Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 08:21
- Nahlásit

Zuzana T
Alespoň je na něco hezkého vzpomínat. Já takhle vzpomínám na mládí u koní - je to pryč, ale bylo to moc hezké.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 08:41
- Nahlásit

Ahoj holky, koukám, že Vás Walda také zasáhl, my jsme včera taky koukali na vzpomínkový pořad - byl to prostě PAN zpěvák, měl nádherný hlas...

Včera jsem teda neměla den nic moc, ale jedna dobrá zpráva přece: se Charlottkou jsme jako nemladší tým vzládli nejlépe vstupni testy na canisterapii, takže jsme připuštěny ke zkouškám, které jsou v srpnu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 08:55
- Nahlásit

bilksa
Hezký,šikulky holky.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 10:43
- Nahlásit

Díky. Už jsme se Charlottkou na pár canis akcích byli, tak ji nemělo co překvapit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 12:54
- Nahlásit

bilksa
To jste šikovné. K nám na cvičák chodí paní učitelka co učí postižené děti a z útulku si vzala totálně vystresovanou fenku křížence dalmatina asi s ohařem. Ta měla poruchy chování a s pomocí MVDr.Žertové si ji dala dohromady a protože stále má potíže zůstat dlouho sama doma tak s ní dělala před 14 dny canisterapeutické zkoušky. Dostala je jenom na rok ale je celá šťastná, že s ní může chodit do školy. Takže všichni ze cvičáku máme za sebou tulení a polohování s jejím psem. Musím říct, že polohování bylo moc příjemné.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 13:57 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit

Greeny má už 40 kg?
Týjo, to my nemáme ani ve 2,5 letech A to jí třikrát denně... jogurt, granule, těstoviny, asi začnu přidávat víc masa O rohlíkách a makovkách nemluvě

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 14:40
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
No jo, má nějak mi vykynul nebo co? Ale není nějak sádelnatý, je prostě velký. A to přitom před 3 měsíci byl jak houžvička.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:04
- Nahlásit

Ančí a Žufrik
Nojo,ale Green si běžně nestřihne 45-95 km procházku.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:05
- Nahlásit

Vlasta
Mně každej připravoval na to, jakej bude velkej po tátovi ... a nic
40 kilo je, jak tak sleduji, celkem běžné

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:07
- Nahlásit

Zuzana T
No takovejch retrívrů moc není ty bych spočítala na prstech jedný ruky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:12
- Nahlásit

Nojo,ale Green si běžně nestřihne 45-95 km procházku

Bože s kým by šel????? Jedině že bych vedle něho jela autem
Já bych si troufla tak max. na 20km a měla bych toho plné kecky.
Jo a mám na poště dobírku tak hned z práce letím tam a doufám, že to jsou ty naše nuly

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 15:24 - Změnil/a: Ančí a Žufrik
- Nahlásit

Vlasta
Nojo,ale Green si běžně nestřihne 45-95 km procházku ...
Bože s kým by šel????? Jedině že bych vedle něho jela autem

Taky už jsem přemýšlela, že bych ho mohla takhle unavit, bez toho, abych zlikvidovala sebe

Ale my zas tak často takovýhle štreky nechodíme Maximálně 3 do měsíce

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:51
- Nahlásit

Ančí a Žufrik - my ani 3 za život - jo je to tak.
JInak mám tedy písemně výsledky - tak fakt všude 0 - ten úhel strýčka Neubergera nabo jak se to píše máme 110 a 108 - to je asi dobré ne? Zase jsem zapomněla jaký je ten ideální. Tak jdeme utužovat kondičku do vody....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 16:59
- Nahlásit

Vlasta
No to je super 105 a více je ideál.Lexy ma hranici 105 na jedné a 106 na druhé.Váš taťka je co se týče kyčlí vylepšovatel a mamka měla doteď dobré výsledky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:01
- Nahlásit

Zuzana T Tak to byl šikovný a snaživý taťka ne fakt jsem moc ráda, tak teď už mám splněné přání a když bude ošklivý tak to je proto, že tomu osud chtěl...

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:20
- Nahlásit

Vlasta
Gratulujeme k nulkám! Zdraví je základ.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 17:46
- Nahlásit

Vlasta
Ještě jednou velká gratulace!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:11
- Nahlásit

Ančí a ŽufrikbilksaDěkujeme moc.
Zuzko jak Lexy a průjmík?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 19:36
- Nahlásit

Vlasta
Po včerejším ošetření byla dneska jiný pes.Sice měla až do večera hladovku,ale injekce ji očividně pomohly.Dneska dostala ještě jednu a na dva dny ATB v pilulkách.Večeře sestávala z rýže mrkve a kuřete.Vyxpadá to,že máme po problému.Bylo to nějaké virové svinstvo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:06
- Nahlásit

Zuzana T Tak to je fajn - nebude vyčerpaná na Oslavany. Jedete nebo už háráte?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2009 20:56
- Nahlásit

Vlasta
Zatím ne,ale co není může být.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 07:26
- Nahlásit

Zuzana T
Ne začne hárat až v pondělí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:46
- Nahlásit

Tady je dneska mrtvo. Právě jsem si asi smazala vstupní list do Oslavan. Dívala jsem se na RK klub stránky a přečetla si, že vstupáky posílají e-mailem a ti kdo mají seznam tak ho budou mít ve spamech - tak jsem se dívala a fakt tam byl.Přeposlal jsem si ho do práce k vytisknutí a když už jsem v těch spamech byla říkala jsem si, že je "uklidím" - označila jsem si ty které chci smazat a dala smazat - a oni se smazaly všechny - kurňa...doufám, že to k nám do práce prošlo a že nebudu muset chtít poslat ještě jeden e-mail-

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:48
- Nahlásit

Nový poznatek - je v odeslaných - takže ho vytisknu odtamtud....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 15:57
- Nahlásit

Vlasta
Hlavně ,že se našel.Já dneska také pělně blbnu.Nejlepší číslo dnešního dne: vytratila jsem někde 500 kč.Šla jsem koupit cibuli,kterou nám dodavatel zapommněl přivézt a dala si bankovku do kapsy.V krámě jsem jí už neměla,někdo měl dneska Ježíška.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 16:18
- Nahlásit

Taky jsem už dneska jak praštěná palicí - učím se na poznávačku, tak do sebe během dneška chci narvat 70 druhů hmizu, 10 lišejníků a 35 hub. Už z toho blbnu a to mám před sebou ještě asi 300 rostlin a radši nepočítám kolik živočichů, aaach jo...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 16:55
- Nahlásit

Zuzana T Hm to zamrzí...můj muž takto z kapsy vytratil asi 3500Kč - od té doby nosí peněženku - tu ještě neztratil
bilksaty jooooo a pamatuješ si to ještě po té zkoušce? Já když jsem se něco takového nekochavého učila na střední tak jsem to použila v ten okamžik a potom už jsem to neuměla jako třeba v mikrobiologii latinské názvy různých mikroorganismů - dneska už bych s bídou dala dohromady jogurtové kultury.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 16:58
- Nahlásit

Jo a dneska jsem získala názor, že když 6.6. mají narozky hodně úspěšní psy - Cathy, Brigittka, Bruce aspol tak na tom datu něco bude a naše 5.5. že taky není k zahození

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 18:37
- Nahlásit

Vlasta
Nepamatuju - podvědomě si mozek uvědomuje, co je důležité, co tam má uložit, a co zase hned po zkoušce vytěsnit. O tomhle je vysoká - nadrtit a vytěsnit a znova.... Je to otrava.

Tak to je dobrý, že máte prima datum narození. A jak je na tom 1.5. nevíš??

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2009 19:13
- Nahlásit

bilksa
To je přece zamilované datum!
No jo už se to Cathy blíží,ten důchod.

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání