| Autor |
Zpráva |
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 17:28
- Nahlásit
Výsledky MVP už jsou na webu. Já jsem si výstavu po dlouhé době užila, protože jsme byli hotoví hned v půl desátý a do odpoledních soutěží jsem jen courala a klábosila se známými
Tak Žufrik s aporty ani se zvěří problémy nemá, jen je to vysmátej paličák
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 18:06
- Nahlásit
Hele a když pes donese toho bažanta tak kam ho pán dá???? Na nějakou hromadu a nebo ho musí nosit????
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2009 20:57
- Nahlásit
Výsledky MVP Kde? já vidím jen vítěze skupin FCI...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 07:01
- Nahlásit
Ketrin
Musíš si otevřít ty jednotlivé listy - je to moc nepřehledné ale je to tam.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 08:02
- Nahlásit
Vlasta
Po každé leči to snese na výlož,kde se svazují vždy dva kohouti nebo dvě slepice dohromady a překládá se to na tyče umístěné na valníku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 08:03
- Nahlásit
Zuzana T
No a v té leči kolik donese pes bažantů a kam je dáš než se odnesou jinam?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 08:06
- Nahlásit
Vlasta
Máš své stanoviště,kam ti pes donáší zvěř,pro kterou ho vyšleš.PO odtroubení leče,vezmeš nashromážděné bažanty a buď je na výlož doneseš nebo je předáš procházejícímu honci a on to udělá za tebe.Pak jdeš se psem prohledat svěřený úsek a bažanty,které najdete zase doneseš na výlož.Počty jsou ruzné jednu leč nemusíš mít štěstí a máš 1-2 bažanty,další třeba 20.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2009 10:22
- Nahlásit
Zuzana T
Aháááá - no víš jak - ještě jsem tam nebyla....tak abych neumřela úplně hloupá
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 14:29
- Nahlásit
Nemáte někdo v e-mailu jak chodí takové ty obaly z dob totality fotku Luncheonmeatu???? Toho v konzervě jak býval s tou strašnou etiketou. Nutně bych ji pracovně potřebovala a nemůžu ji nikde na internetu najít..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 16:55 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Tak jak je ve čtvrtek??
U mě teda nic moc - jsem nemocná, dnes jsem byla na semináři o alternativních výtvarných technikách a myslela jsem, že tam nevydržím. A zítra mám další konferenci "Pravda o zooterapii".
Tak jsem se na ní těšila, a kdo ví, jestli vůbec budu schopna jet.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 17:21
- Nahlásit
bilksa
Já padla v pondělí,ale už jsem v pohodě. Než viroza,prostě jsem nastydla,v sobotu jsme zas měli naháňku a vždycky než jsme vylozili na nějakej ten místní kopec,tak jsem byla durch splavená,ale samozřejmě venku byla zima,takže to je hned. Tak ať je co nejdřív líp.
Vlasta
Nemám,ale zkusím pohledat
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 18:37
- Nahlásit
jana33 Diky, kdyby se povedlo to by bylo super.bilksajana33 já jsem si nadělila kůru Aloe Vera a zatím dobrý...musím zaklepat.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 20:38
- Nahlásit
No já když teď slyším o prasečí chřipce, tak doufám, že to není ono...
Každopádně mi teda dobře vůbec není. Mám určo i teplotu, ale měřit jsem se jí neodvážila.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 00:21
- Nahlásit
No u ségry ve škole už případ prasečí chřipky mají, ale s nějakýma opatřeníma se čeká,až jestli přibudou další případy...navíc nám doktorka řekla,že se nějaká vyšetření automaticky nedělají, a pokud chce mít pacient jistotu,že to není zrovna ta prasečí,tak si musí zajet na Bulovku,kde za to vyšetření dá 4tis.Jinak,že to léčí jako obyčejnou chřipku a nic víc...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 06:56
- Nahlásit
choco
No tak to je síla - kde tedy berou ty údaje o prasečí???? To jich musí být o hodně více - přece si každý nezaplatí 4 litry za rozbor???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:34 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
choco
No neříkej,že to vyšetření nehradí pojišťovna.To mi příjde jako blbost.Při podezření na prasečí chřipku tě musí tvůj lékař s doporučením na tu Bulovku poslat,je jasné,že si tam každý nemůže jen tak přijít.
Chřipky byly, jsou a budou a nejsem si jistá,jestli je zrovna ta pracečí o tolik větší hrozba.Když máš oslabený organismus,tak je nebezpečná i ta tzv.obyčejná.A šíření probíhá také stejně.
My už máme 100 dětí ve škole nemocných,rodiče je posílají do školy s kašlem a rýmou a např. včera se ve 4.tř vyskytla teplota hned u 6ti dětí.Prostě se s tím nemá chodit do kolektivu,což se děje...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:39
- Nahlásit
Taky si myslím, že to musí hradit pojišťovna. Jen jde o to, jestli ten člověk měl příležitost se nakazit.
U nás s tím taky každý leze do školy, protože je problém, že máme na některé předměty 100% docházku, a tak s tam s tím prostě musíš. Není to protiprávní, nutit člověka chodit do školy, i když je nemocný??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
To nevím,my máme spíš druhý problém,nutit rodiče,aby si nemocná a nedoléčená děcka nechali doma - to víš práce a zase práce....
Moje vedoucí kuchařka se nakazila virovým zápalem plic a doktor jí rovnou řekl,že to přenáší malé děti.U výdeje na nás kašlou denně mraky mrňat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 08:57
- Nahlásit
U nás je s tím zatím klid - kdo měl v práci potíže zůstal několik dní doma na dovče a v poho - ale to asi nebyla pravá chřipka - jednou jsem ji měla a to jsem byla 14 mimo provoz.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:00
- Nahlásit
Vlasta
Oni říkají, že pravá chřipka jen jen taková ta, kdy se nemůžeš ani hnout a jsou vysoké horečky.
Zuzana T
To znám - když jsem učila v hudebce, tak jsem je tam taky pořád měla. Přece je nenechají samotný doma, když je můžou poslat ke mně. To jsem byla nejlevnější chůva.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:22
- Nahlásit
Ono je to těžké, rodiče se bojí o práci a navíc ( když teď mám nechtěně podřízené) jsem zjistila, že OČR - na dítě už není jako za nác ve výplatě, ale dostává se do 30 dnů - ale spíše později - od sociálky - podklady posílá zaměstanvatel. NO a kdo žije od výplaty k výplatě tak ho to musí vykolejit. Tím se nikoho nezastávám....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:29
- Nahlásit
Vlasta
Tak jsem prohledaval internet ale ten luncheon meat je fakt k nesehnani.
Stovky fotek najdes zde
Dalsi spousty fotek je zde
Ale ten zatracenej luncheon meat nikde.
Jeste budu hledat...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:30
- Nahlásit
Vlasta
Já vím,je to těžké,ale pak si nemůžou stěžovat,že je škola zamořená.Musí každý začít u sebe.Já čekám,že se mi položí kuchyňě celá.Cpu do nich vymačkané citrony a pomeranče,hodně větráme,ale stejně jsme všichni na ráně.Objednala jsem už i ústenky,když bude nejhůř.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:33
- Nahlásit
Vlasta
Protože je to všechno na hlavu - když jsem já byla malá a nemocná, hlídala mě babička, protože už byla v důchodu. Ale copak to teď jde, když babičky pracují do 62 a dýl?? To samé obráceně, o staré rodiče se také nikdo nepostará...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:39
- Nahlásit
bilksa
pravda ,pravda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 09:47
- Nahlásit
Vlasti,taky jsem hledala lunchmeat a nic. Starý anglický z druhý světový jo,ale starej dobrej komunistickej ne
Ad chřipka - lidi jsou prostě praštěný, to je asi stejný, jakože běžně na výstavách člověk potkává kašlající psy a pak se všichni diví,že je epidemie psincáku
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:02
- Nahlásit
Vlasta
na co ten luncheon a lá ČSSR potřebuješ?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:21
- Nahlásit
Zuzana T
No doufám že to tady nečte konkurence - máme vlastní luncheon ale ne v konzervě ( je vyroben podle staré ČSN) a chceme ho krájet na 2 100g plátky a dát na něj etiketu se stejnou grafikou jaká byla..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:22
- Nahlásit
Jinak děkuji všem za snahu to najít - taky si říkám, že to snad není možné že zrovna tento výrobek není nikde na fotce - tak byl oblíbený...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 10:25
- Nahlásit
Vlasta
aháá
|