Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 10:00
- Nahlásit

Prabába z tátovo strany Sandusky Kiss and Tell mi dala pořádně zabrat - jedna mizerna fotka po hodině googlování....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 11:43
- Nahlásit

Ty Salomony jsou luxusní - ale nevidím ceny

Mira A
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 13:20
- Nahlásit

Uz jsou vysledky z vystavy v ČB. Tady

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 07:30
- Nahlásit

Ahojte už je tady páteček - máte taky radost????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 07:41
- Nahlásit

Vlasta
hurááá

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 08:03
- Nahlásit

Zuzana T
Jo - děkuji za projevenou radost
Já mám v sobotu narozky u tchyně a v něděli jedem do Bolky cvičit - takže nenáročný víkend - u tchyně se ještě uvidí jestli to bude pravda.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 08:19
- Nahlásit

Vlasta
,jo rodinné oslavy jsou vždy s nejistým výsledkem...
Já se jdu podívat v sobotu na výstavu a v neděli jdu na hon.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:42
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to máš dobré, na hon bych taky ráda šla - ještě jsem nebyla a na MOravě jsem jela do bažantnice vyzvednout po honě bažanty a koroptve do tomboly, tak jsem se hned dala do řeči s polesným a ten když zjistil, že budu mít psa na přinášení tak mě zval - hned diktoval termíny dalších honů a tak jsem ho ujistila, že přijedu tam nejdřív příští rok, že nemáme zkoušky - hned ho zajímalo jestli bud mít i lovecký lístek Dělají tam ty placené hony, prý to vyjde na balík a bylo tam jenom pár jakýchsi podnikatelů nebo co.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 10:51
- Nahlásit

Vlasta
JJ tohle jsou také poplatné hony pro bohatou klientelu.Já tam jedu,jako pomocný personál.
Jestli tě zvou,tak toho využij .

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 12:41
- Nahlásit

Zuzana T
To je až na Moravě, tady v okolí mám po zkouškách slíbené hony na kachny - je to kousek, tak to bude lepší.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2009 15:48
- Nahlásit

Zuzana T
nejdete na Konopiště? my jo

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 09:20 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Zuzana T

Ahoj, tak jak to vypadalo na MVP v Praze?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 10:25
- Nahlásit

Mira A
U psl veselá taškařice.Feny jsem moc neviděla,vystavovala jsem dva cizí pejsky.
Cacib fena - Crazy Corazon Brdské zlato,cacib pes Chunny Chlupaté štěstí,Cajc pes Princ Damián Chl.Š.,fenu nevím

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 10:45
- Nahlásit

Zuzana T
No vidis a ja myslel, jestli tam nebudes s Lexinou...
Volal jsem Lade, rikala mi akorat, ze tam mela litani kvuli civave jeji dcery a taky to, ze tam mela ve stenatech jedno z C vrhu a tusim Amandu z prvniho...Jinak nic vic...
My jsme vcerejsi odpoledne stravili tim, co jsem avizoval minuly tyden, tedy, davali jsme dohromady papiry na uchovneni a zadost o chs. Dnes to zena posle postou. Tak to muzem brat jako nas dalsi historicky milnik.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 11:37
- Nahlásit

Ahojte, právě jsem se vrátila z Prahy - tak ta dneska překonává všechnu dopravní představivost - nechápu proč se bojí té stávky MHD - horší to bude těžko. Tak po hlavě do práce. V neděli jsem byla cvičánkovat a Greeny je moc šikovný, škoda že mu to na zkouškách vždycky zkazím - už zase umí ve skupině psů zůstat u nohy a počkat na povel. Dokonce i směrování nám začíná jít lépe. Stop hnizd umíme až při větší únavě..

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 12:00
- Nahlásit

Vlasta
Tak to ja jsem o vikendu zazil neprijemne prekvapeni. Bruca odmita pracovat s kachnou. Cucha k ni poskakuje kolem ni jak janek ale do huby ji neveme. Kdyz ji vemu a podavam ji tu kachnu k morde s povelem aport, tak jak jsem zvykly, tak se zaklani div by neprepadla a tvari se jak jelito. Ach jo. Takze jsme s pernatou na zacatku...

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 12:42
- Nahlásit

blbá fotka, bylo šero - ale schválně, poznáváte?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 12:52 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Lucie od Arta
,to je KUS,jako autobus....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 12:57
- Nahlásit

Mira A
Cathy nad kachnou div nezvracela a pak ji dlouho nosila za zobák.

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:04
- Nahlásit

Zuzana T
No kdyz ja si myslel, ze jsme na tom lepe, nez co predvedla vcera.
Prosimte jeste musim Kordovi poslat ty dve fotky mailem. Ta fotka hlavy ma byt asi zepredu ze? Jako do pasu vid

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:11
- Nahlásit

Mira A
to je jedno,pěkný pohled bývá ze předu, lehce natočená na jednu stranu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:36
- Nahlásit

Mira A
Tohle mi Charlottka udělá třeba u čtvrtýho aportu, nebo slídění, prostě cokliv, kde má vzít kachnu nebo bážu do mordy.

Jakmile je to takhle opakovaně, začne se tvářit, že to vživotě neviděla a jako fuj, co to je???

Máme to s nima ale starosti, co??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 13:59 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Je to na té fotce Cathy???? Z KOnopiště??
Já jsem včera byla překvapená že Greeny narozdíl od všech IPOvých psů na cvičáku normálně vezme kovovou činku( aport s kovovou činkou je vyžadován v OB3) - ne že by z toho byl nějak zvlášť nadšený ale vezme. Knírač a BOM skoro zvraceli - a GreeNák s ní běhal v hubě po cvičáku - to jsme se jen zastavili na kukačku když jsme jeli z Bolky. Kačenu ještě neměl vůbec tak nevím.

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:19
- Nahlásit

bilksa
Jo je to koza...

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:21
- Nahlásit

Vlasta
Taky bych to videl na Cathy, ale znam ji jenom z fotek, tak nevim...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:25
- Nahlásit

jj je to těžkotonážní Cathy,jestli nezačně brzy hubnout,tak ji na honech trefí šlak.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:29
- Nahlásit

Charlottka je hroznej šílenec, doufám, že se uklidní, protože teď je to hrozný nervák. Jakmile se začne pracovat, po chvíli je úplně mimo.

Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:40
- Nahlásit

bilksa
Nase Bruca, sice ted posloucha jak hodinky, uplne sili, kdyz bereme dumiky ssebou ( to vi, ze to nebude normalni prochazka), ale jak jsme od leta necvicili s tou pernatou, tak je to v čudu...
V sobotu plavala jak blazniva - vzdycky me udivi, jak ona ten klacek najde v rece za tmy... Ale porad je to takove opakovani zakladnich veci, na vic ted nemame bohuzel cas. Ani ja ani zena. Snad po novem roce - tedy jestli se vratim do Plzne do prace a budu pak kazdy den doma, tak to snad zlepsime...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 14:57
- Nahlásit

Mira A
Mě právě baví, že už nám výcvikářka staví těžší věci a kombinujeme a když mu to jde je to super. Včera třeba hodila aport, ale od nás chtěla otočku, poslání dopředu pro schovaného dumíka v chroští, návrat a teprve potom aport a nebo vysílačku na známé místo ale daleko. A cvičíme ve dvou, takže pilujeme klidy - aby mi Greeny nedělal to co už předvedl na tom MR.Zuzana T
jestli myslíš, že je Cathy tlustá, tak to jsi neviděla Kejsu a ten je o 2 roky mladší - dostává už jenom 200g Pro-planu a je jak hroch - záda má jak gauč, chlupatý a vlnkový je taky super - no teď je fakt krasavec. Taky na louce pouze symbolicky kluše, do cvalu se dává pouze v případě že hce zdrhnout a nebo vidí, že Greenovi dávám odměnu za přivolání.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 9 Lis 2009 15:17
- Nahlásit

Zuzana T
mi nepřijde až tak tlustá, prostě už to neni hubená puberťačka, ale dáma, ne?
a tady odhalení identity:

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání