Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 10:02
- Nahlásit

Taky znám Troubky - přítel má v Tovačově babičku a to je kousek. Je fakt, že i všichni místní říkají, že si v polepšili, ale není jim co závidět. Myslím, že si nikdo neumí představit, že by o všechno přišel.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 11:12
- Nahlásit

bilksa
Jo to 100% - nechci to nijak zlehčovat, měli to fakt strašné, ale tím jak ti moji kámoši nebyli úplně naplno zasažení tak to čas otupil. Kamarádka z pojistky začala stavět taky nový dům a peníze si dala na čas do kampeličky, která potom zkrachovala - taky to bylo hustý, ještě k tomu spadlému baráku.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 18:06
- Nahlásit

Jo, v 98 jsem tam vezla humanitární pomoc, a bylo to jak po válce... bylo to po 14 dnech a v polích byla stále voda. Přítel jede zítra na Moravu se zbožím, tak doufám, že se mi vrátí i s autem

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 21:04
- Nahlásit

Tak jsem dnes byla naposledy v práci, no a kolega se mě ptal, jestli budu učit i příští rok (mám vždy smlouvu jen od září do června), tak já jsem si myslela, že jo. Už jsem tam čtvrtým rokem, no a on mi říká, že zaslechl, že si tam chce dosadit ředitel někoho z rodiny. Tak pak přišel ředitel, tak jsem se ho ptala, jestli budu teda učit a on, že neví, jak to bude s žáky, a abych si věci z učebny raději odvezla - to jsem nikdy nedělala. No je mi to jasný.... A on mi to ani není schopen říct.

Takže jsem bez práce - sice jsem měla jen tři a půl tisíce, ale pro studenta dobrý - alespoň oblečení jsem si kupovala za vlastní. Je mi blbý říkat si našim o každou korunu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 21:57
- Nahlásit

bilksa
To je mi líto,no snad se najde práce někde jinde- máte tam více škol?

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2009 22:57
- Nahlásit

No problém je, že hudebek je málo a všude sedí všichni do důchodu. Navíc teď už jsou všude úvazky na příší rok domluvené.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 12:47
- Nahlásit

bilksa
Taky jsem měla tového šéfa - vždycky se tvářila jako razantní big boss a když jsem dostala výpověď dověděla jsem se to až na personálním - koukala jsem jak vrána....
Kde jste dneska všichni???

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:03
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj,už mám dneska strop.Ještě,že začínají prázdniny.škola bez dětí a ostat.personálu je výborné pracoviště.
Zítra jedu na výstavu do Brna,Lexy už nehárá,ale přesto ji ještě nastříkám sprejem na feny,aby někoho nerozhodila.Včera jsem testovala kolemdoucí psy a dobrý.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 13:56
- Nahlásit

Ahoj!!
Vlasta
Mrzí mě to, bylo to sice pár korun, ale dobrý jsou. Zvlášť pro pesany - všechno jsem to platila z toho.

Zuzana T
Jeee, já bych taky jela vystavovat, ale musím se šrotit... Tak budu držet palce!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:07
- Nahlásit

No jo, Brno mě úpně minulo - tam nejedu. Tak alesPoń držím palce a večer napiš jak jsi dopadla. A co o prázdninách vaříte? Ta moje kamarádka vaří stále - pro důchodce a pro MŠ, mají volno myslím jenom 3 týdny.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:09
- Nahlásit

Vlasta
kuš,žádné važení,ještě pro 50 strávníků v pondělí a úterý a šmitec.My nemáne cizí strávníky,jen studenty,díky bohuˇUž se těšíme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:21
- Nahlásit

Zuzana T
JO tak to by se mi taky líbilo, jinak bych ve školství být nechtěla, ale takto to je fajn..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:54
- Nahlásit

Tak čauec,ozvu se v neděli.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:55 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

[

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 14:59 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

[u

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 15:01
- Nahlásit

http://greeny1.rajce.idnes.cz/green/#IMG_0177.JPG

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 23:02 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Ahoj, taK Carita včera večer porodila. Má pět holek a dva kluky.
Ale teda na stránkách je Lada K. skoupá na slovo....

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 23:03
- Nahlásit

Vlasta
Máš tam heslo? já žádnou fotku nevidím...

Mira A
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2009 23:06
- Nahlásit

Zuzana T
Zlomte vaz v Brně, budu držet palce...

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 08:13
- Nahlásit

Mira A
Mně se taky objevuje stránka s přihlášením - Vlasta to má zaheslované.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 08:51
- Nahlásit

Mira Abilksa Jo dala jsem tam heslo a nejak to nefunguje - přestože si myslím, že je správně.
Budu to muset zkusit uložit ještě jednou bez hesla. Ach jo - potřebovala bych osobního správce počítače.
Odjíždíme cvičit do Boleslavi - tak se mějte...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 16:19
- Nahlásit

Ahojda,tak jsme s Lexy zpět z Brna - hv hale bylo na udušení,přesto si Lexy vyběhala V3 z 8 fenek a jako tradičně byla jedina liška ryšavá.Jinak náš budoucí tatík Monty dneska dokončil Českého šampiona,Interšampiona a nakonec byl BOB - jak dopadl ve finále ještě nevím.Pejsci měli prima rozhodčí z Rakouska ,holky p.Jindřichovského .
Mira A
Lada byla na skok v Brně,takže mám info z první ruky a hnedka se našel jeden zájemce na zlatého kluka,který se zamiloval do mé Lexy a sháněl zlaté štěně - pejska.

Mira A
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 16:32
- Nahlásit

No tak to gratulacééé k V3 . No a Monty je fakt borec a co Sofie? Jak ta dopadla?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 17:08
- Nahlásit

Mira A
Sofie nebyla,je bez srsti a Eva ji nehlásila.Mladou fenu vyhrála Image z Dražovského hájku po Montym.

Mira A
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 17:34
- Nahlásit

Zuzana T
Jen aby tomu zájemci vydržel zájem...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 17:38
- Nahlásit

Mira A
No byla to rodinka se dvěmi dětmi,přišly o starého zlaťáka a chtěli stejného.Vypadali nažhaveně a vyhovuje jim i datum odběru - tak se uvidí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 18:22
- Nahlásit

Zuzana TAhoj a připojujeme se ke gratulaci
My jsem dneska byli cvičit a vůbec to nebylo dobré - Greeny se po pár aportech rozhodl, že mu je vedro a lehl si a nic s ním nehlo - tedy hlo - objevil bahno a tak se do něj naložil fakt dobré. Tak jsem se zpátky zastavila u rybníka a tam tedy naprosto ožil. Když jsem dorazila domů zjistila jsem že mi definitivně zemřela pračka ( i s prádlem uvnitř) tak jsem ještě odpoledne zalarmovala manžela a už doma pere nová - je moc pěkná tak sedím před dvířky a kochám se

Mira A
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 18:27
- Nahlásit

Mrknete se sem, moc tam toho není, ale lépe než nic.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 18:35
- Nahlásit

Mrknu se zítra,jdeme večer ještě na oslavu- asi padnu.
čau
Vlasta
No vedro bylo děsné.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2009 18:38
- Nahlásit

Mira A Krásný - jsou šikovný holky!!!

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání