Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2009 21:20
- Nahlásit

Vlasta
Rady jsou rady,vybojovat jsi to musela sama.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 07:36
- Nahlásit

Zuzana T Ale bez těch rad bych mohla dělat i suché vrby a nebylo by to k ničemu - fakt moc díky, na to nikdy nezapomenu. Vyrážíme do Boleslavy cvičit. Včera jsem to oslavila asi 1/2 litrem vína a děsně mě bolí hlava - bo jinak vůbec nepiju - ale taková událost se prý slavit musí

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 08:34
- Nahlásit

Vlasta
No to rozhodně!! Ještě jednou gratulujeme!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 10:19
- Nahlásit

Vlasta
Ježiš ty jsi dneska schopná cvičit?Já dorazila domů v osm večer a dneska jsem jak boxovací pytel,všechno mě bolí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 11:55
- Nahlásit

Zuzana T Já jsem taky unavená, ale měla jsem to domluvené a Greeny už dlouho necvičil kvůli té napíchnuté noze a ještě jsem si objednala tu vestu na dumíky - tak jsem si ji koupila od Míši jako k narozkám. Už jsem doma, rychle tady přehodím prádlo do pračky a vyluxuju a mažu na náš cvičák - kam jsem dneska tedy vůbec jít nechtěla, ale musím, bo přijdou asi 3 nováčci - jedno bude štěně zlaťáka z LIberce. Greenemu ta výcviková pauza moc prospěla, dneska cvičil fakt krásně, ale neudrží dlouho pozornost - těším se na zítra - ještě že je ještě ten jeden den volno - to se budu válet.
bilksa Děkuji moc

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 21:42
- Nahlásit

Zdravím všechny, děkujeme za gratulace a také gratulujeme všem co jsou spokojeni s výsledky Vlasta sice se neznáme, ale já vás viděla v závěrečných soutěžích v kruhu - moc pěkný pes, a taky slušivý obleček a botky!Zuzana Tjsi dneska schopná cvičit? \my jsme dnes sice necvičili, ale odměnili psy za výstavní nudu výšlapem na Sněžku - 32 km, zítra se ovšem musím konečně věnovat domácnosti a trochu tady uklidit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 22:09
- Nahlásit

Ketrin
No tedy ty jsi také správný " šílenec"

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 22:48
- Nahlásit

Ketrin Díky za pochvalu - obleček jsem posbírala v outletu v Praze na Průmyslové - záměrně laděný do zelena - jakože jsme ty lovecký poté, co jsem si přečetla ve starém čísle Pes přítel člověka článek o oblečení na výstavu - akorát si toho ještě nikdo nevšiml Doufám,že se někdy seznámíme naživo - pořád si to říkám, že kromě Zuzky ještě pořád nikoho neznám.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2009 22:50
- Nahlásit

Ketrin Jo a zapomněla jsem na gratulaci Vám i Borgovi

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 13:51
- Nahlásit

Tak jsem se dívala, že na stránkách slov. retriever klubu už je seznam vystavovatelů - je to dobré - počítají i se mnou. A mladí mají kruh jeden - feny a psi dohormady se štěňátkama a dotostem - jestli jsem to dobře pochopila.Kamarádka jede s maliňačkou na normální světovku a stále je v seznamu neidentifikovatelných plateb ale už dostala vstupní list - několikrát tam psala a posílala doklad o převodu peněz ale ze seznamu ji nevymazali, je tam snad tisíc jmen, asi to nemají aktuální - tak jsem měla docela strach, jestli to na té klubovce nebude taky nějaké zamotané - snad tedy není.

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 16:35
- Nahlásit

Tak nám začínají krušné chvíle - budeme bourat další pokoj na chalupě. Tudíž se stěhujeme do obýváku, kde budeme s přítelem bydlet.

Bude to šílený - vykopávat podlahu půl metru, omlátit zdi až na cihli, vybourat dvě nová okna, jedno staré zazdít.... Hrůza

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 17:29
- Nahlásit

bilksa Co děláš- nezoufej a těš se na nový bydlení ne?? My budeme snad v zimě dělat kuchyň - a taky to bude bordel všude, ale těším se na to až to bude nové.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 17:52
- Nahlásit

Gratulujeme úspěšným vystavovatelům!! To já takhle CACíka ani neoslavovala, to bych nechala na šampiona, ale my jsme stejně doživotní čekatelé

My máme v tlapkách 95 kiláčků za necelých 30 hodin, moc nám to neťapalo ale i tak jsme asi ze 30 účastniků v mé kategorii doťápli tlapku v tlapce na 10.místě. Tentokrát se tam sešlo asi 5 zlaťáků! A všem přišel Žufrik mohutný. A mě přitom příjde furt drobnej

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 18:29
- Nahlásit

Vlasta
Já se na nový pokoj moc těším, ale děsím se toho, že se tomhle šílenství budu muset učit a ještě připravovat svatbu. Ale snad to do Vánoc stihneme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 19:21
- Nahlásit

Ančí a Žufrik No nazdar - 95km - já tak leda autem... jo a pokud bychom někdy měli šampiona tak to mě asi povezou na dialýzu s ledvinama takže já jsem slavila i V3 z Bolky - přece si to musím po té VéDéčkové smršti co byla od začátku roku užít - dokud je co...
bilksa bude i svatba - no tak to bude náročný - ale zase krásný

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2009 22:26
- Nahlásit

Přidávám pár fotek z naší štreky http://zufrik.rajce.idnes.cz/2009_09_27-Dogtrekkin g_krajem_Oty_Pavla/

Mira A
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 08:04
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj, dlouho jsem tu nebyl, a tak az ted opozdene gratuluji k Cacikovi. Je to krasny pocit ze?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 08:53
- Nahlásit

Mira A
No je, jenom mě potom zavalila nervozita z toho dalšího. Když o nic nešlo tak jsem to tak nebrala a najednou ve finálovém kruhu s těma co to fakt umí - nejraději bych utekla.... asi jsem divná.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:21
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti promiň,že jsem neodepsala na email - nešel mi do včerejška internet a v noci už jsem neměla sílu odepsat.
Řeším transport štěněte a musela jsem včera prioritně posílat doklady bud.majiteli.
Jinak právě se rodí další Cathynčiny vloučátka - Arletta má zatím 3 kluky a 3 holky a vypadá to na konec.Prý rodí sama a dobře se stará.
Mira A
Čauec

Mira A
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:52
- Nahlásit

Zuzana T
Cauky, nejedes do Budejovic? 24.10?

Vlasta
Presne jako my tenkrat...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 09:58
- Nahlásit

Mira A
Na českých výstavách do konce roku již nebudeme - pro mě nezajímaví rozhodčí.Možná se juknu do Prahy.

Mira A
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 10:01
- Nahlásit

Zuzana T
Aha, no my tedy budeme v Budejkach a to je vse. Prahu nejedem.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 10:21
- Nahlásit

Zuzana T
Ahoj Zuzko, jsem si myslela že jsi někde v zahraničí - tak držíme psí mamině palce má to pěkně fifty-fifty.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:35
- Nahlásit

Vlasta
Já nejsem v cizině, ale štěně bude.

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:41
- Nahlásit

Zuzana T
Gratuluju k dalším štěnískům a kam až štěndo jede?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 11:59
- Nahlásit

Zuzana T
tipuju zemi původu?????

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2009 12:48
- Nahlásit

to prozradím,až odjede

bilksa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 09:26
- Nahlásit

Ty jo!! Zuzka, Vám se to rozrůstá!! A že budeš mít štěndo v zahraničí je skvělý!!

Jinak u nás nic moc nového - složili jsme zkoušky ZOP na známku Velmi dobře, na Konopišti jsme z kruhu odešli s výbornou a teď jsme byli v rámci tréninku na výstavě v Plzni a přivezli jsme si Vítěze mezitřídy a dostali jsme se do závěrečného boje o Krajského vítěze, ale porazila nás fenka z pracovní třídy.

Já jsme v časovém presu - už zase nestíhám...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 13:30
- Nahlásit

bilksa
Tak to moc gratuluji.Jinak štěndo asi neodjede,přestává se nám zájemce líbit.
Mrkni na naše stránky mám nové fotky - klucííí jsou k sežrání.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2009 13:34
- Nahlásit

Zuzana T
máte to zavirované

<< 1 ... 117 . 118 . 119 . 120 . 121 . 122 . 123 . 124 . 125 . 126 . 127 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání