Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 19:51
- Nahlásit

já začla konečně s krmením masem..a nežravý kokr mi žere, jak nikdy v životě, tj s relativním nadšením. Teď aby to vydrželo.
www.masopropsy.cz - tohle jsem dnes objevila a objednávám, na cesty a výcviky jak dělané

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:11
- Nahlásit

Lucie od Arta
Co tam mají prosím tě na cesty a výcviky jak dělané? My zrovna dneska diskutovali s holkama na mujpes,jak to maj předražené

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:52
- Nahlásit

jana33
ty hotový namíchaný půlkilovky se mi líběj...
mě půlkilo na dva tři dny vydrží, to zas tak předražený pak není...a jestli je pravda, co tam tvrdí, že je to de facto v bio kvalitě.Mě je z normálního kuřecího šoufl, samý hormony, žádný maso, bojím se tím krmit častěji, abych mu spíš neublížila...Já stejně kuouju psí maso v normál řeznictví a normál mletý je dražší...ale fakt mám prcka, 13 kilo, to nejni jak ty vaše krávy velký.A navíc nežere pokaždý, na výcvikáčích mi nežere nikdy, občas mu to musím rvát jako huse do krku...

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 20:55 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Lucie od Arta
Jo tak,ty myslíš na akce,kde je mraznička,lednička no já právě tomu "hotovému" moc nevěřím. Nojo půl kila na tři dny, to si paní může kupovat bio hovězinu

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:00
- Nahlásit

jana33
u nás na výcviku je dycky lednička - na víno a klobásy a tak- mě pes nežere granule skoro nikdy, na výcvikáči je pak schopen týden nežrat vůbec,maso jí jakžtakž...
Právě, i biohovězí mě vyjde líp než granule.I když, uvážím-li že granule nežere, ale maso ano..pak vyjdou levnějc granule, žejo,dýl vydrží.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:27
- Nahlásit

Lucie od Arta
Já teď začala maso sušit, jedeme na víkend pryč,tak to prubnu Nojo tyhle troškaři... kdyžtak se přesunem do syrový stravy,ať to tady holkám nezapráskáme našima řečma a mase

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:33
- Nahlásit

jana33
Lucie od Arta
Koukám,co se tady děje - masožravky

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:35
- Nahlásit

Zuzana T
vovovona si začala

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:36 - Změnil/a: Lucie od Arta
- Nahlásit

jana33
ano prosím.
Zuzana T
No, když jste psaly, jak vám psi nežerou, tak jsem napsala, že můj žere, no...
a jednu goldení -
Já dnes potkala na procházce kamaráda goldena - Andy, chovku nevím...u nějakejch strání? Teras? Kdo ví...Jsou tady od nás, od Jílového u Prahy, tak mi zas paní líčila, jak už ho teď (je mladej, tak tři, čtyři roky) bolí noha, lokty má trojkový, děs běs.Jsem ráda za své titěrné kokry, ty tyhle kloubní problémy neznají. Ale díry hrabe Andy obstojný, jak na mamuty...

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:42
- Nahlásit

Lucie od Arta
No Lucko, znám víc lidí,co s kokrem řešili od mala lokty nebo kyčle.....ale samozřejmě čím větší plemeno, tím hůř....
Náhodou z Královských teras to nebylo?
Btw už se těším do té MB,Fanča tam bude vypadat jak debil, nejenže prostě stát nebude,ale ještě začíná vypadat jak z koncentráku, samá ruka,samá noha, taková žížala a žoužel to je

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 21:57
- Nahlásit

jana33
to já taky znám, ale ne že se ten pes nepostaví, znám kokry s 4/4, osmiletého a desetiletého a nepoznáš to, jsou nasvalený, každou sezonu na honech - a vcelku v pohodě...
je to nějaká asi mneší chovk, spíš něco jako Vltavské stráně?

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 22:04
- Nahlásit

Lucie od Arta
Ty menší chovky zlaťáku tak neznám, to spíš Zuzka
No tyhle právě problémy měli, pes byl snad v roce na operaci s oběma lokty, čuba začala v roce kulhat a zjistili špatný kyčle....taky znám labradory, zlaťáky,co maj dysplázku a není na nich nic poznat.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 22:08
- Nahlásit

jana33
hm,aha, s tím já se nesetkala, pokud teda ten pes není s Plzně, Calderon Katmir Bohemia...ale věřím.já jen, že jak čtu u vás v diskuzíc, tak mi přijde, že nemocnej nebo operovanej je každej druhej pes...
Žufriková
Ančí, už víte, jestli vám máme držet palce????

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 22:10
- Nahlásit

Lucie od Arta
Nene,tohle byl jinej pes. Ale výhoda je,že u těhle lehčích psů po operaci opravdu nic nepoznáš a většinou opravdu nekulhají. U těch velkejch to takhle většinou nebývá. Ale jinak máš pravdu, zvlášt lokty jsou aktuálně dost velkej problém

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 22:45 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit

Lucie od Arta
1) Jak jsem očekávala, nejde to... hele a pohár nepohár, nám je to šumák, stejně bychom bojovali o první místo od konce Ale určitě bychom spoustu lidí překvapili... jak jsem zjistila...
2) Taky mi příjde, že je skoro každej nemocnej...

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2009 23:18
- Nahlásit

To je škoda, já se těšila, že Vás tam potkáme a budeme tam mít alespoň nějaké známé.... No já už začínám být nějaká nervózní - dnes Charlottka vůbec nepracovala a celkově je ještě hodně unavená po tom táboře, tak přemýšlím, jestli vůbec vyrazíme....
Zase si říkám, když už to máme zaplacený... Alespoň pěkný výlet. Jsem přesvědčená o tom, že vypadneme, Charlotta je fakt hodně unavená.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 07:11
- Nahlásit

Dobré ráno - Vy jste se tedy včera rozjely ...
Taky jsem o mase uvažovala, ale nějka jsem se nerozhoupala, starší Kejsi po všem kaká vodu - tak tam se mi nechce riskovat a každého krmit jinak jsem asi líná. A dokud Greeny rostl tak jsem vůbec nechtěla riskovat, že nebude mít ten správný obsah všeho ve žrádle. Jinak protože dělám v masokombinátě tak vím, že náklady na bio býka a normál býka jsou skoro stejné - u prasete bio a normál je to podstatný rozdíl, ale v hovězím ne a ten cenový skok dělají pouze prodejny.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 08:15
- Nahlásit

Dobré ráno,
My včera také cvičily a až na jednu disciplínu to šlo.Děvenka mi ukázala,že si nemám být tak jistá v kramflecích,zřejmě si přeje mít na zkouškách vynervovanou paničku!Ale už jsme se přihlásily ,tak jdeme.
No a že se tu píše o nemocných psech víc,jak o zdravých je asi pochopitelné.U těch zdravých zase toho tolik neřešíme.Holky a jména stanic tu neuvádějte,fámy,hlavně ty nepravdivé se šíří v našich krajích rychle...

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 08:24
- Nahlásit

bilksa
Přesně takovéhle dilema jsem měla já, zda jít či nejít na SZVP minulý týden. Zaplaceno jsem to měla hodně dlouho, ale nějak moc jsme necvičili, v rákosí nikdy nebyl a na 2 vhozené kachny čučel jak puk, první přinesl a druhou už ne. Tak jsem si říkala, že když už je to zaplacený, prubneme to, holt se zúčastníme slavnostního nástupu a po první disciplíně slavnostně pojedeme domů. Ale to byl omyl, nakonec byl Charlie moc šikovný a mile mě překvapil, skončil 4. z 12ti psů a to to byli vesměs ohaři.Sice je odchodil v 2. ceně, z práce v rákosí 2, přinášení 3 (při poslední disciplíně markingu, zmačknul kachnu) ale jinak samé 4. Takže určitě to běžte zkusit!!! Ona je tam jiná atmosféra, pes vidí ty ostatní a chce taky pracovat. Držím palce všem co se chystají ať na zkoušky nebo na výstavu

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 08:44
- Nahlásit

HanuleGR
Díky, nakonec jsem se rozhodla, že teda jedeme, ale vidím to tak, že po první disciplíně odcházíme...

Včera Charlotte vůbec nechodila, fakt hrůza.

HanuleGR
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 08:58
- Nahlásit

bilksa
Ona si dneska odpočine a zítra jí to určitě půjde

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 09:38
- Nahlásit

HanuleGR
Gratulujeme,kéž bychom také tak dopadly...

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 09:43
- Nahlásit

Zuzana T
Kde bydlíte??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 09:50
- Nahlásit

bilksa
Praha 10 - holky ze Záběhlic

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 10:11 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Já myslela jestli spíte v Malešově...??? My vyrážíme už dnes.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 10:21
- Nahlásit

bilksa
Kde je vůbec Malešov??? Držím Vám palce všem - hlavně pak podávejte zprávy.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 10:27
- Nahlásit

Malešov je u Kutné Hory.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 10:33
- Nahlásit

bilksa
,aháááá! Ne my jsme doma,máme to jen 70 km,tak využijeme pohodlíčka domácí postýlky/ pelíšku/.Já jedu jen na ty PZ,tak je zbytečné tam spát a navíc chci,aby byla Lexy dobře vyspalá a v pohodě - já tedy nebudu,už teď mě bolí žaludek.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 10:36
- Nahlásit

Tak to jo, to dojedete. My nejspíš budeme spát ve stanu, protože chatka už nebyla... Tak já jsem nějaká v pohodě - nejspíš jsem smířená s tím, že vypadneme, takže to beru spíš jako výlet.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2009 10:40
- Nahlásit

bilksa
A ty budeš v sobotu koukat na PZ nebo se jich účastníš také?

<< 1 ... 108 . 109 . 110 . 111 . 112 . 113 . 114 . 115 . 116 . 117 . 118 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání