Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:08
- Nahlásit

Zuzana T
No to je krása - bez těch dvou je nulový celý vrh. Oni myslím mají taky DKK 0/0 - jedna určo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:12
- Nahlásit

Vlasta
jj

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 15:17
- Nahlásit

Mira A
Vím, že se to říká, ale vím taky proč - děti z tohoto manželství se rodili do největší zimi, a tak hodně dětí umřelo. Dneska už tohle neplatí a navíc jsem od mala věděla, že jestli se jednou budu vdávat, tak v květnu.

Ty jooo, tak Brůča už možná bude mamčou, to je krásný!! Charlottka asi bude do smrti bezdětná - nás nikdo nechce. A ani se moc nedivím - lovecké zkoušky žádné, strach ze střelby, výstavní úspěchy taky žádné,... No to jsou vyhlídky...

Mira A
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 16:00
- Nahlásit

bilksa
Ja si z toho nic nedelam, taky jsem se zenil v kvetnu.

A s Brucou ke stenatum, to je jeste dloooouha cesta, na ktere se muze ledacos stat, stejne jako u Charlottky.... takze to nevzdavej!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:26
- Nahlásit

bilksa
Taky si myslím!!!Co je to za poraženecké řeči.Je to pěkná zdravá fenka a víš jak je to z tituly.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:55
- Nahlásit

bilksa No co to čtu?? Je přece Tvoje a je jedno jestli bude mít štěnata a nebo ne! Já mám psa a těch je málo vyvolených pro štěňátkové použití a Greeny těžko bude - no a co, pro mě je velmi cenné že je zdravý a akční, ten zbytek zase tak podstatný není.

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:58
- Nahlásit

No já neříkám, že pro mě není nejkrásnější, nejchytřejší, atd. To samozřejmě jo, ale štěňátka nehrotím, říkám si, že počkám, jestli by se nenašli nějací zájemci o ně - bojím se, že jeneudám a to by naši nepřežili, aby se nám smečka ještě rozrostla...
A i tak mají čas, protože chci se Charlottkou pracovat - není moc pejsků, kteří polohují a my díky tomu nevíme kam dřív skočit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:00 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ahoj všichni,musím si ulevit!
V pátek jsem si koupila zimní nižší kotníčkové kožené boty Rierker / 1750,- Kč! /.Boty jsou krásné,chodí se v nich jak v bačkorkách,ale ouha - nesmí pršet.Kdyby mi nohy jen navlhly,řeknu je to kožená jemná botka.Ale při prvních 20 ti metrech v dešti jsem měla v botách citelné vlhko a po projití úseku cca 200 m už jezero.
Šla jsem je do obuvy - specialka na Rierker reklamovat a tam mi řekli,že nejsou do mokra,pouze na " suchou" zimu.Ptala jsem se,zda si dělají legraci a oni že ne.K botám byl jen angl a něm. návod,ten český se se mnou hádali,že mi dali - nedali.V českém je ,že kožené boty propoštějí vodu usní,švy i spojem dílců.V anglickém to není,jen že se nemají dávat pod vodu.Parchanti - na dotaz,který je podle nich bota do mokré zimy mně ukázali jedny boty podobné důchodkám,ke kterým stejně patří tento stupidní návod - takže kdyby náhodou vodu stejně propouštěli,tak smolík.Všechny kožené kozačky a kotníčkové boty jsou podle nich pouze do suché zimy.
Boty Rierker nosím opravdu léta,a ještě nikdy mi vodu tak silně nepropouštěli,ani letní ne.
Počítám s tím, že za 20 dní mi je vrátí a já budu vozit v autě holiny,kdyby náhodou začalo v zimě pršet,nebo prosolili sníh!!!
Tak pardón,že jsem se tu rozkecala,ale jsem jak papiňák.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 16:31
- Nahlásit

To naprosto chápu!!
Já dostala k prvním Vánocům od Michala krásný široký stříbrný náramek - takový ten, co je spletený z úzkých stříbrných drátků. No a asi po 14 dnech mi ze stran začali ty drátky praskat, šíleně mě škrábali a zatrhávalo mi to všechno oblečení. Šla jsem ho vyraklamovat a po měsíci mi řekli, že jsem ho moc nosila. Tak jsem se jich taky ptala, jestli teda ten řetízek patří pověsit na zeď, nebo kam??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:31
- Nahlásit

bilksa
Hlavně,že mají všichni keců,že můžeš zboží vrátit atd.My Češi jsme experti na kličkování,hlavně nenést za nic odpovědnost.Kupuju si tuhle značku léta,nikdy žádný problém.Vůbec mě nenapadlo,že neuznají reklamaci.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:21
- Nahlásit

Zuzana T řekni jim, že to doneseš na ČOI a ještě jeden úřad teď nevím jak se to jmenuje něco pro ochranu spotřebitelů, eventuálně můžeš vyhrožovat medializací - na to všichni prodejci reagují. My i když máme sebestupidní reklamaci s omluvou posíláme i dárek, ono pro nikoho není představa jak ho propírá Nova příjemná. V pondělí volal 67letý důchodce ze Zlína, že si koupil naši tlačenku a je celá mazlavá a nedá se nakrájet - no řval jak postřelený a nakonec jsme zjistili, že si koupil ovarovou polévku a chtěl ji použít jako tlačenku - oboje máme ve střevě a je tam barevná a stejná etiketa které vévodí název Zabijačkové výrobky a potom níže je napsáno o který výrobek jde .... a teď si vem, kdyby se toho ujala telka - každý si zapamatuje že máme hnusné výrobky a to potom už ne....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:22
- Nahlásit

JInak mi volala střihačka, byla na tom Pragobestu, prý to bylo úžasné, byla v začátečnících a dostala výbavu ( strojek,hřeben,šampon - vše značkové) asi za 6 tis. Stříhala toho svého Fandu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:40
- Nahlásit

Vlasta
No super,tak já se příští rok třeba také přihlásím.
No neboj TV jsem vyhrožovala,načež mi vedoucí řekl,že budu určitě protřelá potížistka.
No co,za 20 dní mi boty vrátí a s doporučením,ať chodím v dešti bosa.Kamarádka se smála,že to budou dobré boty do auta.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:45
- Nahlásit

Zuzana T Hele, jsi z Prahy ČOI je v Praze, já bych to tam odnesla ať je z toho třefí šlak. To mě picni co to je za kožené boty co propouští vodu. Tu značku neznám, já jsem ujetá na Tamaris a mám asi patery - dvoje zimní - všechny kožené a ne že bych v nich chodila úplně loužema, ale vodu nepropouští ani jedny.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 18:46
- Nahlásit

Jo a jinak ty jejich lhůty jsou boží, když byli děti malé měli jenom jedny kozačky a jednou jsem je chtěla taky reklamovat ale musela bych koupit jiné, peníze nebyli a neměli by co nosit těch 30 dní tak jsem je polepila a bylo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 19:27
- Nahlásit

Vlasta
Já mám 3 roky kotníčkové od Tamaris a nepropouští.Je mi jasné ,že normálně kožené boty provlhnou,ale po 10 krocích,abych měla mokré špičky,to je moc.No uvidím,co vykoumají na reklamaci.Už jsem ty Tamaris chtěla vyhodit,tak ještě musí sloužit,no.

bilksa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 20:08
- Nahlásit

Je fakt, že kůže provlhne, ale to by měla jen pokud v nich vlezeš fakt do louže. Pokud jsou ošetřené, tak by to naopak mělo být do vlhka v pořádku - mám kožené boty na cvičák a jsou perfektní.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 20:46
- Nahlásit

Zuzana T Mám taky kotníčkové, hnědé - máš na nich ten antishock podpatek???? ( doufám, že to píšu dobře). Ten je naprosto luxusní.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 20:52
- Nahlásit

koupil ovarovou polévku a chtěl ji použít jako tlačenku -

jinak Zuzko to je přesné já si jednou koupila pěkné kožené střevíčky u Bati asi za 3000,- podotýkám že jsem je nosila pouze do práce, což obnáší pár metrů z domova do auta, pár metrů z auta do kanceláře a totéž zpět, popřípadě (autem) do města a krátké pochůzky po městě - banka - pošta - úřady atd. Za dva týdny byly prošoupané podrážky a vzlínalo tudy vlhko, pokud byla ulice třeba po dešti mokrá. Reklamace neuznána, prý jsem v nich moc chodila, k čemuž nebyly určeny no a pak jsme měli štěňata a čtyřměsíční Borgo je rozkousal a byl pokoj.
jediné s čím jsem vždy spokojená jsou outdoorové věci, ale přece jen - chodit v tom furt

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 21:18
- Nahlásit

Ketrin
No právě....

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2009 22:09
- Nahlásit

Já si v létě koupila na treky botky Skechers Sport, na první krok mně zaujaly, jak jsou měkké a lehké, a paní prodavačka mně pobavila, když mně upozorňovala, že jsou pouze do sucha... Jak koukám, není to nic neobvyklého. Zrovna tak vloni zimní s kožíškem, sice z Globusu, ale byly taky jen do sucha Ale tolik vody jsem v nich neměla

Jinak sehnat OPRAVDU dobrý boty (zvláště když chci, aby byly pohodlné i po 100 km), je kumšt. Neustále sháním na ty naše dlouhý štreky nějaký pohodlný, měkký, lehký, nepropustný, aby dýchaly, a aby mě podporovaly kotník... myslím, že mám do důchodu co shánět

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 07:08
- Nahlásit

Ančí a Žufrik já sice nechodím 100 km denně, ale nejlepší boty pro mě zatím byly (jsou) Asolo, ve všech jiných jsem si nejdřív nohy odřela než se rozchodily, jediné tyhle od začátku pohodlné jako bačkora a přitom pevné. A pokud do nich nenateče vrchem, tak se dá jít sněhem i vodou, voda steče a bota je suchá.
Jsou to tyhle
http://www.asolo.cz/katalog-Power-Matic/

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:12
- Nahlásit

Ketrin
Souhlas,také jsem si předloni pořídila ASOLO kotníčkové trekové boty a jsem spokojená.Vydržím v nich v dešti celý den na honu v pohodě.Akorát loni,jak bylo -17 st.,tak v nich mrzly palce,ale to asi ve všech botách.
Koupila jsem je ve speciálce na nám,Jířího z Poděbrad v prodejně Warmpiece.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:16
- Nahlásit

Ketrin
nejsem si jistá,ale mám je buď z řady Energy nebo Martix.

Mira A
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 08:27
- Nahlásit

Ketrin

Ty boty vypadaji moc pekne, asi napisu jeziskovi

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:14
- Nahlásit

Zuzka: jak bylo -17 st.,tak v nich mrzly palce
http://www.salomon.com/cz/#/footwear/footwear/wint er

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:44
- Nahlásit

Tak my jsme z Asola dost zklamaný. Karel na ně nadával od začátku (dvě reklamace) a mě teď po dvou letech,takže po záruce,začali protýkat. I když si je nastříkám a naimpergnuju,tak mám mokro

Mira A
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:50 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Tak jsem si trochu zablbnul a sestavil jsem si rodokmen te nasi Brůči z fotek. Jestli chcete, tak ho najdete zde

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:53
- Nahlásit

Asola mi byly doporučený, taky jsem si je koupila jako první, odešla v nich 40 km ... a raději darovala... každému sedí něco jiného.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2009 09:56
- Nahlásit

Mira A
Pěkná práce, mně se nepodařilo sehnat fotky všech předků

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání