Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:11
- Nahlásit

Zuzana T
Ha, vidis mame stejny napady. Taky jsme probirali nazev pripadne chovky a dost jsme se nasmali, nektere navrhy me starsi dcery byly proste kouzelny. Mimochodem jak dlouho to trva nez nam ji uchovni?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:24
- Nahlásit

Zuzana TMira A Hele to si děláte srandu ne, mám je tady připravené k zítřejšímu kopírování a poslání. Nechávala jsem to až po zkouškách, kdybych je potřebovala k zapsání vyjímečného výsledku - no nepotřebovala, tak doufám, že se mi vrátí než pojedu do Olomouce. Uchovním ho, ale nečekám žádné zájemkyně - to spíš pro můj pocit...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:25 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Mira A
To záleží na tom,kolik toho má pan Korda k vyřízení.Rozhodně mu pošli emailem vyplněnou žádost a dvě fotky Brůči a v obálce zbytek.Dej bacha na to,že posíláš originály,tak si vše ofoť - pro jistotu.
Jinak žádost o chovku se posílá na ČMKU,formulář mají na svých stránkách a vyřízení trvá od 2-6 měsíců podle toho,jak složité je jméno.Pokud budeš volit anglický název ,tak mrkni na str.FCI, na jmenný seznam stanic,ať si ušetříš námahu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:26
- Nahlásit

Vlasta
Udělej si kopie PP,ať můžeš v klidu posílat výstavy.

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:31
- Nahlásit

Zuzana T
Korda je ok, ale ta chovka - 2-6mesicu fiiiiha - tak to mame co delat - ja to tusil.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:32
- Nahlásit

Zuzana T Já budu u RK - žádnou žádost jsem na stránkách neviděla. Mají ji taky???

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:34
- Nahlásit

nemají, teď jsem se dívala

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:37
- Nahlásit

Zuzana T
Zatim jsme projizdeli nazvy chs na cmku - ale na fci s hned juknu

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:40
- Nahlásit

Vlasta
Nikdy nerikej nikdy... treba se jen pohrnou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:47
- Nahlásit

Vlasta
Greeneček ovládne harem v Č.Lípě a okolí

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:49
- Nahlásit

Zuzana T
Teda ta databaze na FCI to je narez. Hlavne sledovat oblibene nazvy ci casti jmen.... takhle jsem uz nasel CHS
MESTATOUSKOVA (Z)
TOUSKOVSKEHOLESA (Z)
TOUSKOVSKYCHPOLI (Z)

A to jsem ani netusil, ze u nas nekdo chova psy.
A nebo kdyz tam clovek zada sve jmeno - to se pak dovi veci
Treba jsem si vzpomel na hubikovou, nebot jsem tam videl
FLORES DE LOS SANTOS
nebo misek samozrejme s jejich Misantos...
to ja bych mohl mit zkratku Mirantos - aby si nas pletli ne?
No jak to dopadne to chci videt...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:51
- Nahlásit

Mira A
A co Antmira?

Mira A
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 17:55
- Nahlásit

Zuzana T
Antmira je moje stara zkratka - to je pravda... Ale nicmene je tu nekolik faktoru.
a) pes je zeny - takze nerozhoduji sam
b) chteli jsme tam zohlednit pripadne misto kde zijeme
c) pripadne nase jmeno (cast nebo zkratka)
d) pripadne bruci jmeno na pamatku - cast nebo zkratka)
e) pripadne kombinaci toho vseho dohromady
f) neco jednoducheho aby nebyla slozita domena cz na netu.
to bude mela a uvidis, ze nakonec z toho bude neco uplne jineho

Mame nekolik pracovnich nazvu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 18:04
- Nahlásit

Mira A
Tak to chce lahvinku nebo dvě dobrého vína,pár jednohubek a večer zasednout k přemýšlení .Po té druhé flašce vzniknou parádní názvy.
No já dneska lituji,že mě můj muž ukecal do názvu podle místa bydliště.Je to o zlomení jazyka a nemůžeš použít žádná složená jména,protože by to vypadalo debilně.Zkus si někdy přeložit některá jména a názvy stanic třeba z katalogu z výstavy.Někdy je to parádní nesmysl.Naproti tomu krátká jednoslovná jména,jako nař. Misantos můžes dobře kombinovat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 18:53
- Nahlásit

Mira Aa z jakého jste města???
Zuzana TGreeny ovládne trh jedině mezi bezpapírovýma fena -tady totiž jiné nejsou a tam tedy potenciálem plýtvat nebudeme

Taky jsem přemýšlela jak bych si registrovala název a bylo by to jméno oblíbeného koně neznamenající nic.
Kámoška teď taky vymýšlí pro knírače a její názvy jako U tří meger přeložené do angličtiny zní strašně, takže taky je v koncích.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 19:07
- Nahlásit

Vlasta
U tří meger,to zní strašně i v češtině.Představ si Amálka U tří meger nebo ještě lépe Od tří meger!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 19:10
- Nahlásit

Zuzana T My jsme jí to říkali taky, pak měla Od tří ocásků, pak něco jako Od tří čertic a tak. Nelíbilo se mi ani jedno, navíc přeložené do anglištiny a zpět by bylo od tří meger něco jako od tří sviní - jak to má v angličtině vždycky více výrazů.
A píšeš to lépe ne, já bylo to OD a ne U.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 19:16 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Když jsou to kníračky ta co Od tří knírů?

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 19:35
- Nahlásit

Teda, tady se to uchovňuje na všechny strany!! Jen my opět nic... Já nevím, proč musíme být pořád pozadu...

Mira A
Tatínka si brát nebudu - ten mě do svatby neukecal... Ale svatba bude 21.5.2010

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2009 20:15
- Nahlásit

Já taky jednou uvažovala nad názvem chs.. coby kdyby... a teda cokoli poetického mne napadlo, už napadlo někoho přede mnou I když u nás by to byla spíš plemeníková stanice
Žufrik se sice líbí, ale nikdo ho nechce. Za to čechohoráček Busty není ještě uchovněnej a už má dvě vážné nápadnice

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 07:10
- Nahlásit

Zuzana T
S tou lahvinkou to neni spatny napad. a s tim lamanim jazyka... to už taky mame jeden takovej pracovni nazev. ... Od Touškovských Antošů uz vidím tu internetovou adresu.

Vlasta
My jsme z Města Touškova. A už jsem našel na fci, že nejsme jediní koho to napadlo: z MESTATOUSKOVA, z TOUSKOVSKEHOLESA , z TOUSKOVSKYCHPOLI už jsou zaregistrované

Taky tu mame hrad BUBEN, tak s tim by se uz dalo vymyslet neco veseleho ne ?

bilksa
Tak gratuluji a víš, že se povídá, že se v květnu lidi nemají brát? Že prý jim to nevydrží... No my jsme se taky brali v květnu a nic jsme si z toho nedělali...

Ančí a Žufrik

My jestě nemáme ani papíry, ani chovku, hárat bude Broock nejdříve za 5 měsíců a kdo ví, jestli se to povede a zabřezne - ale už máme dva zájemce z Německa na štěňata a jednoho na krytí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 07:22
- Nahlásit

Mira A
Od Touškovských Antošů - tak to Ti nikdo nemohl vzít, to musí být volné, myslím, že cizinci budou s výslovností nadšení, ale pozor - je to hezké. Prosím Tě, kde je Město Touškov????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 07:36
- Nahlásit

Mira A
Hm,tak to je tedy stejně šílené jako moje z B.M. a Němci to budou obzvláště pěkně vyslovovat..

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 07:49
- Nahlásit

Vlasta
Hned vedle Plzně - 10km

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 08:04
- Nahlásit

Zuzana T
No to víš, že jsem si na tebe hned vzpoměl.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:06
- Nahlásit

Mira A
No prosím, a my furt nic

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:17
- Nahlásit

Jaky je oznaceni plemene, sim, sim? Cipuje se? tetuje se - pokud ano, kam presne? Dik za info. A pripadne i labradory, kdybyste vedeli.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:45 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Fifi
levé ucho všichni retrieveři- tetování povinné u KCHLS u Retriever klubu se může tetovat i čipovat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:56
- Nahlásit

Vlasta
brách El Jimador nebo jak se jmenuje má u Deckera Dkk i DLK nulové.

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:04
- Nahlásit

Fifi

Presne jak rika Zuzka, jen bych dodal ze jsou oblasti (mesta) na jejichz uzemi je cipovani uz povinne. Napriklad v Plzni to tak je. Ale byva to hrazene magistratem (alepon v Plzni). Vsak oni si to zase vyberou na poplatcich za psa. Jen zustava otazkou, jestli to musi nechat udelat chovatel, nebo az novy majitel stenete. U nas je to jasne, My uz z Plzne nejsme - proto povinost pripadneho cipovani nam odpada a prenasi se pripadne na nove majitele.

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání