Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33
No právě,sám od sebe asi nevyhlásí,musel by to vyhlásit hygienik.V pátek hybělo ze tří set jednosto dětí,dneska počty nejsou směrodatné,hodně lidí si prodloužilo víkend.Ředitel se bude rozhodovat ve středu,takže zboží min na ní musím objednat - no přinejhorším navaříme pro Armádu spásy.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 09:39
- Nahlásit

Zuzana T
Tak mu dejte něco do jídla a vyhlašte si volno sami

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 10:48
- Nahlásit

jana33
To nemůžu,on je jinak hrozně hodný pán.No chápu ho,není to tak jednoduché rozhodnutí - těch mamin,co neví ,kam s dítětem atd.Snažší by to bylo,kdyby to vyhlásil sám hygienik.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 12:09
- Nahlásit

Zuzana T
My jsme tedy neměli tolik prázdnin jako mají nyní, ale zase si nepamatuju že by to naši nějak extra řešili. Na velké prázdniny jsme byli u babči, ale ta byla přes půl republiky, takže na ty malé jsme asi byli doma nebo co?? Já jsem vlastně taky děti nechávala doma.... doba - nedoba, co jsem mohla dělat, když jsem byla v práci...občas si je bral manžel do kamionu....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 12:31
- Nahlásit

Vlasta
Já si pamatuju na uhelné prázdniny - i tři týdny.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2009 13:28
- Nahlásit

Zuzana T
To já jsem bydlela ještě v Olomouci a měli jsme max. týden uhelných a to ještě jenom jednou.
Já klepu na dřevo, mě zatím nic nebolí a ta Aloe na to asi zabírá

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 13:24
- Nahlásit

Tak sláva!! Druhý den nemám teploty, takže zítra mažu do školy. Naštěstí mi to vyšlo tak, že jsem nic nezameškala.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 19:31
- Nahlásit

b]bilksa[/b] No vidíš... tak to asi taky nebyla ta pravá ani prasečí.. My jsme dneska zase byli cvičit. Od února budeme začínat se zvěří a ještě s jednou paní chceme jít na lov. zkoušky - tak jsem zvědavá jak nám to půjde.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:01
- Nahlásit

Tak to držím palce, ať to zvládnete. Já se chystám vyrazit zítra - měli jsme jít se Charlottkou polohovat, ale klučina je nemocný, tak využiji chvilky volna.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:14
- Nahlásit

Vlasta
bilksa
Brý večer, já byla s Cathy na honu,máme toho obě dost- bylo hrozné vedro.Cathy dneska zlobila,poslední dohledávku vyloženě odflákla.Vedro nesvědčilo ani psům ani lidem.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:21
- Nahlásit

Na Konopišti?? Tam byla i moje kámoška s flatíkem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:29
- Nahlásit

Zuzana T Vedro??? U nás bylo max. 11°C a ještě občas prší. Greeny cvičil tak v průměru, tím jak nemáme možnost v týdnu opakovat ( bo už je tma když dorazím z práce) tak to není nic moc. Na tom Konopišti jsou ty hony pořád ne??? Moje výcvikářka tam byla o víkendu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 20:38
- Nahlásit

No u nás taky bylo nádherně - v jednu jsme tady měli 18 stupňů. Fakt krásně.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 21:20
- Nahlásit

Dneska jsem se musela smát, výcvikářka nám vždycky vymyslí nějaký špek na závěr a dneska dala dumíka asi metr nad zem na křoví. Greeny hledal a hledal, nakonec ho to donutilo zvednout nos a začal větřit ve výšce ale neviděl ho a jak ho citil zvedl se na zadních jako svišť, vypadalo to strašně směšně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 21:45
- Nahlásit

bilksa
Artušem?Ten byl moc šikovný.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2009 21:59
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, s Artem. On šikovný je.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 09:18
- Nahlásit

Dobré ráno!! Tak už sedím druhou hodinu ve škole...
Ještě bych potřebovala dva dny doma, ale nedá se nic dělat.

Dneska mám dvě prazentace práce, tak jsem zvědavá, jak to zvládnu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 09:50
- Nahlásit

Oznamuji že mám dneska stejně blbou náladu jako v pondělí. Ach jo, dokonce tím popuzuju sama sebe....
Zuzko, mám jeden nápad a potřebovala bych pomoc - nechám ho uzrát a když se mi bude stále ještě zdát, že není úplně blbý tak Ti ho v Olomouci řeknu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 10:31
- Nahlásit

Vlasta
No tohle,takhle mě napínat,písni mi do emailu o co jde
No tak já jsem v práci také za trest - chybí 40 % žáků a nic se neděje - ředitel volal na nadřízená místa a každy si meje ruce a nechává rozhodnutí na něm - no do nepopulárních rozhodnutí se nikomu nechce,ale vynadat to umějí hned.Je mi ho líto,nemá to jednoduché.My se ještě držíme zuby nehty.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 10:54
- Nahlásit

Zuzana T
No asi jsem to tak psát neměla, to Ti chci říct až se uvidíme - jako z oka do oka- a nechám to uležet - až Ti to řeknu tak uznáš sama, že na to není spěch....
Dneska jsem nadávala kolegovi, že nekýchá tak jak ukazoval hlavní hygienik v telce - prý se nekýchá do dlaně, ale na točí se hlava a kýchneš to rukávu(nahoru) - to kvůli přenosu virů a tak - ale když to rozeberu detailně.... no raději nerozebírám
Včera se mi stala velká tragédie: ve svém novém outdorovém oblečku jsem jela z výcviku a koupila jsem si ve Sparu kávu do kelímku. Rozjedu se, labužnicky se chci napít a nevšimla jsem si, že mi nesedí to víčko na kelímku - takže než jsem si v tom nepromokavém oblečku všimla, že mi to teče na nohy - a hlavně na sedačku - vylila jsem si půl kelímku. Mám na sedačce flek jak hrom a šéf si na čistotu v autě obvzlášť potrpí - jéé to zase bude

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:23
- Nahlásit

Vlasta
Ok - dělám si srandu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:39
- Nahlásit

Zuzana T
No a právě jsem si polila rifle omáčkou od masa z oběda - takže jsem nasadila bílé pracovní a musím tak jet i domů - to je den...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:48
- Nahlásit

Vlasta

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:55
- Nahlásit

Teda vy tady máte náladu... Jako pod psa a přitom bylo v neděli tak krásně. Tak jsme šli ven a blbli v listí mrkněte se jestli chcete sem a sem
Jinak jsme také potrénovali dohledávku a aportiky. Dělali jsme takovou srandu na Brůču. Stáli jsme na hrázi rybníka a já jí házel aport do vody, když ho donesla, hned jsem ji poslal na druhou stranu do křovisek na dohledávku kraliciho dumika (ktereho tam umistila Blanka) Ta makala jak divá. Dančí packy ji taky nedělají problém, ale ta zhaslá kachna furt nic.... Tancuje kolem ní jak janek - budem dál zkoušet. No a necvičila jen ona, i já jsem se učil s píštalkou pod vedením Blanky. No byla prča.

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 11:56
- Nahlásit

Aaaa koukám, že nám na diskuzi přidali kontextovou nápovědu - u mého předešlého příspěvku u slova aport. Tak davejte pozor na co klikate.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 12:05
- Nahlásit

Mira A
Na fotce 1279 je celej táta....,jinak nádherné fotky.
Když je tak teplo,zkus kachničku hodit do vody/ třeba na provázku/,aby jsi pro ní nemusel ty.Z vody to tahají lépe.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 12:35
- Nahlásit

Našla jsem 1279 a mě tam připomíná mého Greena - tak nevím - asi je něco špatně - i když ona je po Svenovi????

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 12:38
- Nahlásit

No jo už jsem se dívala je .... já mám strašně podobnou fotku Greena. Jiná hlava , ale postava skoro stejná - Greenovi tam bylo nějakých 11 měsiců. A nenadávejte mi kdyby to nebylo pravda - já mám dneska jakýsi kritický den.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 12:48
- Nahlásit

Vlasta
Dewmist jako Dewmist

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2009 12:54
- Nahlásit

Diky za pochvalu

Zuzana T
Tak kachnu na provaz hmmm. To zni dobre. Urcite to vyzkousime. Taky me napadlo pozvat kamarady se psem, je moc sikovnej, a kdyz jdeme na prochajdu, tak se samosebou Bruca predvadi, jako ze umi vsechno co on, mozna by nam to pomohlo.
Jo a myslis, mam poslat odkaz taky Eve H? Jen tak pro radost?

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání