Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:29
- Nahlásit

jana33
o podle toho,co o ní píšeš,tak pěknej drak.
Tak já jdu na kutě,dobrou.

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:30
- Nahlásit

jana33
hele,já se prostě o něj strašně bála, však víš, že ne bez důvodu, jenže mi došlo, že tím nic nevyřeším - a jeho to navíc baví, ale opatrná na něj jsem, kdo mě zná blíž, ví, že občas i hysterická, protože mám jen jeho a mám ho dost ráda.
Tuctovej to on není, asi ho začnu vydávat za mini ang.setra.I když - až teď na dvou letech je v srsti, třeba ještě i nabere.Sice nemá z čeho neb je mentální anorektik a žere, jen aby neumřel hlady,ale jeden nikdy neví...
S mladou držím palce

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2009 22:33
- Nahlásit

Zuzana T
dobrou,to mě se jen tak nepoštěstí,piraňa právě řádí a vydrží jí to min. do půlnoci,tak pak třeba taky očko zamhouřím
Lucie od Arta
vždyť já vím a vůbec se ti nedivíma je fajn,že jsi se do toho zase tak vrhla

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 12:40
- Nahlásit

Ahoj holky!! Musím teda soulasit, že úroveň goldenů byla různá. Někdy se dalo jen těžko poznat, co to je za plemeno. Já si teda nemám na co stěžovat, doufám, že příští rok bude úspěch ještě větší. )

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 13:23
- Nahlásit

Ahojte, za chvíli odcházím na velmi nepříjemnou poradu vedení, tak abych se nezhroutila tak se snažím s těma fotkama na rajčeti. Už tam nějaké mám -zatím nevím jak je dát sem - ale podstatné je, že mi tam nedošly ty, které jsem sem chtěla dát a nevím proč - kopírovala jsem celý soubor a ty nejhezčí štěňátkovské jsou v tom souboru v počítači a nejsou na rajčeti - jsou tedy asi 20MB jedna - tak "eslivá" to není tím...

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 13:44 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

Vlasta
Ahoj, jsem tedy trochu zmateny tim co pises o tech fotkach, ale jestli ti nejde sem do fora vlozit fotka, tak sem jednoduse dej adresu na tu tvoji galerii na rajceti a my uz se na Greenyho kouknem tam. Jinak po spusteni toho programku, co zajistuje porenos dat na rajce, by jsi akorat mela zadat nazev nove galerie a ukazat kde mas v pocitaci fotky, ktere tam chces nahrat, zbytek je automaticky (jako treba zmena rozmeru fotky.) Jeste je tu jedna moznost a tou je to, ze ty fotky mas ulozene v jinem formatu, nez to rajce zna/vyzaduje. Pokud ma jedna fotka cca 20Mb (coz by byl masakr) tak tipiju ze ji mas ve formatu TIFF, pokud je to jpg, tak pak jenom dej cas tomu programku, aby stihl prekrouti ty fotky do te jeho rozumne velikosti. Vse je odvisle od rychlosti tveho internetoveho pripojeni. Tak hodne zdaru.
Jinak fotil jsem vcera podvecer tu moji blondynu, mela minuly tyden 17-nact mesicu juknete :

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 14:06
- Nahlásit

Mira A
Mně se moc líbí , není to takový valibuch, jako hodně fenek - to já nemám ráda..

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 14:12 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Tak já taky přidám jednu fotku z Kunratic - my jsme proti Vám takový miminka.

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 14:16
- Nahlásit

bilksa
Jo je to atletka Zvlast ted po te Alberi. Ostatne na vystavach se me take spousta fenek zdala trochu oplacana. A take to koresponduje s jednou radou, kterou jsme dostali od jedne nezname pani, co 'leta jezdila' a vystavovala GR : 'Prikrmte ji vzdycky pred vystavou, oni to maji rozhodci radi.' Nam tehdy rikala.

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 14:27
- Nahlásit

bilksa
Myslis miminko? Bruca je sice o 3 a 1/2mesice starsi ale ja bych nerekl - koukni se tady jsou vedle sebe holky :

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 15:05
- Nahlásit

Mira A
bilksa
Nehádejte se o miminko,obě jsou to hezké fenčí typy,akorát Brůča je větší rámec ,než Charlotka.
Míro - to je super fotka,pošli jí do Veveřákova spolu s info o veverkách,chovatelka bude mít radost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 15:21
- Nahlásit

Mira A
Jo jak píšeš - mám ty fotky v počítači v nějakém jiném formátu - jsou fakt tak velké - a proto kydž založím novou galerii tak se mi tam neobjeví - jen ty menší, které se mi ale zase nelíbí - prostě ty hezké na rajče nedostanu. Zkusím je ještě najít v e-mailech (posílala mi je kámoška ) a zkusím je uložit jinak - snad - ach jo..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 15:24
- Nahlásit

Mira A
bilksa
Jo a nehádejte se - obě jsou pekné - jak to dělaáte, že Vám stojí s ocáskem nahoru??? U Brůči to chápu - s míčkem v hubě to Greeny taky umí ( krásně běhá když si něco nese v hubě, to je jak baletka) ale Charlotte tam nemá nic a taky má pěkně ocásek.

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 15:36
- Nahlásit

Vlasta
No prave ze s mickem, a rychle fotit ale jak to ma nacvicene Bilksa to nevim, ostatne by me zajimalo, jak nacvicit to ze v kruhu pri predvadeni, mrskaji vesele prutem na obe strany, bez ustani... to by me fakt zajimalo...

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 15:38
- Nahlásit

Zuzana T
Myslis, ze to Evě mam fakt posílat? No tak ja to nějak spáchám.

Mimochodem, pořád čekám co Carita, dneska má termín porodu...

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 15:53
- Nahlásit

Vlasta
No tak ja se priznam, ten ocasek jsem ji pridrzel. a pak jsem tu moji pracku vymazal... Uz dva mesice se snazim ji to nejak naucit, ale nejde mi to

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 16:12
- Nahlásit

Vlasta
Pošli Mírovi také to video ,ať má studijní materiál.

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 16:30
- Nahlásit

Zuzana T
Jestli myslis toho Paca, tak jsem ho jiz videl... hezke...

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 16:53
- Nahlásit

A já zase mám v ruce schovanou hračku - kouká kus oranžové, ale už to zvládá i bez hračky.

Mira A
Zrovna jsem přemýšlela, že vlastně jsme stáli v ČB vedle sebe.

Tak jsme přihlášený na SZVP - jsme tam tři GR. S námi ještě sourozenci Arléne a Armani from Brown Muddy Pool. Tak jsem na to zvědavá.

Mira A
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 16:55
- Nahlásit

bilksa
Jó tak k SZVP bych se taky chtěl jednou dopracovat... tak hodně štěstí!

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 16:58
- Nahlásit

No bude potřeba... Jdem si to jen zkusit. Všichni psi jsou starší dvou let, jsou tam i pětiletý a GR jsou nemladší, všem bude kolem 14 měsíců. Si troufáme...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 20:06
- Nahlásit

Zuzana T Jsem hodná holka - posílala jsem mu to už dávno(někdy minulý týden) Musím říct, že podle toho zkouším stále Greena cvičit a stavět - ale k tomu jeho máme hooooodně daleko. Dneska jsme byli na veterině - oba psy - očkování, odčervení, žlázky a Chassoton a nechala jsem tam 1600

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:05
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem právě objednala psí krmení za tří táci.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:20
- Nahlásit

Zuzana T No to mě ještě čeká, minulý týden to bylo 500 za čistidla na uši, další penízky za WT - jo,jo sice mám spoustu věcí do zásoby, ale stejně to docela leze do peněz Vždycky brblám u té číňanky že už nic dalšího nechci, že se mi to nezdá a je to drahé a jednou se mě zeptala, jestli by se mi to zdálo kdyby to mělo pomoci mému psovi - no musela jsem uznat, že měla pravdu - za psa bych to dala

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 21:21
- Nahlásit

Zuzana TJO a dumíka z leknínu nemám - byla jsem pro něho v sobotu z těch zkoušek a už tam nebyl - buď uplaval a nebo se potopil - a nebo měl někdo šikovnějšího psa a ten mi ho ukradl

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 22:27
- Nahlásit

Vlasta
To je pech,takže další výdaje

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2009 23:08
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem si teď objednala dva dummíky, musím koupit šampon, granule pro obě holky a ještě nám končí pipety proti klíšťatům...

Zítra mi držte palce - dělám zkoušku, sice není až tak těžká, ale teď jsem se víc věnovala loveckýmu výcviku než škole... Doufám, že se mi povede něco opsat na přípravě z taháčku - jinak si to budu muset zopakovat...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 07:08
- Nahlásit

Zuzana T
bilksa
NO jo to jsem si zapomněla napočítat

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 10:20
- Nahlásit

Ještě ke Kunraticím - http://www.kokr.kchls.cz/ - viz článek nahoře...směřuje spíš ke španělům,ale stejně

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2009 10:34
- Nahlásit

Lucie od Arta
už jsem ho četla,výborně napsané.Vím,že se každé štěně se nerodí šampionem,ale řídím se pořekadlem mé chovatelky,která to má od svého světem uznávaného,že 50% dá štěněti vínku chovatel ,ale 50% musí dát majitel.

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání