak na zítra mám rozjednané dva králíky - tak uvidím co dopadne a dopoledne bych Ti ho dovezla.... Tady se někteří diví, ale ten králík nesmí být vyvržený že ne??? Jsem to viděla na zkouškách, že nebyl a tady někteří mají starosti že bude smrdět.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:03
- Nahlásit
Vlasta
Ťapali jsme necelych 35 hodin, limit byl 50 hodin.
Jsem z Prahy, vzala bych si to přes Zuzku, dovolí-li
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:10
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
JJ není problém.
Bré ráno....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:11 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Supééér - Vlasti králík musí být celý - nenačatý/ NEvyvržený/ a měl by byt tzv. " vydojený" od moči,právě,aby nesmrděl.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:12
- Nahlásit
Vlasta
,myslím,že by se divili ještě víc,kdyby viděli na co to máme!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:26
- Nahlásit
Zuzana TAnčí a Žufrik
Tak dobrá - pokud dovezou oba - tak je máte obě - když alespoň jednoho tak je pro Zuzku a Ančí seženu jiného - dokonce kolega co od něho beru - tak ten sice nemá teď dorostlé - ale přes bratra myslivce shání divoké králíky - jenže víte jak to je - chlapi naslibují a pak nic.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:27
- Nahlásit
Zuzana T
Zdravím z terénu! Jak bylo na dovolene?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:37
- Nahlásit
Vlasta
Jsi poklad!!!
Ančí a Žufrik
Tradičně pohodička,koupání,slunění,čas na čtení.Petrovi skoro denně folkal vítr,takže si zařádil na surfu dosytosti.Až budu mít čas,což teda nemám,tak dám pár fotek na stránky - ty staré a pokusím se i na ty nové- www.zboticskychmeandru.cz./ zatím ve výstavbě/.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 08:40
- Nahlásit
Ještě perlička: další kolega když slyšel naše hovory o shánění králíků tak nám sdělil, že včera ráno asi ve 4 hodiny vyzvedával šéfa na Stodůlkách ( jeli na Slovensku) a ze sídliště vyběhl zajíc a trefil se mu do kola. Tak jsem mu hned vynadala, že ho nenaložil a tak mám slíbeno, že příště mi zavolá ráno ve 4 a zeptá se, jestli to náhodou nechci - doufám, že nesejme divočáka
Ráno jsem se taky dívala po silnici jestli tam nějaký neleží, ale bohužel pouze 2 přejeté kočky - ale byly už dost rozpitvané.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 09:59
- Nahlásit
Vlasta
No divočák by byl na pekáč...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 10:32
- Nahlásit
Holky,časem bych vám na trénování mohla dát nějaký králičí kožky. Kamarád mi jich zrovna osm suší,tak se můžu podělit. Králíka celýho mám pro Fanču až vyroste taky slíbenýho,ale protože kamarád ví,na co to chci, slzí už teď a o víc než jednoho ho obrat nemůžu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 11:36
- Nahlásit
jana33
Ahoj,díky,ale králičí kožky mám.Na nácvik jsou dobré,ale jdeme na PZ a je nutné,aby si Lexyna ozkoušela váhu králíka.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 4 Srp 2009 17:30
- Nahlásit
Zuzana T
Ahooj, promin, prehledl jsem tvuj pozdrav...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 07:56
- Nahlásit
Dobré ráno...hurá, hurá už je půlka týdne.. už se těším na víkend. Zaprvé se konečně vyspím a pojedu se podívat na dostihy do Mimoňě, koupat psy a tak... zaútočím na ty králíky, bude tam spousta vesničanů. Kolega z práce nesehnal ani u sousedů - všichni mají chovné a pak malé letošní...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 08:11
- Nahlásit
Vlasta
Do Mimoně na dostihy - koňské? Tam je dráha?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 08:54
- Nahlásit
Zuzana T
No jasně už od dob komunistů - je to hned za hřebčínem. Je sice krátká a zatáčky vynášejí ( 2tis. m jedou 3x dokola - )
ale bývá to tam fajn. Dokonce mají i 3 tribuny a bývá bohatá tombola. Teď už je hřebčín dávno za zenitem a pouze pronajímají boxy - momentálně tam stojí dostiháci rusa Šavujeva-Chludějeva nebo tak nějak - dříve trénovali v MOstě. Mají to v přísném utajení, prý tam je kůň za 7 mega a proto nemají na boxech ani cedulky se jmény.
To jsem drbna co? Ale vím to od té mojí střihačky, ona má právě v hrebčíně pronajmutou místnost jako střihárnu.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 10:11
- Nahlásit
Vlasta
Aha,no tam jsem nikdy nebyla.
Hele máš naočkované psy na tetanus,když chodíte ke koním?
U nás je nedaleko jízdárna a vyžení hnůj na pole,kudy chodíme.Vet. mi doporučuje raději naočkovat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 10:52
- Nahlásit
Zuzana T
No nemám tetatnus, jenom navíc borelku a psincový kašel. Taky jsem měla paniku, když Greeny na výstavě Panská Lícha loni jako 4 měsíční přezubující sežral kobylák.... Jinak ke koním moc nechodíme, na Moravu do stájí kam jezdíme je neberu, bo tam mají svoje psy a Ti nejsou ani vychovaní, ani odčervení a možná ani očkovaní - tak jsem to zatím neřešila. JInak tetanus nemám ani já - propadl mi asi ve 30 letech a potom mě očkovali znovu na tu trojitou dávku a měla jsem po druhé injekci takovou rekaci, že se doktorka neodvážila mi dát tu třetí. Při úraze bych měla hlásit alergii a měli by mi prý dát rovnou jakési sérum s protilátkama - doufám, že to nebudu muset nikdy uplatnit...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Srp 2009 11:43
- Nahlásit
Vlasta
No to máš také dobrý..
Tak čus,jedu navštívit těhotnou Beverly a dopilovat s její paničkou poslední přípravy na porod našeho céčka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 11:05
- Nahlásit
Teď jsem se dívala na stránky světové klubovky v Bratislavě a změnili rozhodčí:
http://www.slovak-retriever.org/akcie/vystavy/kvr0 9/skvr_09.htm
Tedy neznám ani jedny tak nevím jestli k lepšímu a nebo naopak...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:28
- Nahlásit
Vlasta
JJ změnili rozhodčí na feny,pro mě byla lepší M.Woods.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:32
- Nahlásit
Zuzana T
SE musím podívat ještě jednou - já jsem nabyla dojmu, že změnili oba - no to jsem celá já... přečtu půlku a dělám chytrou..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 13:25
- Nahlásit
Vlasta
Rozhodčího na psy jsem nesledovala,tak to nevím.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 13:55
- Nahlásit
Vy nekdo jedete na svetovku?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Srp 2009 14:02
- Nahlásit
Mira A
Já odvážná jsem Greena v nějaké euforii přihlašovala někdy v únoru nebo v březnu - proč to už dneska nevím
Tedy vím - na první uzávěrku byl poplatek jenom 45 EUR.
|