Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:28
- Nahlásit

Výsledky MVP už jsou na webu. Já jsem si výstavu po dlouhé době užila, protože jsme byli hotoví hned v půl desátý a do odpoledních soutěží jsem jen courala a klábosila se známými

Tak Žufrik s aporty ani se zvěří problémy nemá, jen je to vysmátej paličák

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:06
- Nahlásit

Hele a když pes donese toho bažanta tak kam ho pán dá???? Na nějakou hromadu a nebo ho musí nosit????

Ketrin
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:57
- Nahlásit

Výsledky MVP Kde? já vidím jen vítěze skupin FCI...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 07:01
- Nahlásit

Ketrin
Musíš si otevřít ty jednotlivé listy - je to moc nepřehledné ale je to tam.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 08:02
- Nahlásit

Vlasta
Po každé leči to snese na výlož,kde se svazují vždy dva kohouti nebo dvě slepice dohromady a překládá se to na tyče umístěné na valníku.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 08:03
- Nahlásit

Zuzana T
No a v té leči kolik donese pes bažantů a kam je dáš než se odnesou jinam?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 08:06
- Nahlásit

Vlasta
Máš své stanoviště,kam ti pes donáší zvěř,pro kterou ho vyšleš.PO odtroubení leče,vezmeš nashromážděné bažanty a buď je na výlož doneseš nebo je předáš procházejícímu honci a on to udělá za tebe.Pak jdeš se psem prohledat svěřený úsek a bažanty,které najdete zase doneseš na výlož.Počty jsou ruzné jednu leč nemusíš mít štěstí a máš 1-2 bažanty,další třeba 20.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:22
- Nahlásit

Zuzana T
Aháááá - no víš jak - ještě jsem tam nebyla....tak abych neumřela úplně hloupá

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 14:29
- Nahlásit

Nemáte někdo v e-mailu jak chodí takové ty obaly z dob totality fotku Luncheonmeatu???? Toho v konzervě jak býval s tou strašnou etiketou. Nutně bych ji pracovně potřebovala a nemůžu ji nikde na internetu najít..

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 16:55 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Tak jak je ve čtvrtek??
U mě teda nic moc - jsem nemocná, dnes jsem byla na semináři o alternativních výtvarných technikách a myslela jsem, že tam nevydržím. A zítra mám další konferenci "Pravda o zooterapii".

Tak jsem se na ní těšila, a kdo ví, jestli vůbec budu schopna jet.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 17:21
- Nahlásit

bilksa
Já padla v pondělí,ale už jsem v pohodě. Než viroza,prostě jsem nastydla,v sobotu jsme zas měli naháňku a vždycky než jsme vylozili na nějakej ten místní kopec,tak jsem byla durch splavená,ale samozřejmě venku byla zima,takže to je hned. Tak ať je co nejdřív líp.
Vlasta
Nemám,ale zkusím pohledat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:37
- Nahlásit

jana33 Diky, kdyby se povedlo to by bylo super.bilksajana33 já jsem si nadělila kůru Aloe Vera a zatím dobrý...musím zaklepat.

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:38
- Nahlásit

No já když teď slyším o prasečí chřipce, tak doufám, že to není ono...

Každopádně mi teda dobře vůbec není. Mám určo i teplotu, ale měřit jsem se jí neodvážila.

choco
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 00:21
- Nahlásit

No u ségry ve škole už případ prasečí chřipky mají, ale s nějakýma opatřeníma se čeká,až jestli přibudou další případy...navíc nám doktorka řekla,že se nějaká vyšetření automaticky nedělají, a pokud chce mít pacient jistotu,že to není zrovna ta prasečí,tak si musí zajet na Bulovku,kde za to vyšetření dá 4tis.Jinak,že to léčí jako obyčejnou chřipku a nic víc...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 06:56
- Nahlásit

choco
No tak to je síla - kde tedy berou ty údaje o prasečí???? To jich musí být o hodně více - přece si každý nezaplatí 4 litry za rozbor???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

choco
No neříkej,že to vyšetření nehradí pojišťovna.To mi příjde jako blbost.Při podezření na prasečí chřipku tě musí tvůj lékař s doporučením na tu Bulovku poslat,je jasné,že si tam každý nemůže jen tak přijít.
Chřipky byly, jsou a budou a nejsem si jistá,jestli je zrovna ta pracečí o tolik větší hrozba.Když máš oslabený organismus,tak je nebezpečná i ta tzv.obyčejná.A šíření probíhá také stejně.
My už máme 100 dětí ve škole nemocných,rodiče je posílají do školy s kašlem a rýmou a např. včera se ve 4.tř vyskytla teplota hned u 6ti dětí.Prostě se s tím nemá chodit do kolektivu,což se děje...

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:39
- Nahlásit

Taky si myslím, že to musí hradit pojišťovna. Jen jde o to, jestli ten člověk měl příležitost se nakazit.

U nás s tím taky každý leze do školy, protože je problém, že máme na některé předměty 100% docházku, a tak s tam s tím prostě musíš. Není to protiprávní, nutit člověka chodit do školy, i když je nemocný??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
To nevím,my máme spíš druhý problém,nutit rodiče,aby si nemocná a nedoléčená děcka nechali doma - to víš práce a zase práce....
Moje vedoucí kuchařka se nakazila virovým zápalem plic a doktor jí rovnou řekl,že to přenáší malé děti.U výdeje na nás kašlou denně mraky mrňat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:57
- Nahlásit

U nás je s tím zatím klid - kdo měl v práci potíže zůstal několik dní doma na dovče a v poho - ale to asi nebyla pravá chřipka - jednou jsem ji měla a to jsem byla 14 mimo provoz.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:00
- Nahlásit

Vlasta
Oni říkají, že pravá chřipka jen jen taková ta, kdy se nemůžeš ani hnout a jsou vysoké horečky.

Zuzana T
To znám - když jsem učila v hudebce, tak jsem je tam taky pořád měla. Přece je nenechají samotný doma, když je můžou poslat ke mně. To jsem byla nejlevnější chůva.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:22
- Nahlásit

Ono je to těžké, rodiče se bojí o práci a navíc ( když teď mám nechtěně podřízené) jsem zjistila, že OČR - na dítě už není jako za nác ve výplatě, ale dostává se do 30 dnů - ale spíše později - od sociálky - podklady posílá zaměstanvatel. NO a kdo žije od výplaty k výplatě tak ho to musí vykolejit. Tím se nikoho nezastávám....

Mira A
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:29
- Nahlásit

Vlasta
Tak jsem prohledaval internet ale ten luncheon meat je fakt k nesehnani.
Stovky fotek najdes zde
Dalsi spousty fotek je zde
Ale ten zatracenej luncheon meat nikde.
Jeste budu hledat...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:30
- Nahlásit

Vlasta
Já vím,je to těžké,ale pak si nemůžou stěžovat,že je škola zamořená.Musí každý začít u sebe.Já čekám,že se mi položí kuchyňě celá.Cpu do nich vymačkané citrony a pomeranče,hodně větráme,ale stejně jsme všichni na ráně.Objednala jsem už i ústenky,když bude nejhůř.

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:33
- Nahlásit

Vlasta
Protože je to všechno na hlavu - když jsem já byla malá a nemocná, hlídala mě babička, protože už byla v důchodu. Ale copak to teď jde, když babičky pracují do 62 a dýl?? To samé obráceně, o staré rodiče se také nikdo nepostará...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:39
- Nahlásit

bilksa
pravda ,pravda

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:47
- Nahlásit

Vlasti,taky jsem hledala lunchmeat a nic. Starý anglický z druhý světový jo,ale starej dobrej komunistickej ne
Ad chřipka - lidi jsou prostě praštěný, to je asi stejný, jakože běžně na výstavách člověk potkává kašlající psy a pak se všichni diví,že je epidemie psincáku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:02
- Nahlásit

Vlasta
na co ten luncheon a lá ČSSR potřebuješ?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:21
- Nahlásit

Zuzana T
No doufám že to tady nečte konkurence - máme vlastní luncheon ale ne v konzervě ( je vyroben podle staré ČSN) a chceme ho krájet na 2 100g plátky a dát na něj etiketu se stejnou grafikou jaká byla..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:22
- Nahlásit

Jinak děkuji všem za snahu to najít - taky si říkám, že to snad není možné že zrovna tento výrobek není nikde na fotce - tak byl oblíbený...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:25
- Nahlásit

Vlasta
aháá

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání